kinitos Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 ναι και το περιεργο οταν εβαλα τη σιμ σε ενα νοκια ν95 το εκανε μονο μια φωρα (δηλαδη εσκασε διπλο) ειναι σπαστικο σκαει στα μεσανυχτα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 ναι και το περιεργο οταν εβαλα τη σιμ σε ενα νοκια ν95 το εκανε μονο μια φωρα (δηλαδη εσκασε διπλο) ειναι σπαστικο σκαει στα μεσανυχτα ... A το κάνει και σε άλλα τηλέφωνα; Ε τότε φταίει ο πάροχος... πάρε πάλι και πέστο τους. Κοίτα επίσης στην εφαρμογή των μηνυμάτων, αν έχεις σωστά το τηλέφωνο του message centre (+306942190000), και αν είναι τικαρισμένο το roaming auto-retrieve, βγάλτο. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 καταρχην ευχαριστω,πηγα και απο εκει και θα τους παρω ξανα. εβγαλα το hancent sms και εβαλα go sms pro εκανα ενα τεστ 1 στα 2 ερχονται κανονικα αρα τιποτα. ειχα βγαλει μεχρι και στα mms το auto retrieve το κοιταω συνεχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flouris Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.....μπράβο ....1.000 ευχαριστώ... Δε φαντάζεσαι κ εγώ πόσο καιρό το έψαχνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth81 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος υπαρχει κανα ειδος εφαρμογης firewall αλλα για μη root τηλ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 (edited) θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος υπαρχει κανα ειδος εφαρμογης firewall αλλα για μη root τηλ ευχαριστω Eφαρμογές android συζητάμε εδώ. Η απάντηση όμως είναι όχι. Edited March 22, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 ρυθμισεις--->τοποθ και ασφαλεια-->απομακρ.στοιχεια ελεγχου. :) Φίλε μου εμένα δεν υπάρχει αυτό το απομακρ. στοιχεία ελέγχου. πάω ρυθμίσεις-τοποθεσία και ασφάλεια και μετα δεν υπάρχει αυτο που λες. Δε ξΕρω για ποιο λόγο. Μήπως το έχει και κάπου αλλού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Η samy Hellas είχε πει (πριν μέρες...) ότι σε μερικές μέρες θα λάβουμε το ICS. Δεν θα περιμένω μπας και γίνει κάποιο θαύμα. Αρχίζω να πιστεύω πως θα το λάβουμε , όπως είχε λάβει το 90% των κατόχων του SII , την 2.3.5 και 2.3.6. Τραγικά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefos86 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Φίλε μου εμένα δεν υπάρχει αυτό το απομακρ. στοιχεία ελέγχου. πάω ρυθμίσεις-τοποθεσία και ασφάλεια και μετα δεν υπάρχει αυτο που λες. Δε ξΕρω για ποιο λόγο. Μήπως το έχει και κάπου αλλού; μηπως φορας custom? Παράθεση Nokia 5110,3210,3310,3410,8210,8310,6680,6510, 7210,6600Samsung e700LG ku990Mio a702Apple iphone 3gsSamsung galaxy s2 galaxy s5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Που μπορώ να δω τις επαφές που έχω στην κάρτα sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Η samy Hellas είχε πει (πριν μέρες...) ότι σε μερικές μέρες θα λάβουμε το ICS. Δεν θα περιμένω μπας και γίνει κάποιο θαύμα. Αρχίζω να πιστεύω πως θα το λάβουμε , όπως είχε λάβει το 90% των κατόχων του SII , την 2.3.5 και 2.3.6. Τραγικά πράγματα. για την ακριβια ειπε μεχρι τελους του μηνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxximilian Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Που μπορώ να δω τις επαφές που έχω στην κάρτα sim? Πας Επαφές -> Μενού Περισσότερα -> Επιλογές Οθόνης -> και τσεκάρεις στην "Επιλογή επαφών για εμφάνιση" το SIM -> Όλες οι επαφές;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 ρε παιδια στην 4.0.3 πως κανεις screenshot??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 ρε παιδια στην 4.0.3 πως κανεις screenshot??? κρατωντας πατημένο κατω το κουμπι της εντασης και το power button ταυτοχρονα Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flouris Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 (edited) Διέγραψα κατά λάθος την επίσημη εφαρμογή ρολόι. Την κατέβασα για να την κάνω πάλι εγκατάσταση αλλά δε γίνεται. Πως μπορώ να την ξαναπεράσω; Edited March 23, 2012 by flouris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Διέγραψα κατά λάθος την επίσημη εφαρμογή ρολόι. Την κατέβασα για να την κάνω πάλι εγκατάσταση αλλά δε γίνεται. Πως μπορώ να την ξαναπεράσω; Πώς τη διέγραψες; Πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή ακριβώς από τη δικιά σου rom, και το apk και το οdex αρχείο, και ως root να τα αντιγράψεις στο /system/app, θέτοντας τα σωστά permissions/ownerships. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flouris Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Με το τιτάνιουμ! Νόμιζα διέγραφα το widget clock και δυστυχώς ήταν το ξυπνητήρι. Έβαλα τα apk Και odex που βρήκα στο διαδίκτυο στο φάκελο που λες με τα σωστά permissions αλλά δεν εμφανίστηκε. Μπορώ να τα κάνω extract από το αρχείο της ρομ που χρησιμοποίησα για να την εγκαταστήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Με το τιτάνιουμ! Νόμιζα διέγραφα το widget clock και δυστυχώς ήταν το ξυπνητήρι. Έβαλα τα apk Και odex που βρήκα στο διαδίκτυο στο φάκελο που λες με τα σωστά permissions αλλά δεν εμφανίστηκε. Μπορώ να τα κάνω extract από το αρχείο της ρομ που χρησιμοποίησα για να την εγκαταστήσω; Nαι αλλά δεν είναι εύκολο, καλύτερα βρες κάποια deodexed version. Ποιά είναι η rom? Αν έχω χρόνο το σαβ/κο ίσως σου τα φτιάξω. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flouris Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά μην μπαίνεις σε κόπο. Σε λίγες μέρες ελπίζω να βάλω ICS οπότε μέχρι τότε θα βολευτώ με κάποιο άλλο ξυπνητήρι. Η ρομ που φορώ είναι: 2.3.6-I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1 αλλά μην ασχοληθείς αν είναι να σου πάρει πάνω από 5 λεπτά. Εξάλλου είναι σκ και δεν χρειάζομαι ξυπνητήρι. Κοίτα να απολαύσεις κ εσύ το δικό σου σκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 κρατωντας πατημένο κατω το κουμπι της εντασης και το power button ταυτοχρονα Εμένα γιατί δεν μου το κανει έτσι οπως το λές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Εμένα γιατί δεν μου το κανει έτσι οπως το λές? απο την στιγμη που εχεις ics λογικα θα πρεπει να δουλευει ετσι ,πατας Volume Down button and Power button ταυτοχρονα τουλαχιστον σ' μενα ετσι γινεται Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 απο την στιγμη που εχεις ics λογικα θα πρεπει να δουλευει ετσι ,πατας Volume Down button and Power button ταυτοχρονα τουλαχιστον σ' μενα ετσι γινεται και μενα ετσι το κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turnyourback Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 οταν βαλω την ics υπαρχει καποιος τροπος να κανω set την ip adress γιατι ειναι προβλημα για μενα αυτο....υπαρχει καποιο προγραμμα που το κανει αυτο?ειναι απαραδεκτο αυτο να μην δουλευει στην ics!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefoos Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 (edited) καλημερα :) πριν2 μερες πηρα το S II και θελω να κανω ροοτ! μπορεις καποιος να μου πει πως θα κανω ροοτ? pda I9100BoKK1 PHone I9100BOKJ1 CSC: I9100COSKJ3 Edited March 24, 2012 by Stefoos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Τι ακριβως εγινε με την προσφορα του Γερμανου ; Ισχυει ακομα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts