stefan_city Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Καλημέρα, εφόσον η ελληνική 4.1.2, όπως και η Νορβηγική 4.1.2, έχουν PDA που τελειώνει σε LSD, σημαίνει πως είναι, κατά βάσει, η ίδια rom??? :fool: ιδιες ειναι, απλα η Νορβηγικη εχει παρει συν δυο ενημερωσεις, και εχει φτασει στην LSN πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Καλημέρα! Ειμαι με την 4.1.2 νορβιγικη και εχω παρατηρησει οτι αρκετες φορες παω να συνδεθω σε μερικα ασυρματα και ενω παει να κανει συνδεση γραφει απρουσιαστηκε καποιο σφαλμα διπλα απο το wifi που προσπαθω να συνδεθω..Το παθαινει καποιος αλλος αυτο? Στα περισοτερα ομως μπαινει κανονικα. Ενω πριν με την 4.0.4 δεν μου παρουσιαζοταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 ιδιες ειναι, απλα η Νορβηγικη εχει παρει συν δυο ενημερωσεις, και εχει φτασει στην LSN πλεον. rom της Voda είχα, οπότε ναι, ξέρω τι συνεπάγεται, δεν μου έχει εγκατασταθεί κανένα από τα Updates της Νορβηγικής, αδύνατη η εγκατάσταση μου λέει κάθε φορά. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Η Ελληνική vodafone ποιό modem έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Καλησπέρα. περασα προχτες την καινούργια ressurection rom 4.2.1 Ομως παρατηρω απειρα κοληματα στο κινητο οταν παω απο μια εφαρμογη σε αλλη η στα καλα καθουμενα απο μονο του κολαει.το θεμα ειναι οτι οταν κολησει αν δεν βγαλω αμεσως την μπαταρια σε 2 λεπτα την εχει αδειασει πριν κανω reboot.δλδ τραβαει την μπαταρία μεσα στο κολημα.εχω βαλει τις ANKER αλλα και με την εργοστασιακη μου το κανει. τι μπορω να κανω για να βρω τι μου το κολαει?? επησης εχεις διαφορα tools για να πειραξω τον επεξεργαστη.μηπως απο εκει να το τον ανεβαζα λιγο για να φτιαξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Κόλλησε το κινητό πανω στην εγκατάσταση καποιας εφαρμογης,και αφου το εκλεισα δεν ανοιξε ποτε ξανα.... Εχω περασμενη Cyannogen , και CWM mod. Αν το ανοιξω κανονικα κολαει στην πρωτη οθονη,αν το ανοιξω σε CWM μου ανοιγει,αλλα δεν εμφανιζει καμια επιλογη. Στο download mode(?),ανοιγει κανονικα οποτε σκεφτομαι να περασω καποιον kernel και να δω αν θα δουλεψει..... Εχει συμβει σε καποιον αλλον.καμια ιδεα...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_m3 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Καλησπέρα στο φόρουμ. Εχω το εξής προβλημα. Οταν πατάω *#0*# μπορώ να κάνω τεστ στο γυροσκόπιο και μου βγάζει pass. Στο μενού όμως βαθμονόμηση γυροσκοπίου είναι νεκρή η μπλέ κουκιδα. Μάλλον είναι θέμα software έτσι? Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Το hard reset έχει διαφορα? Αν το κάνω έχω θέμα με την εγγύηση? Ρωτάω γιατί έχω ακόμα 1.5 χρονο για να λήξει. Επίσης αν δεν χάνω εγγύηση πώς κάνω hard reset? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Γιατί έχει κυκλοφορήσει σε καμία χώρα η 4.2.1 επίσημα για το s2;;;; Σεν νομίζω οπότε είναι λογικό να σου κάνει αυτά τα κολλήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Καλησπέρα. περασα προχτες την καινούργια ressurection rom 4.2.1 Ομως παρατηρω απειρα κοληματα στο κινητο οταν παω απο μια εφαρμογη σε αλλη η στα καλα καθουμενα απο μονο του κολαει.το θεμα ειναι οτι οταν κολησει αν δεν βγαλω αμεσως την μπαταρια σε 2 λεπτα την εχει αδειασει πριν κανω reboot.δλδ τραβαει την μπαταρία μεσα στο κολημα.εχω βαλει τις ANKER αλλα και με την εργοστασιακη μου το κανει. τι μπορω να κανω για να βρω τι μου το κολαει?? επησης εχεις διαφορα tools για να πειραξω τον επεξεργαστη.μηπως απο εκει να το τον ανεβαζα λιγο για να φτιαξει? Σε λάθος θέμα έκανες την ερώτηση. Από ποια rom προερχοσουν; Wipe έκανες μετά την εγκατάσταση; Πάντως κι εγώ είχα με την resurrection κολλήματα κτλ. παλαιοτερα, την 4.2 δεν τη δοκίμασα καθόλου. Edited April 11, 2013 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Γιατί έχει κυκλοφορήσει σε καμία χώρα η 4.2.1 επίσημα για το s2;;;; Σεν νομίζω οπότε είναι λογικό να σου κάνει αυτά τα κολλήματα... Το οτι δεν εχει κυκλοφορησει επισημα η 4.2 για την συσκευη μας δεν σημαινει οτι πρεπει να κολλαει. Οι custom roms γενικα εχουν προβληματα, αλλα θεωρω (με την ελαχιστη εμπειρια μου) οτι το προβλημα ειναι αλλου. Αν ο φιλος δεν εκανε ολα τα απαιτουμενα wipes, λογικο ειναι να κολλαει... Αν παρ'ολα αυτα τα εκανε, ας τα ξανακανει και ας ξαναπερασει την rom... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 μολις εβαλα την 10.1, ενταξει λιγη ωρα την εχω με ολες τις εφαρμογες μεσα που εχω και πεταει παιδια, νομιζω οτι παει καλυτερα και απο το Gnex! Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Το κινητο το χω 1 χρονο ακριβως. Δουλευω την εφαρμογη ''χαρτες'' ωστε να βλεπω που βρισκομαι. Δεν εχω καποια εφαρμογη πλοηγησης. Το θεμα ειναι οτι την τελευταια βδομαδα οταν κλειδωσει στους δορυφορους το στιγμα μου στο χαρτη θα παει σιγα σιγα εκει που περιπου ειμαι και το κακο ειναι οτι δεν θα παει ΑΚΡΙΒΩΣ εκει που ειμαι οπως προηγουμενως. Παλια μολις κλειδωναν οι δορυφοροι το στιγμα μου εμφανιζοταν αμεσα στον χαρτη και με φοβερη λεπτομερεια, ακομη και σε ποιο ρευμα κυκλοφοριας βρισκομαι. Η κινηση παλια ειχε αμεση ροη ενω τωρα εμφανεστατη καθυστερηση. Τι να κοιταξω? Δεν εχω πειραξει κατι οταν παρουσιαστηκε αυτο. Τρεχω την 4.0.4 official cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Καποια εφαρμογη εχω κανει εγκατασταση, και κατα καιρούς μου βγάζει στις ειδοποιησεις ένα "Θέλεις να κερδίσεις? Πάτα εδώ και κέρδισε Bonus SMS 4.13euro/sms" Αν πατήσω, ανοίγει για να στείλει sms. Ποια εφαρμογή είναι για να την ξηλώσω? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Καποια εφαρμογη εχω κανει εγκατασταση, και κατα καιρούς μου βγάζει στις ειδοποιησεις ένα "Θέλεις να κερδίσεις? Πάτα εδώ και κέρδισε Bonus SMS 4.13euro/sms" Αν πατήσω, ανοίγει για να στείλει sms. Ποια εφαρμογή είναι για να την ξηλώσω? Βρες και κατέβασε το airpush detector από το store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Βρες και κατέβασε το airpush detector από το store. "Sorry - I couldn't find any apps with notification ads." Δεν μπόρεσε να βρει κάτι! Καμιά άλλη εφαρμογή? Με το new airpush νομιζω οτι εβγαλα ακρη. το Fruit slayer εφταιγε λογικα. Edited April 12, 2013 by andreasp Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 "Sorry - I couldn't find any apps with notification ads." Δεν μπόρεσε να βρει κάτι! Καμιά άλλη εφαρμογή? Με το new airpush νομιζω οτι εβγαλα ακρη. το Fruit slayer εφταιγε λογικα. Αν σου εντόπισε τη συγκεκριμένη εφαρμογή, πέταξέ τη για λίγο καιρό, να δεις αν όντως θα σταματήσουν οι ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Αν σου εντόπισε τη συγκεκριμένη εφαρμογή, πέταξέ τη για λίγο καιρό, να δεις αν όντως θα σταματήσουν οι ειδοποιήσεις. Την ξήλωσα ήδη, αλλά μου έβγαλε και άλλες εφαρμογές. Το facebook, το camera360 και το ebay. Στις οποίες και στις 3 εφαρμογες στο "Push ads" έχει ON Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Παιδια, μια μαλλον χαζη ερωτηση...:p Στο κινητο μιας φιλης, οι επαφες ειναι ΟΛΕΣ στην sim... Αν κανει Συγχωνευση με λογ. Google θα πανε στο Gmail χωρις να σβηστουν απο την sim, σωστα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Παιδια, μια μαλλον χαζη ερωτηση...:p Στο κινητο μιας φιλης, οι επαφες ειναι ΟΛΕΣ στην sim... Αν κανει Συγχωνευση με λογ. Google θα πανε στο Gmail χωρις να σβηστουν απο την sim, σωστα? Όντως χαζή ερώτηση :p Σωστά είπες :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Σε λάθος θέμα έκανες την ερώτηση. Από ποια rom προερχοσουν; Wipe έκανες μετά την εγκατάσταση; Πάντως κι εγώ είχα με την resurrection κολλήματα κτλ. παλαιοτερα, την 4.2 δεν τη δοκίμασα καθόλου. Το οτι δεν εχει κυκλοφορησει επισημα η 4.2 για την συσκευη μας δεν σημαινει οτι πρεπει να κολλαει. Οι custom roms γενικα εχουν προβληματα, αλλα θεωρω (με την ελαχιστη εμπειρια μου) οτι το προβλημα ειναι αλλου. Αν ο φιλος δεν εκανε ολα τα απαιτουμενα wipes, λογικο ειναι να κολλαει... Αν παρ'ολα αυτα τα εκανε, ας τα ξανακανει και ας ξαναπερασει την rom... Εχω κανει ολα τα wipes ακομα και αυτο για την μπαταρια που εχει.Την εχω ξαναπερασει αλλες 3 φορες την rom και ειναι ελαφρια πολυ αλλα με του που κανω το restore απο το titanium αρχιζουν τα κοληματα αμα ζοριστει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Εχω κανει ολα τα wipes ακομα και αυτο για την μπαταρια που εχει.Την εχω ξαναπερασει αλλες 3 φορες την rom και ειναι ελαφρια πολυ αλλα με του που κανω το restore απο το titanium αρχιζουν τα κοληματα αμα ζοριστει. Αρα μαλλον τα κολληματα οφειλονται σε καποια εφαρμογη που εχεις σωσει...και την επιστρεφεις στην καινουρια ρομ..... Ετσι δειχνει.... Μπορεις ομως μονο με ενα τροπο να το μαθεις.... Πρεπει να το στησεις απο την αρχη. Χωρις κανενα restore εφαρμογης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Εχω κανει ολα τα wipes ακομα και αυτο για την μπαταρια που εχει.Την εχω ξαναπερασει αλλες 3 φορες την rom και ειναι ελαφρια πολυ αλλα με του που κανω το restore απο το titanium αρχιζουν τα κοληματα αμα ζοριστει. Αρα μαλλον τα κολληματα οφειλονται σε καποια εφαρμογη που εχεις σωσει...και την επιστρεφεις στην καινουρια ρομ..... Ετσι δειχνει.... Μπορεις ομως μονο με ενα τροπο να το μαθεις.... Πρεπει να το στησεις απο την αρχη. Χωρις κανενα restore εφαρμογης.... Η επαναφορα με Titanium δεν ενδεικνυται οταν πηγαινουμε απο stock σε custom ή απο την μια custom στην αλλη... ξαναστηνουμε το τηλεφωνο απο την αρχη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Παιδιά έχω πάρει το κινητό εδώ και ενάμιση χρόνο και δεν μου θυμάμαι πόσα χρόνια έχει εγγύηση, γιατί μου έχει ξεφλουδίσει γύρο γύρο και έχει κάποια ραγίσματα αν και μου έχει πέσει μια φορά από τι θυμάμαι και λέω μήπως μου το καλύπτει. Edited April 12, 2013 by johntsia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Παιδιά έχω πάρει το κινητό εδώ και ενάμιση χρόνο και δεν μου θυμάμαι πόσα χρόνια έχει εγγύηση, γιατί μου έχει ξεφλουδίσει γύρο γύρο και έχει κάποια ραγίσματα αν και μου έχει πέσει μια φορά από τι θυμάμαι και λέω μήπως μου το καλύπτει. δυστυχως κι εμενα 6 μηνων ηταν οταν το πηγα γιατι ειχε ξεφλουδισει το ασημι περιθωριο γυρω γυρω και δεν το καλυπτε μαλιστα μου ειχαν ζητησει καπου 130 ευρω γιατι λεει πηγαινει με το τζαμι της οθονης μαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Παιδιά έχω πάρει το κινητό εδώ και ενάμιση χρόνο και δεν μου θυμάμαι πόσα χρόνια έχει εγγύηση, γιατί μου έχει ξεφλουδίσει γύρο γύρο και έχει κάποια ραγίσματα αν και μου έχει πέσει μια φορά από τι θυμάμαι και λέω μήπως μου το καλύπτει. δυστυχως κι εμενα 6 μηνων ηταν οταν το πηγα γιατι ειχε ξεφλουδισει το ασημι περιθωριο γυρω γυρω και δεν το καλυπτε μαλιστα μου ειχαν ζητησει καπου 130 ευρω γιατι λεει πηγαινει με το τζαμι της οθονης μαζι Εννοειται βρε παιδια οτι δεν καλυπτουν τετοιες περιπτωσεις! Σου λεει η αντιπροσωπεια οτι αν εσυ π.χ. το "γκρεμιζεις" καθε λιγο και λιγακι στα πεζοδρομια και το εχεις ρημαξει, σιγα μην σου το φτιαξουμε!!! Αν ομως π.χ. σου σβησει και δεν ξαναναψει (οπως μου ετυχε εμενα), τοτε δεν μπορουν να κανουν αλλιως, θα σου το φτιαξουν δωρεαν (αν εισαι βεβαια μεσα στην εγγυηση)... Εκτος κι αν καταφερουν να το αναψουν και το βρουν root-αρισμενο με κιτρινα-πρασινα-κοκκινα τριγωνακια ή custom roms, οποτε.........!!!!!:lol::lol::lol: Edited April 12, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts