left_ace Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Το εχεις με καποια θηκη ή γυμνο; Γιατι μετα δεν θα μπαινουν οι θηκες σου με τη μεγαλη μπαταρια. http://www.ebay.com/itm/GENUINE-ORIGINAL-GOOGLE-SAMSUNG-GALAXY-NEXUS-I9250-EXTENDED-BATTERY-CASE-COVER-/121169451293?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item1c3643191d Το κακο σημα ειναι ειναι μεγαλος μπελας τα ιδια τραβαω και εγω. Παντως η μεγαλη μπαταρια κανει μεγαλη διαφορα ισως πιο πολυ ψυχολογικα αλλα κανει. Ειναι ενα θεμα αλλα υπαρχουν θηκες που μπαινουν και οι δυο μπαταριες. Με την 2000 προσωπικα κερδιζω μιση μερα. Αξιζει η αγορα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Το εχεις με καποια θηκη ή γυμνο; Γιατι μετα δεν θα μπαινουν οι θηκες σου με τη μεγαλη μπαταρια. http://www.ebay.com/itm/GENUINE-ORIGINAL-GOOGLE-SAMSUNG-GALAXY-NEXUS-I9250-EXTENDED-BATTERY-CASE-COVER-/121169451293?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item1c3643191d Το κακο σημα ειναι ειναι μεγαλος μπελας τα ιδια τραβαω και εγω. Παντως η μεγαλη μπαταρια κανει μεγαλη διαφορα ισως πιο πολυ ψυχολογικα αλλα κανει. Ευχαριστώ! Την παρήγγειλα! :) Έχω μια mercury jelly. Θα δείξει... Ίσως χρειαστεί να πάρω κι άλλη θήκη... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Ευχαριστώ! Την παρήγγειλα! :) Έχω μια mercury jelly. Θα δείξει... Ίσως χρειαστεί να πάρω κι άλλη θήκη... :O Miα χαρά ταιριάζει στην mercury η extended ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vicb1000r Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Παιδιά το κινητάκι μου έχει μια ρωγμή στην οθόνη, η οποία δεν ξέρω πως προκλήθηκε, καθώς δεν έχει πέσει τελευταία. Ρώτησα για οθόνη και digitizer και μου είπαν 100 ευρώ, τα οποία δεν αξίζουν για κινητό 2ετίας. Αγοράζοντας κατι τέτοιο http://www.ebay.com/itm/Outer-Front-Screen-Glass-Lens-Cover-SamSung-GT-i9250-Galaxy-Nexus-Black-/350638537537 υπάρχει ελπίδα να κάνω αντικατάσταση μονος μου; Eίδα την διαδικασία στο youtube και μου φάνηκε αρκετά δύσκολη (ζέσταμα κόλλας για αποκόληση απο το digitizer κλπ). Έχει δοκιμάσει κανείς; οχι δεν αξιζει γιατι η πιθανοτητα να σπασει η οθονη κατα τη διαδικασια ειναι πολυ μεγαλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 οχι δεν αξιζει γιατι η πιθανοτητα να σπασει η οθονη κατα τη διαδικασια ειναι πολυ μεγαλη! Εγώ έχω την αντίθετη άποψη, μιλώντας από προσωπική πείρα. Πέρα από το χρόνο και την προσοχή που πρέπει να αφιερώσεις, δεν είναι ούτε δύσκολο ούτε επικίνδυνο. Ένα και μοναδικό σημείο χρειάζεται προσοχή: αν δεν το έχεις ξανακάνει και δεν γνωρίζεις ακριβώς πόσο πρέπει να ζεστάνεις την κόλλα για να βγει το digitizer, πρέπει να προσέξεις μην "νομίσεις" ότι είναι έτοιμο και το πιέσεις να βγει. Με απλό πιστολάκι μαλλιών, βάλτο στο full και φύσα το για κανά δίλεπτο. Το digitizer θα βγει σχεδόν από μόνο του. Μετά καθάρισμα και προσοχή στο κόλλημα (μπορείς να κάνεις μικροδιορθώσεις αλλά αν το ξαναξεκολλήσεις, θέλει πάλι καθάρισμα από την αρχή). :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Εγώ έχω την αντίθετη άποψη, μιλώντας από προσωπική πείρα. Πέρα από το χρόνο και την προσοχή που πρέπει να αφιερώσεις, δεν είναι ούτε δύσκολο ούτε επικίνδυνο. Ένα και μοναδικό σημείο χρειάζεται προσοχή: αν δεν το έχεις ξανακάνει και δεν γνωρίζεις ακριβώς πόσο πρέπει να ζεστάνεις την κόλλα για να βγει το digitizer, πρέπει να προσέξεις μην "νομίσεις" ότι είναι έτοιμο και το πιέσεις να βγει. Με απλό πιστολάκι μαλλιών, βάλτο στο full και φύσα το για κανά δίλεπτο. Το digitizer θα βγει σχεδόν από μόνο του. Μετά καθάρισμα και προσοχή στο κόλλημα (μπορείς να κάνεις μικροδιορθώσεις αλλά αν το ξαναξεκολλήσεις, θέλει πάλι καθάρισμα από την αρχή). :cool: Εχει περασει και μενα απο το μυαλο μου,αν παθει κατι το nexus, τι να κανω,αλλα βλεποντας την ψιλοδουλεια που εχει κανω πισω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joeysonia Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλημέρα παιδιά!! καίγομαι το nexus μου οταν παω να το ανοίξω κανει επανεκινήσεις συνεχεια ασταμάτητα κάθε 4 δευτερόλεπτα περίπου αφού ανοίξει !! δεν το έχω πειραξει ποτέ ειναι ακριβώς οπως το είχα πάρει απο το πλαίσιο. Του κάνω hard reset απο τη διαδικασία που βρηκα σε διαφορα σαιτ και αφου μετα πατάω το restart to κινητό ανοιγει και εκει διαπιστώνω οτι δεν εχει γινει κανενα hard reset!! και ειναι οπως ηταν !! και σε 4-5 δευτερόλεπτα ξεκιναει τις επανεκινήσεις!! και μεσα στην απόγνωση μου βρηκα την απόδειξη αγοράς απο το πλαίσιο και το είχα αγοράσει στις 19/10/2012!!!! δηλαδή εχω 2 μέρες μόνο! μπορει καποιος να με βοηθήσει? εχει ξανατύχει σε κανέναν αυτό? ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλημέρα παιδιά!! καίγομαι το nexus μου οταν παω να το ανοίξω κανει επανεκινήσεις συνεχεια ασταμάτητα κάθε 4 δευτερόλεπτα περίπου αφού ανοίξει !! δεν το έχω πειραξει ποτέ ειναι ακριβώς οπως το είχα πάρει απο το πλαίσιο. Του κάνω hard reset απο τη διαδικασία που βρηκα σε διαφορα σαιτ και αφου μετα πατάω το restart to κινητό ανοιγει και εκει διαπιστώνω οτι δεν εχει γινει κανενα hard reset!! και ειναι οπως ηταν !! και σε 4-5 δευτερόλεπτα ξεκιναει τις επανεκινήσεις!! και μεσα στην απόγνωση μου βρηκα την απόδειξη αγοράς απο το πλαίσιο και το είχα αγοράσει στις 19/10/2012!!!! δηλαδή εχω 2 μέρες μόνο! μπορει καποιος να με βοηθήσει? εχει ξανατύχει σε κανέναν αυτό? ευχαριστώ.. Έχω την εντύπωση ότι η εγγύηση ισχύει για 2 χρονια Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Έχω την εντύπωση ότι η εγγύηση ισχύει για 2 χρονια Η εγγύηση σου ισχύει μέχρι τις 19/10/2014. Μην ανησυχείς... Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joeysonia Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Η εγγύηση σου ισχύει μέχρι τις 19/10/2014. Μην ανησυχείς... Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... και πως να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αφου στα 4sec αυτο κανει επανεκίνηση ???? και ξανα και ξανα μεχρι να τελειώσει απ'ο μπαταρία. οτι και να προσπαθήσω-προλάβω να πατήσω μολις περάσουν 4-5 sec κανει επανεκίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 και πως να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αφου στα 4sec αυτο κανει επανεκίνηση ???? και ξανα και ξανα μεχρι να τελειώσει απ'ο μπαταρία. οτι και να προσπαθήσω-προλάβω να πατήσω μολις περάσουν 4-5 sec κανει επανεκίνηση Βγάλε την μπαταρία, ξαναβάλτην και ξαναπροσπάθησε να μπεις σε recovery mode. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Βγάλε την μπαταρία, ξαναβάλτην και ξαναπροσπάθησε να μπεις σε recovery mode. νομιζω δε θα καταφερει να κανει κατι και να μπει στο recovery mode. δεν μπορει να κανει καποιο reset με το μαμισιο recovery αλλα με custom. Ουσιαστικα για να στρωσει, πρεπει να ξεκλειδωσει τον bootloader ωστε μετα να του γινει μετα το reset to factory defaults. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 νομιζω δε θα καταφερει να κανει κατι και να μπει στο recovery mode. δεν μπορει να κανει καποιο reset με το μαμισιο recovery αλλα με custom. Ουσιαστικα για να στρωσει, πρεπει να ξεκλειδωσει τον bootloader ωστε μετα να του γινει μετα το reset to factory defaults. Αν δεν διαβάζει κανένα καλώδιο, δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση παρά εγγύηση...το περίεργο πάντως είναι ότι δεν διαβάζει ΚΑΝΕΝΑ καλώδιο, άρα μου φαίνεται πιο πολύ για hardware πρόβλημα, το οποίο δεν πρόκειται να λυθεί από οποιαδήποτε παρέμβαση του χρήστη... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 νομιζω δε θα καταφερει να κανει κατι και να μπει στο recovery mode. δεν μπορει να κανει καποιο reset με το μαμισιο recovery αλλα με custom. Ουσιαστικα για να στρωσει, πρεπει να ξεκλειδωσει τον bootloader ωστε μετα να του γινει μετα το reset to factory defaults. Γίνεται. Από κλειστό πατάμε volume + και - και power και μπαίνει στον bootloader. Μετά με τα κουμπιά του ήχου επιλέγουμε recovery και πατάμε power. Θα βγούμε στην οθόνη με το ξαπλωμένο ρομπότ και το κόκκινο τρίγωνο. Εκεί πατάμε power και volume + και βγαίνει στην stock recovery όπου επιλέγουμε factory reset. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Γίνεται. Από κλειστό πατάμε volume + και - και power και μπαίνει στον bootloader. Μετά με τα κουμπιά του ήχου επιλέγουμε recovery και πατάμε power. Θα βγούμε στην οθόνη με το ξαπλωμένο ρομπότ και το κόκκινο τρίγωνο. Εκεί πατάμε power και volume + και βγαίνει στην stock recovery όπου επιλέγουμε factory reset. ok, αν γινεται ετσι, παω πασο. δεν την γνωριζα αυτη τη πληροφορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joeysonia Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Γίνεται. Από κλειστό πατάμε volume + και - και power και μπαίνει στον bootloader. Μετά με τα κουμπιά του ήχου επιλέγουμε recovery και πατάμε power. Θα βγούμε στην οθόνη με το ξαπλωμένο ρομπότ και το κόκκινο τρίγωνο. Εκεί πατάμε power και volume + και βγαίνει στην stock recovery όπου επιλέγουμε factory reset. Aυτό ακριβώς εχω κανει καμια 50αριά φορες και αφου κανω το factory reset οταν ξανανιγει το κινητό(reboot system now) ειναι οπως ηταν ..δεν εχει γινει κανένα factory reset δηλαδή!!!!! Νομιζω οτι πρεπει να ειναι μοναδική παγκοσμια περιπτωση αυτο που συμβαίνει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Aυτό ακριβώς εχω κανει καμια 50αριά φορες και αφου κανω το factory reset οταν ξανανιγει το κινητό(reboot system now) ειναι οπως ηταν ..δεν εχει γινει κανένα factory reset δηλαδή!!!!! Νομιζω οτι πρεπει να ειναι μοναδική παγκοσμια περιπτωση αυτο που συμβαίνει!!! αφου δεν γινεται και με αυτη τη λυση, στειλτο σε κανα service να στο κοιταξουν. εγγυηση εχεις οποτε εισαι καλυμμενος. Υπομονη καμια 10αρια μερες και θαχεις μετα νεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Aυτό ακριβώς εχω κανει καμια 50αριά φορες και αφου κανω το factory reset οταν ξανανιγει το κινητό(reboot system now) ειναι οπως ηταν ..δεν εχει γινει κανένα factory reset δηλαδή!!!!! Νομιζω οτι πρεπει να ειναι μοναδική παγκοσμια περιπτωση αυτο που συμβαίνει!!! Όταν πατάς factory reset, σου εμφανίζει μετά μια οθόνη που λέει formatting κ.λ.π. και κάνει λίγο χρόνο να τελειώσει και βγάζει complete; ή σε βγάζει από το μενού αμέσως; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Aυτό ακριβώς εχω κανει καμια 50αριά φορες και αφου κανω το factory reset οταν ξανανιγει το κινητό(reboot system now) ειναι οπως ηταν ..δεν εχει γινει κανένα factory reset δηλαδή!!!!! Νομιζω οτι πρεπει να ειναι μοναδική παγκοσμια περιπτωση αυτο που συμβαίνει!!! Έχεις κοιτάξει το γλωσσάκι του USB port να μη βραχυκύκλωσε σηκώνοντάς το με μια οδοντογλυφίδα και έχεις φλασαρει το λειτουργικό από την αρχή; Συγνώμη αν έχουν απαντηθεί αλλά δεν το τσέκαρα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joeysonia Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Όταν πατάς factory reset, σου εμφανίζει μετά μια οθόνη που λέει formatting κ.λ.π. και κάνει λίγο χρόνο να τελειώσει και βγάζει complete; ή σε βγάζει από το μενού αμέσως; μολις το ξαναεκανα. αυτα που βγαζει ειναι wiping data...Formatting data...Formatting cache και Data wipe complete. και μετα παταω reboot και το κινητο ανοιγει χωρις να εχει αλλαξει τιποτα και σε 3-4sec ξεκιναει ατελειωτες επανεκινήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 μολις το ξαναεκανα. αυτα που βγαζει ειναι wiping data...Formatting data...Formatting cache και Data wipe complete. και μετα παταω reboot και το κινητο ανοιγει χωρις να εχει αλλαξει τιποτα και σε 3-4sec ξεκιναει ατελειωτες επανεκινήσεις. Το γλωσσακι του usb προσεξε οπως λεει πιο πανω ο φιλος. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joeysonia Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Έχεις κοιτάξει το γλωσσάκι του USB port να μη βραχυκύκλωσε σηκώνοντάς το με μια οδοντογλυφίδα και έχεις φλασαρει το λειτουργικό από την αρχή; Συγνώμη αν έχουν απαντηθεί αλλά δεν το τσέκαρα. το κοιταξα τωρα το γλωσαακι και το σηκωσα λιγο ...δεν αλλαζει κατι . Το λειτουργικο πως να το φλασάρω αφου το κινητό μένει ανοικτό μονο 3-4 δευτερόλεπτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Δοκίμασε να δεις μήπως δεν είναι σταθερή η μπαταρία στην συσκευή και μήπως έχουν μαλακώσει τα ελάσματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 το κοιταξα τωρα το γλωσαακι και το σηκωσα λιγο ...δεν αλλαζει κατι . Το λειτουργικο πως να το φλασάρω αφου το κινητό μένει ανοικτό μονο 3-4 δευτερόλεπτα... Αν μένει στον bootloader ανοιχτό δεν έχεις πρόβλημα. Το φλασαρει. Αυτό χρειάζεσαι μόνο. Καθάρισε το και λίγο με οινόπνευμα και με κάτι μη μεταλλικό λεπτό μυτερό. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joeysonia Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Αν μένει στον bootloader ανοιχτό δεν έχεις πρόβλημα. Το φλασαρει. Αυτό χρειάζεσαι μόνο. Καθάρισε το και λίγο με οινόπνευμα και με κάτι μη μεταλλικό λεπτό μυτερό. στον bootloader ναι μενει ανοιχτό. καλωδιο δεν αναγνωριζει . τι εννοείς το φλασάρει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts