ggazas Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 (edited) Συνδεομαι με το wifi κανονικα και γρηγορα. Αν αφησω το κινητο ομως με ανοιχτο το wifi και σβησει η οθόνη, οταν μετα ξεκλειδωνω την οθόνη παρόλο που μου δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο στο wifi, τοτε δεν μπαινει σε καμια σελιδα. Πρεπει να κλεισω το wifi και να το ανοιξω ξανα. Εχετε καποια ιδεα; Έχω την εντυπωση οτι αυτο εγινε απο την στιγμη που αλλαξα router, αλλα δεν ειμαι σιγουρος Μήπως ο router είναι dLink. Γιατί υπάρχει πρόβλημα με αυτούς τους router. Edited October 9, 2011 by ggazas Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 αυτο εχω κατεβασει απλα ηθελα βοηθεια για να κατανοησω και τους αλλους δυο τροπους! το ιδιο κανουν και οι αλλοι τροποι....διαγραφουν το batterystats.bin Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 το ιδιο κανουν και οι αλλοι τροποι....διαγραφουν το batterystats.bin πατησα calibration με το προγραμμα που μου ειπες αλλα μου εβγαλε μηνυμα να περιμενω μεχρι η μπαραρια να φτασει στο 100% . ενω ο οδηγος λεει : ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μετά από αρκετές δοκιμές και ψάξιμο του θέματος βαθύτερα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα battery stats πρέπει να σβήνονται ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΗ που ξέραμε μέχρι σήμερα. ΆΡΑ: Αφήνουμε το κινητό να σβήσει από μπαταρία, το βάζουμε να φορτίσει ανοίγουμε και σβήνουμε τα battery stats, ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ και τέλος εγω τωρα πως θα το καλιμπραρω ; ειμαι με αδεια μπαταρια Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 πατησα calibration με το προγραμμα που μου ειπες αλλα μου εβγαλε μηνυμα να περιμενω μεχρι η μπαραρια να φτασει στο 100% . ενω ο οδηγος λεει : ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μετά από αρκετές δοκιμές και ψάξιμο του θέματος βαθύτερα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα battery stats πρέπει να σβήνονται ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΗ που ξέραμε μέχρι σήμερα. ΆΡΑ: Αφήνουμε το κινητό να σβήσει από μπαταρία, το βάζουμε να φορτίσει ανοίγουμε και σβήνουμε τα battery stats, ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ και τέλος εγω τωρα πως θα το καλιμπραρω ; ειμαι με αδεια μπαταρια τον οδηγο που αναφερεις δεν το ξερω...εγω το κανω με την εφαρμογη που σου ειπα...βαλτο να φορτιζει με ανοιχτη την εφαρμογη και μολις παει 100% κανε calibrate Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Μήπως ο router είναι dLink. Γιατί υπάρχει πρόβλημα με αυτούς τους router. tp link ειναι ο router και τον εβαλα επειδη υποστηριζει wake on lan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 τον οδηγο που αναφερεις δεν το ξερω...εγω το κανω με την εφαρμογη που σου ειπα...βαλτο να φορτιζει με ανοιχτη την εφαρμογη και μολις παει 100% κανε calibrate http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3485667#post3485667 η βιβλος της μπαταριας .... ενοτητα 7 Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3485667#post3485667 η βιβλος της μπαταριας .... ενοτητα 7 τοτε κανε οτι λεει και διέγραψε το battery stats απο το cwm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 τοτε κανε οτι λεει και διέγραψε το battery stats απο το cwm εφοσον δεν ξερω τι ειναι και που βρισκεται το cwm πως θα το κανω; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 εφοσον δεν ξερω τι ειναι και που βρισκεται το cwm πως θα το κανω; έχεις κάνει cf root? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Μιας βδομάδας κάτοχος του S-II και μεταξύ άλλων θέλω να ρωτήσω αν το κινητό μπορεί να συνδεθεί στο internet, όταν το συνδέω με το καλώδιο usb στο laptop μου (που είναι βέβαια συνδεδεμένο ασύρματα μέσω wifi). Δηλαδή να μοιραστεί τη σύνδεση που έχει το laptop? Το touch HD που είχα μέχρι πρότινος, το έκανε αυτόματα. Εδώ τι παίζει??? ____________________________________________________________ _______________________ PDA: I9100XWKI4 PHONE: I9100XXKI1 CSC: I9100XEUKH2 Build Info: Wed Sep 14 20:34:11 KST 2011 τεχνικα πιστευω γινεται , πρεπει να κανεις καποια ρυθμιση απο τον υπολογιστη σου νομιζω .. αλλα κατα την γνωμη μου γιατι δεν συνδεεις απευθειας το κινητο ασυρματα ; χωρις μεσολαβητη το pc? βεβαια η επιλογη δικη σου!; Λόγω του οτι το έχω αρκετές φορές συνδεδεμένο με το laptop για συγχρονισμό κλτ, καλό θα ήταν να μπορεί να παίρνει απ' ευθείας σύνδεση από κει. Ξέρει κανείς ποιες ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 έχεις κάνει cf root? το εχω κανει με τον πρωτο τροπο : insecure Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 το εχω κανει με τον πρωτο τροπο : insecure τότε δεν εχεις το cwm...άρα μπορείς να το διαγράψεις με ενα root explorer κανε αναζήτηση το batterystast.bin και διέγραψε το... (ίσως να βρίσκεται στο data>system αλλα δεν είμαι 100% σίγουρος) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 (edited) το δοκιμασα αλλα μου προσθετει μονο 106 τραγουδια απο τα 1000 που εχει!!!!:O τοτε οταν συνδεεις το τηλ στο kies μετα τις βασικες πληροφοριες εχει εισαγωγη εξαγωγη... και εχει και μουσικη απο τον φακελο που θες .τωρα αν τα εχεισς μονο στο itunes τα τραγουδια ,ριξτα σε ενα φακελο πχ μουσικη μου και παρτα απο εκει(library-export library κλπ.απο itunes) Edited October 9, 2011 by STELIOS063 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 τότε δεν εχεις το cwm...άρα μπορείς να το διαγράψεις με ενα root explorer κανε αναζήτηση το batterystast.bin και διέγραψε το... (ίσως να βρίσκεται στο data>system αλλα δεν είμαι 100% σίγουρος) batterystast.bin η batterystats.bin ??? Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 batterystast.bin η batterystats.bin ??? batterystats.bin τυπογραφικο λαθος :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 batterystats.bin τυπογραφικο λαθος :) ευχαριστω ! εψαξα με τον astro file explorer που δινει προσβαση στο " / " αλλα δεν το βρισκει . εκανα γενικη αναζητηση στο " / " Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Περασα την νεα rom απο Kies. Για root εχει την CF-Root-SGS2_XW_NEE_KI4-v4.1-CWM4 και την CF-Root-SGS2_XW_NEE_KI4-42-v4.2-CWM4 η οποια αναφερει insecure. Ποια πρεπει να περασω και ποια η διαφορα της insecure; καποια απαντηση γι αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 καποια απαντηση γι αυτο; διαβασε τον οδηγο προσεκτικα! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Απο τοτε που εβαλα την 2.3.4 απεκτησα καμποσα προβληματα: lag οταν παταω back για να βγω στην home screen Εχει κανει restart τουλαχιστον 3 φορες μονο του Χανει το σημα τελειως και επανερχεται μετα απο ωρα Πολλες φορες ενω δειχνει ενεργο wifi δεν συνδεεται πουθενα Ελαφρα χειροτερη μπαταρια, ειδικα οταν δεν εχω καλο σημα την κανει γαργαρα Τα εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτα? sent from my Galaxy SII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Απο τοτε που εβαλα την 2.3.4 απεκτησα καμποσα προβληματα: lag οταν παταω back για να βγω στην home screen Εχει κανει restart τουλαχιστον 3 φορες μονο του Χανει το σημα τελειως και επανερχεται μετα απο ωρα Πολλες φορες ενω δειχνει ενεργο wifi δεν συνδεεται πουθενα Ελαφρα χειροτερη μπαταρια, ειδικα οταν δεν εχω καλο σημα την κανει γαργαρα Τα εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτα? sent from my Galaxy SII οσον αφορα το τελευταιο ως γνωστο οποιοδηποτε κινητο οταν εχει αδυναμο σημα , ψαχνει να βρει πιο ισχυρο ειτε gsm ειτε 3g, hspa κτλ... και αυτο καταναλωνει μπαταρια. τωρα εμενα απο χθες που ειμαι σε 2.3.4 και μεχρι αυτη την στιγμη το τηλεφωνο δεν εχει παρουσιασει προβλημα Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 διαβασε τον οδηγο προσεκτικα! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Το εχω διαβασει, μονο που ο οδηγος αναφερει απλο root insecure και cf-root. Το αρχειο που αναφερω εγω λεει cf-root insecure. Εκει εχω μπερδευτει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Το εχω διαβασει, μονο που ο οδηγος αναφερει απλο root insecure και cf-root. Το αρχειο που αναφερω εγω λεει cf-root insecure. Εκει εχω μπερδευτει δεν ξερω τι εχεις κατεβασει αλλα εγω θα σου προτεινα να αποφασισεις εναν απο τους δυο τροπους που ειναι επισημα μεταφρασμενοι απο το xda.com και να κανεις στην ακρη το αρχειο που αναφερεις :) Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Περασα την νεα rom απο Kies. Για root εχει την CF-Root-SGS2_XW_NEE_KI4-v4.1-CWM4 και την CF-Root-SGS2_XW_NEE_KI4-42-v4.2-CWM4 η οποια αναφερει insecure. Ποια πρεπει να περασω και ποια η διαφορα της insecure; Πέρνα όποια θες. Η διαφορά είναι ότι ο kernel της insecure επιτρέπει στο adb να μπαίνει απ'ευθείας ως root, χωρίς πρώτα να ζητήσει άδεια με το su. Επίσης λύνει κάποια πρόβληματα σε κάποια root apps. Αν δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάω, δε σ'ενδιαφέρει η αλλαγή. Όλες οι καινούριες εκδόσεις του cf-root από 4.2 και πάνω, θα βγαίνουν ως insecure kernel, υποθέτω ότι αυτό τον βοηθάει με κάποια scriptάκια του, δεν ξέρω σίγουρα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η αλλαγή στην έκδοση έπεσε πάνω στην KI4 (και KI3) rom, oπότε υπάρχουν και οι 2 εκδόσεις. Στη θέση σου θα έβαζα την 4.2, ίσως έχει διορθώσει και κάτι άλλο, αφού είναι πιο καινούρια εκδοση. Αλλά κατα τ'άλλα δε θα δεις διαφορά σε καθημερινή χρήση μεταξύ των 2. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Παιδιά δεν έχει κανείς άλλος με την 2.3.4 πρόβλημα με την σύνδεση στον Η/Υ; Μπορώ να συνδεθώ μόνο με το kies, ενώ με την 2.3.3 συνδεόταν κανονικά και χωρίς το kies με μαρκαρισμένο τον εντοπισμό σφαλμάτων. Υπάρχει λύση σε αυτό; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvin_Diesel Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 (edited) Καλησπέρα... Είμαι ευτυχής κάτοχος ενός Samsung Gallaxy S2 εδώ και λίγες ημέρες και προσπαθώ να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά, μιας και είναι η πρώτη μου επαφή με android κινητό. Είχα κολήσει βλέπετε στο Ν95 που είχα πολλά χρόνια... θα ήθελα λοιπόν με τη σειρά μου να κάνω δυο-τρεις ερωτήσεις, ελπίζοντας να βρω ανταπόκριση. Σε πρώτη φάση θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει τρόπος να διαπιστωθεί η αυθεντικότητα ενός κινητού, μιας και η αγορά του έγινε από site του internet. Θα μου πείτε μεγάλε πολλά ζητάς αγοράζοντας μια συσκευή αρκετά φθηνότερα από ότι στα καταστήματα, αλλά έχοντας το γνώθις εαυτόν, θα ήθελα να μάθω... Σε δεύτερη φάση θα επιθυμούσα, εάν φυσικά κάποιος γνωρίζει, να με διαφωτίσει πάνω στο θέμα του downloading σε videos από το Youtube. Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη free εφαρμογή και εάν ναι, πού μπορώ να την βρω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Υ.Γ. Και κάτι που το θυμήθηκα την τελευταία στιγμή: δεν έχω καταφέρει να ακόμη να lockάρω δορυφόρους. Η χρήση βέβαια του gps έγινε εντός σπιτιού, αλλά αυτό που με προξένησε ερωτηματικά ήταν η ανυπαρξία πλροφοριών σήματος δορυφόρων στο μενού του. Δεν υπάρχουν; Edited October 9, 2011 by Savvin_Diesel ένα μυαλό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts