hraklhs57 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Επιβεβαιώνω κι εγω. Δεν το ειχα δει ποτε γιατι το φορτιζω ανοιχτο. Μενει γκριζα η μπαταρια και εχει ενα κυκλακι κολλημενο στο κεντρο. Τι ακυρο bug ειναι αυτο?! Πολυ ακυρο, μου θυμισε τις πρωτες nightly εποχης cm7 :( Τωρα που το σκεφτομαι ομως, μπορει να φταιει και ο κερνελ (semaphore 1.0.0s) διοτι με τον στοκ δεν το δοκιμασα...οποιος εχει μεινει ακομη με στοκ (αν και δεν το νομιζω :p) ας το δοκιμασει... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Πολυ ακυρο, μου θυμισε τις πρωτες nightly εποχης cm7 :( Τωρα που το σκεφτομαι ομως, μπορει να φταιει και ο κερνελ (semaphore 1.0.0s) διοτι με τον στοκ δεν το δοκιμασα...οποιος εχει μεινει ακομη με στοκ (αν και δεν το νομιζω :p) ας το δοκιμασει... Με στοκ ειμαι και το κανει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Με στοκ ειμαι και το κανει.... Ειναι τραγικο...:o Ελπιζω να διορθωθει ομως στη συνεχεια γιατι ειναι εκπληκτικη αυτη η ρομ..!!! Παντως ουτε στην 3.3 που βκηκε μολις χθες γινεται..Αναμενουμε :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Φορτίζει κανονικά απλα λειπει το charging animation. Μπορείτε να το πάρετε απο αλλη rom στο φακελο νομιζω system/media. Συμβαίνει και σε άλλες rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Φορτίζει κανονικά απλα λειπει το charging animation. Μπορείτε να το πάρετε απο αλλη rom στο φακελο νομιζω system/media. Συμβαίνει και σε άλλες rom έχει αναφερθεί εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=24685161 και έχουν ανεβάσει το animation ;-) Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 ο blowser παντως των νεων slim 4.0.4 ειναι πολυ πιο αργος απο τις προηγουμενες slim 4.0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Φορτίζει κανονικά απλα λειπει το charging animation. Μπορείτε να το πάρετε απο αλλη rom στο φακελο νομιζω system/media. Συμβαίνει και σε άλλες rom έχει αναφερθεί εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=24685161 και έχουν ανεβάσει το animation ;-) Thanks παιδες:) Δεν το γνωριζα !!! Να εισται καλα... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Όταν αλλάζετε kernel στη slim κανετε clear unit.d? διέγραψα ολα τα scripts για να βάλω το semaphore. Aν τα βάλω ξανα με copy-paste και αλλάξω τα permission λέτε να δουλέψουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Καλησπέρα και Χρονια Πολλά ειμαι απο χθες slim3 και μου αρεσει αρκετα. Αν μπορει καποιος να μου πει αν γίνεται απο το αρχικο boot animation να βγαλω του semaphore ή αν υπάρχει καπου το αρχικό της slim μόνο να το κατεβάσω.? (αν γινεται με οδηγία εγκαταστασης :rolleyes:) ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) Όταν αλλάζετε kernel στη slim κανετε clear unit.d? διέγραψα ολα τα scripts για να βάλω το semaphore. Aν τα βάλω ξανα με copy-paste και αλλάξω τα permission λέτε να δουλέψουν? Ο semaphore νομίζω τα σβήνει όλα και βάζει τα δικά του. Εγώ όταν πήγα πάλι σε στοκ κέρνελ τα άφησα όλα όπως ήταν και απλά κοίταξα να υπάρχουν μέσα του στοκ κέρνελ τα scripts. (είχα πάρει ένα zip του semaphore :innocent: και χρησιμοποίησα το script του για να περάσω τον στοκ κέρνελ, για αυτό είδα ότι σβήνει τον φάκελο με τα scripts) Νομίζω πως ο κάθε kernel θα χρησιμοποιεί τα δικά του scripts :wacko: Για το init.d δε ξέρω. (γενικώς δε σε φώτισα και πολύ με την απάντηση, αλλά anyway) Καλησπέρα και Χρονια Πολλά ειμαι απο χθες slim3 και μου αρεσει αρκετα. Αν μπορει καποιος να μου πει αν γίνεται απο το αρχικο boot animation να βγαλω του semaphore ή αν υπάρχει καπου το αρχικό της slim μόνο να το κατεβάσω.? (αν γινεται με οδηγία εγκαταστασης :rolleyes:) ευχαριστώ Κάτσε δηλαδή σου γράφει semaphore και μετά δεν σου δείχνει το bootanimation της ρομ? Εσύ μπορείς να αλλάξεις το δεύτερο που εμφανίζετα που φορτώνει η slim. Βρίσκεται στον φάκελο /system/media και είναι το αρχείο bootanimation.zip (αν θες το αρχικό, θα το βρεις στο base zip τις ρομ στο φάκελο system/media) Edited April 14, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) Κάτσε δηλαδή σου γράφει semaphore και μετά δεν σου δείχνει το bootanimation της ρομ? Εσύ μπορείς να αλλάξεις το δεύτερο που εμφανίζετα που φορτώνει η slim. Βρίσκεται στον φάκελο /system/media και είναι το αρχείο bootanimation.zip (αν θες το αρχικό, θα το βρεις στο base zip τις ρομ στο φάκελο system/media) Νικο, οταν bootarει εμφανιζεται το εικονιδιο του sema (με τα 3 γραναζια) και μετα μπαινει το bootanimation της σλιμ.Υποθετω οτι ο φιλος εννοει αν υπαρχει τροπος να εμφανιζεται το anim. της σλιμ MONO χωρις του semaphore...:rolleyes: Edited April 14, 2012 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Νικο, οταν bootarει εμφιλανιζεται το εικονιδιο του sema (με τα 3 γραναζια) και μετα μπαινει το bootanimation της σλιμ.Υοθετω οτι ο φιλος εννοει αν υπαρχει τροπος να εμφανιζεται το anim. της σλιμ MONO χωρις του semaphore...:rolleyes: Αυτό δε γίνεται, μόνο αυτός που φτιάχνει τον κέρνελ μπορεί να βγάλει το πρώτο... Το bootanimation.zip αφορά το δεύτερο που εμφανίζεται. Edit: Έβαλα και τα αρχεία για την φόρτιση της μπαταρίας, thanks :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Αυτό δε γίνεται, μόνο αυτός που φτιάχνει τον κέρνελ μπορεί να βγάλει το πρώτο... Το bootanimation.zip αφορά το δεύτερο που εμφανίζεται. Edit: Έβαλα και τα αρχεία για την φόρτιση της μπαταρίας, thanks :D Επειδη δεν τα χω περασει ακομη, τα κανεις extract απο το .zip αρχειο και τα περνας ολα στο system/media...σωστα ετσι..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Επειδη δεν τα χω περασει ακομη, τα κανεις extract απο το .zip αρχειο και τα περνας ολα στο system/media...σωστα ετσι..; Ναι! Μπορεί να φτιάξω σε λίγο κάνα zip για install μέσω cwm αν βρω όρεξη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Ναι! Μπορεί να φτιάξω σε λίγο κάνα zip για install μέσω cwm αν βρω όρεξη :p Ε θα περιμενω τοτε...:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Αυτό δε γίνεται, μόνο αυτός που φτιάχνει τον κέρνελ μπορεί να βγάλει το πρώτο... Το bootanimation.zip αφορά το δεύτερο που εμφανίζεται. Edit: Έβαλα και τα αρχεία για την φόρτιση της μπαταρίας, thanks :D Τα 3 γραναζια δεν ηθελα..αλλα οκ, δεν μπορει να τα εχεις ολα :) ...επειδη κατεβασα το αρχεια για την μπαταρια απο το σαιτ της slim, δεν μπαινει με cmw απλά? http://www.slimroms.com/addonsmods.htm ή ειναι κάτι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Τα 3 γραναζια δεν ηθελα..αλλα οκ, δεν μπορει να τα εχεις ολα :) ...επειδη κατεβασα το αρχεια για την μπαταρια απο το σαιτ της slim, δεν μπαινει με cmw απλά? http://www.slimroms.com/addonsmods.htm ή ειναι κάτι αλλο? Ακριβως δυο ποστ πιο πανω βρισκεται η απαντηση :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Νικο, οταν bootarει εμφανιζεται το εικονιδιο του sema (με τα 3 γραναζια) και μετα μπαινει το bootanimation της σλιμ.Υποθετω οτι ο φιλος εννοει αν υπαρχει τροπος να εμφανιζεται το anim. της σλιμ MONO χωρις του semaphore...:rolleyes: Ότι μπαίνει-βγαίνει! Το ζητούμενο είναι πώς?! :blink: Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Ότι μπαίνει-βγαίνει! Το ζητούμενο είναι πώς?! :blink: Κάνε compile έναν δικό σου kernel και βάλε ότι θέλεις για kernel animation ;) Sent from my Galaxy S using homing pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) Charge animation (cwm install) Ενημερώστε αν δουλεύει , εγώ το δοκίμασα πάντως :p Edited April 14, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Charge animation (cwm install) Ωραιος ο Νικολας :) Thanks man :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Charge animation (cwm install) Ενημερώστε αν δουλεύει , εγώ το δοκίμασα πάντως :p ευχαριστώ και εγω:) για να μου φυγει η απορια στο σαιτ της σλιμ που λεει το παρακάτω τι ειναι? All flashable zip files via CWM Charging Animation http://www.slimroms.com/addonsmods.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 ευχαριστώ και εγω:) για να μου φυγει η απορια στο σαιτ της σλιμ που λεει το παρακάτω τι ειναι? All flashable zip files via CWM Charging Animation http://www.slimroms.com/addonsmods.htm Όντως αυτό για την μπαταρία είναι και για install από cwm!!! Τώρα το είδα. :lol: Ε δε πειράζει χρησιμοποιείστε εκείνο αν θέλετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Λιγο πριν φυγω απο ics εντυσα λιγακι το αγαπημενο μου πληκτρολογιο (Htc ime mod) και το εκανα συμβατο με το παγωτακι... Το εχω ανεβασει εδω για οποιον ενδιαφερεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Λιγο πριν φυγω απο ics εντυσα λιγακι το αγαπημενο μου πληκτρολογιο (Htc ime mod) και το εκανα συμβατο με το παγωτακι... Το εχω ανεβασει εδω για οποιον ενδιαφερεται... Μπήκε στο πρώτο post! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts