trikalos Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Δεν εχω εικοδιο του gmail, γιατι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Δεν εχω εικοδιο του gmail, γιατι αυτο? Δεν υπάρχει το app κατέβασέ το από εδώ https://market.android.com/details?id=com.google.android.gm&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5nb29nbGUuYW5kcm9pZC5nbSJd Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Το κατέβασα, άλλα δεν εμφάνισε καθόλου εικονίδιο προγράμματος και κατά την εκκίνηση του τηλέφωνου μου βγάζει αυτό το μήνυμα:com.google.android.gm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Το κατέβασα, άλλα δεν εμφάνισε καθόλου εικονίδιο προγράμματος και κατά την εκκίνηση του τηλέφωνου μου βγάζει αυτό το μήνυμα:com.google.android.gm Προσπάθησε να διαγράψεις το Google cache από τη διαχείριση Εφαρμογών. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Προσπάθησε να διαγράψεις το Google cache από τη διαχείριση Εφαρμογών. Το έκανα αυτό και λειτούργησε. Ευχάριστω φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_fazer Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 να ευχαριστήσω κι εγώ όσους δούλεψαν για αυτή τη rom και για τον οδηγό αυτό, επιτέλους το κινητό μου δουλεύει χωρίς τα προηγούμενο lag που είχε. Την εγκατάσταση την έκανα λίγο ανάποδα, πρώτα μεσω του xrecovery φλάσαρα τη καινούρια rom και μετά φλάσαρα και Kernel. (μέχρι να τα καταφέρω το τηλ είχε τουβλιάσει για 1 ώρα,δεν έσβηνε κ έμενε το πρώτο λογκο της sony κολλημένο...αλλά όλα οκ) το QWM Recovery λειτουργεί κανονικά και ξεκινάω να ανακαλύπτω τη νέα μου rom όπου και πρέκυψαν τα εξής θεματάκια: 1. δε μπορούσα να προσθέσω-συγχρονίσω το λογαριασμό μου στο google ώστε να μπορώ να συνδεθώ στο market , τελικά φλασάροντας και τα Google-apps έγινε δυνατή η προσθήκη του λογαριασμού. Συνδέθηκα κανονικά στο amdroid market και.... 2. έχω καταφέρει να εγκαταστήσω μόνο δύο εφαρμογές από τις πέντε που έχω προσπαθήσει, και τις 4 φορές από αυτές η συσκευή επανεκκίνησε από μόνη της. (μόνο σε μια επιτυχημένη δεν έκανε επανεκκίνηση) π.χ. στο skype έκανε reboot και δεν εγκαταστάθηκε ενώ στο winamp έκανε reboot και είχε εγκατασταθεί. Τι μπορεί να φταίει; Υ.Γ: Ακόμα κι αν αυτό παραμείνει το κινητό ρολάρει πολυ καλύτερα από πριν. ΤΕΛΟΣ!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Την εγκατάσταση την έκανα λίγο ανάποδα, πρώτα μεσω του xrecovery φλάσαρα τη καινούρια rom και μετά φλάσαρα και Kernel. (μέχρι να τα καταφέρω το τηλ είχε τουβλιάσει για 1 ώρα,δεν έσβηνε κ έμενε το πρώτο λογκο της sony κολλημένο...αλλά όλα οκ) Για να λέει ο ποιητής ότι θέλει συγκεκριμένα βήματα για την εγκατάσταση κάτι παραπάνω θα ξέρει.:) Άρα ένας πολύ πιθανός λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι αυτός. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobodyAtall Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Η εγκατάσταση πρέπει να γίνεται με τα βήματα που περιγράφονται: - Flash kernel - Wipe - Flash ROM - Flash gapps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 παιδες απο καταναλωση μπαταρια τι λεη?εσας ποσο σας κραταη και με τι χρηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 παιδες απο καταναλωση μπαταρια τι λεη?εσας ποσο σας κραταη και με τι χρηση? μια χαρα ειναι 2 μερες ανετα με νορμαλ χρηση, απλα με καθε φλασαρισμα να κανεις και ενα wipe battery stats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 παιδες απο καταναλωση μπαταρια τι λεη?εσας ποσο σας κραταη και με τι χρηση? Σε εμένα πάντως μετά την εγκατάσταση του Battery Dr Saver με κανονική χρίση πάει μέχρι 4 μέρες Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Σε εμένα πάντως μετά την εγκατάσταση του Battery Dr Saver με κανονική χρίση πάει μέχρι 4 μέρες λεω να το δοκιμασω και εγω..................και πως το κανουμε χρηση??????????????? το κανουμε εγκατασταση και τελος????????? χρειαζετε καποια επιπλεον ρυθμιση????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 λεω να το δοκιμασω και εγω..................και πως το κανουμε χρηση??????????????? το κανουμε εγκατασταση και τελος????????? χρειαζετε καποια επιπλεον ρυθμιση????? εγκατάσταση και τέλος Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 εγκατάσταση και τέλος Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Παιδιά πάω να ξεκλειδώσω (Unlocking bootloader) και μου βγάζει σφάλμα...μου λέει Το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου!!!Τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 (edited) μια χαρα ειναι 2 μερες ανετα με νορμαλ χρηση, απλα με καθε φλασαρισμα να κανεις και ενα wipe battery stats σευχαριστω για την απαντηση καπου 2 με 3 μερες μου κραταη.αλλα δεν ξερω τι ειναι το wipe battery stats και απο που το κανεις? Σε εμένα πάντως μετά την εγκατάσταση του Battery Dr Saver με κανονική χρίση πάει μέχρι 4 μέρες πολυ καλο προγραμματακη αλλα και 4 μερες μωρε μπραβο!!!! Edited October 23, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 σευχαριστω για την απαντηση καπου 2 με 3 μερες μου κραταη.αλλα δεν ξερω τι ειναι το wipe battery stats και απο που το κανεις? μεσα απο το recovery δεν ειναι κατι το δυσκολο, κανεις πληρη φορτιση το κινητο μετα μπαινεις στο cmwrecovery επιλεγεις το wipe battery stats και στην συνεχεια μια πληρη φορτιση παλι και εισαι οκ, εγω με αυτον τον τροπο ειμαι πολυ ευχαριστημενος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 μεσα απο το recovery δεν ειναι κατι το δυσκολο, κανεις πληρη φορτιση το κινητο μετα μπαινεις στο cmwrecovery επιλεγεις το wipe battery stats και στην συνεχεια μια πληρη φορτιση παλι και εισαι οκ, εγω με αυτον τον τροπο ειμαι πολυ ευχαριστημενος :) ok ρε συ τωρα καταλαβα τι λες.σευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Παιδιά πάω να ξεκλειδώσω (Unlocking bootloader) και μου βγάζει σφάλμα...μου λέει Το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου!!!Τι κάνω λάθος; Κανείς ρε παιδιά;;;;;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Παιδιά πάω να ξεκλειδώσω (Unlocking bootloader) και μου βγάζει σφάλμα...μου λέει Το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου!!!Τι κάνω λάθος; Διάβασε καλά τα βήματα και τις προϋποθέσεις Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_fazer Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Η εγκατάσταση πρέπει να γίνεται με τα βήματα που περιγράφονται: - Flash kernel - Wipe - Flash ROM - Flash gapps έτσι ακριβώς είναι τελικά και τώρα όλα δουλεύουν τζετ. Ευχαριστώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Καλημερα,μια ερωτηση αν γνωριζει κανεις...εχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν πάρα πολλά apps που παρόλο που τα σβήνω με αυτά συνεχίζουν να εμφανίζονται,πως γίνετε να σταματήσει αυτό... γιατί πιστεύω ότι πρέπει να τρώνε και πιο πολλή μπαταρία λογικά ε? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Καλημερα,μια ερωτηση αν γνωριζει κανεις...εχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν πάρα πολλά apps που παρόλο που τα σβήνω με αυτά συνεχίζουν να εμφανίζονται,πως γίνετε να σταματήσει αυτό... γιατί πιστεύω ότι πρέπει να τρώνε και πιο πολλή μπαταρία λογικά ε? Τα μόνα apps που δεν σβήνουν (που τελικά και αυτά μπορούν να σβηστούν) είναι αυτά που είναι προ εγκατεστημένα με την ROM . Τώρα το ποια apps θα τρέχουν αυτό εξαρτάτε από εσένα και τις ρυθμίσεις που θα κάνεις. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Πρέπει να έχω ...015 baseband? γιατι η δικιά μου στο x10 mini που μόλις πήρα είναι ...006. Να υπόθεση πως πρέπει να κάνω πρώτα την τελευταία επίσημη αναβάθμιση για να αλλάξει η baseband? Sent from my iPad 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias1971 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 (edited) http://minicm.googlecode.com/files/PresentationSmall.jpg Επισκεφθείτε την σελίδα του project στο google code και τα source στο Github H MiniCM7 είναι κομμάτι του FreeXperia project Intro: Οι διαδικασίες που περιγράφονται παρακάτω (bootloader unlock/flash rom/kernel) πρόκειται να ακυρώσουν την ισχύ της εγγύησης και ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα στην ίδια την συσκευή, οπότε προχωράτε στην διαδικασία με δική σας ευθύνη. Χαρακτηριστικά MiniCM7-2.1.1 rom: Compiled αποκλειστικά για την ανάλυση του X10 mini (LDPI) Ειδοποιήσεις για αναβαθμισμένη έκδοση μέσω c2dm (CM Settings – System – Update Notifications) Gingerbread native App2SD (αποθηκεύει στο FAT partition της κάρτας μνήμης) Συμβατότητα με App2SD/Dalvik2SD σε ext (ανιχνεύει αν υπάρχει κάποιο ext2/3/4 partition στην κάρτα μνήμης και κάνει το ανάλογο mount) ClockworkMod Recovery v4.0.1.5 ενσωματωμένο στον kernel (ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες soft brick) Επιλογή για ρυθμιζόμενο overclocking/undervolting (απο προεπιλογή κανένα δεν είναι ενεργό) Επιπλέον επιλογή για αυξημένη φωτεινότητα/ultrabrightness (ειδικά για το mini) Επιπλέον επιλογή για ρύθμιση της ταχύτητας ανάγνωσης της SD Cache (ειδικά για το mini) Ομαλή κύλιση 2D στα μενού Fake dualtouch, ενσωματωμένο πλέον στον kernel (credits στον doixanh) Mddi lagfix, ενσωματωμένο πλέον στον kernel Native wifi tethering Χαρακτηριστικά nAa-03 kernel: Βασισμένο στα stock 2.6.29 source της SE ClockworkMod Recovery 4.0.1.5 ενσωματωμένο Υποστήριξη για Netfilter/AP Υποστήριξη swap Tun/Tap ενσωματωμένο Mddi fix ενσωματωμένο Υποστήριξη ext3/4 ενσωματωμένη στον kernel Αυτόματη αντιγραφή των απαιτούμενων module κατά την εκκίνηση Fake dual touch ενσωματωμένο Επιπλέον CPU governors των εργοστασιακών: interactive, interactivex, minmax, smartass, smartass2, scary, savagedzen Επιλεκτικό Overclock/Undervolt BFQ ioscheduler TINY RCU DM_CRYPT_GLOBAL_WORKQUEUES Ramzswap για την επιλογή "compcache" (στα CM Settings - Performance) Αφαίρεση fps caps Bugs: (Χρησιμοποιήστε τον tracker του project για την αναφορά σφαλμάτων.) Το καινούριο bootlogo εμφανίζεται παραμορφωμένο. Δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία. Requirements: Το τελευταίο 2.1.1.A.0.6/2.1.1.C.0.0 SE firmware / Baseband: M76XX-TSNCJOLYM-53404015.Ελέγξτε καλά αν έχετε το συγκεκριμένο baseband, ειδάλλως είναι άσκοπο να προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε την MiniCM7. Ξεκλειδωμένος Bootloader Προεγκατεστημένο το ClockworkMod Recovery ΣΗΜ:Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγκατάσταση είναι η ύπαρξη ClockWorkMod recovery. Αν δεν το έχετε, το κατεβάζετε από το λινκ εδώ και το εγκαθιστάτε μέσω xrecovery. Οδηγίες εγκατάστασης: Κατεβάζετε το πακέτο που περιέχει την rom, τον kernel (ή κατεβάζετε τον καινούριο nAa-03 kernel) και τα εργαλεία για bootloader unlock και flash από το link παρακάτω. Πριν κάνετε οτιδήποτε, παίρνετε backup επαφών, εφαρμογών κλπ. Τοποθετήστε το MiniCM7-xxx.zip στην κάρτα μνήμης (όχι σε κάποιον υποφάκελο) και μετονομάστε το σε update.zip. Επιλεκτικά κατεβάστε το συνιστώμενο πακέτο google apps από εδώ ή κάποιο από τα υπόλοιπα διαθέσιμα νεότερα πακέτα απο εδώ και βάλτε το κι αυτό στην κάρτα μνήμης. Αν δεν έχετε ξεκλειδώσει τον bootloader ήδη, ακολουθείστε τις οδηγίες στο 2ο post. Flashάρετε το nAa-03 kernel. Για να το κάνετε αυτό: -Απενεργοποιείτε την συσκευή -Κάνετε download το E10_nAa-03_2.6.29-nAa-03.ftf από εδώ και το τοποθετείτε στον φάκελο Flashtool/firmwares, διαγράφοντας την προηγούμενη έκδοση που προϋπάρχει εκεί (E10_nAa-02_2.6.29-nAa-02.ftf) -Κάνετε εκκίνηση του X10FlashTool.exe (Flashtool\X10FlashTool.exe), πιέζετε “Flash” και επιλέγετε E10_nAxxx kernel firmware (αυτό θα φλασάρει το kernel.sin και το loader.sin) -Το Flashtool θα βγάλει popup που θα σας ζητήσει να συνδέσετε την συσκευή σε usb. Πιέζοντας το πλήκτρο “back” τοποθετείτε το usb και μόλις το Flashtool ανιχνεύσει την συσκευή ξεκινά την διαδικασία. Μόλις το flashtool τελειώσει την διαδικασία (παίρνει λίγα δευτερόλεπτα), αποσυνδέετε το usb και ενεργοποιείτε την συσκευή. Μόλις εμφανιστεί το παραμορφωμένο splashscreen (πλέον δεν υπάρχει το γνωστό Sony Ericsson logo) πιέζετε επανειλημμένα το πλήκτρο “back” για να μπείτε στο ClockworkMod Recovery. Επιλέγετε wipe data/Factory reset (ΠΡΟΣΟΧΗ όλα τα δεδομένα θα διαγραφούν) Apply update from sdcard Μόλις τελειώσει φλασάρετε τα google apps Reboot (η πρώτη εκκίνηση θα πάρει ~2 λεπτά) Σιγουρευτείτε οτι ακολουθήσατε τα παραπάνω βήματα πριν αναφέρετε οποιοδήποτε πρόβλημα Downloads: MiniCM7-2.1.1 Pack nAa-03 kernel (24-09-11) Disclaimer1: Η rom αποτελεί αποκλειστική δουλειά του nobodyAtall. Εγώ απλά έκανα το post για να υποστηρίξω αυτή την υπέροχη προσπάθεια. Disclaimer2:Ούτε εγώ, ούτε ο nobodyAtall αλλά ούτε κανένας άλλος, είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε βλάβη από την χρήση της MiniCM7, του nAa kernel καθώς και του οδηγού. Η ευθύνη, βαραίνει αποκλειστικά τον χρήστη. ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ?ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΙΝΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ. ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited October 26, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts