poison21 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Υπάρχει η επιλογή στις ρυθμίσεις (μου φαίνεται στο μενού κίνηση πρέπει να είναι) για το διπλό πάτημα. Oχι η επιλογη στις ρυθμυσεις ειναι για διπλο χτυπημα οχι διπλο πατημα του home button.:O Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Δοκιμασε να κανεις απεγκατασταση, το rootunistaller.!! Mου το'χε κανει και μενα, με αλλη εφαρμογη και δεν ξεπαγωνε με τιποτα.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 οποτε, το αφηνω ετσι για την ωρα. οσοι εχετε την επισημη 4.0.4, υπαρχει αρκετη διαφορα προς το καλυτερο στην αυτονομια του κινητου; Ειναι η ημερα με την νυχτα... Οχι οτι αν ασχοληθεις με την συσκευη δεν θα τελειωσει, αλλα καμμια σχεση με την 4.0.3... Εγω ακουω 4.0.3 και μου σηκωνονται οι τριχες, οχι μονο απο θεμα μπαταριας... Μιλαω παντα για επισημες roms, εγκατεστημενες μεσω Odin... Αν εχεις ορεξη και κυριως αν "το'χεις", ριξε ενα διαβασμα στις οδηγιες για το flashαρισμα μεσω Odin και βαλε μια 4.0.4 να ησυχασει το κεφαλι σου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Υπάρχει πουθενα λίστα με stock apk της 4.0.4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Δοκιμασε να κανεις απεγκατασταση, το rootunistaller.!! Mου το'χε κανει και μενα, με αλλη εφαρμογη και δεν ξεπαγωνε με τιποτα.!! Aυτο το εχω κανει ηδη αλλα τιποτα εχει αφησει τα κολληματα του,υπαρχει καπου η εφαρμογη να την κατεβασω και να την ξαναπερασω μηπως στρωσει? Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Aυτο το εχω κανει ηδη αλλα τιποτα εχει αφησει τα κολληματα του,υπαρχει καπου η εφαρμογη να την κατεβασω και να την ξαναπερασω μηπως στρωσει? Δώσε mail ;) Πρώτα κατέβασε το clean master και καθάρισε τη συσκευή και μτά το ξαναπερνάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Υπάρχει πουθενα λίστα με stock apk της 4.0.4 ? Για ριξε μια ματια εδω... http://www.sammobile.com/firmware Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Υπαρχει καπου η μαμα εφαρμογη voice command να την κατεβασω και να την περασω αν αυτο ειναι εφικτο?Δεν μπορω να βγαλω ακρη με τιποτα. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Ειναι η ημερα με την νυχτα... Οχι οτι αν ασχοληθεις με την συσκευη δεν θα τελειωσει, αλλα καμμια σχεση με την 4.0.3... Εγω ακουω 4.0.3 και μου σηκωνονται οι τριχες, οχι μονο απο θεμα μπαταριας... Μιλαω παντα για επισημες roms, εγκατεστημενες μεσω Odin... Αν εχεις ορεξη και κυριως αν "το'χεις", ριξε ενα διαβασμα στις οδηγιες για το flashαρισμα μεσω Odin και βαλε μια 4.0.4 να ησυχασει το κεφαλι σου... δεν ξερω αν "το 'χω", μιας και δεν το εχω ξανακανει. παντως, θα ριξω μια ματια στις οδηγιες, μιας και σιγουρα θα χρειαστουν στο μελλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Παιδιά έχω ένα θεματάκι από τότε που έκανα το τελευταίο update του Kies.Όποτε συνδέω την συσκευή στο pc με usb κάποιες φορές την αναγνωρίζει και κάποιες όχι εμφανίζοντας το εξής μήνυμα που φαίνεται στην φωτογραφία παρακάτω: Έπειτα πρέπει να κάνω επανεκκίνιση το PC για να συνδεθεί ξανά κανονικά.Καμιά ιδέα; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Φιλοι μου καλησπερα.Μολις εγινα κατοχος αυτης της φανταστικης συσκευης και για αρχη θελω μονο σε ενα πραγμα βοηθεια. Εχει περασμενη μεσα την v14 omega stock και θελω να ερθει το τηλ σε εργοστασιακη ρομ και μετα μονο να το κανω ροοτ.Μπορει καποιος να με παραπεμψει στα απαραιτητα εργαλεια και οδηγιες για την διαδικασια αυτη; Γιατι για να πω την αληθεια χαθηκα λιγο μεσα στα θεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) Φιλοι μου καλησπερα.Μολις εγινα κατοχος αυτης της φανταστικης συσκευης και για αρχη θελω μονο σε ενα πραγμα βοηθεια. Εχει περασμενη μεσα την v14 omega stock και θελω να ερθει το τηλ σε εργοστασιακη ρομ και μετα μονο να το κανω ροοτ.Μπορει καποιος να με παραπεμψει στα απαραιτητα εργαλεια και οδηγιες για την διαδικασια αυτη; Γιατι για να πω την αληθεια χαθηκα λιγο μεσα στα θεματα. Γειά σου φίλε.Καλωσόρισες στο club μας λοιπόν :) Για να ξέρεις τώρα όλο κάτι θα θέλεις να ανακαλύπτεις με αυτήν την συσκευή.Το ίδιο κάνω κι εγώ εδώ και 2.5 μήνες που την έχω.Αλλάζω roms, την overclocκάρω κ.τ.λ. Στο θέμα μας λοιπόν.Αρχικά για να έρθεις σε εργοστιασιακό στάδιο θα πρέπει να εγκαταστήσεις το official firmware της Samsung.Αυτό θα το πετύχεις κοιτώντας αυτον http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 τον οδηγό στο forum εδώ Έπειτα αφού γίνει αυτό θα ακολουθήσεις αυτόν http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 τον οδηγό για να πετύχεις το root και πλέον είσαι έτοιμος. Μια παρατήρηση απλά.Επειδή στην επίσημη σελίδα της Samsung ακόμα σαν GR για την χώρα μας έχει μόνο την Cosmote έκδοση 4.0.4 ενώ για το Greece Europe έχει την 4.0.3, αν θέλεις να περάσεις απευθείας στην 4.0.4 που τα παιδιά εδώ λένε ότι είναι σαφώς καλύτερη από την 4.0.3 και πιο stable (Αυτήν φοράω κι εγώ) τότε μπορείς να κατεβάσεις αυτήν http://www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=6462 (Πάτησε στο Downnload) την επίσημη samsung έκδοση όπου είναι η έκδοση για τις χώρες Nordic.Έχει κανονικά Ελληνικά σε όλα όπως και στα μηνύματα Με την βοήθεια των 2 οδηγών και προσεκτικά πράτοντας τα βήματα θα πετύχεις τις διαδικασίες που επιθυμείς.Κάτι ακόμα για να σε φτιάξω περισσότερο.Μέσα στον Νοέμβριο με το καλό ή και λίγο αργότερα θα έχουμε στην συσκευή μας offical την έκδοση Android Jelly Bean 4.1 όπου και θα είναι ακόμα καλύτερη από την 4.0.4 Το ανακοίνωσε επίσημα η Samsung ;) Την έχω δοκιμάσει σε beta έκδοση και έχω μείνει έκπληκτος έστω και σε beta έκδοση.Αυτά λοιπόν.Καλή τύχη και καλή απόλαυση με το νέο σου smart phone :D Edited October 11, 2012 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.Δε με βλεπω να το κανω σημερα μιας και θα παρει λιγη ωρα να κατεβει η rom...Βασικα λεω να το αφησω μεχρι να βγει η JB. Κατι τελευταιο για τωρα ο bootloader του πως ειναι ? Γιατι διαβαζω τον οδηγο και εχει επιλογες παρομοιες αν θυμαμαι καλα με την cwm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzis Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 καλησπερα παιδια. πριν λιγες μερες αγορασα κι εγω το s2. υστερα απο χρηση του μενου του κινητου, παρατηρησα ότι στην κυλιομενη μπαρα που ανοιγοκλεινει απο πανω, το σημα της cosmote, εμφανιζεται με τη μορφη cosmot. επίσης οταν διαγραφω ενα μηνυμα, εμφανιζεται η ενδειξη "διαγραφη νηματος" ενω θα επρεπε να λεει "διαγραφη μυνηματος". τελος προσπαθησα να στειλω μηνυμα να ενημερωθω για το υπολοιπο των λεπτων ομιλιας στελνωντας υπολ στο 1313, και ελαβα ότι η υπηρεσια ΥΙΜ δεν βρεθηκε. Ακομη στο μενου του ηχου την κατασταση "δονηση και κουδουνισμα" την αναφερει ως "vibrieren und klingeln".μηπως το κινητο ειναι παραεισαγωγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 καλησπερα παιδια. πριν λιγες μερες αγορασα κι εγω το s2. υστερα απο χρηση του μενου του κινητου, παρατηρησα ότι στην κυλιομενη μπαρα που ανοιγοκλεινει απο πανω, το σημα της cosmote, εμφανιζεται με τη μορφη cosmot. επίσης οταν διαγραφω ενα μηνυμα, εμφανιζεται η ενδειξη "διαγραφη νηματος" ενω θα επρεπε να λεει "διαγραφη μυνηματος". τελος προσπαθησα να στειλω μηνυμα να ενημερωθω για το υπολοιπο των λεπτων ομιλιας στελνωντας υπολ στο 1313, και ελαβα ότι η υπηρεσια ΥΙΜ δεν βρεθηκε. Ακομη στο μενου του ηχου την κατασταση "δονηση και κουδουνισμα" την αναφερει ως "vibrieren und klingeln".μηπως το κινητο ειναι παραεισαγωγη? Είχα αγοράσει μέσα από την Cosmote το κινητό και το διαγραφή νήματος το έβγαζε και σε μένα.Όπως κι επίσης λάθος τον αριθμό μηνυμάτων.Ένα d έγραφε για αριθμό. Για το άλλο στο μενού, πρώτη φορά το ακούω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzis Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 εγω το πηρα απο το media markt. και τι εκανες για αυτο?πως το αντιμετωπισες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 εγω το πηρα απο το media markt. και τι εκανες για αυτο?πως το αντιμετωπισες? Είναι η μετάφραση τέτοια.Νήμα δεν εννοεί μήνυμα.Εννοεί όλη την συζήτηση, άρα είναι σωστό. Το περίεργο είναι τα γερμανικά; που σου βγάζει στο μενού Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Αυτο με τα γερμανικα μου το εβγαζε κι εμενα η 4.0.3 LP7 (επισημη). Εχει αναφερθει ξανα στο forum, ενα "αναιμακτο" προβληματακι της 4.0.3, μην δινετε σημασια!!! Στην 4.0.4 οπως εχετε δει, εχει διορθωθει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzis Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 ειμαι πολυ χαρουμενος τελικα που το κινητο μου γνωριζει τοσες γλωσσες:lol:. καλα όλα αυτα απλά πως θα τα καταφερω να μαθαινω το υπολοιπο μου?γραφω υπολ και μου στελνει πισω ότι η υπηρεσια ΥΙΜ δεν βρεθηκε. τι να κανω?:wacko: ειναι παραεισαγωγη ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Cosmote branded εμένα, και το vibrieren und klingeln υπήρχε και σε εμένα στην 4.0.3, αλλά όχι στην 4.0.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzis Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Η 4.0.4 δεν υπαρχει στην ελλαδα και δεν φαινεται να ερχεται ποτε. Αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ομως ειναι για το πως θα μαθαινω το υπολοιπο μου απο το whats up. το κινητο στελνει στο μν οτι να ναι , το υπολ γινεται υιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Η 4.0.4 δεν υπαρχει στην ελλαδα και δεν φαινεται να ερχεται ποτε. Αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ομως ειναι για το πως θα μαθαινω το υπολοιπο μου απο το whats up. το κινητο στελνει στο μν οτι να ναι , το υπολ γινεται υιμ. ΑΕΚαρα, για κοιτα μηπως σε βολεψει η εφαρμογη του what's up. κανει τα παντα, απλα θελει ιντερνετ. https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.whatsup&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzis Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 μαλλον με αυτο θα την βγαλω αφου το "εξυπνο" μου κινητο κανει τα παντα εκτος απο το να στελνει σωστα τα μν, τι να κανω δεν εχω αλλη επιλογη. την 4.0.4 μπορω να την βρω καπου? μηπως και μπορεσω να διορθωσω ολα αυτα τα περιεργα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 μαλλον με αυτο θα την βγαλω αφου το "εξυπνο" μου κινητο κανει τα παντα εκτος απο το να στελνει σωστα τα μν, τι να κανω δεν εχω αλλη επιλογη. την 4.0.4 μπορω να την βρω καπου? μηπως και μπορεσω να διορθωσω ολα αυτα τα περιεργα. http://www.sammobile.com, δες στα firmwares... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) ειμαι πολυ χαρουμενος τελικα που το κινητο μου γνωριζει τοσες γλωσσες:lol:. καλα όλα αυτα απλά πως θα τα καταφερω να μαθαινω το υπολοιπο μου?γραφω υπολ και μου στελνει πισω ότι η υπηρεσια ΥΙΜ δεν βρεθηκε. τι να κανω?:wacko: ειναι παραεισαγωγη ε? Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να στείλεις ΥΠ ή στα αγγλικά YP στο 1314για να μάθεις το πιστωτικό υπόλοιπο σου. Για τα δωρεάν λεπτά που σου απομένουν Υ στο 1330. Edited October 11, 2012 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts