gokarbou Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 ρε παιδιά, χρησιμοποίησα το τοολκιτ με την επιλογή 4 (ΙΜΜ76D) ενώ το κινητό ήταν IMM76K (όπως διάβασα και όλοι οι άλλοι που το έκαναν εδώ στο φόρουμ) τεσπα όλα καλά η διαδικασία τώρα τρέχω 4.1.1 πάει σφαίρα κανένα πρόβλημα αλλά τωρα βλεπω απο το android system info έχει γινει takju και οχι yakju! είναι πρόβλημα? γιατί έγινε έτσι?? θα έχω μελλοντικά προβλημα σε update κτλ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 (edited) Με το θέμα εγγύηση τι γίνεται όταν το μετατρέψουμε σε yakju? Επίσης, επειδή είμαι άσχετος και εγώ, 1)όταν ξεκλειδώσεις bootloader και το μετατρέψεις, μετά πρέπει να το ξανακλειδώσεις? Αν όχι, μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα. 2) Αν κάνεις την παραπάνω μετατροπή, το κινητό θεωρείται rooted? 1)Με ξεκλείδωτο bootloader δεν έχεις πρόβλημα και αναβαθμίσεις ΟΤΑ παίρνεις. Τον αφήνεις ανοικτό αν θες να αλλάζεις rom, kernel (εκεί θα χάσεις τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις) Αν δεν έχεις τέτοιο σκοπό κλειδωσέ τον (το κινητό χάνει την εγγύηση αν το πας στο service unlocked & rooted) 2) Το root είναι επιπλέον διαδικασία και άρα δεν θεωρείται rooted;) Edited July 22, 2012 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 ρε παιδιά, χρησιμοποίησα το τοολκιτ με την επιλογή 4 (ΙΜΜ76D) ενώ το κινητό ήταν IMM76K (όπως διάβασα και όλοι οι άλλοι που το έκαναν εδώ στο φόρουμ) τεσπα όλα καλά η διαδικασία τώρα τρέχω 4.1.1 πάει σφαίρα κανένα πρόβλημα αλλά τωρα βλεπω απο το android system info έχει γινει takju και οχι yakju! είναι πρόβλημα? γιατί έγινε έτσι?? θα έχω μελλοντικά προβλημα σε update κτλ??? Η 4.1.1 σου ήρθε ΟΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokarbou Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Η 4.1.1 σου ήρθε ΟΤΑ; κατεβασα και φλασαρα τη ρομ απο το xda forum που ειχε και στο videaki οδηγο δεν εκανα OTA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 +1 κι από εμένα. Αλλά ρε μάστορα, δεν είδες πριν φλασάρεις ότι έλεγε takju? Κάπως έτσι μπρικιάζονται κινητά (όχι το GN ευτυχώς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokarbou Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 +1 κι από εμένα. Αλλά ρε μάστορα, δεν είδες πριν φλασάρεις ότι έλεγε takju? Κάπως έτσι μπρικιάζονται κινητά (όχι το GN ευτυχώς). αμα παιζει προβλημα να το κανω yakju. Ερωηση: στο τοολκιτ δηλαδη αφου κανω ολα τα βηματα δεν φλασαρω τη ρομ απο το xda forum, Bootaro το κινητο και περιμενω να ερθει OTA? θα γινει Yakju η πρεπει να κανω κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Δεν εννοώ ότι παίζει πρόβλημα, με παρεξηγήσατε. Αλλά γενικά καλό είναι πριν φλασάρεις κάτι να είσαι σίγουρος τι είναι. Το GN συγχωρεί πολλά ευτυχώς, αλλά να νομίζεις ότι βάζεις ένα firmware και να σου βγει άλλο, δεν είναι καλή πρακτική :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Αν δεν θα υπάρχει θέμα με το service άστο έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netswim Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Για να το κάνω yakju, ποιος τρόπος είναι καλύτερος, με το Tollkit ή ο Οδηγος εδώ? Ο οδηγός μου φαίνεται δύσκολος πάντως. Στο Toolkit τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Για να το κάνω yakju, ποιος τρόπος είναι καλύτερος, με το Tollkit ή ο Οδηγος εδώ? Ο οδηγός μου φαίνεται δύσκολος πάντως. Στο Toolkit τι πρέπει να κάνω? Να διαβάσεις τις 10 τελευταίες σελιδες :-P Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Φάγαμε τη φόλα και restore όλα!!! ξέρει κανείς κανένα MOD για να δείχνει ποσοστό η μπαταρία που να δουλεύει, για στοκ JB πάντα!!! Επίσης έχει κανείς link από google apps inverted πάλι του JB γιατί του ICS υπάρχουν! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 1)Με ξεκλείδωτο bootloader δεν έχεις πρόβλημα και αναβαθμίσεις ΟΤΑ παίρνεις. Τον αφήνεις ανοικτό αν θες να αλλάζεις rom, kernel (εκεί θα χάσεις τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις) Αν δεν έχεις τέτοιο σκοπό κλειδωσέ τον (το κινητό χάνει την εγγύηση αν το πας στο service unlocked & rooted) 2) Το root είναι επιπλέον διαδικασία και άρα δεν θεωρείται rooted;) Σε ευχαριστώ πολύ! Και κάτι ακόμα...εφόσον έχεις κανει την διαδικασία και έχεις κλειδώσει bootloader, μπορεί κάποιος να δει οτι έχεις κάνει αυτή την διαδικασία ή είναι απλά σαν να έχεις πάρει ένα κινητό που ήταν google και όχι samsung "branded"? Επίσης είναι κάποια στιγμή δυνατόν να αναστραφεί η διαδικασία και να επιστρέψει το κινητό σε εντελώς μαμά κατάσταση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Από την στιγμή που το κινητό έχει κλειδωμένο bootloader και δεν είναι root είναι μαμά. Η Yakju που φλασάραμε είναι επίσημη ρομ αλλά παίρνει τις αναβαθμίσεις αμέσως σε αντίθεση Yakjuxw που αργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ! Και κάτι ακόμα...εφόσον έχεις κανει την διαδικασία και έχεις κλειδώσει bootloader, μπορεί κάποιος να δει οτι έχεις κάνει αυτή την διαδικασία ή είναι απλά σαν να έχεις πάρει ένα κινητό που ήταν google και όχι samsung "branded"? Επίσης είναι κάποια στιγμή δυνατόν να αναστραφεί η διαδικασία και να επιστρέψει το κινητό σε εντελώς μαμά κατάσταση?? Αν και δεν το γνωριζω. Θεωρητικα μπορεις να βρεις απο xda καποια jakjuxx(όπως yakjuxw) ρομ και με την ιδια διαδικασια θα γυρναει παλι σε jakjuxx Edited July 22, 2012 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Φάγαμε τη φόλα και restore όλα!!! ξέρει κανείς κανένα MOD για να δείχνει ποσοστό η μπαταρία που να δουλεύει, για στοκ JB πάντα!!! Επίσης έχει κανείς link από google apps inverted πάλι του JB γιατί του ICS υπάρχουν! Εγω εβαλα το notification toggle για να εχω συντομευσεις στην μπαφα ειδοποιησεων οπως ειχα στο galaxy s κ ειδα οτι αφου το σεταρα μου εβγαλε κ επιπλεον κ ποσοστο μπαταριας.πολυ καλη εφαρμογη!!! Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Για ποσοστο μπαταριας προτεινω το battery widget reborn αν και ειναι σε beta το θεωρω το καλυτερο, και ταιριαζει με το pure android. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Υπάρχει τρόπος να βρούμε τα url network stream για τον ΜX player για να δούμε online streaming ? δεν μπορώ να βρώ προφανώς το σωστό URL και δεν τρέχουν οι επιλογές μου. Αν εδώ δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο που μπορώ να βρω τέτοια Urls? Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Φάγαμε τη φόλα και restore όλα!!! ξέρει κανείς κανένα MOD για να δείχνει ποσοστό η μπαταρία που να δουλεύει, για στοκ JB πάντα!!! Επίσης έχει κανείς link από google apps inverted πάλι του JB γιατί του ICS υπάρχουν! Battery Monitor Widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 εσάς σε αναμονή ποια είναι η καταναλώσει μπαταρίας πού έχει το κινητό εμενα -16-20 https://dl.dropbox.com/u/8908047/Screenshot_2012-07-23-00-14-06.png όταν το HD2 με τα ιδία App και ιδία εκδώσει 4.0.4 είχε -4-6 mA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Εγω εβαλα το notification toggle για να εχω συντομευσεις στην μπαφα ειδοποιησεων οπως ειχα στο galaxy s κ ειδα οτι αφου το σεταρα μου εβγαλε κ επιπλεον κ ποσοστο μπαταριας.πολυ καλη εφαρμογη!!! Ειχα δοκιμάσει το notification toggle αλλα δε μπορω να πω οτι με τρελανε αν και ετσι κ αλλιως δεν θέλω να κατεβάζω τη μπάρα για να δω ποσοστό Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Battery Monitor Widget Για ποσοστο μπαταριας προτεινω το battery widget reborn αν και ειναι σε beta το θεωρω το καλυτερο, και ταιριαζει με το pure android. Δεν θέλω να το έχω σαν ειδοποίηση... θέλω το εικονιδιο της μπαταρίας να εχει μέσα και ποσοστο... εχω δοκιμασει μερικά απο xda αλλα δεν λειτουργουν. Χρειάζεται mod του systemUI.apk Ουτε widget θέλω... εμφάνιση ποσοστου όπως υπαρχει π.χ. σε CM Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Δεν θέλω να το έχω σαν ειδοποίηση... θέλω το εικονιδιο της μπαταρίας να εχει μέσα και ποσοστο... εχω δοκιμασει μερικά απο xda αλλα δεν λειτουργουν. Χρειάζεται mod του systemUI.apk Ουτε widget θέλω... εμφάνιση ποσοστου όπως υπαρχει π.χ. σε CM Για δες αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Δεν θέλω να το έχω σαν ειδοποίηση... θέλω το εικονιδιο της μπαταρίας να εχει μέσα και ποσοστο... εχω δοκιμασει μερικά απο xda αλλα δεν λειτουργουν. Χρειάζεται mod του systemUI.apk Ουτε widget θέλω... εμφάνιση ποσοστου όπως υπαρχει π.χ. σε CM Το battery circle το δοκιμασες? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Για δες αυτά Και πως τα βαζουμε αυτα στο κινητο? Μπορει να βοηθησει καποιος? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 (edited) Για δες αυτά Εχω στοκ jakju με 4.1.1 και στοκ recocery. Μέσω του toolkit φλάσαρα τον cwm με τη επιλογή μία φορά και όχι μόνιμα και φλάσαρα αυτά που μου έστειλες και εσύ... Συγκεκριμένα το Jealy Bean Battery Mod v2 και το CM9 Battery... Δεν λειτουργει κανένα και να εξηγηθώ! Δεν υπάρχει πουθένα το status bar, αλλα επιπρόσθέτως δεν υπάρχουν και τα softkeys!!! ( αυτο εννούσα οτι έφαγα φόλα λιγα ποστ πιο πάνω!!!) Edited July 23, 2012 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts