jkidd13 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Παρατηρησα οτι απο χθες μου αναβει το φωτακι για τις ειδοποιησεις,ποτε συνεχομενα κ ποτε διακεκομενα σε μπλε χρωμα,χωρις να εχω καποιο μνμ αναπαντητη,μνμ απο facebook η οτιδηποτε...εχει κανεις ιδεα γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Παρατηρησα οτι απο χθες μου αναβει το φωτακι για τις ειδοποιησεις,ποτε συνεχομενα κ ποτε διακεκομενα σε μπλε χρωμα,χωρις να εχω καποιο μνμ αναπαντητη,μνμ απο facebook η οτιδηποτε...εχει κανεις ιδεα γιατι; Μηπως προσπαθει καποιος να σου στειλει mms; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Οχι...Ουτε εμφανιζει καποια τετοια ενδειξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_ar Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Ρε παιδιά όταν πατάς το κεντρικό κουμπί που εμφανίζει το Google μόνο σε μένα πλέον δεν ανάβει η ένδειξη όταν πας το δάχτυλο σου επάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,τις πληρωμενες εφαρμογες που εχω μπορω να τις ξαναπερασω απο το playstore? Η χανονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,τις πληρωμενες εφαρμογες που εχω μπορω να τις ξαναπερασω απο το playstore? Η χανονται? Οτι έχεις αγοραση απο το play, τα ξαναπερνάς όσες φορές θέλεις, και σε οσα κινητά θέλεις (με το ίδιο email) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,τις πληρωμενες εφαρμογες που εχω μπορω να τις ξαναπερασω απο το playstore? Η χανονται? Πηγαίνοντας στο ΟΛΕΣ (αντί για το ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ) βλέπεις ποιες έχεις διαθέσιμες, ποιες έχεις εγκαταστήσει σε άλλες συσκευές και όχι στην τρέχουσα, ή και ποιες έχεις χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Από εκεί βάζεις όλες όσες θες (και αυτές που έχεις πληρώσει) :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Για δες εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=35244366 Δυστυχώς όσο κι αν το πάλεψα δεν μπόρεσα να βρω λύση με το συγκεκριμένο... Καμιά άλλη πιο απλή λύση στο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Παιδιά πείτε μια εφαρμογή που θα κάνει buck up τα πάντα στο κινητό (εφαρμογές μαζί με τις ρυθμίσεις τους,φωτο,βιντεο κτλ.) θέλω να κάνω το κινητό google και να παρω την 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Παιδιά πείτε μια εφαρμογή που θα κάνει buck up τα πάντα στο κινητό (εφαρμογές μαζί με τις ρυθμίσεις τους,φωτο,βιντεο κτλ.) θέλω να κάνω το κινητό google και να παρω την 4.2.2 Φωτογραφίες και βίντεο μπορείς απλά να τα μεταφέρεις στον υπολογιστή σου. Τώρα για τις εφαρμογές υπάρχει το τιτανίουμ αλλά πρέπει να είσαι ρουτ για να δουλέψει. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cost3225 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία:), Γιατί το Nexus πουλάει λιγότερο απ'ότι τα αλλά android τηλέφωνα πχ S3 που είναι και το αυθεντικό τηλέφωνο της Google; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία:), Γιατί το Nexus πουλάει λιγότερο απ'ότι τα αλλά android τηλέφωνα πχ S3 που είναι και το αυθεντικό τηλέφωνο της Google; Σςςςςςςς Μην το διαδιδεις, είναι για λίγους.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία:), Γιατί το Nexus πουλάει λιγότερο απ'ότι τα αλλά android τηλέφωνα πχ S3 που είναι και το αυθεντικό τηλέφωνο της Google; γιατι δεν γνωριζουν οι περισοτεροι οτι ειναι το μοναδικο τηλ. που περνει αμεσως την πιο προσφατη ενημερωση λογισμικου της Google....αν το ξεραν θα τρεχαν ολοι να το παρουν.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία:), Γιατί το Nexus πουλάει λιγότερο απ'ότι τα αλλά android τηλέφωνα πχ S3 που είναι και το αυθεντικό τηλέφωνο της Google; Πολλοί παράμετροι... Διαφήμιση κ άγνοια για μένα. Δεν είδα καμία διαφήμιση για νέξους... ποτε. Ο άλλος έχει το s3 με την 4.0.4 ακομα και δε ξέρει για τις αναβαθμίσεις. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Κάτοχος Galaxy Nexus κι εγώ. Υπάρχουν πολλοί που αυτό που θέλουν από ένα smartphone είναι περιστασιακο email browsing και Facebook. Δεν καίγονται για τις αναβαθμίσεις. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 γιατι δεν γνωριζουν οι περισοτεροι οτι ειναι το μοναδικο τηλ. που περνει αμεσως την πιο προσφατη ενημερωση λογισμικου της Google....αν το ξεραν θα τρεχαν ολοι να το παρουν.:) ναι σιγάν μην έτρεχαν κιόλας.. όσους γνωρίζω ούτε καν ξέρουν τι έκδοση έχει το κινητό τους ούτε αν υπάρχει και κάποια άλλη έκδοση για το κινητό τους.. οπότε θεωρώ ότι είναι καθαρά λόγω του ανύπαρκτου marketing του κινητού.. οι περισσότεροι ούτε καν γνωρίζουν το κινητό.. όταν ακούν samsung λένε αα σαν το s3 είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Φωτογραφίες και βίντεο μπορείς απλά να τα μεταφέρεις στον υπολογιστή σου. Τώρα για τις εφαρμογές υπάρχει το τιτανίουμ αλλά πρέπει να είσαι ρουτ για να δουλέψει. Υπαρχει το Carbon backup χωρις root και παιρνει ακομα και τις κλησεις και τα sms https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rb3VzaGlrZHV0dGEuYmFja3VwIl0. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 To back up το δημιουργει στον υπολογιστη?Δημιουργει καποιο φακελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 To back up το δημιουργει στον υπολογιστη?Δημιουργει καποιο φακελο? Αν μιλάς για τις εφαρμογές που είπαμε παραπάνω, όχι είναι σε φάκελλο της εφαρμογής στο /sdcard ή -ακόμα χειρότερα- σε φάκελλο στην "κύρια" μνήμη....οπότε θες και έναν root file explorer για να μπορέσεις να τα "τραβήξεις" είτε στην /sdcard είτε στο PC... Για αυτό εγώ προτείνω το Toolkit, γιατί τραβάει ότι backup θέλεις και το κρατάει ή/και στο PC... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 To back up το δημιουργει στον υπολογιστη?Δημιουργει καποιο φακελο? Ναι στον φακελο carbon στην sd και μπορεις να τον αντιγραψεις ευκολα στον υπολογιστη σου με copy paste Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία:), Γιατί το Nexus πουλάει λιγότερο απ'ότι τα αλλά android τηλέφωνα πχ S3 που είναι και το αυθεντικό τηλέφωνο της Google; Δε νομίζω το s3 να είναι το αυθεντικό τηλέφωνο της Google. Αυθεντικό, αν δεν κάνω λάθος, δε λέμε αυτό που έχει το καθαρό λειτουργικό της Google; Και στην προκειμένη περίπτωση τα nexus (Samsung nexus S, galaxy nexus και nexus4 από LG). Τα οποία και παίρνουν άμεσα τις αναβαθμίσεις που βγάζει η Google. Έχω το galaxy nexus (το 3ο android κινητό) και είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του. Μπορεί να ‘’φλερτάρω’’ με το Sony Z π.χ. ή το HTC one και να μου κάνουν κλικ σαν συσκευές με τα τόσα ‘’καλούδια’’ που έχουν, αλλά εάν αλλάξω (στο πολύ μέλλων) συσκευή, θα είναι πάλι κάποια nexus. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cost3225 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 (edited) Δε νομίζω το s3 να είναι το αυθεντικό τηλέφωνο της Google. Αυθεντικό, αν δεν κάνω λάθος, δε λέμε αυτό που έχει το καθαρό λειτουργικό της Google; Και στην προκειμένη περίπτωση τα nexus (Samsung nexus S, galaxy nexus και nexus4 από LG). Τα οποία και παίρνουν άμεσα τις αναβαθμίσεις που βγάζει η Google. Έχω το galaxy nexus (το 3ο android κινητό) και είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του. Μπορεί να ‘’φλερτάρω’’ με το Sony Z π.χ. ή το HTC one και να μου κάνουν κλικ σαν συσκευές με τα τόσα ‘’καλούδια’’ που έχουν, αλλά εάν αλλάξω (στο πολύ μέλλων) συσκευή, θα είναι πάλι κάποια nexus. Δεν εννοώ το s3 το αυθεντικό τηλέφωνο της Google αλλά το Nexus λάθος διατύπωση sorry;) Αλλά μου σπάει τα νεύρα όταν με ρωτάνε τι κινητό εχεις και όταν ακούν nexus γελάνε, μου λένε πάρε s3 πχ η κάποιο άλλο που έχει καλυτερα χαρακτηριστικά, τι να πεις; Edited February 28, 2013 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 ναι σιγάν μην έτρεχαν κιόλας.. όσους γνωρίζω ούτε καν ξέρουν τι έκδοση έχει το κινητό τους ούτε αν υπάρχει και κάποια άλλη έκδοση για το κινητό τους.. οπότε θεωρώ ότι είναι καθαρά λόγω του ανύπαρκτου marketing του κινητού.. οι περισσότεροι ούτε καν γνωρίζουν το κινητό.. όταν ακούν samsung λένε αα σαν το s3 είναι? Αλλά μου σπάει τα νεύρα όταν με ρωτάνε τι κινητό εχεις και όταν ακούν nexus γελάνε, μου λένε πάρε s3 πχ η κάποιο άλλο που έχει καλυτερα χαρακτηριστικά, τι να πεις; Χαχαχαχα... Σαν να το ζω ξανα ειναι.. Καθημερινα αυτα ακουω απο γνωστους κ φιλους. "Nexus? Καλο ειναι αυτο? Τι μαρκα ειναι? Γιατι δεν πηρες S3/iphone? Το καλυτερο δεν ειναι το iphone?" Αντε κατσε κ εξηγησε στον καθε πικραμενο... Αλλα το χειροτερο ειναι οταν το ακουω απο ατομα ανιδεα (δε λεω οτι ειμαι expert, αλλα..) με την τεχνολογια & τον χωρο. Παραυτα, επιμενουν κιολας & σου τη λενε. Μεγαλη υποθεση το marketing τελικα, αλλα σαν την ποζερια του Ελληνα δεν εχει!!! Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torter10 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Παιδιά ξέρει κάποιος πως μπορώ να μηδενίζω τη χρήση δεδομένων κάθε φορά που βάζω νέα ΜΒ για να βλέπω πόσα καίω και να μην μπερδεύονται με τις παλιές χρήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Παιδιά ξέρει κάποιος πως μπορώ να μηδενίζω τη χρήση δεδομένων κάθε φορά που βάζω νέα ΜΒ για να βλέπω πόσα καίω και να μην μπερδεύονται με τις παλιές χρήσεις; https://play.google.com/store/apps/details?id=net.rgruet.android.g3watchdog&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5yZ3J1ZXQuYW5kcm9pZC5nM3dhdGNoZG9nIl0. Xρησιμοποιω αυτη την εφαρμογη για κατι αναλογο...Σε ενημερωνει ποσα καταλαναλωνεις,και σε σχεση με καποιο αριθμο που θα ορισεις,και σε ενημερωνει οτι κοντευεις να τον φτασεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts