makis206 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Κατάλαβα! Ευχαριστώ Μάκη! Να την κάνω την αναβάθμιση παρόλο που ο πρώην κάτοχος δηλώνει υπερ-ικανοποιημένος και με τη μαμά? Ανάλογα απ'το firmware που έχει αυτή τη στιγμή, τώρα που μιλάμε οι περισσότεροι ικανοποιημένοι πελάτες:lol: βρισκόμαστε στην ics 4.0.4 πάντως. Πάρ'το με το καλό και όταν τσεκάρεις που βρίσκεται εδώ θα είμαστε εμείς!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Εδω και κανα τριαρι μερες εχει ερθει και σε vodafone η 4.0.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Nα ρωτήσω κάτι...Το ασημένιο περίβλημα στο λευκό galaxy s2 ξεφλουδίζει? Ή τα πλαστικά μέρη? Παίζει διαφορά το χρώμα στο μοντέλο αυτό? Γιατί το λευκό που με ψήνει αρκετά, ενώ το βρίσκω πιο ωραίο, και σαν να "λερώνει" λιγότερο, το φοβάμαι μην φαίνονται τα τυχόν γδαρσίματα μετά πιο εύκολα! Λεπτομέρειες θα μου πείτε, απλά είπα να ρωτήσω τη γνώμη σας. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Μια χαρα ειναι.Βρωμιζει περισσοτερο απο το μαυρο αλλα το σκουπιζεις κι ειναι μια χαρα. Δεν εχω δει ξεφλουδισμενο S2 ειτε μαυρο ειτε λευκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 προχωρα αφοβα,παρε και απο media markt μια λευκη θηκη σιλικονης και ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Εγώ παιδιά δηλαδή που όταν αγόρασα το κινητό και είχε την 2.3 και με το που πήγα ρυθμίσεις μου εμφάνησε ενημέρωση 4.0.3 και το έκανα μέσω wi fi παίζει να έχω cosmote; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Παιδια καλησπερα εχω ενα θεμα γυρισα το νουμερο μου σε q και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα ενω εχω κανει τις ρυθμισεις οπως γραφει στο σιτε της q και ενω εχω ιντερνετ μεσω 3g μου εμφανισε πανω απο το σημα του κινητου ενα R και αν κανω επανεκινηση μου βγαζει μηνυμα εχετε χασει την περιαγωγη δεδομενων ειμαι στην 4.0.4. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Εγώ παιδιά δηλαδή που όταν αγόρασα το κινητό και είχε την 2.3 και με το που πήγα ρυθμίσεις μου εμφάνησε ενημέρωση 4.0.3 και το έκανα μέσω wi fi παίζει να έχω cosmote; Εξακρίβωσε το . Γράψε στον dialer *#1234# για να δεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpasketmbolistas Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Σκέφτομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη συσκευή και μαζί θέλω να αγοράσω ότι χρειάζεται για την προστασία της. Σίγουρα θα χρειαστώ μια θήκη. Έχει κάποιος να μου προτείνει μια καλή θήκη στην οποία να μπορώ να βάζω και να αφαιρώ το smartphone εύκολα. Όταν λέω να αφαιρείται εύκολα εννοώ να μπορώ να βάζω και να βγάζω την συσκευή από την θήκη χωρίς να χρειάζεται να ασκώ πολύ πίεση και να φοβάμαι μήπως πέσει το κινητό κάτω. Επίσης διάβασα για κάτι ζελατίνες η οποίες προστατεύουν την οθόνη άλλα δεν έχω ιδέα που τις πουλάνε. Κάνουν δουλειά οι ζελατίνες ή άμα βάλω την συσκευή σε τσέπη από jean ή άλλο σκληρό ύφασμα ακόμα και με ζελατίνα θα έχω τον φόβο για γρατζουνιές στην οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Παιδια καλησπερα εχω ενα θεμα γυρισα το νουμερο μου σε q και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα ενω εχω κανει τις ρυθμισεις οπως γραφει στο σιτε της q και ενω εχω ιντερνετ μεσω 3g μου εμφανισε πανω απο το σημα του κινητου ενα R και αν κανω επανεκινηση μου βγαζει μηνυμα εχετε χασει την περιαγωγη δεδομενων ειμαι στην 4.0.4. ισως αν επιλεξεις απο τις ρυθμισεις δικτυο μονοgsm (2g) να χαθει το R. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Εξακρίβωσε το . Γράψε στον dialer *#1234# για να δεις . Το έγραψα αλλά επειδή έχω custom rom μου εμφανίζει ενα σφάλμα MMI USSD κάτι τέτοιο Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Παιδια καλησπερα εχω ενα θεμα γυρισα το νουμερο μου σε q και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα ενω εχω κανει τις ρυθμισεις οπως γραφει στο σιτε της q και ενω εχω ιντερνετ μεσω 3g μου εμφανισε πανω απο το σημα του κινητου ενα R και αν κανω επανεκινηση μου βγαζει μηνυμα εχετε χασει την περιαγωγη δεδομενων ειμαι στην 4.0.4. Το σύμβολο R ειναι ότι κάνει roaming το βγάζει λόγο της Q που είναι στο δίκτυο της wind, δεν είναι κάτι ανησυχητικό . Η Q βρίσκεται σε περιαγωγή ( δηλαδή στο δίκτυο της wind) Για να συνδεθείς στο ίντερνετ πρέπει να έχεις επιλεγμένη και την περιαγωγή δεδομένων. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Α οκ το θεμα με τα δεδομενα ειναι οτι εχω ενεργοποιημενη την περιαγωγη.:lol::lol: Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Παιδια καλησπερα εχω ενα θεμα γυρισα το νουμερο μου σε q και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα ενω εχω κανει τις ρυθμισεις οπως γραφει στο σιτε της q και ενω εχω ιντερνετ μεσω 3g μου εμφανισε πανω απο το σημα του κινητου ενα R και αν κανω επανεκινηση μου βγαζει μηνυμα εχετε χασει την περιαγωγη δεδομενων ειμαι στην 4.0.4. Το R ειναι περιαγωγη. Και στο βγαζεο γιατι η Q κανει περιαγωγη απο την Wind.:) Με προλαβε ο Μιχαλης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 καλησπέρα παιδιά. ενώ στην αρχή ήμουν αρκετά ευχαριστημένος με την κάμερα των 8mg, όσο περνάει ο καιρός νομίζω οτί χαλάει η ποιότητα της εικόνας. χθες διαπίστωσα και κάτι άλλο. έχει μπει ένα μικρό σκουπιδάκι(χνούδι μάλλον) εσωτερικά μέσα από την κάμερα και όταν πατάω να βγάλω φωτογραφία εμφανίζει αυτό το σκουπιδάκι και δε μπορεί να εστιάσει και δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα με τον φωτισμό και όλες βγαίνουν θολές. να προσπαθήσω μόνος να ανοίξω εσωτερικά την κάμερα να την καθαρίσω δεν παίζει μάλλον. σκέφτομαι να το πάω σε αντιπροσωπεία Samsung μιας που έχω ακόμα εγγύηση(δεκέμβριο 2011 το πήρα). έχει ρε παιδιά κανείς εμπειρία με την αντιπροσωπεία της Samsung; που βρίσκεται στην αθήνα; και σε ποιες περιοχές; πήγε κάποιος σε κάποιο από τα καταστήματα που προτείνει εδώ η Samsung; http://www.samsung.com/gr/support/location/supportServiceLocation.do?page=SERVICE.LOCATION συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisgt Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 σκέφτομαι να το πάω σε αντιπροσωπεία Samsung μιας που έχω ακόμα εγγύηση(δεκέμβριο 2011 το πήρα). έχει ρε παιδιά κανείς εμπειρία με την αντιπροσωπεία της Samsung; που βρίσκεται στην αθήνα; και σε ποιες περιοχές; πήγε κάποιος σε κάποιο από τα καταστήματα που προτείνει εδώ η Samsung; http://www.samsung.com/gr/support/location/supportServiceLocation.do?page=SERVICE.LOCATION συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις :O SMARTEC ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΟΥ 7 ΧΑΪΔΑΡΙ (P) 2105820000 Άψογη εξυπηρέτηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 καλησπέρα παιδιά. ενώ στην αρχή ήμουν αρκετά ευχαριστημένος με την κάμερα των 8mg, όσο περνάει ο καιρός νομίζω οτί χαλάει η ποιότητα της εικόνας. χθες διαπίστωσα και κάτι άλλο. έχει μπει ένα μικρό σκουπιδάκι(χνούδι μάλλον) εσωτερικά μέσα από την κάμερα και όταν πατάω να βγάλω φωτογραφία εμφανίζει αυτό το σκουπιδάκι και δε μπορεί να εστιάσει και δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα με τον φωτισμό και όλες βγαίνουν θολές. να προσπαθήσω μόνος να ανοίξω εσωτερικά την κάμερα να την καθαρίσω δεν παίζει μάλλον. σκέφτομαι να το πάω σε αντιπροσωπεία Samsung μιας που έχω ακόμα εγγύηση(δεκέμβριο 2011 το πήρα). έχει ρε παιδιά κανείς εμπειρία με την αντιπροσωπεία της Samsung; που βρίσκεται στην αθήνα; και σε ποιες περιοχές; πήγε κάποιος σε κάποιο από τα καταστήματα που προτείνει εδώ η Samsung; http://www.samsung.com/gr/support/location/supportServiceLocation.do?page=SERVICE.LOCATION συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις :O Για να μην χάνεις το χρόνο σου και αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να κάνεις ένα αρχικό καθάρισμα μόνο σου. Το σκουπιδάκι κατά πάσα πιθανότητα είναι μεταξύ φακού κάμερας και πίσω καλύματος. Οπότε βγάζοντας το πίσω κάλυμμα απλά με μία μπατοτένα (ΧΩΡΙΣ οινόπνευμα ή άλλο υγεό) καθαρίσεις το τζαμάκι από τη μέσα μεριά και τον φακό. Μπορείς να το κάνεις με τον ακόλουθο τρόπο: Τα βήματα που χρειάζεσαι είναι μέχρι το 2:40 , μετά καθαρίζεις και ξανακλείνεις. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Έχει προσέξει κανείς άλλος στον dialer της 4.0.3 να αφήνει κενό ανά 3 αριθμούς? Είναι λίγο σπαστικο να το βλέπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 ποια ειναι η ποιο σταθερη official rom με ελληνικα παντου φυσικα?και καποιο link να την κατεβασω.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 ποια ειναι η ποιο σταθερη official rom με ελληνικα παντου φυσικα?και καποιο link να την κατεβασω.ευχαριστω. Όλες οι official βρίσκονται εδώ.. εσύ θα επιλέξεις.. Τώρα, ενημερωτικά οι πιο "πετυχημένες" 4.0.4 είναι οι "XWLPU 4.0.4 Tσέχικο firmware" και "XWLPT 4.0.4 Aγγλικό firmware".. Γενικότερα, παρατηρείται καλύτερη διαχείριση μπαταρίας στις 4.0.4 και όχι μεγάλες θερμοκρασίες, όπως στις 4.0.3.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 ποια ειναι η ποιο σταθερη official rom με ελληνικα παντου φυσικα?και καποιο link να την κατεβασω.ευχαριστω. Σύμφωνα με την δικη μου χρήση θεωρώ την XWLPX ποιο σταθερή . Μπορεις να δοκιμάσεις μόνος σου και να δεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3693550#post3693550 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Ακόμη ασχοληστε με επίσημες;;;;; Swyped from Mm SII using tapatalk, κλέβοντας wifi Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Για να μην χάνεις το χρόνο σου και αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να κάνεις ένα αρχικό καθάρισμα μόνο σου. Το σκουπιδάκι κατά πάσα πιθανότητα είναι μεταξύ φακού κάμερας και πίσω καλύματος. Οπότε βγάζοντας το πίσω κάλυμμα απλά με μία μπατοτένα (ΧΩΡΙΣ οινόπνευμα ή άλλο υγεό) καθαρίσεις το τζαμάκι από τη μέσα μεριά και τον φακό. Μπορείς να το κάνεις με τον ακόλουθο τρόπο: Τα βήματα που χρειάζεσαι είναι μέχρι το 2:40 , μετά καθαρίζεις και ξανακλείνεις. Δυστυχώς, δεν έχω τα κατσαβιδάκια και τα εργαλεία αυτά που δείχνει το βιντεάκι φίλε, οπότε είναι δύκολο να το ανοίξω, και από ότι κοιτάω με ένα ψαλιδάκι που έχω είναι δύσκολο να το κάνω. παίζει να βρω αυτά τα εργαλεία καπου έξω; οπότε δυστυχώς μάλλον πρέπει να πάω σε κάποια αντιπροσωπεία της Samsung, και πρέπει να ψάξω κάποια εδώ στα βόρεια προάστεια. ξέρετε κάποια παιδιά; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Αφού έκανα το upgrade σε 4.0.4 όταν βάζω τα ακουστικά δεν δουλεύει ούτε το Music ούτε το FM Radio. Πρέπει να χρησιμοποιήσω apps από το store για να ακούσω μουσική με ακουστικά και ράδιο. Ξέρει κανείς τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Αφού έκανα το upgrade σε 4.0.4 όταν βάζω τα ακουστικά δεν δουλεύει ούτε το Music ούτε το FM Radio. Πρέπει να χρησιμοποιήσω apps από το store για να ακούσω μουσική με ακουστικά και ράδιο. Ξέρει κανείς τι παίζει; Πάτα τα πιο βαθιά μήπως δεν κάνει καλή επαφή Swyped from my SII using tapatalk, κλέβοντας wifi Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts