Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτά που ρώτησα είναι τα αρχεία; Αλλάζει και η taskbar;

Η task bar αλλάζει με το systemUi μαζί με την notification bar.

Rebecca

From my Galaxy to Talpatalk!!!

Xiaomi Mi5 White 32GB

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η task bar αλλάζει με το systemUi μαζί με την notification bar.

Rebecca

Συγγνώμη ξεχάστηκα.Το full screen caller id δουλεύει και αυτό;

Σε ποιο apk είναι;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

ρε παιδια ολα καλα και με εμενα αλλα για καποιο λογο μου εχει εξαφανιστει η εφαρμογη cwm ειναι νορμαλ αυτο?

edit: ακυρο παιδια ας διαγραφει το βρηκα.

Edited by QalexisQ
SAMSUNG GALAXY S II

Σε ποιο apk είναι;

Είναι στο phone.apk απλά θα πρέπει να περάσεις τις φωτογραφίες από την αρχή και να ξετικάρεις τις αυτόματες ενημερώσεις, γιατί αν κάνει με το gmail σου θα ξανά «πιξελιάσουν» οι φώτο.

Αλλιώς δουλεύει άψογα!!!

Rebecca

Xiaomi Mi5 White 32GB

Σε ποιο apk είναι;

Που το βρήκατε το full screen caller id ρε παιδία??? Πείτε μας και μας!!

Επίσης μια ερώτηση προς τον λατρευτό μας dev... To ics theme που θα έρθει απο δευτέρα θα έχει μεγάλες διαφορές απο τα θέματα του bigbang και του Vertumus που κυκλοφοροούν τώρα??? Γιατί αν είναι να είναι σχεδόν το ίδο να την φλασάρω τώρα την 6 και να της βάλω απο πάνω ένα απο αυτά τα 2.

Είναι πολύ μακρυά η Δευτέρα λέμεεεε..... :D:D:D :lol:

Samsung Galaxy S2

Rom: Omega v23

@Sol_Ballads

@mantzaros

@ioathe

Σας ευχαριστω πολυ μαγκες ναστε καλα...

σε λιγο θα φλασαρω κ εγω....

γιαννη η αλλαγη του remove bloatware ειναι μονο οτι ειναι cwm flashable η εχει κ αλλες αλλαγες?

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Για όποιον θέλει να δοκιμάσει κάποιον άλλο kernel :

http://www.box.com/s/7mt5c6qr2afkfcj2ad2m

18-test2/ το απόλυτο smoothness, no lag πουθενά!

18-test5/έγραψα κάτι για αυτόν το πρωί..very very battery friendly

18-test7/ kernel πύραυλος ταχύτητα στο maximum (quadrant 4800 για όποιους τα κοιτάνε αυτά)..

Με σειρά φιλικότητας στην μπαταρία θα έβαζα:5,2,7

Όλα όμως stock..μην δοκιμάσετε setcpu και άλλα τέτοια..δεν χρειάζονται..

Ο kernel syiah είναι πολύ καλός όμως οπότε τον βάζω μπαίνω στον πειρασμό να πειράζω διάφορα (oc/uv) και αυτό ποια με έχει κουράσει..τους 3 που προτείνω από πάνω, τους έχω δοκιμάσει πολύ με την ω5 και θα κάνω τώρα το ίδιο με την 6..ο 7 είναι φρέσκος σημερινός και από θέμα μπαταρίας δεν τον δοκίμασα αρκετά αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι λόγω ταχύτητας καίει λίγο παραπάνω..

Αυτά..

Sent from Galaxy

Αντώνης

Πηγα τωρα να τραβηξω back up Με το titanium και μου εκανε restart και battery drain γυρω στα 20% Παταω να ξανακανω backup και μου ξαναεκανε restart και συγκεκριμενα στο unrar free... τωρα ξαναδοκιμαζω και το εβαλα να μην τραβηξει το unrar free.

edit: τελικα και στην τριτη προσπαθεια παλι εκανε επανεκινηση... τωρα κολλησε σε καποια στοκ εφαρμογη/υπηρεσια.. λογαριασμος κατι εγραφε δεν το προλαβα να το διαβασω.

καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?

Edited by QalexisQ
SAMSUNG GALAXY S II

Πηγα τωρα να τραβηξω back up Με το titanium και μου εκανε restart και battery drain γυρω στα 20% Παταω να ξανακανω backup και μου ξαναεκανε restart και συγκεκριμενα στο unrar free... τωρα ξαναδοκιμαζω και το εβαλα να μην τραβηξει το unrar free.

edit: τελικα και στην τριτη προσπαθεια παλι εκανε επανεκινηση... τωρα κολλησε σε καποια στοκ εφαρμογη/υπηρεσια.. λογαριασμος κατι εγραφε δεν το προλαβα να το διαβασω.

καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?

Μήπως να δοκίμαζες απεγκατάσταση του titanium και εγκατάσταση ξανά;

Και επίσης..ρυθμίσεις, εφαρμογές, ανάπτυξη..είναι τικαρισμενο το'εντοπισμός σφαλμάτων';

Sent from Galaxy

Αντώνης

Μήπως να δοκίμαζες απεγκατάσταση του titanium και εγκατάσταση ξανά;

Sent from Galaxy

θα δοκιμασω και θα ενημερωσω.

SAMSUNG GALAXY S II

μπορει καποιος να μου πει πως βαζω ενα νεο θεμα,απο αυτα στο dropbox?(ειμαι λιγο στραβαδι στο android)

giogiosalon θα τα κατεβασουμε συντομα τα τσιπουρα, επεσες στον ειδικο τσιπουρολογο,........

Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.

τελικα δεν επιασε ουτε η επαεγκατασταση.... απ ' οτι καταλαβα τα restart τα κανει τυχαια κατα την διαρκεια του backup γιατι τωρα το εκανε σε εφαρμογη που πριν την ειχε περασει.
SAMSUNG GALAXY S II

τελικα δεν επιασε ουτε η επαεγκατασταση.... απ ' οτι καταλαβα τα restart τα κανει τυχαια κατα την διαρκεια του backup γιατι τωρα το εκανε σε εφαρμογη που πριν την ειχε περασει.

Δες πιο πάνω..σου γράφω να δοκιμάσεις και κάτι άλλο

Sent from Galaxy

Αντώνης

το τικαρα και αυτο προσπαθησα αλλα τπτ. να ρωτησω και κατι ακομα καθε φορα που κανω νεο backup αντικαθηστα το παλιο ετσι?
SAMSUNG GALAXY S II

Για όποιον θέλει να δοκιμάσει κάποιον άλλο kernel :

http://www.box.com/s/7mt5c6qr2afkfcj2ad2m

18-test2/ το απόλυτο smoothness, no lag πουθενά!

18-test5/έγραψα κάτι για αυτόν το πρωί..very very battery friendly

18-test7/ kernel πύραυλος ταχύτητα στο maximum (quadrant 4800 για όποιους τα κοιτάνε αυτά)..

Με σειρά φιλικότητας στην μπαταρία θα έβαζα:5,2,7

Όλα όμως stock..μην δοκιμάσετε setcpu και άλλα τέτοια..δεν χρειάζονται..

Ο kernel syiah είναι πολύ καλός όμως οπότε τον βάζω μπαίνω στον πειρασμό να πειράζω διάφορα (oc/uv) και αυτό ποια με έχει κουράσει..τους 3 που προτείνω από πάνω, τους έχω δοκιμάσει πολύ με την ω5 και θα κάνω τώρα το ίδιο με την 6..ο 7 είναι φρέσκος σημερινός και από θέμα μπαταρίας δεν τον δοκίμασα αρκετά αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι λόγω ταχύτητας καίει λίγο παραπάνω..

Αυτά..

Sent from Galaxy

δεν υπάρχει μιλαμε!!!!!!!!!!:blink::blink::blink:

Παιδιά καλησπέρα!!

Την πέρασα κ γω πριν λίγο την 6ΧΤ!! Απλά τα σπάει!!

Ευχαριστούμε πολύ τους devs!!!

δεν υπάρχει μιλαμε!!!!!!!!!!:blink::blink::blink:

Ο τροποποιημένος κέρνελ του pan 24 είναι ακόμα καλύτερος νομίζω .Εξαιρετικά smooth και quadrant πάνω από 5000- αν αυτό έχει σημασία -.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319647

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

@gorgiosalon καρντασι δεν σε ξεχναω βρε εσενα μη αγχωνεσαι...:)

μαγκες τι λεει η ρομ σε συνδιασμο με τον κερνελ του @pan απο μπαταρια και θερμοκρασια?

περιμενω να τελειωσει το ματς για να φλασαρω κ εγω...

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

στο quadrant οταν υπαρχει το script γιατο (ι/ο) βλεπουμε νουμερα πολυ πανω,σημασια εχει η αισθηση τα νουμερα ειναι για να περναμε την ωρα μας,και οντως ο pan24 εχει κανει πολυ καλη δουλεια

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Ο τροποποιημένος κέρνελ του pan 24 είναι ακόμα καλύτερος νομίζω .Εξαιρετικά smooth και quadrant πάνω από 5000- αν αυτό έχει σημασία -.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319647

φιλε μου αυτο το 5000 στο quadrant ειναι απλα ενα κολπακι ωστε να βγαζει τρελα σκορ στο quadrant μονο εχω βγαλει μεχρι και 6000 χωρις overclock!!! αν όμως δοκιμάσεις antutu benchmark θα δεις οτι αυτα τα τρελα σκορ δεν υπαρχουν και ο speedmod που λεει ειναι όντως απίστευτος δοκίμασε τον!!δεν εχω δοκιμάσει τον κερνελ του παν24 αλλα θα τον δοκιμάσω στα σίγουρα!!και τώρα ειμαι έτοιμος να φλασαρω την v6:D

παιδες αν περασω τον original tw της kj2 που ειναι στην πρωτη σελιδα θα ειναι συμβατος με την xt v6 που ειναι σε kj3 η δεν θα εχω κανενα προβλημα?

φιλε μου αυτο το 5000 στο quadrant ειναι απλα ενα κολπακι ωστε να βγαζει τρελα σκορ στο quadrant μονο εχω βγαλει μεχρι και 6000 χωρις overclock!!! αν όμως δοκιμάσεις antutu benchmark θα δεις οτι αυτα τα τρελα σκορ δεν υπαρχουν και ο speedmod που λεει ειναι όντως απίστευτος δοκίμασε τον!!δεν εχω δοκιμάσει τον κερνελ του παν24 αλλα θα τον δοκιμάσω στα σίγουρα!!και τώρα ειμαι έτοιμος να φλασαρω την v6:D

+1...όλα stock..4865 quadrant με το test 7 του hardcore (αν και εγώ προτιμώ τεστ 2 για το απόλυτο smoothness) και ω6!

Sent from Galaxy

Αντώνης

παιδια γνωριζεται κανενα αλλο αξιοπιστο προγραμμα για backup εκτος απο το titanium. και αν ξερει καποιος ας μ απαντησει στο αν το titanium με καθε νεο bacup σβηνει το παλιο ή αν απλα αντικαθηστα μια μια τις εφαρμογες στο φακελο που τραβαει τα backup.
SAMSUNG GALAXY S II

+1...όλα stock..4865 quadrant με το test 7 του hardcore (αν και εγώ προτιμώ τεστ 2 για το απόλυτο smoothness) και ω6!

οντως το test 2 ειναι απιστευτο....αν το δοκιμασετε θα ξεχασετε αυτονομιες κτλ...