djkostas20 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 το δοκιμασα και αυτο και οσο να ναι ειναι λιγο μπερδεμα. ερωτηση : αν χρησιμοποιησω την "stock" εφαρμογη για μηνυματα και τα γραφω σε Greeklish θα τα στελνει με 160 χαρακτηρες ? το λεω γιατι εχω καποια ατομα που μιλαω (πχ γκομενακι :p , ξαδερφια) που ξερουν να διαβαζουν Greeklish, οποτε να μην καθομαι να παιζω με αλλες εφαρμογες . ε οταν ειναι να γραψω καποια μεγαλο μηνυμα με ελληνικους χαρακτηρες θα εχω και το Handcent (το οποιο το εβαλα στην αρχη default app και τωρα παροτι το εβγαλα οταν μου στελνει καποιος μηνυμα το παιρνω εις διπλουν :wacko: ) Το κινητό δεν καταλαβαίνει greeklish η ελληνικά! Χαρακτήρες κοιτάει άρα φυσικά και μπορείς να γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες και να έχεις 160. Εγώ αυτό κάνω γιατί βαρέθηκα τα Go, SMS και λοιπά! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 αρα λοιπον αν γραψεις με λατινικους χαρακτηρες μηνυμα (πχ kalimera file ti kaneis ? tha kanonisoume kamia bolta ?) σε αφηνει να γραψεις 160 χαρακτηρες αντι να σε κοψει στους 60 χαρακτηρες που ειναι το οριο για τα ελληνικα η κανω λαθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Το κινητό δεν καταλαβαίνει greeklish η ελληνικά! Χαρακτήρες κοιτάει άρα φυσικά και μπορείς να γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες και να έχεις 160. Εγώ αυτό κάνω γιατί βαρέθηκα τα Go, SMS και λοιπά! αφού είσαι με cwm γιατί δεν φλασάρεις αυτό το αρχείο για να έχεις 160 χαρακτήρες? εγώ αυτό έχω και λειτουργεί μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android11 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 χτες έγινε η αναβάθμιση σε 4.1.1 το θέμα είναι ότι πλέον δεξιά και αριστερά της οθόνης υπάρχει λίγο μαύρο...δηλαδή το wallpaper ή εκάστοτε εφαρμογή δεν καλύπτει όλη την οθόνη... δεν νομίζω να είναι αυτό φυσιολογικό, σωστά; Όχι δεν είναι δεν πείραξα κάτι στο κινητό ποτέ... τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 (edited) How to install Flash ZIP as usual or if you prefer the APK: • adb push it to /system/app ! or • Backup original Mms.apk (/system/app), just to be safe • Use a file manager (with root access) to copy file to /system/app. • Set apk file permissions to rw-r--r-- (644). • Set apk file ownership to root:root. αμα ηξερα πως να το κανω θα ημουν ευτυχης , γιατι το Mms.apk στο φακελο /system/app ακομα ψαχνω να το βρω ( που ειναι αυτος ο φακελος ? ) Edited September 14, 2012 by ikskarda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 How to install Flash ZIP as usual or if you prefer the APK: • adb push it to /system/app ! or • Backup original Mms.apk (/system/app), just to be safe • Use a file manager (with root access) to copy file to /system/app. • Set apk file permissions to rw-r--r-- (644). • Set apk file ownership to root:root. αμα ηξερα πως να το κανω θα ημουν ευτυχης , γιατι το Mms.apk στο φακελο /system/app ακομα ψαχνω να το βρω ( που ειναι αυτος ο φακελος ? ) σε μένα απευθυνόταν αυτό? αν ναι τότε είσαι ροοτ? αν όχι έχεις διαβάσει για ένα πρόγραμμα το nexus toolkit? αυτό θα σε βοηθήσει να γίνεις ροοτ και να εγκαταστήσεις την cwm για να μπορέσεις να κάνεις flash το zip αρχείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 εχω ανοιξει το bootloader και εγω γινει root κανονικα μεσω του Nexus Toolkit (χτες το βραδυ με αυτο ασχοληθηκα με το που ηρθε το κινητο) . Εχω την εφαρμογη Superuser , το ES Explorer και το Titanium Backup αλλα δε βρισκω το αρχειο και το path Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 εχω ανοιξει το bootloader και εγω γινει root κανονικα μεσω του Nexus Toolkit (χτες το βραδυ με αυτο ασχοληθηκα με το που ηρθε το κινητο) . Εχω την εφαρμογη Superuser , το ES Explorer και το Titanium Backup αλλα δε βρισκω το αρχειο και το path έχεις εγκαταστήσει το cwm??? επιλογή νούμερο 6 απο το nexus toolkit απάντα εδώ μην χαλάμε αυτό το θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322065 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 αφού είσαι με cwm γιατί δεν φλασάρεις αυτό το αρχείο για να έχεις 160 χαρακτήρες? εγώ αυτό έχω και λειτουργεί μια χαρά Αυτό λειτουργεί σε odex rom που είναι η στοκ? Γιατί πολλά τέτοια mod θέλουν να είναι deodex η rom. εχω ανοιξει το bootloader και εγω γινει root κανονικα μεσω του Nexus Toolkit (χτες το βραδυ με αυτο ασχοληθηκα με το που ηρθε το κινητο) . Εχω την εφαρμογη Superuser , το ES Explorer και το Titanium Backup αλλα δε βρισκω το αρχειο και το path Αν το ψάχνεις στην θεωρητική sd του κινητού δεν θα το βρείς. Ωστόσο θες file browser που να έχει πρόσβαση root. Ο ES δεν ξέρω αν έχει... Γιατί δε χρησιμοποιείς Solid που θεωρώ ότι είναι μακράν ο καλύτερος από άποψη UI ή root browser για να βρείς τη διαδρομή αυτή! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 οχι αυτο ομολογω πως δεν το εκανα (εκανα μονο 1,3,4). αντι να το φλασαρω πως γινεται με τον δευτερο τροπο που περιγραφει κανοντας Backup original Mms.apk απο το (/system/app) η δε γινεται επειδη δεν περασα την επιλογη 6 ? ομολογω πως δε το βρισκω αυτο το path μεσα απο ES Explorer δηλαδη γραφοντας αγγλικες λεξεις , ειτε greeklish τα μηνυματα , ειτε ελληνικα παντα σε περιοριζει στους 60-70 χαρακτηρες ? ελεγα μηπως στελνοντας sms γραφοντας με λατινικους χαρακτηρες (greeklish δηλαδη) μηπως εστελνε αυτους τους πολυποθητους 160 χαρακτηρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 οχι αυτο ομολογω πως δεν το εκανα (εκανα μονο 1,3,4). αντι να το φλασαρω πως γινεται με τον δευτερο τροπο που περιγραφει κανοντας Backup original Mms.apk απο το (/system/app) η δε γινεται επειδη δεν περασα την επιλογη 6 ? ομολογω πως δε το βρισκω αυτο το path μεσα απο ES Explorer δηλαδη γραφοντας αγγλικες λεξεις , ειτε greeklish τα μηνυματα , ειτε ελληνικα παντα σε περιοριζει στους 60-70 χαρακτηρες ? ελεγα μηπως στελνοντας sms γραφοντας με λατινικους χαρακτηρες (greeklish δηλαδη) μηπως εστελνε αυτους τους πολυποθητους 160 χαρακτηρες. Σου απάντησα πιο πάνω... άμα γράφεις λατινικά έχεις 160. Μη ρωτάμε τα ίδια και τα ίδια! όσο για τι διαδικασία. Το push-pull των apk δεν χρειάζεται cwm! ****Συνέχισε να ποστάρεις αλλά στο thread που σου είπε το παιδί με τις τροποποιήσεις. Μην σπαμάρουμε και χαλάμε αυτό το thread! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Αυτό λειτουργεί σε odex rom που είναι η στοκ? Γιατί πολλά τέτοια mod θέλουν να είναι deodex η rom. ναι έτσι γράφει, νόμιζα ότι ήσουν με custom rom για αυτό στο πρότεινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 ναι έτσι γράφει, νόμιζα ότι ήσουν με custom rom για αυτό στο πρότεινα Εγώ με custom είμαι αλλά προτιμώ να έχω black themed το app παρά τη μόντα με τα 160 στα ελληνικά που έτσι και αλλιώς δεν χρησιμοποιώ. Το deodexed το είπα για το φίλο που όμως έχει στοκ άρα δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε γιατί σε odex roms δεν παίζει το apk αυτό Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 σας ευχαριστω παιδες για την βοηθεια αν και καπου σας εχω αλλα και καποια τα καταλαβα. το εχω λιωσει το κινητο απο χτες με το να ψαχνω και να του βαζω εφαρμογες προσπαθωντας να μαθω το android και τα "καλουδια" του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 (edited) σας ευχαριστω παιδες για την βοηθεια αν και καπου σας εχω αλλα και καποια τα καταλαβα. το εχω λιωσει το κινητο απο χτες με το να ψαχνω και να του βαζω εφαρμογες προσπαθωντας να μαθω το android και τα "καλουδια" του. Άντε με το καλό κάποια στιγμή να αρχίσεις και το παραπάνω σκάλισμα... Ειδικά αυτό το κινητό ενδείκνυται! ***Πάντως η εφαρμογή του mms που σου είπε ο Xander παραπάνω δεν θα παίξει στο δικό σου γιατί θέλει deodexed rom και η καθαρή στοκ της google είναι odexed! Edited September 14, 2012 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 σε ευχαριστω και ειπα λοιπον να στειλω τα πρωτα μου μηνυματα (απο το default) γραφοντας στο ενα στα ελληνικα και το αλλο στα αγγλικα για να συνηθισω τον νεο τροπο πληκτρολογησης αλλα εχω μια απορια (τυχαιο δε νομιζω :p) εχω ενεργοποιησην μεσα απο τις ρυθμισεις των μηνυματων τις αναφορες παραδοσεις αλλα παροτι εστειλα 2 μηνυματα δεν ειδα να ερχεται καποια αναφορα, ουτε στο notification bar ουτε σαν καποιο μηνυμα παραδοσης . μηπως φταιει οτι εχω επιλεξη restrict data ? η πρεπει να καθεσαι πανω απο το κινητο μηπως ακουσεις με το που το στειλεις καποιον ηχο/ειδοποιηση οτι παραδοθηκε ? γιατι ετσι τωρα δεν καταλαβα αν τα μηνυματα που εστειλα αν παραδοθηκαν στους παραληπτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 σε ευχαριστω και ειπα λοιπον να στειλω τα πρωτα μου μηνυματα (απο το default) γραφοντας στο ενα στα ελληνικα και το αλλο στα αγγλικα για να συνηθισω τον νεο τροπο πληκτρολογησης αλλα εχω μια απορια (τυχαιο δε νομιζω :p) εχω ενεργοποιησην μεσα απο τις ρυθμισεις των μηνυματων τις αναφορες παραδοσεις αλλα παροτι εστειλα 2 μηνυματα δεν ειδα να ερχεται καποια αναφορα, ουτε στο notification bar ουτε σαν καποιο μηνυμα παραδοσης . μηπως φταιει οτι εχω επιλεξη restrict data ? η πρεπει να καθεσαι πανω απο το κινητο μηπως ακουσεις με το που το στειλεις καποιον ηχο/ειδοποιηση οτι παραδοθηκε ? γιατι ετσι τωρα δεν καταλαβα αν τα μηνυματα που εστειλα αν παραδοθηκαν στους παραληπτες Στο μήνυμα που έστειλες σου έχει βγάλει ένα πράσινο tik δίπλα? Αν ναι αυτό είναι η αναφορά παράδοσης. Δεν βγάζει notification στιν μπάρα αλλά ένα notification κάτω χαμηλά που εξαφανίζεται μετά από 2 sec. Ούτε ήχο κάνει! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 (edited) εισαι ωραιος;) . αν δεν μου το ελεγε καποιος να τσεκαρω αυτο το μικροσκοπικο πρασινο τικ ουτε θα το καταλαβαινα πφφφ , δε ξερω τι αλλο να του κανω, εκανα update σε 4.1 JB, εκανα unlock το bootloader, εκανα root, καταλαβα κατα ενα μεγαλο ποσοστο που ειναι το λειτουργικο και οι ρυθμισεις του, εβαλα τα apps που ηθελα, εβαλα και το adobe flash player :D ,τωρα μενει να δω το destinator πως δουλευει και ολες αυτες οι λειτουργιες που εχει (navigation,maps,local,latitude). μιας και το ανεφερα εκτος και αν υπαρχει ειδικο thread για destinator/gps μπορει καποιος με το κινητο σε καποιο app, να οδηγαει και να του λεει πχ στριξε αριστερα,στο 100 μετρα παραμεινε δεξια και τα σχετικα διχως να χρεωνεται ? σαν να ειναι δηλαδη ενα destinator (πχ MLS Destinator) ? η εστω ανοιγοντας το gps και το maps να του βγαλει σε πιο δρομο ειναι (διχως να δινει οδηγιες) Edited September 14, 2012 by ikskarda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos851 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Καλησπερα σε ολους. Αγορασα εχθες απο multirama το galaxy nexus και διαπίστωσα οτι σε χαμηλή φωτεινότητα εμφανιζε κατι καθετες γραμες το άλλαξα και παρατηρώ στο δεύτερο μοβ χρώμα σε χαμηλή φωτεινότητα στο μενού. Διαβασα οτι το εχουν κιαλοι αυτο το πρόβλημα τι να κάνω να το αλλάξω πάλι ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Καλησπερα σε ολους. Αγορασα εχθες απο multirama το galaxy nexus και διαπίστωσα οτι σε χαμηλή φωτεινότητα εμφανιζε κατι καθετες γραμες το άλλαξα και παρατηρώ στο δεύτερο μοβ χρώμα σε χαμηλή φωτεινότητα στο μενού. Διαβασα οτι το εχουν κιαλοι αυτο το πρόβλημα τι να κάνω να το αλλάξω πάλι ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1394358 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos851 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1394358 Μάλλον πρέπει να το αλλάξω και φοβάμαι μηπως ξαναεχω πρόβλημα απογοητεύτηκα σε σχέση με το nexus s που είχα πριν σε θέμα οθόνης πρέπει να ειναι γενικό το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 μιας και το ανεφερα εκτος και αν υπαρχει ειδικο thread για destinator/gps μπορει καποιος με το κινητο σε καποιο app, να οδηγαει και να του λεει πχ στριξε αριστερα,στο 100 μετρα παραμεινε δεξια και τα σχετικα διχως να χρεωνεται ? σαν να ειναι δηλαδη ενα destinator (πχ MLS Destinator) ? η εστω ανοιγοντας το gps και το maps να του βγαλει σε πιο δρομο ειναι (διχως να δινει οδηγιες) με τα περισσοτερα προγραμματα εχεις τους χαρτες στη συσκευη σου και δε χρειαζεται να εχεις 3g για τη πλοηγηση ψαξε στα σχετικα θρεντ Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktrns Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα.Νέος σε android και πήρα πρόσφατα το κινητό χωρίς ακόμα να βάλω κάρτα sim.Από εχθές μου βγάζει ειδοποίηση για ενημέρωση συστήματος. Προφανώς θα είναι για την 4.1.1 καθώς το κινητό φοράει τώρα ICS. Θα πρέπει να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης, και αν ναι θα χαθούν οι 5-6 εφαρμογές που έχω κατεβάσει;Επίσης με την 4.1.1 μπορούμε να βάλουμε εφαρμογές και εκτός του play store (κάπου είχα δει: Anti-piracy measures. Starting in JellyBean, applications will be encrypted with a device-specific key so they can’t simply be copied and uploaded to the Internet.).Τέλος αν γνωρίζετε κάποιο handsfree ή bluetooth με ενσωματωμένο ραδιόφωνο για τη συσκευή μας.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά υποστηρίζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 οχι . Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts