mustanggre Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 ακουσα κατι κουφο και ειπα να ρωτησω..... αν λεει τα Windows Phones κλεισουν απο μπαταρια χανονται ολα.... επαφες φωτο βιντεο... κι αλλα πολλα. ειναι αληθεια ? Αυτο που λες δεν γινεται σε κανενα λειτουργικο, ειναι κουφο οπως ειπες:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 ακουσα κατι κουφο και ειπα να ρωτησω..... αν λεει τα Windows Phones κλεισουν απο μπαταρια χανονται ολα.... επαφες φωτο βιντεο... κι αλλα πολλα. ειναι αληθεια ? Όχι. Αυτό συνέβαινε πολύ παλιά στα Windows Mobile 2003se και πίσω. Εν ολίγοις... καμία σχέση με τις σημερινές συσκευές και τα σύγχρονα λειτουργικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartacus Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 το παρήγγειλα και θα μου ερθει σε 2 ημέρες, αλλά βρε παιδιά δεν έχει gps; ή κατάλαβα λάθος; επίσης δεν θα μπορω να στελνω με ΒΤ ουτε φωτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 268 το παρήγγειλε σήμερα πεμτη θα το εχω.... άντε να δούμε...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartacus Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 μου απάντησαν σε άλλο forum οτι έχει gps, απλά εχει θέμα με την αποστολή αρχείων με BT, αν ξεκλειδωσω τα WP θα μπορώ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 μου απάντησαν σε άλλο forum οτι έχει gps, απλά εχει θέμα με την αποστολή αρχείων με BT, αν ξεκλειδωσω τα WP θα μπορώ;; Έπρεπε να ρωτήσεις σε πολλά forum; Μπορούσες απλά να δεις στο πρώτο post τα χαρακτηριστικά του. Η αποστολή αρχείων μέσω bluetooth δεν υποστηρίζεται από το λειτουργικό και αυτό δεν αλλάζει με οποιοδήποτε είδους ξεκλείδωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartacus Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 είδα αυτο που λες αλλά στην σελίδα της samsung σαναφέρει οτι δεν υποστηριζει gps - agps γι' αυτό και η ερώτηση, μια τελευταία ερώτηση θα ηθελα να κάνω, αν το ξεκλειδώσω θα μπορώ να βάλω και εφαρμογές που προορίζονται για android; με λίγα λόγια αν μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ τι έχω να κερδίσω απο το ξεκλειδωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 είδα αυτο που λες αλλά στην σελίδα της samsung σαναφέρει οτι δεν υποστηριζει gps - agps γι' αυτό και η ερώτηση, μια τελευταία ερώτηση θα ηθελα να κάνω, αν το ξεκλειδώσω θα μπορώ να βάλω και εφαρμογές που προορίζονται για android; Android εφαρμογες να περασεις σε Windows phone συσκευη, ξεχασε το δεν γινετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 είδα αυτο που λες αλλά στην σελίδα της samsung σαναφέρει οτι δεν υποστηριζει gps - agps γι' αυτό και η ερώτηση, μια τελευταία ερώτηση θα ηθελα να κάνω, αν το ξεκλειδώσω θα μπορώ να βάλω και εφαρμογές που προορίζονται για android; με λίγα λόγια αν μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ τι έχω να κερδίσω απο το ξεκλειδωμα Δεν μπορείς να βάλεις εφαρμογές που προορίζονται για άλλη πλατφόρμα γενικότερα. Το μόνο που θα κερδίσεις είναι τη δυνατότητα να περνάς τις εφαρμογές του marketplace με διαφορετικό ανεπίσημο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς το GPS του; Σκέφτομαι να αγοράσω το navigon και θα ήθελα να ξέρω πόσο γρήγορα locaρει δορυφόρους και αν ακουλουθεί καλά την πορεία και σου λέει έγκαιρα να στρίψεις. Γενικά αν λειτουργεί απροβλημάτιστα ως GPS. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) Έχει δοκιμάσει κανείς το GPS του; Σκέφτομαι να αγοράσω το navigon και θα ήθελα να ξέρω πόσο γρήγορα locaρει δορυφόρους και αν ακουλουθεί καλά την πορεία και σου λέει έγκαιρα να στρίψεις. Γενικά αν λειτουργεί απροβλημάτιστα ως GPS. Εχω το navigon europe 4.1 ειναι πολυ καλο λοκαρει σχετικα γρηγορα, θα το ηθελα πιο γρηγορο, πιο ευαισθητο δηλαδη, ισως φταιει το ενσωματομενο gps οι ρυθμησεις του δηλαδη, αλλα σχετικα με nokia drive, htc location νομιζω οτι συναγωνιζεται το nokia drive. Δεν εχει ελληνικες φωνες πλοηγησης theGuru πριν το αγορασεις δοκιμασε το πρωτα κριμα ειναι να δωσεις τοσα λεφτα και να μην κανεις την δουλεια σου οπως θα ηθελες, καπου θα το βρεις να το δοκιμασεις και μη μου πεις πως δεν εχεις ξεκλειδωτη συσκευη Edited April 10, 2012 by mustanggre Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Πέρα από το navigon ποιο άλλο θα πρότεινες; LOL δεν έχω ξεκλείδωτη συσκευή, είπα να μην ξαναπειράξω κλειδώματα και να μην κάνω μοντιφιές γιατί δε θέλω σε καμία περίπτωση να μείνω εκτός εγγύηση. Για να δούμε... Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 το πηρα και εγω το κηνιτακι για εμπηρια στα WP.ειναι κορυφη στην κατηγορια με παρα πολυ καλη οθονη wifi και σημα .δεν κολαει πουθενα ,γρηγορο απλο για νεους χρηστες στα σμαρτ τηλεφωνα , καμερα αν βαζαμε 10 στο Ν8 θα επερνε ενα 7 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Πέρα από το navigon ποιο άλλο θα πρότεινες; Δεν έχεις άλλες επιλογές στη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartacus Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με το omnia δεν συνδέεται με κανενα τροπο με την εφαρμογή της samsung την kies, με το zune συνδεεται κανονικά, ομως πως θα κρατησω buck up το ημερολογιο τις επαφες ενα αντιγραφο ασφαλείας; ολα αυτα γινονται με το kies το οποιο δεν βλέπει τίποτα, εχω windows 7 64 bit το δοκιμασα σε 2 υπολογιστές χωρις αποτέλεσμα, καμιά ιδέα κανείς; Edited April 12, 2012 by spartacus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Windows Phone και KIES δεν πάνε μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) γεια και παλι μερικες ερωτησης... θελω στην αρχικη οθονη να βαλω το κινητη τηλεφωνια και το wi-fi μπορω ? απο το google mail πως θα μεταφερω της επαφες μου στο τηλεφωνο ? θελω να βαλω μεσα μερικα πραγματα μπορω να το δω το τηλ σαν εξωτερικο δισκο ? Edited April 12, 2012 by skyros7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 θελω στην αρχικη οθονη να βαλω το κινητη τηλεφωνια και το wi-fi μπορω ? http://www.windowsphone.com/en-US/apps/29cff5ed-6cc6-4548-95c2-9bafd9bec63c απο το google mail πως θα μεταφερω της επαφες μου στο τηλεφωνο ? Κάνε login στον google account από τη συσκευή σου και θα τις συγχρονίσει αμέσως. θελω να βαλω μεσα μερικα πραγματα μπορω να το δω το τηλ σαν εξωτερικο δισκο ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1069568 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlmc Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 (edited) Παιδιά και εγώ μόλις τσίμπησα την προσφορά από το πλαίσιο στα 199€ μόλις!! Τη θεωρώ σούπερ τιμή για τα χαρακτηριστικά του Omnia W (και με vga camera μπροστά και 1500mAh μπαταρία!!) σε σχέση με το lumia.. Να ρωτήσω όμως κάτι σαν καινούριος χρήστης WP.. Το κινητό ξεκλειδώνει και αυτό μέσω zune για development?? Εφαρμογές μπορώ να βρώ και εκτός του marketplace?? Edited April 13, 2012 by dlmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 (edited) ευχαριστω athanaso77. ειμαι καινουριος σε wp και εχω πολλες ερωτησης.... χε χε ηχο κλησης μονο τα δικα του μπορω να βαλω ? ηχο μηνυματος δικο μου πως βαζω ? το facebook μου το βγαζει μισα ελληνικα μισα ξενα γιατι ? η κεραια του ειναι λιγο χαλια... δεν εχω σημα σε μερη που ειχα με το αλλο μου κινητο.... Edited April 13, 2012 by skyros7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 ηχο κλησης μονο τα δικα του μπορω να βαλω ? ηχο μηνυματος δικο μου πως βαζω ? http://www.microsoft.com/windowsphone/en-us/howto/wp7/start/create-ringtones.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) Για άλλη μια φορά είναι στα 199€. Δε ξέρω αν θα μου τη γλιτώσει... Edited April 14, 2012 by djpace Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) Ο πειρασμος για εξερευνηση των windows phone μαζι του ειναι οντως μεγάλος...! Υπάρχει περίπτωση να το βρει κανεις unbranded σε ΠΛΑΙΣΙΟ ή mediamarkt?? Edited April 14, 2012 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Unbranded είναι ούτως ή άλλως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoinUp Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει τις ρυθμίσεις για το apn της cosmote. Δεν μπορώ να συνδεθώ μέσω 3g και απ'ότι έχω καταλάβει φταίνε οι default ρυθμίσεις της vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts