giatrex Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Δυστυχώς αυτό το πράγμα δεν δουλεύει στην jelly bean, εκεί μας έμεινε μόνο η εφαρμογή απ'το play για αλλαγή του csc και για την jelly bean μάλιστα απαιτεί ΚΑΙ root για να δουλέψει! Οκ thanks απλα νομιζα οτι λειτουργουσε γι' αυτο σε ρωτησα!Ξερω για την εφαρμογη οτι θελει root!Απλα αυτοι που γραφουν οτι ειναι NEE ή οτι παρεμεινε NEE ενω εχουν βαλει DNF ειναι root.Γι' αυτο αναρωτηθηκα μηπως εχει κατι η συσκευη μου.Τελοσπαντων ολα οκ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Πειτε μου κατι βρε παιδια, αν και νομιζω οτι εχει ξαναειπωθει ποιος ξερει ποτε και σε ποια σελιδα... :p Πως μπορω να δω που βρισκεται ο counter μου? Οχι οτι εχω φλασαρει του σκασμου... Και πως μηδενιζεται??? (εκτος απο την περιπτωση του usb-jig) Thanks!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Πειτε μου κατι βρε παιδια, αν και νομιζω οτι εχει ξαναειπωθει ποιος ξερει ποτε και σε ποια σελιδα... :p Πως μπορω να δω που βρισκεται ο counter μου? Οχι οτι εχω φλασαρει του σκασμου... Και πως μηδενιζεται??? (εκτος απο την περιπτωση του usb-jig) Thanks!!! οταν μπαινεις σε download mode, πανω στα γραμματα σου γραφει, ειναι το δευτερο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 οταν μπαινεις σε download mode, πανω στα γραμματα σου γραφει, ειναι το δευτερο. :) ...και μηδενίζεται με το triangle away αλλά ψάξε το στο xda που το έχει δωρεάν..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 ...και μηδενίζεται με το triangle away αλλά ψάξε το στο xda που το έχει δωρεάν..:p Το XDA τα λεει λιγο "τρομακτικα" τα πραγματα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Την επί πληρωμή έβαλα, το ποσό εξάλλου δεν συζητιέται καν αν και καταλαβαίνω την "ταλαιπωρία" για κάποιον που δεν έχει πιστωτική κάρτα. Υποστηρίζει κανονικά 160 χαρακτήρες στα SMS αλλά έχει το εξής μειονέκτημα εκεί, το Swype έχει την τάση να τονίζει όλες τις λέξεις είτε είναι με κεφαλαία είτε με "μικρά". Όταν λοιπόν συντάξεις ένα SMS με τονισμένες λέξεις, ο παραλήπτης λαμβάνει ένα ερωτηματικό "?" σε κάθε τονισμένο γράμμα. Τι μπορείς να κάνεις; Συντάσσοντας ένα SMS δεν χρησιμοποιείς τη μέθοδο "swiping" αλλά την κανονική πληκτρολόγηση (κλικ σε κάθε γράμμα δηλαδή και όχι σύρσιμο του δαχτύλου πάνω στην οθόνη), κάθε φορά που τελειώνεις μια λέξη λοιπόν αυτή εμφανίζεται σε διάφορες "μορφές" πάνω απ'το πληκτρολόγιο, επιλέγεις λοιπόν αυτή που δεν έχει τόνους ώστε να συντάξεις ένα SMS χωρίς κανένα τόνο. Είτε με "μικρά" είτε με κεφαλαία, δεν έχει σημασία. Ο παραλήπτης κεφαλαία θα λάβει έτσι κι αλλιώς. Ακούγεται χρονοβόρο αλλά δεν είναι και πολύ μόλις το συνηθίσεις, παρ'όλα αυτά είναι όντως λίγο "σπαστικό" γι'αυτόν που στέλνει πολλά SMS μέσα στη μέρα.. εγώ στέλνω ένα τη βδομάδα και αν. Μάθαμε στα viber και τα φεϊσμπούκ, τι να κάνουμε τώρα;:lol: Και γιατί δεν βάζεις handcent; Δοκίμασε κανείς την LSS; Είμαι ακόμα στην LSD και αφού βγάζουν συνεχώς update σκέφτομαι να ακολουθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Και γιατί δεν βάζεις handcent; Δοκίμασε κανείς την LSS; Είμαι ακόμα στην LSD και αφού βγάζουν συνεχώς update σκέφτομαι να ακολουθήσω. Προχωρα στην αλλαγη. Ειναι παρα πολυ καλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Δοκίμασε κανείς την LSS; Είμαι ακόμα στην LSD και αφού βγάζουν συνεχώς update σκέφτομαι να ακολουθήσω. Εγω θα σου προτεινα αν εχεις ορεξη και χρονο και δεν εχεις προβλημα με τις custom rom γενικοτερα, να περασεις την Omega v24 οταν αυτη κυκλοφορησει, που θα ειναι βασισμενη στην LSS και θα εχεις φυσικα και τις modες σου και μερικα πραγματακια παραπανω που δεν θα εχει μια επισημη rom. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Εγω θα σου προτεινα αν εχεις ορεξη και χρονο και δεν εχεις προβλημα με τις custom rom γενικοτερα, να περασεις την Omega v24 οταν αυτη κυκλοφορησει, που θα ειναι βασισμενη στην LSS και θα εχεις φυσικα και τις modες σου και μερικα πραγματακια παραπανω που δεν θα εχει μια επισημη rom. Με τις custom δεν έχω πρόβλημα. Στο προηγούμενο custom είχα αλλά προς το παρόν στο S2 είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τη stock. Πάντως αν βάλω custom απο την omega θα ξεκινήσω σίγουρα λόγω ομοιότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Εχει κανεις ιδεα τι ειναι αυτο το audio out που μου τρωει ετσι την μπαταρια; Την τελευταια omega φοραω 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Εχει κανεις ιδεα τι ειναι αυτο το audio out που μου τρωει ετσι την μπαταρια; Την τελευταια omega φοραω 4.1.2 Μήπως έχεις το viber; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Ναι το εχω.Λες να φταιει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Ναι το εχω.Λες να φταιει αυτο; Κατά πάσα πιθανότητα ναι. Απεγκατέστησέ το, κάνε μια φόρτιση και παρακολούθησέ το ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Εχει κανεις ιδεα τι ειναι αυτο το audio out που μου τρωει ετσι την μπαταρια; Την τελευταια omega φοραω 4.1.2 Όπως είπε και ο φίλος πιο πανω είναι το viber. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και μετα απο ψάξιμο στο xda το ελυσα εγκαθιστοντας παλιότερη εκδοση του viber. Σου ανεβαζω την εκδοση που δούλεψε σε εμένα, ελπίζω να επιτρέπεται καθώς η εφαρμογή είναι free έτσι κι αλλιως. http://d-h.st/sTr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Γνωριζει κανενας πως μπορει να μπει σαν widget το S planner και ο "μαμησιος" καιρος σε αλλο launcher, π.χ. στον Nova που εχω εγω? Δεν εχω βρει τροπο, δεν "φαινονται" στα widgets... (Δεν ξερω αν επρεπε να το postαρω στους launchers, το θεωρησα πιο "γενικο" σαν απορια...) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Γνωριζει κανενας πως μπορει να μπει σαν widget το S planner και ο "μαμησιος" καιρος σε αλλο launcher, π.χ. στον Nova που εχω εγω? Δεν εχω βρει τροπο, δεν "φαινονται" στα widgets... (Δεν ξερω αν επρεπε να το postαρω στους launchers, το θεωρησα πιο "γενικο" σαν απορια...) Για το s planner δεν ξερω, αλλα το widget του accuweather δουλευει μονο με τον touchwiz. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Πάντως accuweather έχουν και τα beautiful widgets και οι προβλέψεις του για Αθήνα είναι άθλιες. Έστειλα αρκετά email στους δημιουργούς του και τελικά πρόσθεσαν και weather underground. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Πάντως accuweather έχουν και τα beautiful widgets και οι προβλέψεις του για Αθήνα είναι άθλιες. Έστειλα αρκετά email στους δημιουργούς του και τελικά πρόσθεσαν και weather underground. Εγω παντως που ειμαι με Omega, δεν ξερω αν το ιδιο συμβαινει και στις επισημες, το μαμησιο accuweather δεν ενημερωνεται μονο του και πρεπει να το κανω χειροκινητα. Σε αλλους συμβαινει το ιδιο? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Πριν λίγες ημέρες είχα περάσει την LSN απο LSD. έκανα όλα τα wipes αλλά διαφορά στην απόδοση δεν είδα. Ίσα ίσα παρατήρησα μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Πριν λίγες ημέρες είχα περάσει την LSN απο LSD. έκανα όλα τα wipes αλλά διαφορά στην απόδοση δεν είδα. Ίσα ίσα παρατήρησα μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία. Εχει ξαναειπωθει πως η LSN ηταν λιγο χειροτερη στον τομεα αυτον απο την LSD. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Κατά πάσα πιθανότητα ναι. Απεγκατέστησέ το, κάνε μια φόρτιση και παρακολούθησέ το ξανά. Δηλαδή λες ότι το viber τρώει τη μπαταρία του κινητού γενικώς; Ή απλά το παιδί ποιο πάνω έχει θέμα με το viber; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 (edited) Όπως είπε και ο φίλος πιο πανω είναι το viber. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και μετα απο ψάξιμο στο xda το ελυσα εγκαθιστοντας παλιότερη εκδοση του viber. Σου ανεβαζω την εκδοση που δούλεψε σε εμένα, ελπίζω να επιτρέπεται καθώς η εφαρμογή είναι free έτσι κι αλλιως. http://d-h.st/sTr Σε ευχαριστω πολυ!Το τεσταρω τωρα να δω αν πραγματι φταιει το viber κι αν ναι το εγκαθιστω. Ισως επειδη το πηρα μεταχειρισμενο να χρειαζεται μπαταρια γιατι εχω αδικαιολογητο battery drain.Θα δουμε... Για το battery drain υποψιαζομαι και τα noled και android weather. Edited May 6, 2013 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Δηλαδή λες ότι το viber τρώει τη μπαταρία του κινητού γενικώς; Ή απλά το παιδί ποιο πάνω έχει θέμα με το viber; Το viber γενικά τρώει τη μπαταρία του κινητού, και πρέπει να το κλείνουμε χειροκίνητα, αλλά μπορεί σε κάποιους να μη δημιουργεί πρόβλημα. Ο καλύτερος τρόπος για να το ελέγξεις, είναι να βάλεις το better battery stats, και να παρακολουθείς το partial wakelocks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Αν δεν το τρεξεις καθολου απ' οταν ανοιξεις το κινητο αυτο τρεχει στο παρασκηνιο ουτο σι αλλος? Επισης πρεπει να κανεις διακοπη μεσα απο το μενου που κανεις απεγκατασταση εφαρμογων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Αν δεν το τρεξεις καθολου απ' οταν ανοιξεις το κινητο αυτο τρεχει στο παρασκηνιο ουτο σι αλλος? Επισης πρεπει να κανεις διακοπη μεσα απο το μενου που κανεις απεγκατασταση εφαρμογων? Νομίζω πως τρέχει, δεν είμαι σίγουρος, μιας και το έχω βγάλει εδώ και λίγο καιρό, μέχρι να βγει μια αναβάθμιση που να διορθώνει το πρόβλημα. Πρέπει να ανοίξεις το viber, και στο μενού του να πατήσεις exit για να κλείσει. Όμως, μπορεί στην 4.0.3 που έχεις εσύ να μη δημιουργεί πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts