GeorgeKa Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Eδώ και καιρό το έχω παροπλισμένο. Λειτουργεί κανονικά χωρίς να έχει πρόβλημα. Θέλω να το δώσω στον γιο μου αλλά επειδή θέλω να το καθαρίσω από τη σαβούρα και από τις πολλές άχρηστες ή μη εφαρμογές να κάνω ένα factory reset ή να περάσω καμιά πιο φρέσκια rom ; Υπάρχει κάποια με Ελληνικά και απροβλημάτιστη και δοκιμασμένη για να φλασάρω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Κατέβασε την τελευταία επίσημη jelly bean που είχε βγάλει η Google για το nexus μας που έχει και ελληνικά και είσαι οκ. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Κατέβασε την τελευταία επίσημη jelly bean που είχε βγάλει η Google για το nexus μας που έχει και ελληνικά και είσαι οκ. Aπο που να την κατεβασω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 (edited) Aπο που να την κατεβασω ; Αν έχεις υπολογιστή κατέβασε το Nexus Root Toolkit. Με το Toolkit δεν χρειάζεται να κατεβάσεις ούτε τη ρομ ούτε τους drivers για το pc (σε περίπτωση που δεν βλέπει το κινητό σου), τα βρίσκεις όλα απο εκεί μέσα, http://www.wugfresh.com/nrt/, δες ένα βίντεο για να καταλάβεις την διαδικασία ps: η έκδοση που θες να φλασάρεις είναι 4.3.0 JWR66Y Edited October 19, 2015 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Το νεξάκι σήμερα έγινε παρελθόν, δυστυχώς κατάφερα και το έσπασα. Όσο κι αν είχε παλιώσει αυτό το τηλέφωνο το γούσταρα πολύ. Πάω για το 6 από δευτέρα αλλά θα σας παρακολουθώ, την καλησπέρα μου σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Το νεξάκι σήμερα έγινε παρελθόν, δυστυχώς κατάφερα και το έσπασα. Όσο κι αν είχε παλιώσει αυτό το τηλέφωνο το γούσταρα πολύ. Πάω για το 6 από δευτέρα αλλά θα σας παρακολουθώ, την καλησπέρα μου σε όλους. Κρίμα, φοβερή συσκευή. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Οντως Κριμα εμένα πάντως ζει και βασιλευει και ειναι μια χαρα,μονο που μου κανει λιγα νερα με το slot της φορτισης.Κατα τ'αλλα μια χαρα! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosx6 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Προσπαθώ να παρω backup και μου βγάζει το ρομποτάκι πεσμένο με ένα κοκκινο τρίγωνο. Εκεί κολλάει και Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Στην συνέχεια σβήνει και μπουτάρει ξανά στα κανονικά του. Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα μπορεσω να μπω μεσα στο back up; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Προσπαθώ να παρω backup και μου βγάζει το ρομποτάκι πεσμένο με ένα κοκκινο τρίγωνο. Εκεί κολλάει και Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Στην συνέχεια σβήνει και μπουτάρει ξανά στα κανονικά του. Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα μπορεσω να μπω μεσα στο back up; Αυτή είναι η stock recovery. Βάλε custom recovery για να παίρνεις και να διαχειρίζεσαι backups. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosx6 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Αυτή είναι η stock recovery. Βάλε custom recovery για να παίρνεις και να διαχειρίζεσαι backups.[/Q Οκ. Το έκανα και όλα πήγαν καλά. Τώρα θέλει ψάξιμο για να το στήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosx6 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Υπάρχει κάποιο λίνγκ ή κάποια τιμή για οθόνη του nexus? Μόλις το έφτιαξα μου έπεσε και έσπασε η οθόνη του. Λειτουργική μεν...σπασμένη δε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Από χθες τρέχω και cyanogenmod 13. Και για τα δεδομένα της πενταετίας που έκλεισε η συσκευή η αλήθεια είναι ότι το τρέχει αρκετά καλά το marshmallow! Ο γερολυκος δεν λεει να πεθάνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Από χθες τρέχω και cyanogenmod 13. Και για τα δεδομένα της πενταετίας που έκλεισε η συσκευή η αλήθεια είναι ότι το τρέχει αρκετά καλά το marshmallow! Ο γερολυκος δεν λεει να πεθάνει! Εγώ έχω καθίσει στη τελευταία 4.4.4 Με τρώει το χέρι όμως η marshmallow. Πραγματικά δε λέει να πεθάνει αυτό το κινητό. Αθάνατο. Θα γίνει πόλεμος και αυτό θα πάρει android Z!!! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Εγώ έχω καθίσει στη τελευταία 4.4.4 Με τρώει το χέρι όμως η marshmallow. Πραγματικά δε λέει να πεθάνει αυτό το κινητό. Αθάνατο. Θα γίνει πόλεμος και αυτό θα πάρει android Z!!! Πάρε ένα back up της kit Kat και δοκίμασε marshmallow. Αν δεν σου αρέσει γυρνάς πίσω στο λεπτό. Εγώ την έβαλα έτσι να την δοκιμάσω γιατί Δεν περίμενα πολλά πολλά και Έχω πάθει πλάκα. Ειδικά με την μπαταρία βγαζω 2.30-3 ώρες οθόνη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmagas Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) Πραγματι android M πεταει στο γερολυκο μας!Μονο μου λειπει το power widget.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160405/6fc22225ebddf28595134e0e6af02dba.jpg Edited April 5, 2016 by marmagas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Για όποιον ασχολείται ακόμη με τον γερολυκο παιδιά περαστε του την τελευταία OMAP4 AOSP project ROM. Το τηλέφωνο πλέον έχει καθαρή 1gb RAM. Το χει τερματισει ο Ziyan.Τολμώ να δηλωσω οτι είναι η καλύτερη ROM που είχε ποτέ το κινητό και πίστεψε με αυτα τα χρόνια του χω φλασαρει αμετρητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Για όποιον ασχολείται ακόμη με τον γερολυκο παιδιά περαστε του την τελευταία OMAP4 AOSP project ROM. Το τηλέφωνο πλέον έχει καθαρή 1gb RAM. Το χει τερματισει ο Ziyan.Τολμώ να δηλωσω οτι είναι η καλύτερη ROM που είχε ποτέ το κινητό και πίστεψε με αυτα τα χρόνια του χω φλασαρει αμετρητες Με σκανδαλίζεις .... Δώσε κανένα λινκ αν σου ειναι εύκολο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Με σκανδαλίζεις .... Δώσε κανένα λινκ αν σου ειναι εύκολο. Εδώ είσαι! Η ROM πέρα από την σβελταδα είναι και εξαιρετικά σταθερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 (edited) Παιδιά λίγη βοήθεια:Το nexus μου (το πήρα από φίλο) μόλις boot-αρει μετά από λίγο σβήνει και ξανά δώστου από την αρχή . Έχει πάνω 4.2.1 .Αφού ανοίξει πετάει σφάλμα com.google.process.gapps και μετά από λίγο,reboot. Επίσης παρατήρησα ότι ενώ το vol up δουλεύει δεν συμβαίνει το ίδιο με το vol down. Πρόβλημα στο λογισμικό ή στο hardware; Edited May 23, 2016 by dimtsag Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Παιδιά λίγη βοήθεια:Το nexus μου (το πήρα από φίλο) μόλις boot-αρει μετά από λίγο σβήνει και ξανά δώστου από την αρχή . Έχει πάνω 4.2.1 .Αφού ανοίξει πετάει σφάλμα com.google.process.gapps και μετά από λίγο,reboot. Επίσης παρατήρησα ότι ενώ το vol up δουλεύει δεν συμβαίνει το ίδιο με το vol down. Πρόβλημα στο λογισμικό ή στο hardware; http://Www.wugfresh.com βάλε την factory image την τελευταία και δοκίμασε. Το κουμπί έχει χαλάσει και σε φίλο. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Τζίφος...Δεν γίνεται τίποτα. Αφού καταφέρω να ενεργοποιήσω το debugging crash-αρει και όταν ανοίγει πρέπει να ξανά ενεργοποιήσω το developer mode/usb debugging.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Τζίφος...Δεν γίνεται τίποτα. Αφού καταφέρω να ενεργοποιήσω το debugging crash-αρει και όταν ανοίγει πρέπει να ξανά ενεργοποιήσω το developer mode/usb debugging.. Το καλώδιο USB είναι σε καλή κατάσταση; Για δοκίμασε, την έχω πατήσει έτσι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Δεν είναι το πρόβλημα στο καλώδιο.Για κάποιο λόγο κρασάρει συνεχώς λίγο μετά την εκκίνηση. Και το χειρότερο είναι πως μάλλον έχει χαλάσει το vol down και έτσι δεν δουλεύει ο συνδυασμός για manual είσοδο στον bootloader. Αν το πάω στην Samsung θα φτιάξουν άραγε το θέμα με το κουμπί; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Δεν είναι το πρόβλημα στο καλώδιο.Για κάποιο λόγο κρασάρει συνεχώς λίγο μετά την εκκίνηση. Και το χειρότερο είναι πως μάλλον έχει χαλάσει το vol down και έτσι δεν δουλεύει ο συνδυασμός για manual είσοδο στον bootloader. Αν το πάω στην Samsung θα φτιάξουν άραγε το θέμα με το κουμπί; Λογικά ,ναι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Καλησπέρα, Έπεσε στα χερια μου η συγκεκριμένη συσκευή και αναρωτιέμαι η τελευταία επίσημη ROM ποια είναι; Ποιο είναι το official site να την κατεβάσω; Thanks! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts