Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οποιοι δεν μπορειτε να βαλετε την 4.2 ουτε ΟΤΑ ουτε μεσω cwm,προσπαθηστε να φερετε πιο πριν το κινητο σας σε οσο το δυνατο πιο στοκ κατασταση μπορειτε. Δηλ. αφαιρεστε mods για μπαταρια,navi keys κτλ. και καντε force update OTA. Αλλιως,περαστε τη μεσω cwm, ΑΛΛΑ οχι το ΟΤΑ update του λινκ,αλλα ΟΛΟΚΛΗΡΗ την 4.2 ρομ. Αν βαριεστε να κανετε στησιμο απο την αρχη,καντε μονο wipe cache/dalvik cache και δειτε πώς θα κατσει η ρομ. Βαλτε καποια στοκ prerooted ,απο τις πολλες που εχει το xda.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μου κάνει εντύπωση ότι δεν περνάει ούτε ΟΤΑ άλλα και ούτε από το λινκ.

Μου βγάζει πάντα το ρομποτακι με το θαυμαστικό.:!:

το λινκ ειναι για cwm , οχι για στοκ recovery

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Οποιος εχει χρονο, ο οποιος του ηρθε ΟΤΑ 4.2 σε jakju και κατα προτιμηση δεν εχει πειραξει το κινητο του ποτε με custom roms, ας δει η Bootloader Version: αν ειναι η PRIMELC03

Τσέκαρε το συνημμένο.

Galaxy S8 / 8.0

Ειχες rootkeeper?

Οχι :rolleyes:

Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

Το πληκτρολογιο με ολισθηση δουλευει και στα ελληνικα σε εσας??? εμενα μονο στα αγγλικα, πρεπει να κανω κατι? εψαξα τις μεθοδους εισαγωγης αλλα δεν καταφερα κατι....

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

Πρέπει πρωτα να κατεβάσεις ελληνικό λεξικό

Δουλεύει πάντως

Το μόνο αρνητικό είναι ότι το ελληνικό λεξικό είναι σχετικά φτωχό

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

το λινκ ειναι για cwm , οχι για στοκ recovery

Eγω περασα με cwm αλλα δυστυχως τα ιδια!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Eγω περασα με cwm αλλα δυστυχως τα ιδια!

Τουλαχιστον στο δικο μου την οποια παραθετω εδω μηπως βοηθησω και αλλα παιδια!

Λοιπον τη ζημια την εκανε 1 μικρο αρχειακη το audio_effects.conf

Ακολουθηστε τα βηματα του λινκ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2004886

Δεν εχω χρονο τωρα οποιος δε τα καταφερει θα μπω το βραδακι!

Cudos to rostropol που εκανε το ψαξιμο,εγω απλως ακολουθησα τη διαδικασια!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Οποιος εχει χρονο, ο οποιος του ηρθε ΟΤΑ 4.2 σε jakju και κατα προτιμηση δεν εχει πειραξει το κινητο του ποτε με custom roms, ας δει η Bootloader Version: αν ειναι η PRIMELC03

Ναι έτσι είναι

Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Εγώ από μια μέρα χρήση την4.2 δεν μπορώ να πω ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα... Νομίζω υπερβαλλουν κάποιοι. Όντως η μπαταρία τελειωσε πιο γρήγορα σήμερα, κάποιες εφαρμογές σκρολαρουν πιο καλά τώρα. Ίσως να φαίνεται να αργεί ελάχιστα από την. 4.1.1 αλλά όχι τόσο τραγικά όσο λένε κάποιοι.... Παίρνει βελτίωση πολύ και μακάρι να μας κάνει η Google το χατήρι. Όμως μια χαρά μπορείς κάποιος να την χρησιμοποιεί.
Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Υπερβολές...

Μέχρι στιγμής μια χαρά είναι και δεν βλεπω κανενα πρόβλημα που να αποτρεψει καποιον να την βαλει

Samsung S21 Ultra

Με το προβλημα ασυμβατοτητας του don't panic του πλαισιου υπαρχει καμια λυση?

Έχω και εγώ το don’t panic από το πλαίσιο. Είμαι ακόμη με 4.1.2 και σε αναμονή της 4.2 . Πιστεύω να βγάλει αναβάθμιση σχετικά με το θέμα συμβατότητας για την 4.2. Δοκίμασες να πας ρυθμίσεις και έλεγχο αναβάθμισης ή δεν σου ανοίγει καθόλου την εφαρμογή; Πιστεύω να υπάρχει τρόπος απεγκατάστασης και εγκατάσταση πάλι μήπως και έτσι λειτουργήσει, το δοκίμασες;

Μπορείς να ξεκινήσεις σε recovery πατώντας ταυτόχρονα (από κλειστό) Power, Vol +, Vol -.

Αν δεις το ξεκοιλιασμένο ρομποτάκι με ένα κόκκινο θαυμαστικό, έχεις στοκ :)

Πως φεύγουμε από εκεί να ανοίξω πάλι το κινητό;

edit : οκ τα κατάφερα. Να το γράψω μήπως και δεν το έκανα σωστά. Από recovery πάτησα το πλήκτρο on/off αλλά δεν μου έκανε τίποτα. Το άφησα έτσι αφού έγραψα εδώ για βοήθεια και μετά από 5 περίπου λεπτά έκανε εκκίνηση, να υποθέσω ότι ήταν κάποιο κόλλημα; Πάντως τώρα το κινητό συμπεριφέρεται κανονικά.

Edited by giachtas

Για όσους έχουν stock rom και stock recovery και επιχειρούν να εγκαταστήσουν την ΟΤΑ αλλά τους βγάζει το ρομποτακι με το κοκκινο θαυμαστικο. Αν πατήσετε Vol+ και Power button θα εμφανίσει log file με τη διαδικασία που εκτελείται στο background. Εκεί θα δείτε οτι καπου χτυπαέι η εγκατάσταση. Τι γίνεται λοιπόν. Πριν αρχίσει την εγκατάσταση της αναβάθμισης γίνεται έλεγχος των αρχείων συστήματος και αν συμφωνούν με τις εκδόσεις που θα έπρεπε να είναι (δλδ της stock rom) προχωράει στην εγκατάσταση. Αν κάποιο αρχείο για κάποιο λόγο είχε τροποποιηθεί στο ενδιάμεσο τότε δεν περνάει τον έλεγχο και σταματάει η εγκατάσταση βγάζοντας ένα μήνυμα.

Για παράδειγμα σε μένα στην ΟΤΑ 4.1.2 είχε βγάλει:

assert failed: apply_patch_check("/system/app/Launcher2.apk", "bf73b9a38c29fb77944630d3da3bfc6242f44ed", "9e2c2805829f85be7faa9743756d2b749aa7d496")

Το αρχείο Launcher2.apk που είχε η συσκευή μου είχε διαφορετικό hash απο αυτό που έψαχνε να βρεί η εγκατάσταση. Σε κάποιο φίλο παραπάνω φταίει το αρχείο build.prop. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να κατεβάσετε την έκδοση της stock rom που φοράτε, να κάνετε extract το προβληματικό αρχείο και εν συνεχεία να το κάνετε "push" στο κινητό. Η' αν υπάρχει κάποιος που δεν έχει κάνει ακόμα την αναβάθμιση να το πάρει από τη συσκευή του και να σας το στείλει αρκεί να έχετε την ίδια έκδοση. Αλλιώς ο πιο έυκολος τρόπος είναι να βάλετε ενα custom recovery και να φορτώσετε ολόκληρη τη rom (προσοχη ποια θα κατεβάσετε).

μεχρι χτες (4.1.2) χρησιμοποιουσα καθημερινα bluetooth με εναν φιλο για να ανταλλασουμε αρχεια.

σημερα με 4.2 το bluetooth ενω το ανοιγω με το που παμε να στειλουμε αρχεια ανοιγει και κλεινει απο μονο του και βγαζει error reports και not responding :!:

αχρηστευτηκε τελειως το bluetooth

Άσχετο αλλα όταν φορτίσει πλήρως μου γράφει "Χρεώθηκε" αντί για "Φορτίστηκε"... ::blink::blink::blink:

Εχω περασει την 4.2 απο το Σαββατο 17/11 μεσο toolkit. Την εχω καθαρη χωρις ροοτ και η χρηση που κανω ειναι τηλεφωνα ιντερνετ παιχνιδια. Φωτο ελαχιστα οταν και αν χρειαστει, ειμαι αρκετα ικανοποιοημενος δεν μου εχει κανει το παραμικρο ουτε κολληματα και τετοια και δουλευουν ολα, Νdrive δεν εχω για να πω εαν δουλευει. Οσο για το lockscreen ειναι απλα θεμα συνήθειας, παντος εχω την εντύπωση οτι το μενου κινείται πιο γρήγορα απο την 4.1 αλλα κανει απότομα τελειώματα:happy::happy::happy:
http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Από τισ πολλές προσπάθειες που έκανα για να βάλω την 4,2 τελικά μου έμεινε το κινητό στο χέρι.

Όταν το ανοίγω μένει στο λογότυπο google με το λουκετακι εάν μπω σε recovery μπαίνει αλλά δεν μου δίνει δυνατότητα για restore.(σταματάει σχεδόν αμέσως)

Δοκίμασα με το toolkit να ξαναφλασσαρω την 4.1.2 που ήμουν και δεν τα καταφέρνω γιατί το toolkiτ δεν βρίσκει το κινητό.

Τι να κάνω.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Edited by nikkkkos
ΟΚ

Στα 349 € τιμη ιντερνετ τo εβαλε τo πλαισιo.Αντε τα χριστoυγεννα να τo παρoυμε με 3 κατoσταρικα.

plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-Nexus-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-GALAXY-N.htm

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Στα 349 € τιμη ιντερνετ τo εβαλε τo πλαισιo.Αντε τα χριστoυγεννα να τo παρoυμε με 3 κατoσταρικα.

plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-Nexus-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-GALAXY-N.htm

για ποιο λογο να το παρεις απο πλαισιο? ουτε 310 δεν κανει στα ιντερνετομαγαζα..

350κατι το πηρα εγω το Μαιο

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)