manolis_33 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Eμενα παντως με την 2.3.4 εδω και 3 ωρες η μπαταρια ειναι κολημενη στο 100% εχω κανει και 4 5 τηλεφωνα εχω και το wiget ενεργες εφαρμογες τι να πω........... μια χαρα το βρισκω ισως παρατηρισα μια μικρη αυξηση της θερμοτητας κατα τη διαρκεια της φορτισης αυτο μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 ετοιμο.εδω ειναι η ki8 http://www.megaupload.com/?d=95URCJKU pass=pan24@myphone.gr saliez αν μπορεις βαλτο στον οδηγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 τωρα ανεβαζω την 2.3.5 KI8.σε καμια ωρα θα ειναι μαζι σας αυτη η εκδοση που λες ειναι η συνεχεια-επομενη της I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1_HOME.tar.rar ;; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Eμενα παντως με την 2.3.4 εδω και 3 ωρες η μπαταρια ειναι κολημενη στο 100% εχω κανει και 4 5 τηλεφωνα εχω και το wiget ενεργες εφαρμογες τι να πω........... μια χαρα το βρισκω ισως παρατηρισα μια μικρη αυξηση της θερμοτητας κατα τη διαρκεια της φορτισης αυτο μονο Για κάνε ένα restart γιατί λογικά έχει κολλήσει. Swyped from my GT-I9100 using tapatalk. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Με KI3 αν περάσω μόνο CSC αρχείο λόγω EUR θα έχω προβλήματα γνωρίζει κάποιος? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 αυτη η εκδοση που λες ειναι η συνεχεια-επομενη της I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1_HOME.tar.rar ;; εχει βγει για σκανδιναβικες χωρες αλλα εχει κανονικα ελληνικα και εχει ενσωματωμενο(οχι default) το eur csc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Eμενα παντως με την 2.3.4 εδω και 3 ωρες η μπαταρια ειναι κολημενη στο 100% εχω κανει και 4 5 τηλεφωνα εχω και το wiget ενεργες εφαρμογες τι να πω........... μια χαρα το βρισκω ισως παρατηρισα μια μικρη αυξηση της θερμοτητας κατα τη διαρκεια της φορτισης αυτο μονο κανε μια επανακινηση και πες μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 εχει βγει για σκανδιναβικες χωρες αλλα εχει κανονικα ελληνικα και εχει ενσωματωμενο(οχι default) το eur csc ευχαριστω! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Μπορεί κάποιος να κάνει extract το CSC απο τη συγκεκριμένη έκδοση ? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Περασα την νεα rom απο Kies. Για root εχει την CF-Root-SGS2_XW_NEE_KI4-v4.1-CWM4 και την CF-Root-SGS2_XW_NEE_KI4-42-v4.2-CWM4 η οποια αναφερει insecure. Ποια πρεπει να περασω και ποια η διαφορα της insecure; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Φοράω την , Rom του leomar 2.7.1 χθες μου έγινε αναβάθμιση το νέο market και από τότε όταν παω μα αγοράσω εφαρμογή μου βγάζει σφάλμα προσπάθησε ξανά, αύτο μου το κάνει μόνο για τις επι πληρωμή εφαρμογές.έκανα delete την cache αλλά πάλι τίποτα.όταν γυρνάω στο παλιό market δουλεύει μια χαρά και μόλις κάνει update πάλι τα ίδια Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Φοράω την , Rom του leomar 2.7.1 χθες μου έγινε αναβάθμιση το νέο market και από τότε όταν παω μα αγοράσω εφαρμογή μου βγάζει σφάλμα προσπάθησε ξανά, αύτο μου το κάνει μόνο για τις επι πληρωμή εφαρμογές.έκανα delete την cache αλλά πάλι τίποτα.όταν γυρνάω στο παλιό market δουλεύει μια χαρά και μόλις κάνει update πάλι τα ίδια Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Τα ίδια μου κάνει και εμένα..γενικά υπάρχει πρόβλημα με το καινούριο market και έχει αναφερθεί και στο xda, οπότε περιμένουμε να διορθωθεί.. Sent from Galaxy! Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andys12 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Παιδια εκανα και εγω την αναβαθμιση με επιτυχια αλλα στις πληροφοριες του κινητου εκει που λεει Εκδοση Android ακομα μου γραφει 2.3.3. Γιατι γινεται αυτο? Και κατι αλλο.Αν θελω να αφαιρεσω την 2.3.4 πως γινεται? Παράθεση Ninty.gr - Greek Nintendo Community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Λόγο του προβλήματος που είχα μετά την αναβάθμιση με το Polaris και το excel, το οποίο φυσικά λύθηκε, είχα στείλει email στην samsung η οποία μου απάντησε το παρακάτω: Αγαπητέ κύριε ................, Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas. Σχετικά με το αίτημά σας, παρακαλούμε αναβαθμίστε τη συσκεύη σε Android 2.3.5, σε περίπτωση στην οποία το ζήτημα επιμένει αναβαθμίστε την έκδοση του Polaris. Η συσκεύη αναγνωρίζει και διαβάζει αρχεία τύπου excel. Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς, από Δευτέρα εως Παρασκευή, από τις 09:00 – 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα: -80111-SAMSUNG (80111 7267864), (Από σταθερό, αστική χρέωση) -210 6897691 (Από κινητό) Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, κάθε φορά που επικοινωνείτε μαζί μας παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε τον προσωπικό σας κωδικό πελάτη: 3300065900 και να έχετε στη διάθεσή σας το κωδικό μοντέλου, το σειριακό αριθμό και την ημερομηνία αγοράς όταν σας ζητηθούν. Σας ευχόμαστε καλή σας ημέρα, Η υπηρεσία Εξυπηρέτησης πελατών Samsung Electronics Hellas. Βγήκε έκδοση 2.3.5; Είμαι εκτός και δεν μπορώ να το ελέγξω μέσω KIES! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Φοράω την , Rom του leomar 2.7.1 χθες μου έγινε αναβάθμιση το νέο market και από τότε όταν παω μα αγοράσω εφαρμογή μου βγάζει σφάλμα προσπάθησε ξανά, αύτο μου το κάνει μόνο για τις επι πληρωμή εφαρμογές.έκανα delete την cache αλλά πάλι τίποτα.όταν γυρνάω στο παλιό market δουλεύει μια χαρά και μόλις κάνει update πάλι τα ίδια Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Και εμένα μου κάνει το ίδιο στης μάνας μου το κινητο Sony Ericsson arc οπότε μάλλον είναι γενικό το πρόβλημα ! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Λόγο του προβλήματος που είχα μετά την αναβάθμιση με το Polaris και το excel, το οποίο φυσικά λύθηκε, είχα στείλει email στην samsung η οποία μου απάντησε το παρακάτω: Αγαπητέ κύριε ................, Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas. Σχετικά με το αίτημά σας, παρακαλούμε αναβαθμίστε τη συσκεύη σε Android 2.3.5, σε περίπτωση στην οποία το ζήτημα επιμένει αναβαθμίστε την έκδοση του Polaris. Η συσκεύη αναγνωρίζει και διαβάζει αρχεία τύπου excel. Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς, από Δευτέρα εως Παρασκευή, από τις 09:00 – 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα: -80111-SAMSUNG (80111 7267864), (Από σταθερό, αστική χρέωση) -210 6897691 (Από κινητό) Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, κάθε φορά που επικοινωνείτε μαζί μας παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε τον προσωπικό σας κωδικό πελάτη: 3300065900 και να έχετε στη διάθεσή σας το κωδικό μοντέλου, το σειριακό αριθμό και την ημερομηνία αγοράς όταν σας ζητηθούν. Σας ευχόμαστε καλή σας ημέρα, Η υπηρεσία Εξυπηρέτησης πελατών Samsung Electronics Hellas. Βγήκε έκδοση 2.3.5; Είμαι εκτός και δεν μπορώ να το ελέγξω μέσω KIES! οχι, δεν εχει βγει κατι, το τσέκαρα μολις τωρα Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Είμαι τώρα στης 13 ώρες από την τελευταία φόρτιση η μπαταρία είναι στο 77% με φουλ χρήση τηλέφωνα μύνηματα και wife ανοιχτό αρκετή ώρα! Το κακό είναι πως η μπαταρία βελτιώθηκε χάλασε εντελώς όμως η ανοιχτή ακρόαση κατά την κλήση ο ήχος αν και τέρμα είναι πιο χαμηλά από πριν και δυστυχώς με ανοιχτή ακρόαση εμένα δεν με ακούνε καθόλου !! Τι να κάνω τώρα;;;καμία ιδέα;;;α Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Είμαι τώρα στης 13 ώρες από την τελευταία φόρτιση η μπαταρία είναι στο 77% με φουλ χρήση τηλέφωνα μύνηματα και wife ανοιχτό αρκετή ώρα! Το κακό είναι πως η μπαταρία βελτιώθηκε χάλασε εντελώς όμως η ανοιχτή ακρόαση κατά την κλήση ο ήχος αν και τέρμα είναι πιο χαμηλά από πριν και δυστυχώς με ανοιχτή ακρόαση εμένα δεν με ακούνε καθόλου !! Τι να κάνω τώρα;;;καμία ιδέα;;;α Sent from my GT-I9100 using Tapatalk ε και εσυ μην τα θες ολα δικα σου :) να μιλας με τα ακουστικα ;;; :P Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Λόγο του προβλήματος που είχα μετά την αναβάθμιση με το Polaris και το excel, το οποίο φυσικά λύθηκε, είχα στείλει email στην samsung η οποία μου απάντησε το παρακάτω: Αγαπητέ κύριε ................, Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas. Σχετικά με το αίτημά σας, παρακαλούμε αναβαθμίστε τη συσκεύη σε Android 2.3.5, σε περίπτωση στην οποία το ζήτημα επιμένει αναβαθμίστε την έκδοση του Polaris. Η συσκεύη αναγνωρίζει και διαβάζει αρχεία τύπου excel. Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς, από Δευτέρα εως Παρασκευή, από τις 09:00 – 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα: -80111-SAMSUNG (80111 7267864), (Από σταθερό, αστική χρέωση) -210 6897691 (Από κινητό) Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, κάθε φορά που επικοινωνείτε μαζί μας παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε τον προσωπικό σας κωδικό πελάτη: 3300065900 και να έχετε στη διάθεσή σας το κωδικό μοντέλου, το σειριακό αριθμό και την ημερομηνία αγοράς όταν σας ζητηθούν. Σας ευχόμαστε καλή σας ημέρα, Η υπηρεσία Εξυπηρέτησης πελατών Samsung Electronics Hellas. Βγήκε έκδοση 2.3.5; Είμαι εκτός και δεν μπορώ να το ελέγξω μέσω KIES! Έχει βγεί. :) Απο XXKG5 σε πάει σε XXKI3. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Μου κάνει εντύπωση που δεν πήραν χαμπάρι από την google ότι το media player για την μουσική δείχνει τα ελληνικά σαν φραγκολιβανέζικα. Πότε θα το διορθώσουν?:wacko: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Για Ελλαδα εχει βγει ; Γιατι εγω πριν λιγο συνδεθηκα με το KIES και τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Καλημέρα σε όλους. Νέος χρήστης SII, εδώ και μια βδομάδα (αγορά από ebw) και χρειάζομαι βοήθεια στο εξής θέμα. Το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου (μόνο αυτό στη συνημμένη φωτο) δεν έχει Ελληνικά, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να βρω επαφές πληκτρολογώντας από εκεί. Γνωρίζω για τους υπόλοιπους τρόπους αναζήτησης (thanks to my phone forum), αλλά θα με ενδιέφερε η δυνατότητα Ελληνικού πληκτρολογίου τηλεφώνου. Υπάρχει κάποια λύση? Τα στοιχεία συσκευής μου είναι: PDA: I9100XWKI4 PHONE: I9100XXKI1 CSC: I9100XEUKH2 Build Info: Wed Sep 14 20:34:11 KST 2011 Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Καλημέρα σε όλους. Νέος χρήστης SII, εδώ και μια βδομάδα (αγορά από ebw) και χρειάζομαι βοήθεια στο εξής θέμα. Το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου (μόνο αυτό στη συνημμένη φωτο) δεν έχει Ελληνικά, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να βρω επαφές πληκτρολογώντας από εκεί. Γνωρίζω για τους υπόλοιπους τρόπους αναζήτησης (thanks to my phone forum), αλλά θα με ενδιέφερε η δυνατότητα Ελληνικού πληκτρολογίου τηλεφώνου. Υπάρχει κάποια λύση? Τα στοιχεία συσκευής μου είναι: PDA: I9100XWKI4 PHONE: I9100XXKI1 CSC: I9100XEUKH2 Build Info: Wed Sep 14 20:34:11 KST 2011 Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια... Καλημερα.Κ σε μενα που ειναι ελληνικη η συσκευη αγορασμενη δεν υπαρχουν ελληνικα εκει.Αν πας ομως στις Επαφες το πληκτρολογιο ειναι ελληνικο.Για δοκιμασε το. Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Καλημερα.Κ σε μενα που ειναι ελληνικη η συσκευη αγορασμενη δεν υπαρχουν ελληνικα εκει.Αν πας ομως στις Επαφες το πληκτρολογιο ειναι ελληνικο.Για δοκιμασε το. Εννοείς τη στήλη με την Ελληνική γραμματοσειρά που βρίσκεται δεξιά? Γιατί άλλο πληκτρολόγιο εκεί δε βρίσκω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 (edited) Καλημερα.Κ σε μενα που ειναι ελληνικη η συσκευη αγορασμενη δεν υπαρχουν ελληνικα εκει.Αν πας ομως στις Επαφες το πληκτρολογιο ειναι ελληνικο.Για δοκιμασε το. καλημερα, του φιλου που εχει το προβλημα δεν ειναι ελληνικη η συσκυη! φιλε Nicholas_mgr τι εκδοση android σου γραφει οτι εχει ; για το προβλημα νομιζω οτι θα βρεις λυση με αυτα : η βαλε το handcent sms απο μαρκετ η αν θες δοκιμασε το μενου->ρυθμισεις->γλωσσα και πληκτρολογιο->πληκτρολογιο samsung->γλωσσες εισαγωγης και επελεξε τα ελληνικα Edited October 8, 2011 by tasosp1984 Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts