Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μακρια απο Birdphone. Εγω το εχω εδω κι ενα χρονο και οταν το εστειλα στην Arvato για service μου ειπαν οτι ειναι Ασιατικο και δεν εχει εγγυηση.

Μακριαααα

Το ίδιο έπαθα κατά κάποιο τρόπο και εγώ με ενα αλλο κατάστημα, το VNP. Είχα πάρει απ' αυτό μέσω του Ricardo το HTC incredible s σε καλή τιμή. Όταν όμως χρειάστηκε να του κανω hard reset έχασε την ελληνική γλώσσα και από εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να ηταν παρά εισαγωγής. Μάλιστα κάποια φορά, είχε βάλει προσφορά το VNP ανταλλαγή μεταχειρισμένου με καινούργιο και οταν τους πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω λεπτομέρειες, μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν ανταλλαγή με το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Η Arvato όμως απ' οτι ξέρω έχει το service για htc, καλύπτει και Samsung συσκευές; Οσο για το service της HTC μου είχαν πει τηλεφωνικός ότι καλύπτουν όλες τις συσκευές από όπου και αν είναι. Μάλιστα έχω ακούσει γενικά καλές κριτικές για την Arvato. Συγνώμη για το λίγο off topic.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα! Αυτό οφείλεται στην τεχνολογία των super amoled οθονών και λέγεται burnout... Η Samsung το καλύπτει με την εγγύηση και μπορείς να αλλάξει οθόνη αφού το ίδιο πρόβλημα τα είχα και στο Galaxy SII...

Τι ακυρο ειναι αυτο τωρα με το burnout, στα καλα καθουμενα το επαθε, εκτος απο το service , διορθωνεται και καπως αλλιω μηπως ?

thanks.

Τι ακυρο ειναι αυτο τωρα με το burnout, στα καλα καθουμενα το επαθε, εκτος απο το service , διορθωνεται και καπως αλλιω μηπως ?

thanks.

Απο τα λιγα που ξέρω απο το φόρουμ (αν κάνω λάθος να με διορθώσει κάποιος) είναι οτι το φαινόμενο του ghosting εμφανίζεται σε super amoled κ σε καποιες retina.

Τώρα το ακούω οτι διορθώνεται...

δεν ειπα οτι διορθωνεται φιλε μου, απλα ρωτησα εκτος απο το service, διορθωνεται και καπως αλλιως ?

δεν ειπα οτι διορθωνεται φιλε μου, απλα ρωτησα εκτος απο το service, διορθωνεται και καπως αλλιως ?

Για τον djtutis πηγαινε η παραθεση...

Προσωπικα πρωτη φορα το ακουω για σερβις.

Εχω το κινητο απο την 4.0.2 εκδοση και αυτο που παρατηρησα ειναι οτι απο την 4.1.2 υπαρχει μεγαλη βελτιωση στο συγκεκριμενο θεμα.

Δεν ητανε η ιδεα μου γιατι βγηκανε και αλλοι που το παρατητρησαν.

Ρε παιδιά στην 4.2.2 πως μπορούμε να έχουμε δόνηση παντού όταν βάζουμε δόνηση από τα volume buttons και να έχουμε ήχο παντού ΧΩΡΙΣ δόνηση όταν αυξάνουμε την ένταση από τα volume buttons;;; μεγάλη βλακεία αλλαγή από την Google. Παλιότερα είχε επιλογή πχ στα μηνύματα να είχε δόνηση όταν εβαζες αθόρυβο..

Έπιασα χθες στα χέρια μου την ίδια στιγμή τα galaxy s3 και nexus 4

Η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν το s3.Παρα πολυ αργο και έστω αυτο το μισο κλικ πιο πάνω σε μέγεθος με χάλασε πολυ, όπως και η πιο πλαστική αίσθηση στην κατασκευή του απο το galaxy nexus.H Samsung το έχει φορτώσει πολυ και δυστυχώς έχει παρα πολυ lag.

To nexus 4 ήταν mixed bag.

Ωραίο σε διαστάσεις, μου έλειψε η amoled, και σε απόκριση μου φάνηκε σχεδόν ίδιο με το galaxy nexus.Το τύπου γυαλί πίσω δεν μου εκανε αίσθηση.Πιο πολυ ζήλεψα τα 2gb ram για να ανοίγω πιο γρήγορα το autocad μου.469€ δεν θα έδινα με τίποτα , αν και ο ασύρματος φορτιστής ανεβάζει την αξία.

Με λίγα λόγια, αν σας αρέσει το galaxy nexus κρατήστε το ακόμα, τουλάχιστον μέχρι να βγουν τα νεα hi end με τις full hd οθόνες...

Σε ότι έχει να κάνει με το δικό μας, το toolkit υποστηρίζει πλέον την 4.2.2;Υπαρχει κάποιο θέμα με root η με νέους οδηγούς και αναγνώριση συσκευής?

Παρατηρησα οτι απο χθες μου αναβει το φωτακι για τις ειδοποιησεις,ποτε συνεχομενα κ ποτε διακεκομενα σε μπλε χρωμα,χωρις να εχω καποιο μνμ αναπαντητη,μνμ απο facebook η οτιδηποτε...εχει κανεις ιδεα γιατι;

Παρατηρησα οτι απο χθες μου αναβει το φωτακι για τις ειδοποιησεις,ποτε συνεχομενα κ ποτε διακεκομενα σε μπλε χρωμα,χωρις να εχω καποιο μνμ αναπαντητη,μνμ απο facebook η οτιδηποτε...εχει κανεις ιδεα γιατι;

Μηπως προσπαθει καποιος να σου στειλει mms;

Ρε παιδιά όταν πατάς το κεντρικό κουμπί που εμφανίζει το Google μόνο σε μένα πλέον δεν ανάβει η ένδειξη όταν πας το δάχτυλο σου επάνω?

Αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,τις πληρωμενες εφαρμογες που εχω μπορω να τις ξαναπερασω απο το playstore?

Η χανονται?

Αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,τις πληρωμενες εφαρμογες που εχω μπορω να τις ξαναπερασω απο το playstore?

Η χανονται?

Οτι έχεις αγοραση απο το play, τα ξαναπερνάς όσες φορές θέλεις, και σε οσα κινητά θέλεις (με το ίδιο email)

Η χανονται?

Πηγαίνοντας στο ΟΛΕΣ (αντί για το ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ) βλέπεις ποιες έχεις διαθέσιμες, ποιες έχεις εγκαταστήσει σε άλλες συσκευές και όχι στην τρέχουσα, ή και ποιες έχεις χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Από εκεί βάζεις όλες όσες θες (και αυτές που έχεις πληρώσει) :cool:

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Δυστυχώς όσο κι αν το πάλεψα δεν μπόρεσα να βρω λύση με το συγκεκριμένο...

Καμιά άλλη πιο απλή λύση στο πρόβλημα;

Παιδιά πείτε μια εφαρμογή που θα κάνει buck up τα πάντα στο κινητό (εφαρμογές μαζί με τις ρυθμίσεις τους,φωτο,βιντεο κτλ.) θέλω να κάνω το κινητό google και να παρω την 4.2.2

Παιδιά πείτε μια εφαρμογή που θα κάνει buck up τα πάντα στο κινητό (εφαρμογές μαζί με τις ρυθμίσεις τους,φωτο,βιντεο κτλ.) θέλω να κάνω το κινητό google και να παρω την 4.2.2

Φωτογραφίες και βίντεο μπορείς απλά να τα μεταφέρεις στον υπολογιστή σου. Τώρα για τις εφαρμογές υπάρχει το τιτανίουμ αλλά πρέπει να είσαι ρουτ για να δουλέψει.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία:),

Γιατί το Nexus πουλάει λιγότερο απ'ότι τα αλλά android τηλέφωνα πχ S3 που είναι και το αυθεντικό τηλέφωνο της Google;

Γιατί το Nexus πουλάει λιγότερο απ'ότι τα αλλά android τηλέφωνα πχ S3 που είναι και το αυθεντικό τηλέφωνο της Google;

Σςςςςςςς Μην το διαδιδεις, είναι για λίγους.;)

γιατι δεν γνωριζουν οι περισοτεροι οτι ειναι το μοναδικο τηλ. που περνει αμεσως την πιο προσφατη ενημερωση λογισμικου της Google....αν το ξεραν θα τρεχαν ολοι να το παρουν.:)

Πολλοί παράμετροι... Διαφήμιση κ άγνοια για μένα.

Δεν είδα καμία διαφήμιση για νέξους... ποτε.

Ο άλλος έχει το s3 με την 4.0.4 ακομα και δε ξέρει για τις αναβαθμίσεις.

Κάτοχος Galaxy Nexus κι εγώ. Υπάρχουν πολλοί που αυτό που θέλουν από ένα smartphone είναι περιστασιακο email browsing και Facebook. Δεν καίγονται για τις αναβαθμίσεις.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

γιατι δεν γνωριζουν οι περισοτεροι οτι ειναι το μοναδικο τηλ. που περνει αμεσως την πιο προσφατη ενημερωση λογισμικου της Google....αν το ξεραν θα τρεχαν ολοι να το παρουν.:)

ναι σιγάν μην έτρεχαν κιόλας.. όσους γνωρίζω ούτε καν ξέρουν τι έκδοση έχει το κινητό τους ούτε αν υπάρχει και κάποια άλλη έκδοση για το κινητό τους.. οπότε θεωρώ ότι είναι καθαρά λόγω του ανύπαρκτου marketing του κινητού.. οι περισσότεροι ούτε καν γνωρίζουν το κινητό.. όταν ακούν samsung λένε αα σαν το s3 είναι?

Φωτογραφίες και βίντεο μπορείς απλά να τα μεταφέρεις στον υπολογιστή σου. Τώρα για τις εφαρμογές υπάρχει το τιτανίουμ αλλά πρέπει να είσαι ρουτ για να δουλέψει.

Υπαρχει το Carbon backup χωρις root και παιρνει ακομα και τις κλησεις και τα sms https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rb3VzaGlrZHV0dGEuYmFja3VwIl0.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)