Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα

να ρωτήσω κάτι ... κατά καιρούς βλέπω το εξής στο κινητό μου ....shell έλαβε δικαιώματα super user....

τι είναι αυτό ?

ευχαριστώ.

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπέρα

να ρωτήσω κάτι ... κατά καιρούς βλέπω το εξής στο κινητό μου ....shell έλαβε δικαιώματα super user....

τι είναι αυτό ?

ευχαριστώ.

μαλλον καπια εφαρμογη που ζηταει αδεια απο το super user ριξε μια ματια στις ρυθμισεις και δωσε εντολη να εχει μονιμη αδεια.

:ninja:

Παιδια γιατι ουτε με την internet εφαρμογη, ουτε με το chrome ή opera δεν εμφανιζει καθολου καποια σημεια με βιντεος απο flash μορφη στο κινητο μου?

Πρεπει να κατεβασω κατι αλλο για να δουλευει σε ΟΛΕΣ τισ σελιδες σωστα το flash player?

Edited by fits13

Κάτι κουλο που μου κάνει το κινητό. με όλα τα apps δεν έχω πρόβλημα, το game where is my water κάθε τρισ και λίγο χωρις να κάνω κάτι μου απεγκατίσταται, πάω δηλ να το τρέξω και μου λεει δεν τοχω εγκατεστημένο. Μόλις το ξανακατεβάζω δεν έχω χάσει ούτε saves τίποτα :blink::blink::worry:. Το κινητό έχει περασμένη Ι9100XXLS8 χωρίς WIPE από 4.0.4 cote

Καλησπέρα παιδιά,

έχει ένας φίλος μου το SII, με λειτουργικό 2.3.6.

σήμερα που συνδέθηκε στο Kies, του δείχνει ότι υπάρχει ότο υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση.

ξέρετε αν πρόκειται για κάποια 4.0;;;

ευχαριστώ

Παιδια αν εγκαταστησεις εναν οποιοδηποτε launcher μπορεις μετα ΧΩΡΙΣ να τον κανεις απεγκατασταση να διαλεξεις τον μαμα launcher του κινητου σου και αν ναι πως γινεται κατι τετοιο?

Τελος υπαρχει περιπτωση αν εγκαταστησεις καποιον launcher να εχεις θεματα με το κινητο σου και κολληματα που πριν δεν ειχες?

Υπαρχει φυσικα για μεγαλυτερη ευκολια η εφαρμογη home switcher, οπου μπορεις να επιλεξεις οποιον launcher θες και να τον βαζεις ως προεπιλογη.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Κάτι κουλο που μου κάνει το κινητό. με όλα τα apps δεν έχω πρόβλημα, το game where is my water κάθε τρισ και λίγο χωρις να κάνω κάτι μου απεγκατίσταται, πάω δηλ να το τρέξω και μου λεει δεν τοχω εγκατεστημένο. Μόλις το ξανακατεβάζω δεν έχω χάσει ούτε saves τίποτα :blink::blink::worry:. Το κινητό έχει περασμένη Ι9100XXLS8 χωρίς WIPE από 4.0.4 cote

Εμένα μου δουλεύει κανονικά. Μήπως χάνεται όταν το μεταφέρεις στην SD; Δοκίμασε να το κρατήσεις στη μνήμη του κινητού.

Καλησπέρα παιδιά,

έχει ένας φίλος μου το SII, με λειτουργικό 2.3.6.

σήμερα που συνδέθηκε στο Kies, του δείχνει ότι υπάρχει ότο υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση.

ξέρετε αν πρόκειται για κάποια 4.0;;;

ευχαριστώ

Μάλλον, μια που έχει δοθεί εδώ και καιρό.

Φιλικά Γιώργος

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Ενα θεματακι που μου προεκυψε χθες...

Αποφασισα να δοκιμασω την τελευταια Omega... Εκανα τα backup μου και ολα τα απαραιτητα wipes, την περασα, επανηλθαν οι εφαρμογες μου αυτοματα, την "εστησα" και λογω του οτι μου φανηκε αδυναμο το wifi, αποφασισα να γυρισω πισω στην Nordic LSD...

Αμ δε!!! Το nandroid backup που ειχα παρει λιγες ωρες πιο πριν, δεν μπορουσε να επανελθει...

Ολοκληρωνοταν μεν, αλλα μετα το reboot, μου "διαβαζε" μια-μια τις εφαρμογες (οπως γινεται οταν φλασαρουμε νεο firmware), τελειωνε & μου πετουσε μηνυμα Application installer διακοπηκε (ή καπως ετσι). Οταν του εδινα ΟΚ, το ξαναεβγαζε... και ξανα και ξανα...

Μετα απο αλεπαλληλα factory resets & wipes κι ενω δεν μπορουσα να περασω ΟΥΤΕ παλιοτερο backup, εσβησα απο την καρτα sd κατι folders με data, κατι lost.dir και φλασαρα μεσω odin την LSD κανοντας και παλι ολα τα απαραιτητα wipes...

Το backup επανηλθε κανονικοτατα, απλα μενει να δω αν δουλευουν οι εφαρμογες που ειχα μεταφερει στην sd (μηπως με τα delete "χαλασα" κατι...)

Τι λετε για ολα αυτα? Γενικα δεν εχω εμπειρια με custom roms κλπ.κλπ. αλλα ξερω τις διαδικασιες... Δεν φλασαρω συχνα γιατι βαριεμαι!

Οταν εφυγα απο την Cyanogen πριν κανα 2 μηνες, το backup επανηλθε χωρις προβληματα...

Γιατι συνεβει αυτο? Δηλαδη, αν τωρα βαλω καποια αλλη custom και θελησω να γυρισω πισω, θα περασω τα ιδια?

(μια υποψια δικη μου ειναι μηπως φταιει η επαναφορα εφαρμογων απο την Google, μια και η Omega ειχε τις δικες της και το αποτελεσμα ηταν να εχω 2 Συλλογες, 2 dropbox κλπ.)

Τι λετε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Ενα θεματακι που μου προεκυψε χθες...

Αποφασισα να δοκιμασω την τελευταια Omega... Εκανα τα backup μου και ολα τα απαραιτητα wipes, την περασα, επανηλθαν οι εφαρμογες μου αυτοματα, την "εστησα" και λογω του οτι μου φανηκε αδυναμο το wifi, αποφασισα να γυρισω πισω στην Nordic LSD...

Αμ δε!!! Το nandroid backup που ειχα παρει λιγες ωρες πιο πριν, δεν μπορουσε να επανελθει...

Ολοκληρωνοταν μεν, αλλα μετα το reboot, μου "διαβαζε" μια-μια τις εφαρμογες (οπως γινεται οταν φλασαρουμε νεο firmware), τελειωνε & μου πετουσε μηνυμα Application installer διακοπηκε (ή καπως ετσι). Οταν του εδινα ΟΚ, το ξαναεβγαζε... και ξανα και ξανα...

Μετα απο αλεπαλληλα factory resets & wipes κι ενω δεν μπορουσα να περασω ΟΥΤΕ παλιοτερο backup, εσβησα απο την καρτα sd κατι folders με data, κατι lost.dir και φλασαρα μεσω odin την LSD κανοντας και παλι ολα τα απαραιτητα wipes...

Το backup επανηλθε κανονικοτατα, απλα μενει να δω αν δουλευουν οι εφαρμογες που ειχα μεταφερει στην sd (μηπως με τα delete "χαλασα" κατι...)

Τι λετε για ολα αυτα? Γενικα δεν εχω εμπειρια με custom roms κλπ.κλπ. αλλα ξερω τις διαδικασιες... Δεν φλασαρω συχνα γιατι βαριεμαι!

Οταν εφυγα απο την Cyanogen πριν κανα 2 μηνες, το backup επανηλθε χωρις προβληματα...

Γιατι συνεβει αυτο? Δηλαδη, αν τωρα βαλω καποια αλλη custom και θελησω να γυρισω πισω, θα περασω τα ιδια?

(μια υποψια δικη μου ειναι μηπως φταιει η επαναφορα εφαρμογων απο την Google, μια και η Omega ειχε τις δικες της και το αποτελεσμα ηταν να εχω 2 Συλλογες, 2 dropbox κλπ.)

Τι λετε?

Μερικές φορές η custom rom περιέχει το δικό της recovery

Πιθανότατα τα υπάρχοντα nandroid backups να μην ήταν συμβατά με το recovery της rom που έστησες...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Μερικές φορές η custom rom περιέχει το δικό της recovery

Πιθανότατα τα υπάρχοντα nandroid backups να μην ήταν συμβατά με το recovery της rom που έστησες...

Οποτε ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος αντιμετωπισης αυτου του προβληματος? Π.χ. αν για τον οπoιοδηποτε λογο δεν ειχα pc εκεινη τη στιγμη, δεν θα μπορουσα να ξαναφλασαρω καποια stock, να την κανω root και να επαναφερω το backup της... Δεν δουλευε κανενα wipe...!

Edited by stabill
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείς να φλασάρεις τη rom που θες (οκ θες pc αλλά δεν είναι πρόβλημα αυτό) και μετά επαναφέρεις οτι θες με titanium. Αν δεν έχεις κάνει απευθείας backup μπορεί να διαβάσει και τα nandroid.

Μπορείς να φλασάρεις τη rom που θες (οκ θες pc αλλά δεν είναι πρόβλημα αυτό) και μετά επαναφέρεις οτι θες με titanium. Αν δεν έχεις κάνει απευθείας backup μπορεί να διαβάσει και τα nandroid.

Σωστα, δεν το ειχα σκεφτει αυτο... Παντως φλασαροντας ξανα αυτη που ειχα, δουλεψε το nandroid, οποτε μικρο το κακο... Απλα δεν περιμενα κατι τετοιο, διοτι οπως εγραψα πιο πανω, οταν εφυγα απο την Cyanogen και γυρισα πισω στην stock Νordic, ολα πηγαν ρολοι... Χθες ομως με ξενυχτησε μεχρι τις 2...!!! :mad:

Κατι αλλο που παρατηρησα σημερα ανοιγοντας το Google Play απο το pc μου...

Μου λεει οτι χρειαζονται update καποιες εφαρμογες (π.χ. Google Music, Samsung Push Service), αλλα δεν μου λεει το ιδιο οταν ανοιγω το Play απο το κινητο!!!

ΟΚ, παταω (στο pc) ενημερωση, μου λεει οτι συντομα θα εγκατασταθει το update, αλλα δεν γινεται τιποτα!!!!!!!

Λετε να εχει γινει κανενα μπερδεμα με την Omega που εβαλα (και εβγαλα) χθες? :confused::confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα παιδιά! Πέρασα με odin την lsn nee! Όλα καλά.. Το μόνο θέμα που έχω είναι στο τηλέφωνο! Γιατί όταν πληκτρολογώ έναν αριθμό μου αφήνει ένα κενό ανα τρία νούμερα? Είχα και πριν lsn και δεν είχα τέτοιο θέμα. Είναι κάποια ρύθμιση που μου χει σπάσει τα νεύρα και δε μπορώ να τη βρω?

Καλημέρα παιδιά! Πέρασα με odin την lsn nee! Όλα καλά.. Το μόνο θέμα που έχω είναι στο τηλέφωνο! Γιατί όταν πληκτρολογώ έναν αριθμό μου αφήνει ένα κενό ανα τρία νούμερα? Είχα και πριν lsn και δεν είχα τέτοιο θέμα. Είναι κάποια ρύθμιση που μου χει σπάσει τα νεύρα και δε μπορώ να τη βρω?

Νομιζω οτι εχεις παρει απαντηση σε αυτο σε αλλο thread...!!!:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομιζω οτι εχεις παρει απαντηση σε αυτο σε αλλο thread...!!!:p

Ναι αλλά δε βρήκα άκρη! :banghead: δεν έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό?! Δοκίμασα ναλλαξω και γλώσσα όπως πρότεινε ο φίλος στο άλλο thread και... Τζίφος!!

Ναι αλλά δε βρήκα άκρη! :banghead: δεν έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό?! Δοκίμασα ναλλαξω και γλώσσα όπως πρότεινε ο φίλος στο άλλο thread και... Τζίφος!!

και σ'εμένα έτσι κάνει. δεν είναι και τίποτα σοβαρό.

Σπάνια καλώ αριθμούς που χρειάζονται πληκτρολόγηση (συνήθως καλώ επαφές μου δηλαδή) κι όμως είμαι σίγουρος ότι αυτό που λες το'χω συναντήσει κι εγώ, στο κινητό μου βέβαια αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο firmware.. τώρα πάντως που δοκίμασα στην lsn nee δεν μου βγάζει τον αριθμό με κενά, ούτε ξέρω πως αλλάζει βέβαια αυτό. Σιγά το πρόβλημα όμως, δεν αξίζει ν'ασχοληθείς καν νομίζω..:)

Σπάνια καλώ αριθμούς που χρειάζονται πληκτρολόγηση (συνήθως καλώ επαφές μου δηλαδή) κι όμως είμαι σίγουρος ότι αυτό που λες το'χω συναντήσει κι εγώ, στο κινητό μου βέβαια αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο firmware.. τώρα πάντως που δοκίμασα στην lsn nee δεν μου βγάζει τον αριθμό με κενά, ούτε ξέρω πως αλλάζει βέβαια αυτό. Σιγά το πρόβλημα όμως, δεν αξίζει ν'ασχοληθείς καν νομίζω..:)

Λόγω δουλειάς πληκτρολογώ συνέχεια αριθμούς και πίστεψε με είναι πολύ σπαστικό! Και μου κάνει τρομερή εντύπωση που πριν με lsn δε μου το κανε και τώρα το κάνει

Παιδιά μπορεί να μου θυμίσει κάποιος τη ρύθμιση που πρέπει να κάνουμε στο Stock μηνυμάτων για να γράφουμε με 160 χαρακτήρες;

Είναι αυτό που λέει ''εισαγωγή λειτουργίας'' και το βάζεις ''Αλφάβητο GSM''; Γιατί αν είναι αυτό, τότε όποτε πάω να στείλω μήνυμα μου λέει ότι μπορεί ο παραλήπτης να έχει πρόβλημα και όντως έχεις αφού τα βλέπει όλα ερωτηματικά!

Υ.Γ Έχω τη Nordic LSN, την πέρασα προχθές. Με την LSD που είχα κάνει νομίζω παρόμοια ρύθμιση δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Αυτή είναι η ρύθμιση. Μήπως χρησιμοποιείς κάποιο άλλο πληκτρολόγιο;

Όχι Στέφανε. Δεν έχω αλλάξει τίποτα από το πέρασμα της LSN και χρησιμοποιώ το Stock. Δεν ξέρω αν εννοείς το στύλ εμφάνισης που έχω σε Qwerty ή όχι, αλλά δεν νομίζω να εννοείς αυτό.

Όχι Στέφανε. Δεν έχω αλλάξει τίποτα από το πέρασμα της LSN και χρησιμοποιώ το Stock. Δεν ξέρω αν εννοείς το στύλ εμφάνισης που έχω σε Qwerty ή όχι, αλλά δεν νομίζω να εννοείς αυτό.

Το πληκτρολογιο αυτο που χρησιμοποιεις, εχει και προβλεψη λεξεων?

Στο λεω γιατι το swiftkey που εχω, εχει προβλεψη λεξεων και ακομα και στα κεφαλαια αν επιλεξεις μια απο τις λεξεις που εμφανιζει με τονους, τοτε μειωνει τους χαρακτηρες απο 160 σε 70.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Το πληκτρολογιο αυτο που χρησιμοποιεις, εχει και προβλεψη λεξεων?

Στο λεω γιατι το swiftkey που εχω, εχει προβλεψη λεξεων και ακομα και στα κεφαλαια αν επιλεξεις μια απο τις λεξεις που εμφανιζει με τονους, τοτε μειωνει τους χαρακτηρες απο 160 σε 70.

Χμμμ, μετά από ένα 10λεπτάκι χωρίς να πειράξω κάτι άλλο δείχνει ότι έφτιαξε. Δεν ξέρω αν έφταιγε κάτι και δεν έπαιρνε τη ρύθμιση που του έδινα, πάντως τώρα δείχνει να γράφει με ΚΕΦΑΛΑΙΑ και σε 160 χαρακτήρες.

By the Way, δεν είδα κάποια διαφορά στην LSN από την LSD. Σε μία δυό μέρες θα έχω και άποψη από αυτονομίας μεριά, μιας και τόσες μέρες είχα ξεχάσει ανοιχτό τον αυτόματο συγχρονισμό. Έπος είμαι.

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)