Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

BEATS+XLOUDER! 4.1.1 [21/9/12] JB/AOKP Louder Audio Improvement Patch

Installation:

1. Copy zip to Internal Storage

2. Boot to CWM

3. Install zip from sdcard

4. Reboot

ειμαι με 4.1.1, ανοιχτο bootloader και rooted. θελω να "βαραει" δυνατοτερα το ηχειο γιατι πραγματικα δε το ακουω, οποτε κατεβασα το NexusLouderV4BetaX.zip . Το βαζω καπου σε καποιο φακελο η χυμα μεσα στην SDcard ? Μετα κλεινω το κινητο και παταω βελακι πανω και On και μπαινω στο bootloader, σωστα ? απο εκει πως βρισκω το αρχειο να το κανω install ?

PS: δε παιζει ετσι αφου θα παιζει υψηλοτερα το ηχειο να το χαλασουμε με το περασμα του χρονου :wacko: ?

ειμαι με 4.1.1, ανοιχτο bootloader και rooted. θελω να "βαραει" δυνατοτερα το ηχειο γιατι πραγματικα δε το ακουω, οποτε κατεβασα το NexusLouderV4BetaX.zip . Το βαζω καπου σε καποιο φακελο η χυμα μεσα στην SDcard ? Μετα κλεινω το κινητο και παταω βελακι πανω και On και μπαινω στο bootloader, σωστα ? απο εκει πως βρισκω το αρχειο να το κανω install ?

PS: δε παιζει ετσι αφου θα παιζει υψηλοτερα το ηχειο να το χαλασουμε με το περασμα του χρονου :wacko: ?

Πατάς όλα τα hard keys για να μπεις bootloader... Recovery π.χ CMW έχεις βάλει? Αν ναι τότε πλοηγήσου με τα Volume keys μέχρι να δείς να γράφει recovery και πάτα το power. Εκεί θα μπείς στο recovery και θα επιλέξει install from zip - choose zip και θα ψάξεις τη λίστα για βρείς αυτό που κατέβασες και θα το πατήσεις! Μόλις τελειώσει πάς πίσω στην αρχική του recovery και κάνεις reboot!

P.S.: Μην το συνεχίσεις εδώ το θέμα. Είναι mod και υπάρχει ενότητα ξεχωριστή για αυτά!

Google Pixel 9 Pro XL

οχι δεν εχω βαλει καποιο recovery :blink: , οποτε το σταματαω εδω μιας και ειναι θεμα συμβατοτητας (απουσια CWM) και μιας και υπαρχει και αντιστοιχο thread .

thanks one more time

Επειδή και εγώ αυτό τον σκοπό είχα αλλά δεν μου εμφανίζει τους υπότιτλους μέσω hdmi.

ειπαμε στο hw acceleration για να εχεις και υποτιλους στην οθονη

θα πηγαινεις: settings/developer option / disable HW overlays

αυτη η επιλογη υπαρχει ΜΟΝΟ σε jelly bean :)

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Σκέφτομαι να το πάρω τα Χριστούγεννα,ή όσο πιο γρήγορα μέχρι να δώσω το αρκ ς...! Θα είναι ακόμα διαθέσιμο στην αγορά; Η θα τρομάξω να το βρω;

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σκέφτομαι να το πάρω τα Χριστούγεννα,ή όσο πιο γρήγορα μέχρι να δώσω το αρκ ς...! Θα είναι ακόμα διαθέσιμο στην αγορά; Η θα τρομάξω να το βρω;

πιστευω θα το βρεις ανετα παντου

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου.Τελικα ακολουθησα τη συμβουλη σου και παρηγγειλα τη θηκη που μου συνεστησες.Θα ηθελα να σε ρωτησω για την extended battery τι διαφορα εχεις δει στο τηλεφωνο?Εμενα η απλη βγαζει περιπου μια ημερα αλλα τα εχω σχεδον ολα απενεργοποιημενα wi fi,δεδομενα,φωτεινοτητα οθονης κλπ.τελευταιο θα ηθελα να σε ρωτησω εαν τη παρηγγειλες απο ebay σε ποσες μερες σου ηρθε?
Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου.Τελικα ακολουθησα τη συμβουλη σου και παρηγγειλα τη θηκη που μου συνεστησες.Θα ηθελα να σε ρωτησω για την extended battery τι διαφορα εχεις δει στο τηλεφωνο?Εμενα η απλη βγαζει περιπου μια ημερα αλλα τα εχω σχεδον ολα απενεργοποιημενα wi fi,δεδομενα,φωτεινοτητα οθονης κλπ.τελευταιο θα ηθελα να σε ρωτησω εαν τη παρηγγειλες απο ebay σε ποσες μερες σου ηρθε?

Την παράγγειλα από το λινκ που σου έστειλα (ebay) και ήρθε σε 5 εργάσιμες, από την στιγμή που μου ήρθε mail ότι το προϊόν έφυγε.

Η extended το έχω αναφέρει ξανά, μετά από 2-3 φορτίσεις που θα στρώσει, θα σου δίνει 2-3 ώρες παραπάνω χρήση, ανάλογα με την χρήση που κάνεις στο κινητό. Το standbye εμένα μου κρατάει πολύ περισσότερο με την extended.

Αποστόλης

για καλυτερη διαρκεια μπαταριας βαλε μια custom rom και ασε τη φωτεινοτητα στο αυτοματο και βαλε το widget ωστε αν χρειαστεις το γυρνας προσωρινα σε φουλ φωτεινοτητα.

παιδιά βρήκα αυτήν, αλλά είναι πολύ φθηνή και το σκέφτομαι κατά πόσο είναι αυθεντική. Είναι βέβαια απο top rated seller. Εσείς τι λέτε?

edit : είναι USED, άρα άκυρο παιδιά

Edited by SaintPetrouil

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Μπορεί να μου πει κάποιος πως ενεργοποιούμε τη led ένδειξη για να αναβοσβήνει όταν έχουμε αναπάντητες κλήσεις;Στα μηνύματα λειτουργεί κανονικά, αλλά στις κλήσεις ανάβει συνεχόμενα μόνο όταν με καλούν.

παιδιά βρήκα αυτήν, αλλά είναι πολύ φθηνή και το σκέφτομαι κατά πόσο είναι αυθεντική. Είναι βέβαια απο top rated seller. Εσείς τι λέτε?

edit : είναι USED, άρα άκυρο παιδιά

..και δεν ειναι για το galaxy nexus.

Μπορεί να μου πει κάποιος πως ενεργοποιούμε τη led ένδειξη για να αναβοσβήνει όταν έχουμε αναπάντητες κλήσεις;Στα μηνύματα λειτουργεί κανονικά, αλλά στις κλήσεις ανάβει συνεχόμενα μόνο όταν με καλούν.

δε λειτουργει για τις αναπαντητες. θες εφαρμογη, δοκιμασε το light flow, πολλα παιδια λενε οτι δουλευει τελεια. δεν το εχω χρησιμοποιησει.

ειναι τοσο χαμηλο σε ενταση αυτο το ηχειο...; το ακουω απο παντου....!

ενα σημειο για να χτυπησουν την συσκευη ή πραγματικοτητα...; :/

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ με αυτόν τον τρόπο έλυσα το πρόβλημα με την ένταση του ηχείου.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748803

Έχει αναφερθεί και σε μερικά post πιο πίσω.

επειδη ειμαι σχετικα νεος σε android...μπορω να κανω αυτα που λεει ο οδηγος σε μαμισιο κινητο με jelly bean? οχι rooted,kernels etc...

επειδη ειμαι σχετικα νεος σε android...μπορω να κανω αυτα που λεει ο οδηγος σε μαμισιο κινητο με jelly bean? οχι rooted,kernels etc...

θελει root, και Clockworkmod recovery

εμένα προσωπικά μια χαρά μου φαίνεται, δεν έχει τύχει ποτέ να χάσω κλήση επειδή δεν το άκουσα. Δε σκέφτομαι καν να βάλω volume+

Είναι περί ορέξεως...

Δεν ειναι τοοοοσο χαμηλό, αλλά δεν το λες και από τα δυνατά. Είναι λίγο πιο χαμηλο από το nexus s, sgs. Εχω ακούσει και χαμηλότερο στο evo3d.

Το volume+ διορθώνει το πρόβλημα σε όλες τις συσκευές και όχι μόνο για μεγάφωνα, έχει αρκετές ρυθμίσεις. Αν είσαι σε δωμάτιο με χώρο και θόρυβο το ότι δε θα το ακούσεις είναι σχετικό. Οταν είχα το sgs δεν το άκουγα μερικές φορές και είχε από τα πιο δυνατά ηχεία τότε. Δεν έχει τοσο πρόβλημα.

Λυστε μου μια απορια..

Τα 16 gb του κινητου ειναι ολα διαθεσιμα σαν rom ή υπαρχει μικροτερος δεσμευμενος χωρος που χρησιμοποιειται για αυτο το λογο;

Λυστε μου μια απορια..

Τα 16 gb του κινητου ειναι ολα διαθεσιμα σαν rom ή υπαρχει μικροτερος δεσμευμενος χωρος που χρησιμοποιειται για αυτο το λογο;

ειναι ενιαιος χωρος, τον κανεις οτι θελεις(13,3 πραγματικα gb)

Λυστε μου μια απορια..

Περιπου 13 γιγα ειναι διαθεσιμα στο χρηστη.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

σημερα εκει που επαιζα με το κινητο μου καταλαβα οτι αν το χτυπησω με το δαχτυλο στην πισω πλευρα διπλα στην καμερα κανει εναν ηχο σαν αν εχει χαλαρωσει κατι μεσα και χτυπαει...το κανουν πολλα κινητα αλλα αυτο δεν το ειχα διαπυστωσει απο την αρχη...τα δικα σας το κανουν?

σημερα εκει που επαιζα με το κινητο μου καταλαβα οτι αν το χτυπησω με το δαχτυλο στην πισω πλευρα διπλα στην καμερα κανει εναν ηχο σαν αν εχει χαλαρωσει κατι μεσα και χτυπαει...το κανουν πολλα κινητα αλλα αυτο δεν το ειχα διαπυστωσει απο την αρχη...τα δικα σας το κανουν?

πρεπει να ειναι το autofocus της οθονης!

θα στο επιβεβαιωσουν ομως και οι χρηστες του κινητου καλητερα

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)