nikoskat Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 μεγειες :D εχει καποιες οδηγιες στο xda για να δουλευει καλα το now..κατα ποσο πιανει δεν ξερω. λεει για επιλογη γλωσσας κλπ. ψαξ' το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 (edited) Αρχεία μουσικής και φωτό, υποθέτω πως γίνονται back up μέσω υπολογιστή. Τα υπόλοιπα που αφορούν User data και user applications? Ακριβως για φωτο+μουσικη.Για user data+apps πρεπει να εισαι root(αν και καπου ειχε παρει το ματι μου τροπο και χωρις να εισαι root).Αν εισαι root τοτε κατεβαζεις το titanium backup απο το market μεγειες :D εχει καποιες οδηγιες στο xda για να δουλευει καλα το now..κατα ποσο πιανει δεν ξερω. λεει για επιλογη γλωσσας κλπ. ψαξ' το. Και εγω με 4.1.1 ota:cool: Edited July 12, 2012 by mcde Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Ναι πρεπει να το βαλεις στα Αγγλικα το κινητο (μενου κτλ). Δεν καταλαβα ομως γιατι... τι το πειραζει να ναι στα Ελληνικα αφου παλι αγγλικα ειναι η ρυθμιση της φωνης. Επισης υπαρχει καμια καινουργια εκδοση για το Swype? Τωρα που κλεινει προς τα κατω το πληκτρολογιο, αν και δουλευει το Swype δεν φαινεται και πολυ καλο στο ματι εννοω... τα κουμπια ειναι λιγο διαφορετικα το περίγραμμα τους... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Να απενεργοποιησουμε multiling keyboard?Το stock keyboard με ελληνικα εχει 160 support? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Οχι δεν εχει. Οπως δεν εχει και λεξικο... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Ναι πρεπει να το βαλεις στα Αγγλικα το κινητο (μενου κτλ). Δεν καταλαβα ομως γιατι... τι το πειραζει να ναι στα Ελληνικα αφου παλι αγγλικα ειναι η ρυθμιση της φωνης. Επισης υπαρχει καμια καινουργια εκδοση για το Swype? Τωρα που κλεινει προς τα κατω το πληκτρολογιο, αν και δουλευει το Swype δεν φαινεται και πολυ καλο στο ματι εννοω... τα κουμπια ειναι λιγο διαφορετικα το περίγραμμα τους... Καταλαβαίνει πάντως greeklish , πχ call spiti Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Ναι πρεπει να το βαλεις στα Αγγλικα το κινητο (μενου κτλ). Δεν καταλαβα ομως γιατι... τι το πειραζει να ναι στα Ελληνικα αφου παλι αγγλικα ειναι η ρυθμιση της φωνης.Το Google Now φαίνεται να δουλεύει μόνο με συγκεκριμένες γλώσσες προς το παρόν, φαίνεται ότι οι κάρτες είναι φτιαγμένες μόνο για αυτές. Επισης υπαρχει καμια καινουργια εκδοση για το Swype? Τωρα που κλεινει προς τα κατω το πληκτρολογιο, αν και δουλευει το Swype δεν φαινεται και πολυ καλο στο ματι εννοω... τα κουμπια ειναι λιγο διαφορετικα το περίγραμμα τους...Έχει βγάλει νέα beta το swype εδώ και ένα μήνα περίπου (δεν θυμάμαι ακριβώς) έχει κάποιες διαφορές, π.χ. αφαίρεσαν το πλήκτρο αλλαγής γλώσσας, μεγάλωσαν όλα τα πλήκτρα κλπ. Επίσης η προηγούμενη μου φαίνεται πετύχαινε καλύτερα τις λέξεις που ήθελα. Δεν ξέρω αν έχουν βγάλει κάτι άλλο από τότε. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos262 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 (edited) Παιδιά καλησπέρα και από μένα. Μπορεί κάποιος να μου πει αν θα έχω και εγώ την αναβάθμιση? Το τηλ φοράει κανονική rom και δεν είναι root. Edited July 12, 2012 by nikos262 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 (edited) Αν χτυπήσουμε πολλές φορές πάνω στην έκδοση http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2012-07-13-02-54-44.png Edited July 13, 2012 by Superuser Διόρθωση μεγάλης εικόνας Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 (edited) Και αν χτυπήσεις μερικές ακόμα: http://i124.photobucket.com/albums/p39/drdino1985/Screenshot_2012-07-10-02-18-03.png Όπου μπορείς να πετάξεις τα φασολάκια εκτός.οθόνης φλικαροντας :D Edited July 13, 2012 by Superuser Διόρθωση μεγάλης εικόνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Παιδιά βοήθεια ...είχα custom rom Android Paranoid IMM76L για να μου έρθει το ΟΤΑ κατέβασα απο toolkit 7.4 stock rom IMM76D και με το που τελείωσε μου έκανε αναβάθμιση σε ΙΜΜ76Ι , τώρα το τηλέφωνο είναι χωρίς root , με ξεκλείδωτο bootloader και stock recovery...Να περιμένω ΟΤΑ? αν όχι μπορεί κανείς να με βοηθήσει με ένα λίνκ να περάσω την 4.1 έστω χειροκίνητα? Ευχαριστώ οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή αλλά έχω το τηλέφωνο 2 ημέρες και δεν έχω εξοικειωθεί ακόμα... Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Παιδιά καλησπέρα και από μένα. Μπορεί κάποιος να μου πει αν θα έχω και εγώ την αναβάθμιση? Το τηλ φοράει κανονική rom και δεν είναι root. Κατεβασε απο το market το android system info και πηγαινε στο tab system και κανε expand το buildinfos.Δες στο fingerprint τί σου γραφει.yakju ή yakjuxw.Αν εχεις yakju τοτε σχετικα συντομα θα σου ερθει το upgrade Παιδιά βοήθεια ...είχα custom rom Android Paranoid IMM76L για να μου έρθει το ΟΤΑ κατέβασα απο toolkit 7.4 stock rom IMM76D και με το που τελείωσε μου έκανε αναβάθμιση σε ΙΜΜ76Ι , τώρα το τηλέφωνο είναι χωρίς root , με ξεκλείδωτο bootloader και stock recovery...Να περιμένω ΟΤΑ? αν όχι μπορεί κανείς να με βοηθήσει με ένα λίνκ να περάσω την 4.1 έστω χειροκίνητα? Ευχαριστώ οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή αλλά έχω το τηλέφωνο 2 ημέρες και δεν έχω εξοικειωθεί ακόμα... Ναι να περιμενεις.Υπαρχει βεβαια και τροπος να το περασεις οπως λεει εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1419170 με το Method 2 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos262 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Ευχαριστώ φίλε μου. Έκανα όπως μου είπες και μου εμφανίζει αυτό. Οπότε θα περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Ξέρω ότι θα ρωτήσω κάτι χαζό τελείως αλλά πόσα galaxy nexus υπάρχουν? Πρέπει να προσέξω κάτι? I9250 GALAXY NEXUS WH DE έχει κάποια διαφορά ενα στο τέλος είναι EU??? Η εγγύηση εαν είναι προϊόν παραεισαγωγής ισχύει στη Samsung ή στο κατάστημα αγοράς? Κανείς που να γνωρίζει??? Θα παραγγείλω ένα 9250 white DE και ελπίζω να μην υπάρχει διαφορά! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Το nexus μου απόκτησε μία μεγάλη ρωγμή επειδή έκατσα επάνω του. Δουλεύει κανονικά η οθόνη απλώς έχει την ρωγμή. Πολύ ευαίσθητο ρε γμτ. στο iphone είχα κάτσει χιλιάδες φορές (ήμουν και +25 κιλά :P ) και δεν είχε πάθει τίποτα. Έχετε ιδέα πόσο να υπολογίζω το κόστος επισκευής;; Που μου προτείνετε να πάω να το φτιάξω;; Μένω στην Γλυφάδα, μη μου πείτε να πάω κέντρο Αθηνών εκεί δεν περνάω που να με πληρώνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Το nexus μου απόκτησε μία μεγάλη ρωγμή επειδή έκατσα επάνω του. Δουλεύει κανονικά η οθόνη απλώς έχει την ρωγμή. Πολύ ευαίσθητο ρε γμτ. στο iphone είχα κάτσει χιλιάδες φορές (ήμουν και +25 κιλά :P ) και δεν είχε πάθει τίποτα. Έχετε ιδέα πόσο να υπολογίζω το κόστος επισκευής;; Που μου προτείνετε να πάω να το φτιάξω;; Μένω στην Γλυφάδα, μη μου πείτε να πάω κέντρο Αθηνών εκεί δεν περνάω που να με πληρώνουν. Smartec Φειδιππιδου 7 Χαϊδαρι..Ειναι το επισημο της samsung.Απλα θα περασεις απο το κεντρο :lol: Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος περιπου 200 ευρα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos262 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Παιδιά καλημέρα και ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις. Η 2η ερώτηση που έχω είναι η εξής... Τα links που υπάρχουν όπως και εδώ στο forum για να κατεβασουμε την αναβάθμισηκι να την περάσουμε χειροκίνητα είναι η ίδια που περιμένουμε και από OTA ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 http://www.skroutz.gr/c/583/antallaktika-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC+galaxy+nexus+ αν δεις ανταλλακτικό όλη η οθόνη γύρω στα 200 ευρώ!!! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 (edited) Παιδιά βοήθεια ...είχα custom rom Android Paranoid IMM76L για να μου έρθει το ΟΤΑ κατέβασα απο toolkit 7.4 stock rom IMM76D και με το που τελείωσε μου έκανε αναβάθμιση σε ΙΜΜ76Ι , τώρα το τηλέφωνο είναι χωρίς root , με ξεκλείδωτο bootloader και stock recovery...Να περιμένω ΟΤΑ? αν όχι μπορεί κανείς να με βοηθήσει με ένα λίνκ να περάσω την 4.1 έστω χειροκίνητα? Ευχαριστώ οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή αλλά έχω το τηλέφωνο 2 ημέρες και δεν έχω εξοικειωθεί ακόμα... αν του περασες yakju θα σου ερθει ota, εγω αυτο ειχα κανει το κινητο μου ηταν με ξεκλειδωτο bootloader και ΙΜΜ76Ι περασμενη απο το toolkit κι εκει που καθομουν ωραια και καλα (χωρις να του κανω συνεχεια check for updates) , εσκασε μονη της η ειδοποιηση οτι ηρθε αναβαθμιση http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2012-07-12-21-53-52.png Κανείς που να γνωρίζει??? Θα παραγγείλω ένα 9250 white DE και ελπίζω να μην υπάρχει διαφορά! αν αυτο το DE σημαινει οτι ειναι γερμανικο, τοτε θα παιρνει πιο αργα τις αναβαθμισεις εγω οταν πηρα το δικο (επισης γερμανικης παραεισαγωγης) μου εφτασε μεχρι 4.0.2 αλλα ειναι σχετικα απλο να του περασεις rom της google και να εχεις αμεσα τις τελευταιες εκδοσεις το hardware ειναι το ιδιο, δεν υπαρχει καποια διαφορα οποτε οποια εκδοση κι αν ειναι, ειναι στο χερι σου να το κανεις να ειναι η σωστη ;) Edited July 13, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Κατεβασε απο το market το android system info και πηγαινε στο tab system και κανε expand το buildinfos.Δες στο fingerprint τί σου γραφει.yakju ή yakjuxw.Αν εχεις yakju τοτε σχετικα συντομα θα σου ερθει το upgrade - Καλημέρα. Μπορείς να δεις τι έκδοση συσκευής έχεις από τον "μέγα ρουφιάνο" (google maps)!!! και δεν χρειάζεται να κατεβάσεις καμία έξτρα εφαρμογη για να το μάθεις .... :rolleyes: - Αν έχεις αγγλική γλώσσα περιβάλλοντος: >ανοίγεις την εφαρμογή maps/settings/about ... και βουαλά !! - Αν έχεις ελληνικό περιβάλλον: > ανοίγεις χάρτες/ρυθμίσεις/σχετικά με ... συσκευή: ...... !!! :cool: - Βαρέθηκα να περιμένω πότε θα δεήσει η google να στείλει την ενημέρωση κατά δω και το πλακωσα στις γρήγορες!!! - Στην έκτη με έβδομη διαγραφή των δεδομένων του πλαισίου υπηρεσιών της google ,τσαααααακ !!! εμφανίστηκε η ευλογημένη!!! - Πλέον 4.1.1/JRO03C .... και στα δικά σας !! :D Φιλικά Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 (edited) Διαγραφή των δεδομένων του πλαισίου υπηρεσιών google και μπραααφ.. Να τη η ΟΤΑ. Πολύ smooth. Το καταλαβαίνεις απο το πρώτο δευτερόλεπτο. Επίσης βελτιώθηκε λίγο η ένταση του ηχείου. Ο ήχος αφής επιτέλους ακούγεται. Το μόνο αρνητικό είναι οτι έχω θέμα με το root μιας και πλέον δεν ζητάει permission. update: Ολά καλά και με το root access κατεβάζοντας το νέο GNex TOOLKIT V7.4 απο το xda. Πλέον και αυτο είναι full functional. Edited July 13, 2012 by brokesmack Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Smartec Φειδιππιδου 7 Χαϊδαρι..Ειναι το επισημο της samsung.Απλα θα περασεις απο το κεντρο :lol: Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος περιπου 200 ευρα Ευχαριστώ πολύ!! καλά αν έχει 200€ καληνύχτα, θα ζήσω με την χαρακιά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Διαγραφή των δεδομένων του πλαισίου υπηρεσιών google και μπραααφ.. Να τη η ΟΤΑ. Πολύ smooth. Το καταλαβαίνεις απο το πρώτο δευτερόλεπτο. Επίσης βελτιώθηκε λίγο η ένταση του ηχείου. Ο ήχος αφής επιτέλους ακούγεται. Το μόνο αρνητικό είναι οτι έχω θέμα με το root μιας και πλέον δεν ζητάει permission. update: Ολά καλά και με το root access κατεβάζοντας το νέο GNex TOOLKIT V7.4 απο το xda. Πλέον και αυτο είναι full functional. Να 'σαι καλα για το κολπακι. Και επισημα με 4.1 με την τεταρτη προσπαθεια. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Το nexus μου απόκτησε μία μεγάλη ρωγμή επειδή έκατσα επάνω του. Δουλεύει κανονικά η οθόνη απλώς έχει την ρωγμή. Πολύ ευαίσθητο ρε γμτ. στο iphone είχα κάτσει χιλιάδες φορές (ήμουν και +25 κιλά :P ) και δεν είχε πάθει τίποτα. Έχετε ιδέα πόσο να υπολογίζω το κόστος επισκευής;; Που μου προτείνετε να πάω να το φτιάξω;; Μένω στην Γλυφάδα, μη μου πείτε να πάω κέντρο Αθηνών εκεί δεν περνάω που να με πληρώνουν. Επειδή όλο και κάποιος φανμπόις θα σε κάνε copy/paste, όταν είσαι +25 κιλά έχεις περισσότερο "μαξιλαράκι" :lol: Πάντως εμένα πρόσφατα έφαγε μια σούπα το Nexus που αν είχα iPhone θα είχαν σπάσει όλα τα τζάμια, και του άφησε απλά μια γρατζουνίτσα στο πλαστικό. Πάλι δεν σκέφτομαι να του βάλω θήκη / screen protector. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 εγω οταν πηρα το δικο (επισης γερμανικης παραεισαγωγης) μου εφτασε μεχρι 4.0.2 αλλα ειναι σχετικα απλο να του περασεις rom της google και να εχεις αμεσα τις τελευταιες εκδοσεις το hardware ειναι το ιδιο, δεν υπαρχει καποια διαφορα οποτε οποια εκδοση κι αν ειναι, ειναι στο χερι σου να το κανεις να ειναι η σωστη ;) Τότε προχωράω κανονικά την παραγγελία!!!:D:D Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts