andreasp Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορούμε να χρησιμοποιουμε την κάμερα ακόμα και με μικρή στάθμη της μπαταρίας; Κατέβασε το Camera360. Ειναι πολύ καλύτερο πρόγραμμα, και δεν έχει θέμα με την χαμηλή στάθμη μπαταρίας. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Υπάρχουν αντίστοιχα mods για αυτό που ζητάς. Απαιτούν όμως rooted συσκευή.. ;) Ευχαριστώ πολύ. Είμαι Rooted. Κατέβασε το Camera360. Ειναι πολύ καλύτερο πρόγραμμα, και δεν έχει θέμα με την χαμηλή στάθμη μπαταρίας. Ευχαριστώ φίλε μου. Έχει 2-3 Camera360 εφαρμογές. Ποια ακριβώς πρωτείνεις εσύ; Εγώ πέρασα την Camera360 for Android 1.5. Επίσης έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος ότι το κινητό μας μετά το 10% καταναλώνεται σε χρόνο ρεκόρ η μπαταρία;;; Περίεργο. Μου συμβαίνει σε όλες τις εκδόσεις που είχα μέχρι τώρα... 4.0.3 - 4.1.2 LSD,LSN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 παιδες μια βοηθεια, μετα απο εγκατασταση της slimbean και αφου ειχα κανει wipes με romnuke, το κινητο κολλησε στην αρχικη οθονη, αυτη με το logo της samsung και δεν μπορω να μπω πουθενα, ουτε σε recovery για να κανω επαναφορα, ουτε σε download mode για να περασω επισημο firmware. Κολαει παντα στην ιδια αρχικη οθονη. Τι μπορω να κανω τωρα? Αν στην τελικη το στειλω service μπορει να φανει το πειραγμενο λογισμικο και να ακυρωθει η εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Ευχαριστώ πολύ. Είμαι Rooted. Ευχαριστώ φίλε μου. Έχει 2-3 Camera360 εφαρμογές. Ποια ακριβώς πρωτείνεις εσύ; Εγώ πέρασα την Camera360 for Android 1.5. Επίσης έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος ότι το κινητό μας μετά το 10% καταναλώνεται σε χρόνο ρεκόρ η μπαταρία;;; Περίεργο. Μου συμβαίνει σε όλες τις εκδόσεις που είχα μέχρι τώρα... 4.0.3 - 4.1.2 LSD,LSN. Αυτή που δεν έπρεπε να περάσεις πέρασες. Εχεις android 1.5 ? Οχι! Τότε γιατι την διάλεξες? Μια είναι η δωρεάν. Σκέτο Camera 360. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Αυτή που δεν έπρεπε να περάσεις πέρασες. Εχεις android 1.5 ? Οχι! Τότε γιατι την διάλεξες? Μια είναι η δωρεάν. Σκέτο Camera 360. Xαχα! Ευχαριστώ ρε Ανδρέα θα περάσω την άλλη. Τι να κάνω, έπαιξα και έχασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magakos09 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Έκανα την αναβάθμιση αλλά έχω ένα προβληματάκι.Η οθόνη σβήνει ενώ βλέπω ζωντανά tv υπάρχει λύση να μην σβήνει. Από ότι είδα δεν έχει ρύθμιση για ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Έκανα την αναβάθμιση αλλά έχω ένα προβληματάκι.Η οθόνη σβήνει ενώ βλέπω ζωντανά tv υπάρχει λύση να μην σβήνει. Από ότι είδα δεν έχει ρύθμιση για ποτέ Αφού δεν έχει τέτοια επιλογή η εφαρμογή μπορείς να βάλεις αυτό ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το SΙΙ ενός φίλου, ενώ φαίνεται το 3G (δεδομένα κινητης) να λειτουρεί μόνο όταν λαμβάνει mms ,ΔΕΝ λειτουργούν τα δεδομένα για περιήγηση στο internet ...¨εσβησα και ξαναπέρασα τα APN τίποτα έκανα hard reset το κινητό τίποτα...Καμία άλλη ιδεα? κάποιος που το έχει ξανασυναντήσει? Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Γιατί σε μερικά αρχεία πχ vcf όταν τα στέλνω μέσω bluetooth στο κινητό μου ενώ είναι στα εισερχόμενα bluetooth το αρχείο δεν υπάρχει σε κανέναν φάκελο το κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Παιδιά καλησπέρα, πήρα ένα SGS2 λευκό από birdphone, παραεισαγωγής, από Ουγγαρία είναι απ' ό,τι κατάλαβα. Δουλεύουν όλα ρολόι εκτός από τη σύνδεση με το PC μέσω usb. Το συνδέω κανονικά, το αναγνωρίζει κανονικά, είτε σε MTP mode είτε σε mass storage και μετά από περίπου 20-25 δευτερόλεπτα αποσυνδέεται και μου πετάει σφάλμα για unknown device. Δοκίμασα τα εξής: 1) Factory reset ένα σωρό φορές, wipe και format αποθηκευτικό χώρο usb, micro sd 2) Εγκατάσταση των latest samsung mobile drivers 1.5.23 είτε μέσω Kies είτε χώρια μόνο τους drivers πάνω από 5 φορές, reboot το pc πριν το install, reboot του pc πριν το uninstall. 3) Δοκίμασα με τρία διαφορετικά καλώδια micro USB. 4) Έχω Windows 7 Ultimate SP1 64-bit. Δυστυχώς δεν μπορώ να δοκιμάσω σε άλλο PC αυτή τη στιγμή. Υπόψιν ότι φορτίζει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με καμία άλλη συσκευή Android κι έχω αλλάξει αρκετές. Καμιά άλλη πρόταση; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Παιδιά καλησπέρα, πήρα ένα SGS2 λευκό από birdphone, παραεισαγωγής, από Ουγγαρία είναι απ' ό,τι κατάλαβα. Δουλεύουν όλα ρολόι εκτός από τη σύνδεση με το PC μέσω usb. Το συνδέω κανονικά, το αναγνωρίζει κανονικά, είτε σε MTP mode είτε σε mass storage και μετά από περίπου 20-25 δευτερόλεπτα αποσυνδέεται και μου πετάει σφάλμα για unknown device. Δοκίμασα τα εξής: 1) Factory reset ένα σωρό φορές, wipe και format αποθηκευτικό χώρο usb, micro sd 2) Εγκατάσταση των latest samsung mobile drivers 1.5.23 είτε μέσω Kies είτε χώρια μόνο τους drivers πάνω από 5 φορές, reboot το pc πριν το install, reboot του pc πριν το uninstall. 3) Δοκίμασα με τρία διαφορετικά καλώδια micro USB. 4) Έχω Windows 7 Ultimate SP1 64-bit. Δυστυχώς δεν μπορώ να δοκιμάσω σε άλλο PC αυτή τη στιγμή. Υπόψιν ότι φορτίζει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με καμία άλλη συσκευή Android κι έχω αλλάξει αρκετές. Καμιά άλλη πρόταση; Δοκιμασες καμμια αλλη usb θυρα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Παιδιά καλησπέρα, πήρα ένα SGS2 λευκό από birdphone, παραεισαγωγής, από Ουγγαρία είναι απ' ό,τι κατάλαβα. Δουλεύουν όλα ρολόι εκτός από τη σύνδεση με το PC μέσω usb. Το συνδέω κανονικά, το αναγνωρίζει κανονικά, είτε σε MTP mode είτε σε mass storage και μετά από περίπου 20-25 δευτερόλεπτα αποσυνδέεται και μου πετάει σφάλμα για unknown device. Δοκίμασα τα εξής: 1) Factory reset ένα σωρό φορές, wipe και format αποθηκευτικό χώρο usb, micro sd 2) Εγκατάσταση των latest samsung mobile drivers 1.5.23 είτε μέσω Kies είτε χώρια μόνο τους drivers πάνω από 5 φορές, reboot το pc πριν το install, reboot του pc πριν το uninstall. 3) Δοκίμασα με τρία διαφορετικά καλώδια micro USB. 4) Έχω Windows 7 Ultimate SP1 64-bit. Δυστυχώς δεν μπορώ να δοκιμάσω σε άλλο PC αυτή τη στιγμή. Υπόψιν ότι φορτίζει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με καμία άλλη συσκευή Android κι έχω αλλάξει αρκετές. Καμιά άλλη πρόταση; Δοκιμασε να του περασεις την τελευταια εκδοση λογισμικου μεσω odin. Επισης...κατι με το κιες εμενα δεν μου κολλαει η με τα 64bit σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Δοκιμασες καμμια αλλη usb θυρα? Τρεις έχει το laptop, τις δοκίμασα και τις τρεις. Δοκιμασε να του περασεις την τελευταια εκδοση λογισμικου μεσω odin. Πώς ακριβώς θα γίνει αυτό; :p αφού σε 20 δευτερόλεπτα αποσυνδέεται από το pc και δεν μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως. Μου βγάζει connected στο Odin και μετά από λίγα δευτερόλεπτα disconnected. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Τρεις έχει το laptop, τις δοκίμασα και τις τρεις. Πώς ακριβώς θα γίνει αυτό; :p αφού σε 20 δευτερόλεπτα αποσυνδέεται από το pc και δεν μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως. Μου βγάζει connected στο Odin και μετά από λίγα δευτερόλεπτα disconnected. Ωραια...τοτε δοκιμασε μεσω wifi μεσω OTA. Μετα που γινει η εγκατασταση λογισμικου κτλ και ανοιξει παλι το κινητο, κανε επαναφορα μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου με τικαρισμενο για να σβησει η μνημη sd του κινητου και μολις ανοιξει, παλι μπες ρεκοβερυ και κανε wipe cache partision και factory reset και δες τι γινεται. Επισης...ισως τα 64bit να τρωνε σκαλωμα..αν μπορεις δοκιμασε σε καποιο αλλο pc... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Τρεις έχει το laptop, τις δοκίμασα και τις τρεις. Πώς ακριβώς θα γίνει αυτό; :p αφού σε 20 δευτερόλεπτα αποσυνδέεται από το pc και δεν μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως. Μου βγάζει connected στο Odin και μετά από λίγα δευτερόλεπτα disconnected. Δοκίμασε σε πίσω usb απο desktop pc Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfskinn Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Παιδια εχω το εξης προβλημα με το κινητο.. Επειδη ημουν εκτος σπιτιου χρησιμοποιησα ενα φορτιστη οτι ναναι για πολυ λιγο χρονικο διαστημα επειδη καταλαβα οτι δεν ανταποκρινοταν η οθονη οταν ηταν στη φορτιση! Το εβγαλα και απο τοτε το κινητο δεν λειτουργει σωστα! Το προβλημα ειναι οτι το κινητο δεν κλεινει ουσιαστικα. Οταν παταω απενεργοποιηση κανει επανεκινηση και καποιες φορεσ μπαινει και σε download mode απο μονο του... Αν καταφερει και κλεισει αφου βγαλω την μπαταρια μολις συνδεσω το φορτιστη ανοιγει απο μονο του. Εχω την ισπανικη 4,1 και εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυτμησεων αλλα τιποτα! Μπορει να βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hablando Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Τρεις έχει το laptop, τις δοκίμασα και τις τρεις. Φίλε μου δοκίμασε αν θες με άλλο καλώδιο USB μπας και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 (edited) Φίλε μου δοκίμασε αν θες με άλλο καλώδιο USB μπας και... Είχα αναφέρει παραπάνω ότι είχα δοκιμάσει με 3 διαφορετικά καλώδια micro-USB. Τελικά, το πρόβλημα λύθηκε. Ύστερα από καμιά 100αριά βάλε-βγάλε το καλώδιο κατάφερε να μείνει συνδεδεμένο για αρκετή ώρα. Έτσι, πέρασα μέσω Odin την latest 4.1.2 LSS (με το άγχος ότι θα αποσυνδεθεί πάνω στο flashing) και από τότε όσες φορές κι αν δοκίμασα συνδέεται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν κατάλαβα τι έφταιγε αλλά προς το παρόν λειτουργεί κανονικά. Edited May 10, 2013 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 καλημερα εχει καποιος την καλοσυνη να μου πει, που να ειναι / ηταν κατοχος και του S3, αν εχει μικρη-μεγαλη- ή καθολου διαφορα στην καμερα με το S2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 (edited) καλημερα εχει καποιος την καλοσυνη να μου πει, που να ειναι / ηταν κατοχος και του S3, αν εχει μικρη-μεγαλη- ή καθολου διαφορα στην καμερα με το S2 ? αναζήτηση youtube Edited May 10, 2013 by airtim Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το φαινόμενο να μην ακούγεται η φωνή του στον συνομιλητή κατά τη διάρκεια κλήσεων με data on; Φταίει το δίκτυο της wind ίσως γιατί γενικά το 3g της μου φαίνεται ψιλό άθλιο. . Το κινητό συνέχεια παλεύει να είναι απο EDGE σε Η+ και τούμπαλιν. . Nordic 4.1.2 latest update φοράω. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Καλησπέρα . Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά δεν μπορώ να διαβάσω όλα τα ποστ. Έκανα αναβάθμιση στο κινητό τής γυναίκας μου μέσω ΟΤΑ. Και έβαλε jb Vodafone όλα πήγαν καλά και όλα δουλεύουν το κακό είναι ότι η μπαταρία πέφτει σαν τρελή τι μπορώ να κάνω. Δεν θέλει κάτι το τρελό απλά να δουλεύει καλύτερα να αποφευγαμε ρομ ρουτ κτλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Καλησπέρα . Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά δεν μπορώ να διαβάσω όλα τα ποστ. Έκανα αναβάθμιση στο κινητό τής γυναίκας μου μέσω ΟΤΑ. Και έβαλε jb Vodafone όλα πήγαν καλά και όλα δουλεύουν το κακό είναι ότι η μπαταρία πέφτει σαν τρελή τι μπορώ να κάνω. Δεν θέλει κάτι το τρελό απλά να δουλεύει καλύτερα να αποφευγαμε ρομ ρουτ κτλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ισως κανοντας ρεσετ απο ρεκοβερυ να σβηναν καπια αρχεια παλια που τρεχουν και καταναλωνουν μπαταρια. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 ισως κανοντας ρεσετ απο ρεκοβερυ να σβηναν καπια αρχεια παλια που τρεχουν και καταναλωνουν μπαταρια. Ποιά Ρέισετ πρέπει να κάνω και τι θα χάσω από αυτά που έχω στο κινητό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Ποιά Ρέισετ πρέπει να κάνω και τι θα χάσω από αυτά που έχω στο κινητό μου; Θα χαθούν τα πάντα. Άν είσαι αρχάριος χρήστης και δεν θες να μπλέξεις με root κτλ, συνδεσε το τηλέφωνο με το pc, κάνε ένα backup τον τηλεφωνικό κατάλογο, μηνύματα κτλ από το kies και μετά το format κάνε μια επαναφορά μέσω του kies ξανά. Από το carbon μπορείς να κάνεις backup τις εφαρμογές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts