SaintPetrouil Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Έχουμε καμία ανακοίνωση από την Samsung αν και πότε πρόκειται να αναβαθμίσει τα δικά της Nexus σε 4.2.2? Βαριέμαι να το κάνω yakju και η Samsung βαριέται να το κάνει 4.2.2 :lol: :p ... Δεν νομίζω να βαριέσαι φίλε, φοβάσαι. Μην φοβάσαι όμως. Είναι μια διαδικασία 15-20 λεπτών εκ των οποίων τα 14-19 είναι το κατέβασμα της rom. Είναι απίστευτα ευκόλο, κάντο να τελειώνεις.. Μην εξαρτάσαι απο καμία Samsung :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Έχουμε καμία ανακοίνωση από την Samsung αν και πότε πρόκειται να αναβαθμίσει τα δικά της Nexus σε 4.2.2? Βαριέμαι να το κάνω yakju Αν σκεφτείς οτι τα samsung branded είναι με 4.1.1 και τα google branded έχουν 4.2.2,ενδιάμεσα είναι 3-4 αναβαθμησεις που η samsung τις αγνόησε.... Δεν ξέρω ποτε θα δώσει αναβάθμιση ή αν θα δώσει αλλά επειδή η διαδικασία είναι πραγματικα πολύ απλή,δεν βλέπω κανένα λογο να είσαι με samsung branded συσκευή ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Και εγώ πρέπει να το κάνω. Φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία. Θα δοκιμάσω λίγο αργότερα. Εύχομαι να υπάρχει κάποιος μέσα μετά να τον ζαλίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 κι εγω φοβομουν να το κανω... το εκανα προχθες και ειναι οντως πολυ ευκολο... με το Toolkit ειναι ολα μασημενη τροφη... εχουν αλλαξει απλα τα νουμερα μερικων επιλογων απο τον οδηγο της πρωτης σελιδας επειδη εχουν βγει ενδιαμεσα καποιες αναβαθμισεις... στους xda υπαρχει και video για τον οδηγο βημα προς βημα, το οποιο απευθυνεται σε πρωταρηδες... ειχα ενα προβλημα με τα Windows 8 αλλα υπαρχει λυση στα fags του thread του toolkit των xda... στο τελος κατεβαστε την 4.2.0 γιατι με την 4.2.1 απο το toolkit δεν κατεβαζε τιποτα... για οποια απορια, εδω υπαρχει πολυς κοσμος που βοηθαει... προχωρηστε...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Έχουμε καμία ανακοίνωση από την Samsung αν και πότε πρόκειται να αναβαθμίσει τα δικά της Nexus σε 4.2.2? Βαριέμαι να το κάνω yakju Τους πείρα τηλέφωνο έτσι για να δω τι θα πουν και επίσημα δήλωσαν άγνοια για τις αναβαθμίσεις των nexus συσκευών της. Μου είπαν να περιμένω κάποια στιγμή θα έρθει! !!!!!:lol: Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Τους πήρα την Παρασκευή. Με βγάλανε τρελό όταν τους άρχισα να τους λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 καλησπερα.....εχω την 4.2.2 αλλα θελω να ξεκλειδωσω τον bootloader....μεσω toolkit εχει επιλογη μεχρι την 4.2.1 πως μπορω να κανω την δουλεια μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igoumenos7 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Καλησπερα, μπαινω απο κινητο αρα δεν μπορεσα να ψαξω αν υπαρχει καπου το συγκεκριμενο. Θελω να με βοηθησετε σε καποιο θεμα.Και το ερωτημα ειναι: Γιατι δεν μπορω να στειλω mms? Θεωρητικα εχω τις σωστες ρυθμισεις. Γιατι δεν μπορω να στειλω και να λαβω?? Οποιος μπορει να βοηθησει. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 καλησπερα.....εχω την 4.2.2 αλλα θελω να ξεκλειδωσω τον bootloader....μεσω toolkit εχει επιλογη μεχρι την 4.2.1 πως μπορω να κανω την δουλεια μου?? αναβάθμισε το toolkit. Κάνεις μία φορά donation και λαμβάνεια αναβαθμίσεις για πάντα Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 αναβάθμισε το toolkit. Κάνεις μία φορά donation και λαμβάνεια αναβαθμίσεις για πάντα τον ξεκλειδωσα επιλεγοντας την 4.2.1 οσο για το donation πρεπει να εχω καρτα...και δυστηχως καρτα δεν εχω.......αυριο θα παρω μια pre payid card....ετσι και αλλιως το εχω στο νου μου να το κανω γιατι το χρεισιμοποιω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonorman1 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 παιδιά μια βοήθεια , δεν μπορώ γενικά να κάνω λήψη ή αναβάθμιση των εφαρμογών απο το μάρκετ μου γράφει σφάλμα ανάκτησης απο διακομιστή ....πήγα να μπω μέσω του στοκ ρεκοβερι να του κάνω φακτορι ρεσετ κ μόλις πάει να κάνει restart recovery μου γράφει no command. τι μπορεί να παίχτηκε ? μόλις εχθές του έκανα αναβάθμιση σε 4.2.2...:worry: ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 παιδιά μια βοήθεια , δεν μπορώ γενικά να κάνω λήψη ή αναβάθμιση των εφαρμογών απο το μάρκετ μου γράφει σφάλμα ανάκτησης απο διακομιστή ....πήγα να μπω μέσω του στοκ ρεκοβερι να του κάνω φακτορι ρεσετ κ μόλις πάει να κάνει restart recovery μου γράφει no command. τι μπορεί να παίχτηκε ? μόλις εχθές του έκανα αναβάθμιση σε 4.2.2...:worry: ευχαριστώ.. κανε μια διαγραφη του λογαριασμου(gmail) σου και ξαναβαλτον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonorman1 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 οκ το πρόβλημα λύθηκε ήταν τόσο απλό ...ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 οκ το πρόβλημα λύθηκε ήταν τόσο απλό ...ευχαριστώ :) τπτ φιλε....να σαι καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 καλησπερα.....εχω την 4.2.2 αλλα θελω να ξεκλειδωσω τον bootloader....μεσω toolkit εχει επιλογη μεχρι την 4.2.1 πως μπορω να κανω την δουλεια μου?? Αν εισαι root για να μην παιδευεσαι βαλε αυτο και δεν χανεις και τα δεδομενα https://play.google.com/store/apps/details?id=net.segv11.bootunlocker&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5zZWd2MTEuYm9vdHVubG9ja2VyIl0. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Καλησπερα. Ξερει κανεις να μου πει τι διαφορα εχουν αυτα τα δυο? Περα απο την τιμη. http://www.amazon.com/Menotek-Adapter-IMPROVED-Protocol-Sensation/dp/B005F9W6DU http://www.ebay.com/itm/MHL-Micro-USB-Male-HDMI-Female-Adapter-Cable-HTC-Flyer-Galaxy-S2-i9000-/180895011500?_trksid=p2047675.m2109&_trkparms=aid%3D555003%26algo%3DPW.CAT%26ao%3D1%26asc%3D142%26meid%3D5666225748604529872%26pid%3D100010%26prg%3D1076%26rk%3D1%26sd%3D121031461940%26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Καλησπερα. Ξερει κανεις να μου πει τι διαφορα εχουν αυτα τα δυο? Περα απο την τιμη. http://www.amazon.com/Menotek-Adapter-IMPROVED-Protocol-Sensation/dp/B005F9W6DU http://www.ebay.com/itm/MHL-Micro-USB-Male-HDMI-Female-Adapter-Cable-HTC-Flyer-Galaxy-S2-i9000-/180895011500?_trksid=p2047675.m2109&_trkparms=aid%3D555003%26algo%3DPW.CAT%26ao%3D1%26asc%3D142%26meid%3D5666225748604529872%26pid%3D100010%26prg%3D1076%26rk%3D1%26sd%3D121031461940%26 Απο οτι λεει το ενα υποστηριζει και τηλεχειρισμο μεσω του τηλεκοντρολ της HD Tv σου. Τωρα αν δουλευει ο τηλεχειρισμος ειναι αλλο καπελο! Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace79grpaok Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 με usb otg εχει ασχοληθει κανεις για το nexus mas?:cool::cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) Καλησπερα. Ξερει κανεις να μου πει τι διαφορα εχουν αυτα τα δυο? Περα απο την τιμη. http://www.amazon.com/Menotek-Adapter-IMPROVED-Protocol-Sensation/dp/B005F9W6DU http://www.ebay.com/itm/MHL-Micro-USB-Male-HDMI-Female-Adapter-Cable-HTC-Flyer-Galaxy-S2-i9000-/180895011500?_trksid=p2047675.m2109&_trkparms=aid%3D555003%26algo%3DPW.CAT%26ao%3D1%26asc%3D142%26meid%3D5666225748604529872%26pid%3D100010%26prg%3D1076%26rk%3D1%26sd%3D121031461940%26 προσωπικά δεν βλέπω καμία διαφορά.. είναι πόσο θέλει ο καθένας να το κοστολογήσει. και στο ebay το ίδιο αντικείμενο άλλως το δίνει 1 δολλάριο άλλος 20.. ότι θέλει ο καθένας κάνει.. edit: όντως το πρώτο λέει κάτι για να το χειρίζεσαι με το τηλεκοντρόλ σου αλλά αμφιβάλω αν θα δουλεύει.. συνδέεις καλύτερα ένα bluetooth mouse και είσαι σίγουρος με usb otg εχει ασχοληθει κανεις για το nexus mas?:cool::cool::cool: τι εννοείς? τι αξεσουάρ χρειάζεται? ένα τέτοιο καθώς και αυτές τις δύο εφαρμογές 1. 2. Edited February 18, 2013 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Μαλιστα. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Εχετε δοκιμασει κατι αναλογο? Δηλαδη μπορω πχ την ταινια που θα παιξω στο κινητο να την βλεπω στην τηλεοραη σε πληρη αναλυση? προσωπικά δεν βλέπω καμία διαφορά.. είναι πόσο θέλει ο καθένας να το κοστολογήσει. και στο ebay το ίδιο αντικείμενο άλλως το δίνει 1 δολλάριο άλλος 20.. ότι θέλει ο καθένας κάνει.. edit: όντως το πρώτο λέει κάτι για να το χειρίζεσαι με το τηλεκοντρόλ σου αλλά αμφιβάλω αν θα δουλεύει.. συνδέεις καλύτερα ένα bluetooth mouse και είσαι σίγουρος Απο οτι λεει το ενα υποστηριζει και τηλεχειρισμο μεσω του τηλεκοντρολ της HD Tv σου. Τωρα αν δουλευει ο τηλεχειρισμος ειναι αλλο καπελο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icefixer Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Εγώ έχω το εξής πρόβλημα με την 4.2.2 (το είχα και με την 4.2.1 σε πολύ χειρότερο βαθμό): Όταν βάλω το κινητό σε Airplane mode και μετά το επαναφέρω δεν λειτουργεί σωστά το bluetooth (μετά από ένα λεπτό χάνει την σύνδεση με το bluetooth headset) και πρέπει να κάνω reboot το κινητό για να λειτουργήσει σωστά. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Ξέρει κανείς καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) Εντυπώσεις της 4.2.2(με καθαρή εγκατάσταση-ολα στοκ) Θετικά: Καλύτερο ήχο στη συνομιλία , το rotation είναι πιο γρήγορο κ ομαλό,ο browser φορτώνει λίγο πιο γρήγορα τις σελίδες και στο pin to zoom έχει διαφορά αλλά γενικά θεωρώ ότι όλα αυτά είναι στο γενικότερο καλύτερο ρολαρισμα του λειτουργικού. Έχει πάψει να υπάρχει αυτή η νευρικότητα κ τα απότομα τελειώματα της 4.2.1. Αρνητικά: Περίμενα την επαναφορά της φωτεινότητας που ήτανε καλύτερη στην 4.1.2 αλλά δεν ήρθε, πριν ξεκλειδώσουμε δεν μπορούμε να αυξομειώσουμε την ένταση και το πιο σημαντικό είναι ότι το bt μου έκανε μια αποσύνδεση .Δεν ξέρω αν είναι θέμα εφαρμογών, διέγραψαν skype κ tunein και μέχρι τώρα δεν μου έχει κάνει καμώματα. Δηλ ρε google τόσο δύσκολο να δεις τι παίζει με την σταθερότητα το bt; Edited February 18, 2013 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Μαλιστα. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Εχετε δοκιμασει κατι αναλογο? Δηλαδη μπορω πχ την ταινια που θα παιξω στο κινητο να την βλεπω στην τηλεοραη σε πληρη αναλυση? Θέλεις ένα MHL adaptor/καλώδιο. Στο eBay θα βρεις δεκάδες τέτοια, από απλό adaptor (που θέλει και καλώδιο) μέχρι ολόκληρο το καλώδιο για απευθείας σύνδεση :cool: Α, όλα θέλουν και ένα δεύτερο USB καλώδιο (του charger) για να πάρουν ρεύμα... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zong Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Εντυπώσεις της 4.2.2(με καθαρή εγκατάσταση) Θετικά: Καλύτερο ήχο στη συνομιλία , το rotation είναι πιο γρήγορο κ ομαλό,ο browser φορτώνει λίγο πιο γρήγορα τις σελίδες και στο pin to zoom έχει διαφορά αλλά γενικά θεωρώ ότι όλα αυτά είναι στο γενικότερο καλύτερο ρολαρισμα του λειτουργικού. Έχει πάψει να υπάρχει αυτή η νευρικότητα κ τα απότομα τελειώματα της 4.2.1. Αρνητικά: Περίμενα την επαναφορά της φωτεινότητας που ήτανε καλύτερη στην 4.1.2 αλλά δεν ήρθε, πριν ξεκλειδώσουμε δεν μπορούμε να αυξομειώσουμε την ένταση και το πιο σημαντικό είναι ότι το bt μου έκανε μια αποσύνδεση .Δεν ξέρω αν είναι θέμα εφαρμογών, διέγραψαν skype κ tunein και μέχρι τώρα δεν μου έχει κάνει καμώματα. Δηλ ρε google τόσο δύσκολο να δεις τι παίζει με την σταθερότητα το bt; Το BT μου κάνει std disconnect ειδικά μετά από airplane mode. Ευτυχώς δεν χρειάζεται πιά reboot το τηλέφωνο με off/on το BT έρχεται στα "κανονικά" του. Εννοείται όλα είναι stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 για οποιον ενδιαφερεται/ενδιαφερθει στο μελλον(φτου φτου) , η αλλαγη οθονης μου ειπαν παει 116+φπα . ακριβο μεν αλλα ειναι πολυ πιο φτηνα ακομα και απο σκετο ανταλλακτικο που μπορει να βρει καποιος στο νετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts