Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδιά, χρησιμοποίησα το τοολκιτ με την επιλογή 4 (ΙΜΜ76D) ενώ το κινητό ήταν IMM76K (όπως διάβασα και όλοι οι άλλοι που το έκαναν εδώ στο φόρουμ) τεσπα όλα καλά η διαδικασία τώρα τρέχω 4.1.1 πάει σφαίρα κανένα πρόβλημα αλλά τωρα βλεπω απο το android system info έχει γινει takju και οχι yakju! είναι πρόβλημα? γιατί έγινε έτσι?? θα έχω μελλοντικά προβλημα σε update κτλ???

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με το θέμα εγγύηση τι γίνεται όταν το μετατρέψουμε σε yakju?

Επίσης, επειδή είμαι άσχετος και εγώ,

1)όταν ξεκλειδώσεις bootloader και το μετατρέψεις, μετά πρέπει να το ξανακλειδώσεις? Αν όχι, μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα.

2) Αν κάνεις την παραπάνω μετατροπή, το κινητό θεωρείται rooted?

1)Με ξεκλείδωτο bootloader δεν έχεις πρόβλημα και αναβαθμίσεις ΟΤΑ παίρνεις. Τον αφήνεις ανοικτό αν θες να αλλάζεις rom, kernel (εκεί θα χάσεις τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις) Αν δεν έχεις τέτοιο σκοπό κλειδωσέ τον (το κινητό χάνει την εγγύηση αν το πας στο service unlocked & rooted)

2) Το root είναι επιπλέον διαδικασία και άρα δεν θεωρείται rooted;)

Edited by leftis69

ρε παιδιά, χρησιμοποίησα το τοολκιτ με την επιλογή 4 (ΙΜΜ76D) ενώ το κινητό ήταν IMM76K (όπως διάβασα και όλοι οι άλλοι που το έκαναν εδώ στο φόρουμ) τεσπα όλα καλά η διαδικασία τώρα τρέχω 4.1.1 πάει σφαίρα κανένα πρόβλημα αλλά τωρα βλεπω απο το android system info έχει γινει takju και οχι yakju! είναι πρόβλημα? γιατί έγινε έτσι?? θα έχω μελλοντικά προβλημα σε update κτλ???

Η 4.1.1 σου ήρθε ΟΤΑ;

Η 4.1.1 σου ήρθε ΟΤΑ;

κατεβασα και φλασαρα τη ρομ απο το xda forum που ειχε και στο videaki οδηγο δεν εκανα OTA

+1 κι από εμένα. Αλλά ρε μάστορα, δεν είδες πριν φλασάρεις ότι έλεγε takju?

Κάπως έτσι μπρικιάζονται κινητά (όχι το GN ευτυχώς).

+1 κι από εμένα. Αλλά ρε μάστορα, δεν είδες πριν φλασάρεις ότι έλεγε takju?

Κάπως έτσι μπρικιάζονται κινητά (όχι το GN ευτυχώς).

αμα παιζει προβλημα να το κανω yakju. Ερωηση: στο τοολκιτ δηλαδη αφου κανω ολα τα βηματα δεν φλασαρω τη ρομ απο το xda forum, Bootaro το κινητο και περιμενω να ερθει OTA? θα γινει Yakju η πρεπει να κανω κατι αλλο?

Δεν εννοώ ότι παίζει πρόβλημα, με παρεξηγήσατε. Αλλά γενικά καλό είναι πριν φλασάρεις κάτι να είσαι σίγουρος τι είναι. Το GN συγχωρεί πολλά ευτυχώς, αλλά να νομίζεις ότι βάζεις ένα firmware και να σου βγει άλλο, δεν είναι καλή πρακτική :)

Για να το κάνω yakju, ποιος τρόπος είναι καλύτερος, με το Tollkit ή ο Οδηγος εδώ?

Ο οδηγός μου φαίνεται δύσκολος πάντως. Στο Toolkit τι πρέπει να κάνω?

Για να το κάνω yakju, ποιος τρόπος είναι καλύτερος, με το Tollkit ή ο Οδηγος εδώ?

Ο οδηγός μου φαίνεται δύσκολος πάντως. Στο Toolkit τι πρέπει να κάνω?

Να διαβάσεις τις 10 τελευταίες σελιδες :-P

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

Φάγαμε τη φόλα και restore όλα!!! ξέρει κανείς κανένα MOD για να δείχνει ποσοστό η μπαταρία που να δουλεύει, για στοκ JB πάντα!!! Επίσης έχει κανείς link από google apps inverted πάλι του JB γιατί του ICS υπάρχουν!

Google Pixel 9 Pro XL

1)Με ξεκλείδωτο bootloader δεν έχεις πρόβλημα και αναβαθμίσεις ΟΤΑ παίρνεις. Τον αφήνεις ανοικτό αν θες να αλλάζεις rom, kernel (εκεί θα χάσεις τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις) Αν δεν έχεις τέτοιο σκοπό κλειδωσέ τον (το κινητό χάνει την εγγύηση αν το πας στο service unlocked & rooted)

2) Το root είναι επιπλέον διαδικασία και άρα δεν θεωρείται rooted;)

Σε ευχαριστώ πολύ!

Και κάτι ακόμα...εφόσον έχεις κανει την διαδικασία και έχεις κλειδώσει bootloader, μπορεί κάποιος να δει οτι έχεις κάνει αυτή την διαδικασία ή είναι απλά σαν να έχεις πάρει ένα κινητό που ήταν google και όχι samsung "branded"?

Επίσης είναι κάποια στιγμή δυνατόν να αναστραφεί η διαδικασία και να επιστρέψει το κινητό σε εντελώς μαμά κατάσταση??

Από την στιγμή που το κινητό έχει κλειδωμένο bootloader και δεν είναι root είναι μαμά. Η Yakju που φλασάραμε είναι επίσημη ρομ αλλά παίρνει τις αναβαθμίσεις αμέσως σε αντίθεση Yakjuxw που αργεί.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Και κάτι ακόμα...εφόσον έχεις κανει την διαδικασία και έχεις κλειδώσει bootloader, μπορεί κάποιος να δει οτι έχεις κάνει αυτή την διαδικασία ή είναι απλά σαν να έχεις πάρει ένα κινητό που ήταν google και όχι samsung "branded"?

Επίσης είναι κάποια στιγμή δυνατόν να αναστραφεί η διαδικασία και να επιστρέψει το κινητό σε εντελώς μαμά κατάσταση??

Αν και δεν το γνωριζω. Θεωρητικα μπορεις να βρεις απο xda καποια jakjuxx(όπως yakjuxw) ρομ και με την ιδια διαδικασια θα γυρναει παλι σε jakjuxx

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Φάγαμε τη φόλα και restore όλα!!! ξέρει κανείς κανένα MOD για να δείχνει ποσοστό η μπαταρία που να δουλεύει, για στοκ JB πάντα!!! Επίσης έχει κανείς link από google apps inverted πάλι του JB γιατί του ICS υπάρχουν!

Εγω εβαλα το notification toggle για να εχω συντομευσεις στην μπαφα ειδοποιησεων οπως ειχα στο galaxy s κ ειδα οτι αφου το σεταρα μου εβγαλε κ επιπλεον κ ποσοστο μπαταριας.πολυ καλη εφαρμογη!!!

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Για ποσοστο μπαταριας προτεινω το battery widget reborn αν και ειναι σε beta το θεωρω το καλυτερο, και ταιριαζει με το pure android.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Υπάρχει τρόπος να βρούμε τα url network stream για τον ΜX player για να δούμε online streaming ?

δεν μπορώ να βρώ προφανώς το σωστό URL και δεν τρέχουν οι επιλογές μου.

Αν εδώ δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο που μπορώ να βρω τέτοια Urls?

Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Battery Monitor Widget

εσάς σε αναμονή ποια είναι η καταναλώσει μπαταρίας πού έχει το κινητό

εμενα -16-20 https://dl.dropbox.com/u/8908047/Screenshot_2012-07-23-00-14-06.png

όταν το HD2 με τα ιδία App και ιδία εκδώσει 4.0.4 είχε -4-6 mA...

Εγω εβαλα το notification toggle για να εχω συντομευσεις στην μπαφα ειδοποιησεων οπως ειχα στο galaxy s κ ειδα οτι αφου το σεταρα μου εβγαλε κ επιπλεον κ ποσοστο μπαταριας.πολυ καλη εφαρμογη!!!

Ειχα δοκιμάσει το notification toggle αλλα δε μπορω να πω οτι με τρελανε αν και ετσι κ αλλιως δεν θέλω να κατεβάζω τη μπάρα για να δω ποσοστό

Google Pixel 9 Pro XL

Για ποσοστο μπαταριας προτεινω το battery widget reborn αν και ειναι σε beta το θεωρω το καλυτερο, και ταιριαζει με το pure android.

Δεν θέλω να το έχω σαν ειδοποίηση... θέλω το εικονιδιο της μπαταρίας να εχει μέσα και ποσοστο... εχω δοκιμασει μερικά απο xda αλλα δεν λειτουργουν. Χρειάζεται mod του systemUI.apk

Ουτε widget θέλω... εμφάνιση ποσοστου όπως υπαρχει π.χ. σε CM

Google Pixel 9 Pro XL

Δεν θέλω να το έχω σαν ειδοποίηση... θέλω το εικονιδιο της μπαταρίας να εχει μέσα και ποσοστο... εχω δοκιμασει μερικά απο xda αλλα δεν λειτουργουν. Χρειάζεται mod του systemUI.apk

Για δες αυτά

Το battery circle το δοκιμασες?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Για δες αυτά

Και πως τα βαζουμε αυτα στο κινητο? Μπορει να βοηθησει καποιος? :)

Για δες αυτά

Εχω στοκ jakju με 4.1.1 και στοκ recocery. Μέσω του toolkit φλάσαρα τον cwm με τη επιλογή μία φορά και όχι μόνιμα και φλάσαρα αυτά που μου έστειλες και εσύ... Συγκεκριμένα το Jealy Bean Battery Mod v2 και το CM9 Battery...

Δεν λειτουργει κανένα και να εξηγηθώ! Δεν υπάρχει πουθένα το status bar, αλλα επιπρόσθέτως δεν υπάρχουν και τα softkeys!!! ( αυτο εννούσα οτι έφαγα φόλα λιγα ποστ πιο πάνω!!!)

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)