Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα.Θελω να περασω την KF3 2.3.3 Ελληνικό Firmware (sales code EUR).Θα χασω τα παντα οπως εφαρμογες games κλπ;

Τωρα ειμαι stock χωρις root με την PDA:I9100BOKG2 PHONE:I9100BOKG1 CSC:I9100COSKF1.Cosmote συσκευη.

Θα πρεπει να κανω τιποτα full wipe η factory reset πριν κανω το update της firmware;

Aν μπορει καποιος ας απαντηση.Ευχαριστω.

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν χανεις κατι απο εφαρμογες ή ρυθμισεις αν την περασεις απλα απο πανω,απευθειας update δηλαδη.Αποσο φανηκε ομως καλο ειναι να γινεται ενα factory reset πριν περασουμε νεα εκδοση για να μην υπαρχουν ενοχλητικα κολληματα κ crashaρισματα απο διαφορες εφαρμογες.
Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

Γύρνα τη γλώσσα του τηλεφώνου στα Αγγλικά και θα σου δουλέψει

Να' σαι καλά φίλε μου, δούλεψε.Τελικά ανεξάρτητα από το λειτουργικό τα ελληνικά κάποια στιγμή μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Μια γρήγορη αλλά απλή ερώτηση..

το κλασσικό Slider lock Screen που έχουν όλα τα Android, πώς μπαίνει στο SGS2?

Εχει μια φωτογραφία που την τραβάς ολόκληρη για να ξεκλειδώσει και θέλω να βάλω το κλασσικό slider..

Εχει μια φωτογραφία που την τραβάς ολόκληρη για να ξεκλειδώσει και θέλω να βάλω το κλασσικό slider..

Βασικά για να το κανείς αυτό στο Samsung πρέπει να βάλεις κάποιο πρόγραμμα τύπου widget locker η κάτι αντίστοιχο..

Εάν έχεις κάνει ρουτ και έχεις περάσει κάποια custom ROM πχ omega που είναι συμβατή με την εφαρμογή του jkay deluxe settings μπορείς να το ενεργοποιήσεις από εκεί..

Sent from my customized sgs2 powered by Omega!

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν χανεις κατι απο εφαρμογες ή ρυθμισεις αν την περασεις απλα απο πανω,απευθειας update δηλαδη.Αποσο φανηκε ομως καλο ειναι να γινεται ενα factory reset πριν περασουμε νεα εκδοση για να μην υπαρχουν ενοχλητικα κολληματα κ crashaρισματα απο διαφορες εφαρμογες.[/QUO

Αν κανω factory reset τα χανω ολα ομως;

και εγώ δοκίμασα την omega v3.0 και είμαι πολύ ικανοποιημένη... δοκίμασα το jkay deluxe settings. Μπορείς να βάλεις lock screen όπως σ' άλλα android κινητά ή με την εικόνα αναλόγως πως την ανοίγεις (δεξιά πάνω, κάτω, αριστερά πάνω, κάτω) και επιλέγεις τι εφαρμογές θες ν' ανοίξεις. Πάρα πολύ καλό και όμορφο. Επίσης έχει και tv on/off effect πολύ καλό όταν κλείνει ή όταν ανοίγει η οθόνη να φαίνεται σαν tv.

Θέλει λίγο ψάξιμο και αναλόγως τι σου αρέσει.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Να υποθεσω οτι τωρα εχεις μοτιβο...οποτε πας ρυθμισεις-->τοποθεσια και ασφαλεια-->ορισ.κλειδωματος οθονης και απενεργοποιεις το μοτιβο.

Τωρα θα τραβας την φωτο για να ξεκλειδωσει.

Nokia 5110,3210,3310,3410,8210,8310,6680,6510, 7210,6600Samsung e700LG ku990Mio a702Apple iphone 3gsSamsung galaxy s2 galaxy s5

Δεν χανεις κατι απο εφαρμογες ή ρυθμισεις αν την περασεις απλα απο πανω,απευθειας update δηλαδη.Αποσο φανηκε ομως καλο ειναι να γινεται ενα factory reset πριν περασουμε νεα εκδοση για να μην υπαρχουν ενοχλητικα κολληματα κ crashaρισματα απο διαφορες εφαρμογες.[/QUO

Αν κανω factory reset τα χανω ολα ομως;

ακριβως. καλο θα ηταν να κανεις παντως.

Nokia 5110,3210,3310,3410,8210,8310,6680,6510, 7210,6600Samsung e700LG ku990Mio a702Apple iphone 3gsSamsung galaxy s2 galaxy s5

και εγώ δοκίμασα την omega v3.0 και είμαι πολύ ικανοποιημένη... δοκίμασα το jkay deluxe settings. Μπορείς να βάλεις lock screen όπως σ' άλλα android κινητά ή με την εικόνα αναλόγως πως την ανοίγεις (δεξιά πάνω, κάτω, αριστερά πάνω, κάτω) και επιλέγεις τι εφαρμογές θες ν' ανοίξεις. Πάρα πολύ καλό και όμορφο. Επίσης έχει και tv on/off effect πολύ καλό όταν κλείνει ή όταν ανοίγει η οθόνη να φαίνεται σαν tv.

Θέλει λίγο ψάξιμο και αναλόγως τι σου αρέσει.

Πράγματι το TV on/off είναι κορυφή!!

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Καλησπέρα φίλοι μου.Εχω το samsung galaxy s2 και αντιμετώπησα σοβαρό πρόβλημα διαγραφής δεδομένων απο την κάρτα μετά απο εγκατάσταση μιας εφαρμογής απο το Μαρκετ που ζητούσε επανεκίνηση του τηλ. Μετά την επανεκίνηση και το σκαναρισμα που κάνει το τηλ στην κάρτα μου έβγαλε μύνημα κατεστραμένης κάρτας.Μηπως έχει συμβεί αυτό και σε κάποιον άλλο και θα ήθελα να μου πείτε εάν υπάρχει τρόπος ανάκτησης των δεδομένων.Ευχαριστώ

Μου το έκανε και εμένα μετά από την εγκατάσταση ενός προγράμματος που δεν θυμάμαι και τα χρειάστηκα. Έκανα δοκιμή, έβγαλα την κάρτα και την έβαλα στο υπολογιστή με card reader και είδα ότι η κάρτα δεν είχε θέμα. Απεγκατέστησα το πρόγραμμα που είχα βάλει και όλα ΟΚ. Ευτυχώς δεν έπεσα στην παγίδα

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Βασικά για να το κανείς αυτό στο Samsung πρέπει να βάλεις κάποιο πρόγραμμα τύπου widget locker η κάτι αντίστοιχο..

Εάν έχεις κάνει ρουτ και έχεις περάσει κάποια custom ROM πχ omega που είναι συμβατή με την εφαρμογή του jkay deluxe settings μπορείς να το ενεργοποιήσεις από εκεί..

Sent from my customized sgs2 powered by Omega!

Βασικά μαμισιο είναι και έχει μια χαζή φώτο και θέλω να έχω το κλασσικό slider lock κάτι mute slider, Amy ideas?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Με την 2.3.4 όταν συνδεόμαστε στον υπολογιστής μέσω KIES δεν δίνει πλέον δυνατόητα αποσύνδεσης του κινητού όπως πριν, οπότε για να το ξεσυνδέσω είναι να βγάλω το καλώδιο. Υπάρχει άλλος τρόπος; Edited by topet
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

ξερετε κανενα camera app που να κανει και φωτομετριση μαζι με το tap to focus;

στο iphone "φωτιζε" την περιοχη που εκανε φοκους το galaxy φωτιζει μονο το κεντρο της σκηνης

ασχετα με το αν κανεις focus στην ακρη

Στο kies Μου γράφει οτι υπάρχει νέα έκδοση. Για να την βάλω πρέπει να κάνω κάτι πρώτα? Να σβήσω τπτ απ'το κινητό ή τίποτα τέτοιο?

παιδια help

θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μου λεει: λογαριασμος Samsung έχει ενα email και μου ζητα κωδικο προσβασης. Ειλικρινα δεν εχω ιδεα ποιος ειναι ο κωδικος. Και δε με αφηνει να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. τι κανω???

ουφ τον βρηκα τον κωδικο.

Edited by sdaoulas
TCe

Φωνητική κλήση προς επαφή πως κάνουμε

send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλημέρα παιδιά...

Μήπως κάποιος έχει πάρει το πιο κάτω screen protector? Εντυπώσεις?

http://www.ebay.com/itm/SGP-Samsung-Galaxy-S2-Glas-Glass-Screen-Protector-Black-/270789559234?pt=PDA_Accessories&hash=item3f0c50c3c2

sorry σε λάθος topic μπήκε....

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους...Θέλω να ρωτήσω κάτι, μήπως

γνωρίζει κανένας...

Έχω κανονικά το κινητό (άδειο) και συνδέω κανονικά με kies, κανένα πρόβλημα.

Του έχω περάσει αρκετές εφαρμογές (καμιά 150αριά) και δεν "μασάει" πουθενά...

Κάθε φορά όμως που το ξεσυνδέω απο το kies και "εκτελειται σάρωση πολυμέσων"

κάνει επανεκκίνηση.... Γιατί, φταίει κάτι?

παιδια καλησπερα ξαναφοραω 2.3.3 στο Samsung Galaxy S2 υστερα απο υποβαθμιση κ απο οσο βλεπω κ διαβαζω δεν εχει κατι τρελο να ξαναναβαθμισω 2.3.4 γιατι παροθσιαζε κατι μικρο κολληματα με την 2.3.4 αλλα αξιζει πραγματικα η να περιμενω για την 2.3.5 η ακομη καλητερα κ 4.0 το παγωτακι|(αν ερθει)???:confused::confused:

Το παρελαβα χτες το κινητο και ως περηφανος χρηστης θα ξεκινησς τις ερωτησεις!! Διαβασα το θεμα αλλά δεν βρηκα κατι που να αναφερεται στο application του mail. Συγκεκριμένα δεν μπορω να βρω κατι στις ρυθμισεις που να μου επιρεπει να βάζω όριο στα kb που θα ανοίγονται με καθε mail οπως επίσης δεν βλέπω να υπαρχουνε widget για την εναλλαγη 3g-2g και airplane mode!

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)