Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηρα και εγω το πρωι την αναβαθμηση και μεχρι στιγμης εχω δει μια αλλα ουσιαστικη δι;φορα..

Πριν την αναβαθμηση οποτε ειχα ανοιχτη μια εφαρμογη και πηγαινα να την κλεισω,επιστρεφοντας στην αρχικη οθονη,το κινητο σαν να κολουσε για λιγα δευτερολεπτα και μετα εδειχνε τα εικονιδια...απο την αναβαθμηση και μετα αυτο εχει διορθωθει....οποτε κλεινω μια εφαρμογη, και επιστρεφω στην αρχικη οθονη,ουτε παγωνει η οθονη ουτε εξαφανιζονται τα εικονιδια για δευτερολεπτα.....

Ειμαι με μαμα ρομ και κερνελ και χωρις ρουτ...

Edited by jimlost

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τότε περνάει 100% κάτι άλλο συμβαίνει. Ή είσαι root ή ήσουν και του πείραξες κάτι, πάντως υπό κανονικές συνθήκες περνάει κανονικότατα. Πριν μισή ώρα αναβαθμίσαμε φίλου με 6.0.2.3 με full unroot αφού είχε κατέβει η ΟΤΑ και περίμενε.

Πέρασα 4.2.2 με toolkit καθαρή εγκατάσταση, root φυσικά και cwm 6.0.3.6 touch. Δεν μου έβγαζε ΟΤΑ. Περνάω πάλι stock recovery και γουαλα!!! ΟΤΑ 4.3

Google Pixel 9 Pro XL

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να κατεβάσω το update με WiFi μόνο. Παλιά άφηνε και μέσω δικτύου. Τελείως χαζό να μην σου δίνει την επιλογή. Και όταν μιλάμε και για 1.7 ΜΒ είναι ακόμη πιο χαζό!

Edit: Τελικά το κατέβασε μόνο του μέσω δικτύου μετά την ώρα που έλεγε. Άρα μια χαρά.

Edited by karx

Πέρασα 4.2.2 με toolkit καθαρή εγκατάσταση, root φυσικά και cwm 6.0.3.6 touch. Δεν μου έβγαζε ΟΤΑ. Περνάω πάλι stock recovery και γουαλα!!! ΟΤΑ 4.3

Δεν αποδεικνύει κάτι αυτό, καθαρά τυχαίο. Θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς. Δεν ελέγχεται η recovery από την ΟΤΑ. - Απλά όταν έρθει καλό είναι να είσαι unroot πριν τις την περάσεις. Δοκίμασε αν δε βαριέσαι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθει αργά ή γρήγορα.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Δεν αποδεικνύει κάτι αυτό, καθαρά τυχαίο. Θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς. Δεν ελέγχεται η recovery από την ΟΤΑ. - Απλά όταν έρθει καλό είναι να είσαι unroot πριν τις την περάσεις. Δοκίμασε αν δε βαριέσαι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθει αργά ή γρήγορα.

Την αλλαγή αυτή την έκανα πριν 5 μέρες και το άφησα 5 μέρες με συχνό καθαρισμό μάλιστα των data της google έτσι ώστε να κάνω force να τσεκάρει ξανά για ΟΤΑ. Με το που έβαλα στοκ αυτό έγινε άμεσα... Τώρα δεν μπορώ να ξέρω γιατί. Πάντως αυτό έχει αναφερθεί ξανά σε παλαιότερα ποστ παραπάνω από 1 χρόνο πριν. Για το ρουτ που λες, έχω κάνει 4 ΟΤΑ με ρουτ! Δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα. Στη χειρότερη να το χάσει απλά!

Επίσις χωρίς να σημαίνει ότι λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, αυτό συμβαίνει και τώρα στο S4 που έχω. Εδώ μάλιστα μπορείς να το δείς διότι στο about του τηλεφώνου έχει άλλη μία πληροφορία η οποία λέει status. Εκεί λοιπόν πρέπει να γράφει "official" αλλά αν βάλεις custom recovery αλλάζει και γίνεται "custom". Μόνο αν γράφει official δέχεται ΟΤΑ η συσκυεή. Φυσικά πάλι δεν αποδεικνύει κάτι αυτό απλώς είναι δεύτερη συσκευή που δεν το κάνει.

Τέλος πάντων δεν έχουν σημασία όλα αυτά. Αν γίνεται τότε γράψε λάθος. Σε μένα πάντως δεν λειτουργεί με custom recovery!

Google Pixel 9 Pro XL

Την αλλαγή αυτή την έκανα πριν 5 μέρες και το άφησα 5 μέρες με συχνό καθαρισμό μάλιστα των data της google έτσι ώστε να κάνω force να τσεκάρει ξανά για ΟΤΑ. Με το που έβαλα στοκ αυτό έγινε άμεσα... Τώρα δεν μπορώ να ξέρω γιατί. Πάντως αυτό έχει αναφερθεί ξανά σε παλαιότερα ποστ παραπάνω από 1 χρόνο πριν. Για το ρουτ που λες, έχω κάνει 4 ΟΤΑ με ρουτ! Δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα. Στη χειρότερη να το χάσει απλά!

Επίσις χωρίς να σημαίνει ότι λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, αυτό συμβαίνει και τώρα στο S4 που έχω. Εδώ μάλιστα μπορείς να το δείς διότι στο about του τηλεφώνου έχει άλλη μία πληροφορία η οποία λέει status. Εκεί λοιπόν πρέπει να γράφει "official" αλλά αν βάλεις custom recovery αλλάζει και γίνεται "custom". Μόνο αν γράφει official δέχεται ΟΤΑ η συσκυεή. Φυσικά πάλι δεν αποδεικνύει κάτι αυτό απλώς είναι δεύτερη συσκευή που δεν το κάνει.

Τέλος πάντων δεν έχουν σημασία όλα αυτά. Αν γίνεται τότε γράψε λάθος. Σε μένα πάντως δεν λειτουργεί με custom recovery!

Οκ, δεν έχει σημασία όπως λες απλά κανονικά γίνεται. Όσο για το root στις τελευταίες δύο αναβαθμίσεις του 4.3 έχει θέμα και χρειάζεται full unroot πιο πριν για να γίνουν όλα σωστά.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Εκατσα και ασχοληθηκα λιγο περισσοτερο σημερα με την αναβαθμιση (JWR66Y) ποθ δεν μπορουσα να εγκαταστησω στο nexus μου

( θυμιζω οτι ειναι root, στοκ rom - kernel και twrp recovery).

Λοιπον η διαδικασια "for successful living" που μου δουλεψε ειναι η εξης:

1) full unroot απο το supersu

2) κατεβασμα στο κινητο του patch απο εδω: http://www.droid-life.com/2013/08/21/download-android-4-3-jwr66y-ota-updates-for-the-nexus-7-hspa-galaxy-nexus/ (link για takju και yakju)

3) κατεβασμα και του supersu: http://download.chainfire.eu/345/Sup...etrieve_file=1

4) απενεργοποιηση και εκκινηση σε recovery

5) install---> βρισκετε το patch και το supersu (λογικα στον ιδιο φακελο)---> install και τα 2 (πρωτα το patch)

6) reboot

http://img850.imageshack.us/img850/6301/y338.png

:)

Εκατσα και ασχοληθηκα λιγο περισσοτερο σημερα με την αναβαθμιση (JWR66Y) ποθ δεν μπορουσα να εγκαταστησω στο nexus μου

( θυμιζω οτι ειναι root, στοκ rom - kernel και twrp recovery).

Λοιπον η διαδικασια "for successful living" που μου δουλεψε ειναι η εξης:

1) full unroot απο το supersu

2) κατεβασμα στο κινητο του patch απο εδω: http://www.droid-life.com/2013/08/21/download-android-4-3-jwr66y-ota-updates-for-the-nexus-7-hspa-galaxy-nexus/ (link για takju και yakju)

3) κατεβασμα και του supersu: http://download.chainfire.eu/345/Sup...etrieve_file=1

4) απενεργοποιηση και εκκινηση σε recovery

5) install---> βρισκετε το patch και το supersu (λογικα στον ιδιο φακελο)---> install και τα 2 (πρωτα το patch)

6) reboot

http://img850.imageshack.us/img850/6301/y338.png

:)

Σωστός, από εδώ θα βρίσκεις πάντα το τελευταίο ζιπ με το που τρέξει η εκάστοτε ΟΤΑ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1419170

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

να ρωτησω και εγω κατι.με ΒΒ XXLJ1 εχω χαλια σημα.ειδικα στο wifi.αυτο διορθωνει αν βαλω αλλο ΒΒ σωστα?και μονο με δοκιμες θα βρω καποιο που να μου αρεσει/κανει την δουλεια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Καλησπερα σε ολους σας. εδω και καιρο το λατρεμενο Nexus, ολα stock με ξεκλειδωτο bootloader και τελευταια την 4.3. Την προηγουμενη εβδομαδα στη διαρκεια δεκαλεπτης κλησης ξαφνικα σταματω να ακουω και να με ακουν. Μετα απο restart και δοκιμη διχως αποτελεσμα (ακουω πλεον μονο σε ανοιχτη ακροαση, αλλα δεν ακουγομαι) προχωρω σε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Ολα καλα για λιγο, η συσκευη επανερχεται περναω ξανα τις εφαρμογες μου μεχρι που σε ανυποπτο χρονο το τηλεφωνο παγωνει, η οθονη αρχιζει να αναβοσβηνει και μετα απο λιγο εχω το πρωτο restart. Restart συνεχωμενα απο εκει και επειτα, παγωματα στην οθονη ακομη και χωρις καν να το χρησιμοποιω. Toolkit, clean install της 4.3, wipe data, settings, ακομη και wipe ολης της μνημης και clean install της 4.2.2 ξανα διχως αποτελεσμα. Αυριο θα απευθυνθω σε service, αν καποιος ειχε παρομοιο προβλημα θα εκτιμουσα πολυ την βοηθεια του.

προσωπικα και μετα απο λιγες μερες χρησης, μου φαινεται οτι πολυ κακο για το τιποτα...

δεν εχει κατι ιδιαιτερο η 4.3 για μενα...

κανω καπου λαθος?

προσωπικα και μετα απο λιγες μερες χρησης, μου φαινεται οτι πολυ κακο για το τιποτα...

δεν εχει κατι ιδιαιτερο η 4.3 για μενα...

κανω καπου λαθος?

Eγώ παρατηρώ λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας στο stand by και για τη χρήση που του κάνω (κλειστά wifi,3g,gps) μου κρατάει 2-2,5 ημέρες. Πρίν με 4.2.2. και με την ίδια χρήση μου κράταγε 1,5-2 ημέρες.

Αν βάλεις εφαρμογές που έχουν schedule σταματάνε να λειτουργούν σωστά? Η donate έκδοση αξίζει?

Phone: Nexus 5

ROM: SlimKat

Kernel: ElementalX

Recovery: TWRP

Στην full εκδοση έχει ένα feature που επιτρέπει gcm push messages να ξυπνάνε greenified apps. Αλλά και η donate κάνει καταπληκτική δουλειά κατά τη γνώμη μου. Δοκίμασε το μαζί με xposed installer

Μπορεί κάποιος να μου στείλει ή να μου δείξει που μπορώ να κατεβάσω τον "κανονικό" launcher του 4.3 (/system/app/Launcher2.apk) ?

Τον έσβησα (με titanium backup), για να λειτουργήσει καλύτερα ο Nova Launcher (κάθε φορά που πατούσα το home με ρώταγε ποιο laucher θέλω) και τώρα δεν μπορώ να περάσω το τελευταίο update.

lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Μπορεί κάποιος να μου στείλει ή να μου δείξει που μπορώ να κατεβάσω τον "κανονικό" launcher του 4.3 (/system/app/Launcher2.apk) ?

Τον έσβησα (με titanium backup), για να λειτουργήσει καλύτερα ο Nova Launcher (κάθε φορά που πατούσα το home με ρώταγε ποιο laucher θέλω) και τώρα δεν μπορώ να περάσω το τελευταίο update.

Όταν σε ρώταγε έπρεπε να απαντήσεις Πάντα με nova και δεν θα είχες θέμα. Το αρχείο μπορείς να το πάρεις από τη factory image, είναι μέσα στο system.img.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Μακάρι να ήταν τόσο απλό. Πάντα με nova επέλεγα.

Και σε κάθε επανεκκίνηση πάντα η ίδια ερώτηση. Έκανα disable τον launcher αλλά τίποτα. Μόνο με διαγραφή του stock launcher μένει η επιλογή του nova. Δυστυχώς.

Έκανα λάθος πριν και σήκωσα το μήνυμα σε λάθος σελίδα.

Το διορθώνω και ρωτάω ξανά.

Πως ενεργοποιούμε τα mms στη συσκευή μας;

Αυτόματα γίνονται οι ρυθμίσεις με το που βάλεις την κάρτα, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω. Νομίζω όμως ότι πρέπει να έχεις τα δεδομένα ανοιχτά ή το WiFi, δεν ξέρω λεπτομέρειες γιατί δε στέλνω καθόλου mms.

Πρεπει να κανεις και ενα τηλ στον παροχο.

Τουλαχιστον στη vodafone που ξερω ετσι ειχα κανει.

Μακάρι να ήταν τόσο απλό. Πάντα με nova επέλεγα.

Και σε κάθε επανεκκίνηση πάντα η ίδια ερώτηση. Έκανα disable τον launcher αλλά τίποτα. Μόνο με διαγραφή του stock launcher μένει η επιλογή του nova. Δυστυχώς.

Και εγώ έχω τον nova launcher και πήρα κανονικά την 4.3, είμαι stock σε όλα. Να ρωτήσω (έχει αναφερθεί και στο παρελθόν), επειδή την είχα πατήσει και εγώ να με ρωτάει πάντα μετά από επανεκκίνηση ποιον launcher θέλω, μήπως έχεις την εφαρμογή της Εθνικής Τράπεζας; Σε μένα τουλάχιστον όταν την απεγκατέστησα, σταμάτησε να με ρωτάει. Είναι κάποιο bug της συγκεκριμένης εφαρμογής, που δεν ξέρω εάν το έχουν διορθώσει γιατί τους έχει επισημανθεί.

giachtas Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η εφαρμογή της ΕΤΕ έφταιγε. Την έκανα uninstall.

Δεν φταίει ο Nova που δεν περνάει η OTA. Το ΟΤΑ δεν περνάει επειδή δεν βρίσκει τον stock launcher, τον οποίο "ξήλωσα".

Edited by stelios67

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)