antonis_kiriazis Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 δεν ειναι αυτο ειναι απεωεργοποιημενο by default αυτη η επιλογη και συνεχιζει να αναβοσβηνει .εχει αλλος αυτο το προβλημα? εχει λυση κανεις? Εγώ το είχα χθες κι έψαχνα να βρω τι φταίει,είχα ενεργοποιήσει το face recognition και προσπαθούσα να δω πως απενεργοποιείται το ρημάδι για να δω μήπως είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Και όσο περιμένεις, δοκίμασε να αλλάξεις το ΜΜSC στο ip, δηλαδή βάλε http://195.167.65.220:8002 εκανα αυτο που εγραψες και το προβλημα λυθηκε.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 (edited) Καλημέρα. Μόλις πέρασα την lp7 και παρόλο που εχω φάει τον κόσμο δεν μπόρεσα να βρω μια αναφορά που υπήρχε για ένα εύκολο ρουταρισμα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ήταν απλό ρουταρισμα και τίποτα περισσότερο. Το θέλω για titanium backup / restore και να πετάξω τις βλακιες που τρέχουν από πίσω και τρώνε μπαταρία. Κάτι news, κάτι μετοχές και άλλες παπ...ριες. Αν θυμάμαι καλά ήταν ένα μικρό προγραμματακι. Συνδεες το τηλέφωνο, το ετρεχες, έκανε τα δικα του και στο τέλος έλεγε Οκ το τηλέφωνο είναι root. Αν μπορεί να δώσει κάποιο λινκ κάποιος, θα τιμούν υπόχρεος. EDIT: Άκυρο! Το βρήκα τελικά στο xda. Ευχαριστώ. Edited May 1, 2012 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Καλημέρα. Μόλις πέρασα την lp7 και παρόλο που εχω φάει τον κόσμο δεν μπόρεσα να βρω μια αναφορά που υπήρχε για ένα εύκολο ρουταρισμα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ήταν απλό ρουταρισμα και τίποτα περισσότερο. Το θέλω για titanium backup / restore και να πετάξω τις βλακιες που τρέχουν από πίσω και τρώνε μπαταρία. Κάτι news, κάτι μετοχές και άλλες παπ...ριες. Αν θυμάμαι καλά ήταν ένα μικρό προγραμματακι. Συνδεες το τηλέφωνο, το ετρεχες, έκανε τα δικα του και στο τέλος έλεγε Οκ το τηλέφωνο είναι root. Αν μπορεί να δώσει κάποιο λινκ κάποιος, θα τιμούν υπόχρεος. EDIT: Άκυρο! Το βρήκα τελικά στο xda. Ευχαριστώ. Με την ics μπορεις καποιες εφαρμογες να τις απενεργοποιησεις για να μην τρεχουν κτλ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Με την ics μπορεις καποιες εφαρμογες να τις απενεργοποιησεις για να μην τρεχουν κτλ! :) πως γινεται αυτο?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 πως γινεται αυτο?? Διαχείριση εφαρμογών, μπαίνεις στην εφαρμογή, πάνω δεξιά disable. πως το έχει στα ελληνικά δεν ξέρω (απενεργοποίηση?) Edit: Σαν να κανεις freeze με το titanium (μιλάμε για εφαρμογές συστήματος που δεν μπορούσες να πειράξεις πριν χωρίς ροοτ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 μηπως με την αναβαθμιση εχουμε επιλογη να αναβοσβηνουν τα πληκτρα αφης,οταν εχουμε αναπαντητη η μηνυμα κ δεν εχουμε ξεκλειδωσει το κινητο η πολλα ζηταω;; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 μηπως με την αναβαθμιση εχουμε επιλογη να αναβοσβηνουν τα πληκτρα αφης,οταν εχουμε αναπαντητη η μηνυμα κ δεν εχουμε ξεκλειδωσει το κινητο η πολλα ζηταω;; Αυτή η λειτουργία υπάρχει από το s1 και ονομάζεται bln. Χρειάζεται kernel που να το έχει (σχεδόν όλοι?) και root εννοείται. Κατεβάζεις την pro έκδοση της εφαρμογής (για να δουλεύει και για αναπάντητες) και χρησιμοποιείς άλλη εφαρμογή μηνυμάτων (go sms πχ) εκτος αν βάλεις κάποιο μονταρισμένο αρχείο (services.odex? Δεν θυμάμαι..) για να δουλεύει και με την στοκ εφαρμογή μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 ναι δεν το εκανα πιο συγκεκριμενο. εννοουσα χωρις ροοτ. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho1 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Καλημέρα σε όλους..Έχω ένα πρόβλημα με το 3G στο κινητό μου...Ενω η λειτουργία δικτύου είναι GSM/WCDMA και έχω τα data on δεν μου εμφανίζει καθόλου το σχετικο σηματάκι H+ oυτε το 3G...Πως μπορώ να το λύσω?.Δοκίμασα με αλλαγές rom αλλα τίποτα...Βοηθηστε καποιος παρακαλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 ναι δεν το εκανα πιο συγκεκριμενο. εννοουσα χωρις ροοτ. Δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Καλημέρα σε όλους..Έχω ένα πρόβλημα με το 3G στο κινητό μου...Ενω η λειτουργία δικτύου είναι GSM/WCDMA και έχω τα data on δεν μου εμφανίζει καθόλου το σχετικο σηματάκι H+ oυτε το 3G...Πως μπορώ να το λύσω?.Δοκίμασα με αλλαγές rom αλλα τίποτα...Βοηθηστε καποιος παρακαλω! Διάβασε στην ενότητα των οδηγών τους οδηγούς για νέους χρήστες. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 το βρηκα σευχαρηστω!! "παίνεις στην εφαρμογή, πάνω δεξιά disable. πως το έχει στα ελληνικά δεν ξέρω (απενεργοποίηση?)" Αν μπορεί κάποιος να βάλει ενα screenshot γιατι μαλλον ειμαι τυφλός. Ευχαριστώ Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelispyro Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 καλημέρα, όταν πατήσω την επιλογή για να σταλεί sms με την αλλαγή κάρτας sim μου λέει σφάλμα σύνδεσης δικτύου,τι πρέπει να κάνω? πάντως ούτε mms στέλνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho1 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Διάβασε στην ενότητα των οδηγών τους οδηγούς για νέους χρήστες. Δεν είμαι νέος χρηστης..Το είχα το 3G και ξαφνικά σταμάτησε να εμφανίζεται..Οι ρυθμισεις που κοιταξα δεν αλλαξαν κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Αν μπορεί κάποιος να βάλει ενα screenshot γιατι μαλλον ειμαι τυφλός. Ευχαριστώ Μάλλον δεν κοιτάς εφαρμογές συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) [ATTACH]25012[/ATTACH] Για απενεργοποιηση εφαρμογης πας Εφαρμογες-Ολα.Διαλεγεις πια θελεις να απενεργοποιησεις πχ. social hub και ολα οκ.;) Edited May 2, 2012 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 πως γινεται αυτο?? Διαχείριση εφαρμογών, μπαίνεις στην εφαρμογή, πάνω δεξιά disable. πως το έχει στα ελληνικά δεν ξέρω (απενεργοποίηση?) Edit: Σαν να κανεις freeze με το titanium (μιλάμε για εφαρμογές συστήματος που δεν μπορούσες να πειράξεις πριν χωρίς ροοτ) "παίνεις στην εφαρμογή, πάνω δεξιά disable. πως το έχει στα ελληνικά δεν ξέρω (απενεργοποίηση?)" Αν μπορεί κάποιος να βάλει ενα screenshot γιατι μαλλον ειμαι τυφλός. Ευχαριστώ Μάλλον δεν κοιτάς εφαρμογές συστήματος. [ATTACH]25012[/ATTACH] Για απενεργοποιηση εφαρμογης πας Εφαρμογες-Ολα.Διαλεγεις πια θελεις να απενεργοποιησεις πχ. social hub και ολα οκ.;) Εγω κατι για τον καιρο εκανα disable, μετοχες, κατι αλλο με ειδησεις και ενα ακομα νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Καλησπέρα σε όλους, να ρωτησω κάτι, εμένα το galaxys2 οταν το συνδεω μεσω kies, μου βγαζει μηνυμα "αυτο ειναι το πιο προσφατο λογισμικο, PDA:LPS/PHONE:LPS/CSC:LPS(XEO). ". με κάποιες εφαρμογές που του πέρασα το έλεγξα, και δεν μου το εβγαζε πως εχει γινει root. Το τηλεφωνο το πηρα μεταχειρισμένο 12 Απριλίου, αρχαριος εντελώς στο android. κανείς εμπειρος να βοηθησει ? Θα ηθελα να εχω δηλαδη περασμένο το πλέον πρόσφατο ελληνικό λογισμικό. Ευχαριστω εκ των προτέρων. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikro Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Χρησιμοποιω το βασικο mail του s2 και μου δημιουργει το εξης προβλημα. σβηνω τα καινουρια Mail απο το computer και οταν μπαινω στο mail του s2 Μου τα εμφανιζει σαν καινουρια. κατεβασα και την εφαρμογη της hotmail απο το μαρκετ η οποια τα δειχνει μια χαρα αλλα δεν ειναι τοσο καλη οσο της βασικου mail της συσκευης. Οποιος μπορει ας μου πει τη γνωμη του Πάντως νομίζω το Hotmail ανταποκρίνεται καλύτερα τουλάχιστον στο yahoo μου από το stock. Εγώ έχω το εξής πρόβλημα στη gmail εφαρμογή. Όταν απαντήσω σε εισερχόμενο μου στέλνει την απάντηση και σε μένα... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Δεν είμαι νέος χρηστης..Το είχα το 3G και ξαφνικά σταμάτησε να εμφανίζεται..Οι ρυθμισεις που κοιταξα δεν αλλαξαν κάτι... Ποιες ρυθμίσεις κοίταξες; Το ότι δεν εμφανίζεται το 3g απλά σημαίνει ότι τα APN σου είναι λάθος, ή ότι δεν το έχεις ενεργοποιήσει από τον πάροχο. Αφού είχες 3g πριν, είναι ενεργοποιημένο, οπότε μένει το πρώτο. Δεν έχεις βάλει σωστά τα APN... γι'αυτό σου είπα να διαβάσεις τον οδηγό.... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Καλησπέρα σε όλους, να ρωτησω κάτι, εμένα το galaxys2 οταν το συνδεω μεσω kies, μου βγαζει μηνυμα "αυτο ειναι το πιο προσφατο λογισμικο, PDA:LPS/PHONE:LPS/CSC:LPS(XEO). ". με κάποιες εφαρμογές που του πέρασα το έλεγξα, και δεν μου το εβγαζε πως εχει γινει root. Το τηλεφωνο το πηρα μεταχειρισμένο 12 Απριλίου, αρχαριος εντελώς στο android. κανείς εμπειρος να βοηθησει ? Θα ηθελα να εχω δηλαδη περασμένο το πλέον πρόσφατο ελληνικό λογισμικό. Ευχαριστω εκ των προτέρων. Στην πρώτη σελίδα του θέματος θα βρεις την επίσημη ελληνική ics και οδηγίες για να την περάσεις στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Αυτο το wireles αργει να κλειδωσει αισθητα με την ics.. Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Εγω γυρισα σε 2.3.4. Απαραδεκτη η ics και πολυ προχειροφτιαγμενη. Α, οντως ο Nova ειναι πολυ καλος, για look ics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Στην πρώτη σελίδα του θέματος θα βρεις την επίσημη ελληνική ics και οδηγίες για να την περάσεις στη συσκευή σου. σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση, . ακολουθησα τις οδηγιες και με το odin περασα το αρχειο της ελληνικης 4.0.3. Ωστόσο, σχετικά γρήγορα, και μόλις συμπληρωθηκε μονο το 1 από τα κουτακια του progress, η διαδικασια ολοκληρωθηκε (σε περιπου 5 λεπτά). Μετα, αλλαζοντας το csc σε EUR, έγινε η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Σωστά την εκανα την διαδικασία τελικά ? τωρα στις πληροφορίες σχετικά με το τηλεφωνο, μου γραφει : εκδοση android 4.03 , έκδοση βασικού φάσματος Ι9100XXLPS και kernel 3.0.15.Ι9100XWLPF και συνδεοντας το στο kies δεν ολοκληρωνεται με τιποτα η συνδεση (από που ρυθμιζεται από το μενου τηλεφωνου, η συνδεση usb να λειτουργει με το kies προεπιλογη ?) Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts