Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρατηρησα οτι απο χθες μου αναβει το φωτακι για τις ειδοποιησεις,ποτε συνεχομενα κ ποτε διακεκομενα σε μπλε χρωμα,χωρις να εχω καποιο μνμ αναπαντητη,μνμ απο facebook η οτιδηποτε...εχει κανεις ιδεα γιατι;

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παρατηρησα οτι απο χθες μου αναβει το φωτακι για τις ειδοποιησεις,ποτε συνεχομενα κ ποτε διακεκομενα σε μπλε χρωμα,χωρις να εχω καποιο μνμ αναπαντητη,μνμ απο facebook η οτιδηποτε...εχει κανεις ιδεα γιατι;

Μηπως προσπαθει καποιος να σου στειλει mms;

Ρε παιδιά όταν πατάς το κεντρικό κουμπί που εμφανίζει το Google μόνο σε μένα πλέον δεν ανάβει η ένδειξη όταν πας το δάχτυλο σου επάνω?

Αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,τις πληρωμενες εφαρμογες που εχω μπορω να τις ξαναπερασω απο το playstore?

Η χανονται?

Αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,τις πληρωμενες εφαρμογες που εχω μπορω να τις ξαναπερασω απο το playstore?

Η χανονται?

Οτι έχεις αγοραση απο το play, τα ξαναπερνάς όσες φορές θέλεις, και σε οσα κινητά θέλεις (με το ίδιο email)

Η χανονται?

Πηγαίνοντας στο ΟΛΕΣ (αντί για το ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ) βλέπεις ποιες έχεις διαθέσιμες, ποιες έχεις εγκαταστήσει σε άλλες συσκευές και όχι στην τρέχουσα, ή και ποιες έχεις χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Από εκεί βάζεις όλες όσες θες (και αυτές που έχεις πληρώσει) :cool:

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Δυστυχώς όσο κι αν το πάλεψα δεν μπόρεσα να βρω λύση με το συγκεκριμένο...

Καμιά άλλη πιο απλή λύση στο πρόβλημα;

Παιδιά πείτε μια εφαρμογή που θα κάνει buck up τα πάντα στο κινητό (εφαρμογές μαζί με τις ρυθμίσεις τους,φωτο,βιντεο κτλ.) θέλω να κάνω το κινητό google και να παρω την 4.2.2

Παιδιά πείτε μια εφαρμογή που θα κάνει buck up τα πάντα στο κινητό (εφαρμογές μαζί με τις ρυθμίσεις τους,φωτο,βιντεο κτλ.) θέλω να κάνω το κινητό google και να παρω την 4.2.2

Φωτογραφίες και βίντεο μπορείς απλά να τα μεταφέρεις στον υπολογιστή σου. Τώρα για τις εφαρμογές υπάρχει το τιτανίουμ αλλά πρέπει να είσαι ρουτ για να δουλέψει.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία:),

Γιατί το Nexus πουλάει λιγότερο απ'ότι τα αλλά android τηλέφωνα πχ S3 που είναι και το αυθεντικό τηλέφωνο της Google;

Γιατί το Nexus πουλάει λιγότερο απ'ότι τα αλλά android τηλέφωνα πχ S3 που είναι και το αυθεντικό τηλέφωνο της Google;

Σςςςςςςς Μην το διαδιδεις, είναι για λίγους.;)

γιατι δεν γνωριζουν οι περισοτεροι οτι ειναι το μοναδικο τηλ. που περνει αμεσως την πιο προσφατη ενημερωση λογισμικου της Google....αν το ξεραν θα τρεχαν ολοι να το παρουν.:)

Πολλοί παράμετροι... Διαφήμιση κ άγνοια για μένα.

Δεν είδα καμία διαφήμιση για νέξους... ποτε.

Ο άλλος έχει το s3 με την 4.0.4 ακομα και δε ξέρει για τις αναβαθμίσεις.

Κάτοχος Galaxy Nexus κι εγώ. Υπάρχουν πολλοί που αυτό που θέλουν από ένα smartphone είναι περιστασιακο email browsing και Facebook. Δεν καίγονται για τις αναβαθμίσεις.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

γιατι δεν γνωριζουν οι περισοτεροι οτι ειναι το μοναδικο τηλ. που περνει αμεσως την πιο προσφατη ενημερωση λογισμικου της Google....αν το ξεραν θα τρεχαν ολοι να το παρουν.:)

ναι σιγάν μην έτρεχαν κιόλας.. όσους γνωρίζω ούτε καν ξέρουν τι έκδοση έχει το κινητό τους ούτε αν υπάρχει και κάποια άλλη έκδοση για το κινητό τους.. οπότε θεωρώ ότι είναι καθαρά λόγω του ανύπαρκτου marketing του κινητού.. οι περισσότεροι ούτε καν γνωρίζουν το κινητό.. όταν ακούν samsung λένε αα σαν το s3 είναι?

Φωτογραφίες και βίντεο μπορείς απλά να τα μεταφέρεις στον υπολογιστή σου. Τώρα για τις εφαρμογές υπάρχει το τιτανίουμ αλλά πρέπει να είσαι ρουτ για να δουλέψει.

Υπαρχει το Carbon backup χωρις root και παιρνει ακομα και τις κλησεις και τα sms https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rb3VzaGlrZHV0dGEuYmFja3VwIl0.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

To back up το δημιουργει στον υπολογιστη?Δημιουργει καποιο φακελο?

Αν μιλάς για τις εφαρμογές που είπαμε παραπάνω, όχι είναι σε φάκελλο της εφαρμογής στο /sdcard ή -ακόμα χειρότερα- σε φάκελλο στην "κύρια" μνήμη....οπότε θες και έναν root file explorer για να μπορέσεις να τα "τραβήξεις" είτε στην /sdcard είτε στο PC...

Για αυτό εγώ προτείνω το Toolkit, γιατί τραβάει ότι backup θέλεις και το κρατάει ή/και στο PC...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

To back up το δημιουργει στον υπολογιστη?Δημιουργει καποιο φακελο?

Ναι στον φακελο carbon στην sd και μπορεις να τον αντιγραψεις ευκολα στον υπολογιστη σου με copy paste

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Δε νομίζω το s3 να είναι το αυθεντικό τηλέφωνο της Google. Αυθεντικό, αν δεν κάνω λάθος, δε λέμε αυτό που έχει το καθαρό λειτουργικό της Google; Και στην προκειμένη περίπτωση τα nexus (Samsung nexus S, galaxy nexus και nexus4 από LG). Τα οποία και παίρνουν άμεσα τις αναβαθμίσεις που βγάζει η Google. Έχω το galaxy nexus (το 3ο android κινητό) και είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του. Μπορεί να ‘’φλερτάρω’’ με το Sony Z π.χ. ή το HTC one και να μου κάνουν κλικ σαν συσκευές με τα τόσα ‘’καλούδια’’ που έχουν, αλλά εάν αλλάξω (στο πολύ μέλλων) συσκευή, θα είναι πάλι κάποια nexus.

Δε νομίζω το s3 να είναι το αυθεντικό τηλέφωνο της Google. Αυθεντικό, αν δεν κάνω λάθος, δε λέμε αυτό που έχει το καθαρό λειτουργικό της Google; Και στην προκειμένη περίπτωση τα nexus (Samsung nexus S, galaxy nexus και nexus4 από LG). Τα οποία και παίρνουν άμεσα τις αναβαθμίσεις που βγάζει η Google. Έχω το galaxy nexus (το 3ο android κινητό) και είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του. Μπορεί να ‘’φλερτάρω’’ με το Sony Z π.χ. ή το HTC one και να μου κάνουν κλικ σαν συσκευές με τα τόσα ‘’καλούδια’’ που έχουν, αλλά εάν αλλάξω (στο πολύ μέλλων) συσκευή, θα είναι πάλι κάποια nexus.

Δεν εννοώ το s3 το αυθεντικό τηλέφωνο της Google αλλά το Nexus λάθος διατύπωση sorry;)

Αλλά μου σπάει τα νεύρα όταν με ρωτάνε τι κινητό εχεις και όταν ακούν nexus γελάνε, μου λένε πάρε s3 πχ η κάποιο άλλο που έχει καλυτερα χαρακτηριστικά, τι να πεις;

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

ναι σιγάν μην έτρεχαν κιόλας.. όσους γνωρίζω ούτε καν ξέρουν τι έκδοση έχει το κινητό τους ούτε αν υπάρχει και κάποια άλλη έκδοση για το κινητό τους.. οπότε θεωρώ ότι είναι καθαρά λόγω του ανύπαρκτου marketing του κινητού.. οι περισσότεροι ούτε καν γνωρίζουν το κινητό.. όταν ακούν samsung λένε αα σαν το s3 είναι?

Αλλά μου σπάει τα νεύρα όταν με ρωτάνε τι κινητό εχεις και όταν ακούν nexus γελάνε, μου λένε πάρε s3 πχ η κάποιο άλλο που έχει καλυτερα χαρακτηριστικά, τι να πεις;

Χαχαχαχα... Σαν να το ζω ξανα ειναι.. Καθημερινα αυτα ακουω απο γνωστους κ φιλους.

"Nexus? Καλο ειναι αυτο? Τι μαρκα ειναι? Γιατι δεν πηρες S3/iphone? Το καλυτερο δεν ειναι το iphone?"

Αντε κατσε κ εξηγησε στον καθε πικραμενο... Αλλα το χειροτερο ειναι οταν το ακουω απο ατομα ανιδεα (δε λεω οτι ειμαι expert, αλλα..)

με την τεχνολογια & τον χωρο. Παραυτα, επιμενουν κιολας & σου τη λενε.

Μεγαλη υποθεση το marketing τελικα, αλλα σαν την ποζερια του Ελληνα δεν εχει!!!

Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

Παιδιά ξέρει κάποιος πως μπορώ να μηδενίζω τη χρήση δεδομένων κάθε φορά που βάζω νέα ΜΒ για να βλέπω πόσα καίω και να μην μπερδεύονται με τις παλιές χρήσεις;

Παιδιά ξέρει κάποιος πως μπορώ να μηδενίζω τη χρήση δεδομένων κάθε φορά που βάζω νέα ΜΒ για να βλέπω πόσα καίω και να μην μπερδεύονται με τις παλιές χρήσεις;

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.rgruet.android.g3watchdog&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5yZ3J1ZXQuYW5kcm9pZC5nM3dhdGNoZG9nIl0.

Xρησιμοποιω αυτη την εφαρμογη για κατι αναλογο...Σε ενημερωνει ποσα καταλαναλωνεις,και σε σχεση με καποιο αριθμο που θα ορισεις,και σε ενημερωνει οτι κοντευεις να τον φτασεις...

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)