Jump to content

ilias1971

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ilias1971

  • Ημ. Γέννησης 07/10/1971

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

ilias1971's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα σε όλη την παρέα... Πρώτη φορά γράφω... Πραγματικά κάνεις φοβερή δουλειά με όλα αυτά που ανεβάζεις καθημερινά... Εγώ εδώ και αρκετό καιρό έχω βάλει την rr η οποία μέχρι πρόσφατα δούλευε τέλεια.. Το μόνο bug που είχε ήταν ότι στην ανοιχτή ακρόαση δεν δούλευε το μικρόφωνο... Δεν το έλυσα οκ δεν με πείραζε τόσο δεν είχα και το χρόνο να πειραματιστώ με άλλες rom. Αλλά είναι περίπου 1 μήνας που δεν μπορώ να στείλω μήνυμα.. Ενώ λαβαινω κανονικά... Προσπάθησα με την wind αλλά τίποτα. Δεν μπορώ να βρω ούτε τον αριθμό που στέλνει τα μνμ.. Υπάρχει κάποια λύση?? Η θα πρέπει να αλλάξω rom και να το στήσω πάλι από την αρχή?? Επίσης διάβασα ότι και κάποιοι άλλοι που είχαν το ίδιο πρόβλημα τελικά με επαναφορά δεν το έλυσαν... Ευχαριστώ πολύ.. Για όλα.... Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτή είναι η rom. Και το πρόβλημα.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. αφου εκανα ολα τα βηματα φτανοντας στο τελος δεν φλασαρα τα googe apps και εκανα εκκινηση και το μονο που κανει ειναι παραμορφωμενο splashscreen και μετα σβηνει η οθονη.
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ?ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΙΝΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ. ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
×
×
  • Create New...