hs2000corolla Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 τελικά το αποφάσισα. θα μείνω με το galaxy nexus τουλάχιστον μέχρι έλευσης nexus 5 ή Motorola x.είχα σκοπό να το πουλησω κ να πάρω το 4 αλλά μετα απο πολύ ψάξιμο (οι xda κυριως) φαίνεται οτι το 4 ούτε έχει κ ουτε πρόκειται να αποκτήσει δυνατότητα Otg που για μένα είναι βασική προϋπόθεση μιας κ δεν έχουμε micros.κ ερωτω το λοιπον τι να τουςβκανω τους 4πυρηνες αν δε μπορω να τους ξεζουμισω(πχ με ενα docking station) η έστω στην αναγκη να δω μια ταινια απο φλασακι; την ίδια κ περισσότερη χρηστικότητα έχω με το νεξούς μου που αμα θέλω μπορω να το συνδεσω με otg με έναν σκληρό κ να μετάδιδώ ασύρματα στην TV μέσω miracast κ ταυτόχρονα να το χειρίζομαι με mouse κ πληκτρολόγιο ή gamepad(σαν ενα μικρο PC).πράγματα που τo 4αρι δεν μπορεί ουτε κ πρόκειται να κάνει ποτε κ ως εκ τουτου άχρηστοι οι 4πυρηνες κ η2 gb ram.καλυτερα να περιμένω το x ή το 5νεξους αλλιως με βλέπω για s3 ...sorry για το ξέσπασμα αλλά όσο διαβάζω για το 4 ποσο κουτσουρεμενο είναι τόσο νευριαζω που είχα φαει κόλλημα να το πάρω... Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Καλησπέρα, πριν από λίγο και αφού έκανα εκκαθάριση δεδομένων στο πλαίσιο υπηρεσιών Google, πήρα και εγώ με τη σειρά μου την αναβάθμιση τόσο στο nexus7 όσο και στο galaxy nexus. Έκανα περίπου 3-4 εκκαθαρίσεις στο πλαίσιο υπηρεσιών Google. Επειδή άλλοι έγραφαν ότι χρειάστηκε να κάνουν αρκετές εκκαθαρίσεις στο πλαίσιο υπηρεσιών μήπως παίζει ρόλο το ότι είμαι stock σε όλα με μόνο ‘’πείραγμα’’ τη μετατροπή από yakjuxw σε yakju; Δεν υπονοώ κάτι με αυτό για όσους κάνουν root ή ασχολούνται με custom ROMs, αλλά απ’ ότι έχω διαβάσει και στα 2 threads του galaxy nexus οι περισσότερες περιπτώσεις μετατροπών, αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα που λύνονται μεν στην πορεία, αλλά ίσως προκαλούν κάποια προβλήματα σε κάποια αρχεία της συσκευής με αποτέλεσμα αυτές τις ‘’ταλαιπωρίες’’ ας πούμε με τις αναβαθμίσεις. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 τελικά το αποφάσισα. θα μείνω με το galaxy nexus τουλάχιστον μέχρι έλευσης nexus 5 ή Motorola x.είχα σκοπό να το πουλησω κ να πάρω το 4 αλλά μετα απο πολύ ψάξιμο (οι xda κυριως) φαίνεται οτι το 4 ούτε έχει κ ουτε πρόκειται να αποκτήσει δυνατότητα Otg που για μένα είναι βασική προϋπόθεση μιας κ δεν έχουμε micros.κ ερωτω το λοιπον τι να τουςβκανω τους 4πυρηνες αν δε μπορω να τους ξεζουμισω(πχ με ενα docking station) η έστω στην αναγκη να δω μια ταινια απο φλασακι; την ίδια κ περισσότερη χρηστικότητα έχω με το νεξούς μου που αμα θέλω μπορω να το συνδεσω με otg με έναν σκληρό κ να μετάδιδώ ασύρματα στην TV μέσω miracast κ ταυτόχρονα να το χειρίζομαι με mouse κ πληκτρολόγιο ή gamepad(σαν ενα μικρο PC).πράγματα που τo 4αρι δεν μπορεί ουτε κ πρόκειται να κάνει ποτε κ ως εκ τουτου άχρηστοι οι 4πυρηνες κ η2 gb ram.καλυτερα να περιμένω το x ή το 5νεξους αλλιως με βλέπω για s3 ...sorry για το ξέσπασμα αλλά όσο διαβάζω για το 4 ποσο κουτσουρεμενο είναι τόσο νευριαζω που είχα φαει κόλλημα να το πάρω... Να σου πω την αλήθεια φίλε μου το έπιασα στα χέρια μου σήμερα για 1η φορά απο φιλο που του ήρθε σήμερα απο Αμερική. ΈΝΑ πράγμα μου άρεσε μονο και αυτό είναι τα εικονίδια που φαίνονται τόσο ψηλά στην οθόνη. Ειλικρινά δεν είδα διαφορα στην ταχύτητα ούτε στο smooth. Την κάμερα δεν την άνοιξα καν γιατί δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Το δικό μου συμπέρασμα στο τέλος? Δεν μετάνιωσα ΚΑΘΌΛΟΥ που έδωσα το Νοέμβριο 299 € στο Πλαίσιο και το πήρα. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cubigon Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 ειχα ακουσει οτι υπαρχει ενας συνδυασμός που πατας στο nexus και αυτο κανει hard update.. υπαρχει οντως? μπορει καποιος να τον postαρει? Διοτι ενας φιλος εχει ξεμείνει στην 4,1,1 και του λεει οτι δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση στο check..:wacko: (δεν εχει κανει ποτε root η τιποτα αλλο, ειναι οπως το αγορασε το κινητο (πλαισιο)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 ειχα ακουσει οτι υπαρχει ενας συνδυασμός που πατας στο nexus και αυτο κανει hard update.. υπαρχει οντως? μπορει καποιος να τον postαρει? Διοτι ενας φιλος εχει ξεμείνει στην 4,1,1 και του λεει οτι δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση στο check..:wacko: (δεν εχει κανει ποτε root η τιποτα αλλο, ειναι οπως το αγορασε το κινητο (πλαισιο)) Ο φίλος σου έχει Samsung branded κινητό, και άρα σωστά είναι ακόμα στην 4.1.1. Όλοι εμείς που βλέπεις να έχουμε 4.2.1 ή 4.2.2, έχουμε Google branded GNex. Δες τα σχετικά σχόλια για το πως να αλλάξεις ROM για να καταλάβεις.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Να σου πω την αλήθεια φίλε μου το έπιασα στα χέρια μου σήμερα για 1η φορά απο φιλο που του ήρθε σήμερα απο Αμερική. ΈΝΑ πράγμα μου άρεσε μονο και αυτό είναι τα εικονίδια που φαίνονται τόσο ψηλά στην οθόνη. Ειλικρινά δεν είδα διαφορα στην ταχύτητα ούτε στο smooth. Την κάμερα δεν την άνοιξα καν γιατί δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Το δικό μου συμπέρασμα στο τέλος? Δεν μετάνιωσα ΚΑΘΌΛΟΥ που έδωσα το Νοέμβριο 299 € στο Πλαίσιο και το πήρα. ...κ εγώ τον Ιουλιο 380 ειχα δωσει κ δε τα έχω μετανιώσει καθόλου. ...όλο κάτι τετοιες εμπειριες ακούω κ τόσο δε το πουλάω όχι για 300€;που το είχα βάλει αγγελία ούτε για τίποτα(ίσως με καμια ανταλλαγή με s3 ή note 2 he he αλλά κ παλι είναι τεραστιο) Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 οδηγιες για το πως θα βρουμε την επιλογη Developer options που ειναι κρυφη στην 4.2.2 "Anyway, to access the Developer Options menu, and things like USB debugging, just do the following: Open the Settings menu Go down to the "System" sub-section of the settings menu at the bottom Hit "About Phone [or Tablet]" At or near the bottom, you should see the "Build number" header Tap this area about 10 times, and the Developer Options menu should appear" πηγη: http://www.androidpolice.com/2012/11/13/reminder-tip-developer-options-are-hidden-in-android-4-2-heres-how-to-find-them/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Το πρόβλημα δεν είναι στα win 8, κι εγώ μ' αυτά είχα το ίδιο πρόβλημα. Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4513467#post4513467 Στο πρόγραμμα έχει τρεις τρόπους για να περάσεις τους drivers, δοκίμασέ τους, αλλά κάνε ακριβώς ότι λέει ο οδηγός. Θα παιδευτείς λίγο αλλά θα τα καταφέρεις στο τέλος... σ΄ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες... τελικα το προβλημα στην δικη μου περιπτωση ηταν τα Windows 8... εκανα ο,τι λενε οι xda στα faqs του toolkit για τα Win8 και ξεκολλησα... (υπηρχε προβλημα και στο αρχειο *.tgz της 4.2.1 στο toolkit... δεν κατεβαζε τιποτα... αποφασισα τελικα να κατεβασω αυτο της 4.2.0 και ολα καλα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Την πάτησα προσπαθώντας να φτιάξω το google play στο 4.2.1 και τελικά έμεινα με ένα τηλέφωνο στο οποίο το root δεν μπορούσε να εγκατασταθεί. Μην σας κουράζω. Πέρασα με odin το 4.0.4. Στη συνέχεια το κινητό πήγε μέσω ΟΤΑ σε 4.1 και μετά σε 4.2.2, φυσικά χωρίς root. Αλλά το bluetooth επιτέλους δουλεύει όπως και το GPS φαίνεται να δουλεύει καλύτερα από το 4.2.1. Ευτυχώς/δυστυχώς όπως το πάρει κανείς, το τηλέφωνο έγινε πάλι όπως το αγόρασα. Ξαναπέρασα όλες τις εφαρμογές, ρυθμίσεις, κλπ. Επίσης ξαναπέρασα και το Don't Panic. Μιά χαρά δουλεύει! Το root στο 4.2.2 πέρασε διαβάζοντας αυτό το άρθρο: How To Root Galaxy Nexus I9250 On Android 4.2.2 Jelly Bean . Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 αναβαθμιστηκε και το Toolkit σε 10.5.2 και μεσα σε ενα λεπτο εγινα ξανα rooted στο κινητο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Την πάτησα προσπαθώντας να φτιάξω το google play στο 4.2.1 και τελικά έμεινα με ένα τηλέφωνο στο οποίο το root δεν μπορούσε να εγκατασταθεί. Μην σας κουράζω. Πέρασα με odin το 4.0.4. Στη συνέχεια το κινητό πήγε μέσω ΟΤΑ σε 4.1 και μετά σε 4.2.2, φυσικά χωρίς root. Αλλά το bluetooth επιτέλους δουλεύει όπως και το GPS φαίνεται να δουλεύει καλύτερα από το 4.2.1. Ευτυχώς/δυστυχώς όπως το πάρει κανείς, το τηλέφωνο έγινε πάλι όπως το αγόρασα. Ξαναπέρασα όλες τις εφαρμογές, ρυθμίσεις, κλπ. Επίσης ξαναπέρασα και το Don't Panic. Μιά χαρά δουλεύει! Το root στο 4.2.2 πέρασε διαβάζοντας αυτό το άρθρο: How To Root Galaxy Nexus I9250 On Android 4.2.2 Jelly Bean . Μηπως μπορεις να δωσεις το λινκ για το odin; Ευχαριστω. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agios001 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Πως μπορω να δω αν ειμαι ροοτ? Παράθεση *A G I O S* www.epiplak.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Πως μπορω να δω αν ειμαι ροοτ? Μπορεις να κατεβασεις απο το play store το: root checker Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agios001 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Ευχαριστω... Παράθεση *A G I O S* www.epiplak.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Μηπως μπορεις να δωσεις το λινκ για το odin; Ευχαριστω. Αυτό είναι το link: http://www.theandroidsoul.com/update-galaxy-nexus-to-android-4-0-4-using-odindownload-mode/ Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Αυτό είναι το link: http://www.theandroidsoul.com/update-galaxy-nexus-to-android-4-0-4-using-odindownload-mode/ Σ'ευχαριστω θα το κοιτάξω μήπως είναι πιο εύκολο απο το toolkit που τα έχω βρει σκούρα.Η διαδικασία είναι η ίδια ανεξάρτητα εάν έχεις π.χ 4.1 η 4.2,ή πρέπει να τσεκαρεις κάτι; Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agios001 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 θελω να κανω ροοτ το νεξους ειμαι 4.2.2 και το τοολκιτ ειναι 10.5.2 και θελω την εκδοση 10.5.2 και δεν μπορω να το δρω να το κατεβασω απο πουθενα.Βοηθεια παιδες θελω να γινω ροοτ...:(:(:( Παράθεση *A G I O S* www.epiplak.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 θελω να κανω ροοτ το νεξους ειμαι 4.2.2 και το τοολκιτ ειναι 10.5.2 και θελω την εκδοση 10.5.2 και δεν μπορω να το δρω να το κατεβασω απο πουθενα.Βοηθεια παιδες θελω να γινω ροοτ...:(:(:( κάνε donate στο toolkit που έχεις και θα έχει full updates για πάντα. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agios001 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 πως κανω donate? Παράθεση *A G I O S* www.epiplak.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agios001 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 κατι ποιο συντομο και ποιο ''οικονομικο'' υπαρχει? Παράθεση *A G I O S* www.epiplak.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) πως κανω donate? διαβασε καλα τι σου λεει οταν το ανοιγεις. Δεν θυμαμαι απεξω. Καπου μεσα σου εχει περισσοτερες επιλογες, θα το βρεις σιγουρα. Ευκολη διαδικασια κατι ποιο συντομο και ποιο ''οικονομικο'' υπαρχει? μιλάμε για περίπου 3€ και θα έχεις με ενα κλικ ρουτ(και όχι μόνο) για ολες τις μελλοντικες official εκδόσεις για το Gnexus. Άπαξ και κάνεις donate λαμβάνεις κωδικό και πλεον δέχεσαι συνεχώς Updates. Edited February 15, 2013 by SaintPetrouil Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Σ'ευχαριστω θα το κοιτάξω μήπως είναι πιο εύκολο απο το toolkit που τα έχω βρει σκούρα.Η διαδικασία είναι η ίδια ανεξάρτητα εάν έχεις π.χ 4.1 η 4.2,ή πρέπει να τσεκαρεις κάτι; Το έκανα με 4.2.1. Θα παίζει και σε άλλες εκδόσεις. Το πιο δύσκολο είναι να βάλεις τους σωστούς USB drivers. Διάβασε το λινκ. Είναι αναλυτικό. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Το έκανα με 4.2.1. Θα παίζει και σε άλλες εκδόσεις. Το πιο δύσκολο είναι να βάλεις τους σωστούς USB drivers. Διάβασε το λινκ. Είναι αναλυτικό. Και εγώ 4.2.1 είμαι.Προσπαθω να κάνω το uptade OTA αλλά μου βγάζει σφάλμα.Την διαδικασία με το Odin την ξέρω γιατί είναι η ίδια και στο Note 2 και για drivers απλά πρέπει να έχεις εγκαταστημενο το samsung Kies.στο Note χρειάζεται μόνο ένα αρχείο που βάζεις στο PDA.Στο nexus πόσα χρειάζονται; Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Και εγώ 4.2.1 είμαι.Προσπαθω να κάνω το uptade OTA αλλά μου βγάζει σφάλμα.Την διαδικασία με το Odin την ξέρω γιατί είναι η ίδια και στο Note 2 και για drivers απλά πρέπει να έχεις εγκαταστημενο το samsung Kies.στο Note χρειάζεται μόνο ένα αρχείο που βάζεις στο PDA.Στο nexus πόσα χρειάζονται; 1 αρχείο και στο nexus. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 κατι ποιο συντομο και ποιο ''οικονομικο'' υπαρχει? Υπαρχει, εχει ξαναγραφτει αλλα κανενας δεν φαινεται να ασχολειται... Καντε εγκατασταση το android sdk και τους drivers της συσκευης και με απλες εντολες fastboot και adb φλασαρετε οτι θελετε γνωριζοντας καθε φορα τι κανετε χωρις αυτοματισμους. Δεν υπαρχει περιπτωση να βγειτε σε αδιεξοδο. Διαβαστε αυτον τον οδηγο και σταματηστε να περιμενετε αναβαθμισεις toolkit και lifetime donate. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1626895 Επισης για root οσοι εχουν custom recovery κατεβαστε στη συσκευη σας το supersu http://download.chainfire.eu/310/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v1.04.zip , βγειτε στη recovery και καντε install zip αυτο που κατεβασατε και reboot. Αυτο ειναι ολο ,ουτε αναβαθμισεις ουτε αναμονη Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts