LeGendGR Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 (edited) Εγώ πάντως την πέρασα εχθές δεν έκανα ούτε hard reset ούτε soft reset. Απλά την πέρασα και είναι όλα super μέχρι στιγμής. Edited April 27, 2012 by LeGendGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλησπέρα. Έβαλα πριν από λίγο την ICS κάνοντας Hard Reset πριν και μετά την αναβάθμιση. Έχω ένα θέμα τώρα. Δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές από το Play Store! Μου βγάζει ένα σφάλμα 403. Επίσης όταν μπαίνω από τον υπολογιστή στο Play Store στις ρυθμίσεις μου δείχνει ότι δεν έχω δηλωμένη καμία συσκευη! :( Στο κινητό όμως έχω συνδέσει κανονικά τον λογαριασμό του google. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανένας; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Η αναπαραγωγή μουσικής μπορεί να εξελίσσεται στο παρασκήνιο; Πιο πριν μπορούσε; Με μακρύ πάτημα στο πεδίο εισαγωγής κειμένου, βγαίνει η επιλογή μεθόδου εισόδου; Το ποντίκι (bluetooth) έχει χάσει κάποιες λειτουργίες του; Και όσο για τον επεξεργαστή, τι ακριβώς γίνεται; (ή τι περίπου) http://www.freeimagehosting.net/t/azqjl.jpg http://www.freeimagehosting.net/t/96fg3.jpg Όσο για το Power button προστέθηκε μια ακόμα επιλογή για επανεκκίνηση http://www.freeimagehosting.net/t/8pkcp.jpg Έχω επίσης την αίσθηση οτι είναι πολύ πιο δυνατό το GPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 κι εμενα αγορασμενο απο Public. armv7 processor rev 1 (v7l) ο επεξεργαστης exynos ειναι αρχιτεκτονικης arm(οπως και ολοι οι mobile επεξεργαστες εκτος απο της intel).για παραδειγμα και ο intel core i7 ειναι αρχιτεκτονικης sandy bridge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Ρε παιδιά κανένας εδώ μέσα δεν έχει συνδέσει τις επαφές του google με τις επαφές του Facebook, ώστε να εμφανίζονται οι φωτογραφίες και τα status όταν σας καλούν; Το ρωτάω γιατί απ' την αναβάθμιση σε ICS και μετά αυτό δε γίνεται με τη stock εφαρμογή και απ' ότι κατάλαβα δεν υποστηρίζεται.... Εγώ το έλυσα με το FriendCaster αλλά θα προτιμούσα να δούλευε όπως πριν. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 καλημέρα! μετά το update έχει κανείς προβλήματα με το wifi? στο wifi της δουλειάς δε μπορεί να συνδεθεί αν και το βλέπει κανονικα. στου σπτιτιού συνδέεται Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 εμενα μου εκανε κουλα με το sygic. me thn 4.03 εσβησε το τηλεφωνο και το ξηλωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 καλημέρα! μετά το update έχει κανείς προβλήματα με το wifi? στο wifi της δουλειάς δε μπορεί να συνδεθεί αν και το βλέπει κανονικα. στου σπτιτιού συνδέεται Απλα διαλέγει rooter. Είναι κάποια rooter που δεν μπορει να συνδεθεί ενω τα βλέπει. Αν ήταν στο σπίτι θα μπορούσες να επεμβεις στις ρυθμίσεις του και να κανεις κάτι. Το δικο μου δεν έβλεπε το access point που χρησιμοποιουσα ότι κι αν έκανα. Ακόμα και όταν περναγα manual τις ρυθμίσεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Απλα διαλέγει rooter. Είναι κάποια rooter που δεν μπορει να συνδεθεί ενω τα βλέπει. Αν ήταν στο σπίτι θα μπορούσες να επεμβεις στις ρυθμίσεις του και να κανεις κάτι. Το δικο μου δεν έβλεπε το access point που χρησιμοποιουσα ότι κι αν έκανα. Ακόμα και όταν περναγα manual τις ρυθμίσεις. καταλαβα. Μου κάνει εντυπωση γιατί πριν το Update δεν είχε θέμα Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) ο επεξεργαστης exynos ειναι αρχιτεκτονικης arm(οπως και ολοι οι mobile επεξεργαστες εκτος απο της intel).για παραδειγμα και ο intel core i7 ειναι αρχιτεκτονικης sandy bridge Ολα καλα δηλαδή; Φοβήθηκα μην έπεσα σε καμια φολα.. Λεω να απαλλαγώ απο την ρομ της vodafon, και να βαλω την καθαρη ελληνικη.. Ποια βαζω ακριβως; Αυτη ειναι οκ; I9100XWLP7 4.0.3 2012 April I9100OXXLPH http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona Edited April 27, 2012 by fikast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Ολα καλα δηλαδή; Φοβήθηκα μην έπεσα σε καμια φολα.. Λεω να απαλλαγώ απο την ρομ της vodafon, και να βαλω την καθαρη ελληνικη.. Ποια βαζω ακριβως; Αυτη ειναι οκ; I9100XWLP7 4.0.3 2012 April I9100OXXLPH http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona ναι αυτη ειναι !! Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Αν περάσω ξανά την LP7 στο κινητο μου με odin χωρις root κτλ, οταν θα βγει καποιο αλλο update, θα μου το βγαλει με KIES ή OTA να το κανω ή θα πρεπει μετα παντα να περναω εκδοσεις μεσω odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Παιδιά πέρασα και γω την ICS με Odin και μετά έκανα factory reset. Ερώτηση πρώτη, έπρεπε να κάνω reset και πριν την περάσω ή δεν έχει σημασία? Και ερώτηση δεύτερη, στην 2.3.4 χρησιμοποιούσα τον ES Task Manager για να απενεργοποιώ μερικές startup εφαρμογές ώστε να μην μου τρώνε μνήμη στο ξεκίνημα του τηλεφώνου. Τώρα πάλι από τον ES προσπαθώ να τις απενεργοποιήσω και δεν απενεργοποιούνται. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ή κανέναν καλό manager για να απενεργοποιεί startup apps? (Έχω κάνει root εννοείται!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Ολα καλα δηλαδή; Φοβήθηκα μην έπεσα σε καμια φολα.. Λεω να απαλλαγώ απο την ρομ της vodafon, και να βαλω την καθαρη ελληνικη.. Ποια βαζω ακριβως; Αυτη ειναι οκ; I9100XWLP7 4.0.3 2012 April I9100OXXLPH http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona Όλες τα επίσημα firmwares υπάρχουν στην πρώτη σελίδα του αντίστοιχου θέματος εδώ στο myphone, ακριβώς για να μην ψάχνετε όλο το internet.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Να κανω μια ερωτησούλα μιας και υποψήφιος αγοραστής. Υπαρχουν διαφορετικοί τυποι για το S2 ή κυκλοφορεί μονο ενας τύπος (εκτος απο το χρώμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Τωρα που περασα με odin την original LP7 αν τυχει να παθει τπτ κτλ, ισχυει αυτο που λενε οτι μπορουν να δουν αν εχεις αλλαξει ποτε λειτουργικο κτλ για να μην ισχυει η εγγυηση? αυτο συμβαινει μονο αμα του βαλεις costum rom η αμα του βαλεις ακομα και original εκδοση που δεν πηρες μεσω Kies η ota? Να κανω μια ερωτησούλα μιας και υποψήφιος αγοραστής. Υπαρχουν διαφορετικοί τυποι για το S2 ή κυκλοφορεί μονο ενας τύπος (εκτος απο το χρώμα) Υπαρχει το GT-I9100 Black-White και το GT-I9100G Black-White. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 @FoT1s Ευχαριστω, Θα κανεις ενα κοπο να μου πεις χοντρικα τις διαφορες τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 @FoT1s Ευχαριστω, Θα κανεις ενα κοπο να μου πεις χοντρικα τις διαφορες τους http://10division.com/samsung-galaxy-s2-gt-i9100-vs-gt-i9100g-ultimate-comparison-guide-all-you-need-to-know/ Δες αυτο, ισως σε βοηθησει Συγκεκριμενα, η διαφορες τους, ειναι στην CPU και GPU. (αν θυμαμαι καλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Μετα την αναβαθμιση και ενα reset που εκανα διαπιστώνω οτι εχω προβλημα συνδεσης σε καποια wifi.Ειδικα στο Modem της wind που παλια συνδεόμουν κανονικα τωρα εχω προβλημα. Αποθηκεύει τον κωδικο και κραταει το ονομα αλλα δεν συνδέεται!!! Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) http://10division.com/samsung-galaxy-s2-gt-i9100-vs-gt-i9100g-ultimate-comparison-guide-all-you-need-to-know/ Δες αυτο, ισως σε βοηθησει Συγκεκριμενα, η διαφορες τους, ειναι στην CPU και GPU. (αν θυμαμαι καλα) να προσθέσω οτι το GT-I9100 εχει μεγαλη υποστηρίξει απο τους developers σε σχέσει με το I9100G το οποιο πιστεύω οτι είναι σημαντικό Edited April 27, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Icyreloaded Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Λοιπόν σήμερα το δοκίμασα σε άλλο WiFi και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Έρχομαι πάλι σπίτι και πάλι τα ίδια. Έκανα restart το router και τώρα ξαναμπαίνει κανονικά. Είδα κάποιος έχει ένα παρόμοιο πρόβλημα με το WiFi, υπάρχει τρόπος να το φτιάξω? Όλες οι άλλες συσκευές στο σπίτι συνδέονται κανονικά, μόνο το κινητό βγάζει πρόβλημα μετά το update. Μήπως άμα αλλάξω SSID το δεί αλλιώς και αλλάξει γνώμη? Μήπως είναι θέμα DHCP? Προσπάθησα να το βάλω να μπαίνει με καρφωτή IP και δεν είδα διαφορά. Είμαι μετά από hard reset στην επίσημη ICS, χώρις να έχω κάνει επαναφορά από backup κλπ, όλα από την αρχή. Χτες το βράδυ σταμάτησε να δουλεύει το WiFi. Συνδέεται μεν, αλλά δεν δουλεύει, ούτε φαίνεται συνδεδεμένο από το router. Δοκίμασα να το κλείσω και να ξανανοίξω το WiFi και μετά δεν άνοιγε καν. Έκανα restart το κινητό και τότε άνοιξε το WiFi, αλλά και πάλι ενώ έλεγε ότι συνδέθηκε στο router δεν είχε internet, ούτε καν την σελίδα του router δεν άνοιγε (στην πραγματικότητα δεν ήταν συνδεδεμένο). Σήμερα το πρωί έκανα ένα restart το router μήπως έφταιγε αυτό, και το κινητό συνδέθηκε. Όλη μέρα ήταν μια χαρά, και το κοιτάω τώρα και πάλι ενώ δείχνει συνδεδεμένο δεν είναι στην πραγματικότητα. Πάλι έκλεισα το Wifi, πήγα να το ξαναανοίξω, έμεινε για λίγη ώρα εκεί (με το Wifi γρίζο δείχνει ότι προσπαθεί να το ανοίξει) και μετά από λίγη ώρα έκλεισε το κινητό ολόκληρο, και δεν άνοιγε μέχρι να βγάλω και να ξαναβάλω την μπαταρία. Τώρα είναι ανοιχτό μεν, με ανοιχτό WiFi, αλλά στην πραγματικότητα πάλι τίποτα. Τι έχει πάει λάθος? Είναι τόσο κακογραμμένο αυτό το update? Πρέπει να κάνω κιάλλο hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Λοιπόν σήμερα το δοκίμασα σε άλλο WiFi και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Έρχομαι πάλι σπίτι και πάλι τα ίδια. Έκανα restart το router και τώρα ξαναμπαίνει κανονικά. Είδα κάποιος έχει ένα παρόμοιο πρόβλημα με το WiFi, υπάρχει τρόπος να το φτιάξω? Όλες οι άλλες συσκευές στο σπίτι συνδέονται κανονικά, μόνο το κινητό βγάζει πρόβλημα μετά το update. Μήπως άμα αλλάξω SSID το δεί αλλιώς και αλλάξει γνώμη? Μήπως είναι θέμα DHCP? Προσπάθησα να το βάλω να μπαίνει με καρφωτή IP και δεν είδα διαφορά. Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι για το WiFi μέσα στο router. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 καλησπερα σε ολους κατι δε μ αρεσει στην 4.0.3 υπαρχει καποιος που φοραει καμια custom που να δουλευει καλα χωρις προβληματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefos86 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 εμενα μου εκανε κουλα με το sygic. me thn 4.03 εσβησε το τηλεφωνο και το ξηλωσα. και σε εμενα το sygic κολλαει απιστευτα Παράθεση Nokia 5110,3210,3310,3410,8210,8310,6680,6510, 7210,6600Samsung e700LG ku990Mio a702Apple iphone 3gsSamsung galaxy s2 galaxy s5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 και σε εμενα το sygic κολλαει απιστευτα Εμένα έχει πρόβλημα με το Navigon:( Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts