Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πόση ώρα κάνει να του ανοίξει το δικό μας; μας δουλεύει;

Πάντως μεγάλη βλακεία που εβαλαν υποχρεωτικά τον chrome στο 4 είναι πολύ χειρότερος από τον στοκ που ξέρουμε εμείς

Πάντα το λεγα και αυτό το βίντεο με δικαιώνει απόλυτα

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ...

Ουπς...το έκανα... μου την έδωσε που έβγαζε συνέχεια μήνυμα για την αναβάθμιση, οπότε το πάτησα... Εντυπώσεις εν καιρώ...

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Καλημέρα!

Ύστερα από χρήση μιας ημέρας τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν ήταν τα εξής:

1. Lagging στην κάμερα κατα την από portrait σε landscape. Μόνο με τη στοκ καμερα όμως. Με Camera Zoom FX πχ ήταν κομπλε.

2. Μια φορα έκανε επανεκκίνηση μόνο του.

3. Προβλήματα με τον Chrome όσον αφορά την πληκτρολόγηση στην μπάρα διευθύνσεων. Μπορεί να σχετίζεται με τη χρήση Swiftkey/Swype Beta.

4. Υπάρχει μια αίσθηση ελαφρού κολλήματος γενικότερα. Ειδικα όταν κλείνεις τις ανοιχτές εφαρμογές. Αλλά είναι ανεπαίσθητη.

5. Για την μπαταρία δεν μπορώ να πω γιατί και με την 4.1.2 δεν ήμουνα ικανποιημένος οπότε και τώρα δεν μου κάνει κάποια αίσθηση.

Γενικότερα δεν έχει τραγικές διαφορές και υπάρχει μια δόση υπερβολής έχω την εντύπωση. Με εξαίρεση βέβαια την έλλειψη του Δεκεμβρίου.

Galaxy S8 / 8.0

Θα βοηθούσε την κατάσταση εάν όσοι έχουν κακή εμπειρία με την 4.2 και όσοι έχουν μόνο καλά να πουν, να γράφουν και την μέθοδο που την πέρασαν, καθώς και κάποιες άλλες λεπτομέρειες. (όπως π.χ. αν έκαναν wipe πριν, αν έχουν στοκ ρομ-kernel, αν πέρασαν ΟΤΑ χωρίς πειράγματα ή αν την φλασαραν, αν περάσαν από την αρχή factory image)

Νομίζω θα βοηθήσει όλους αν δούμε ότι υπάρχει κάποιο μοτίβο σε όσους έχουν πρόβλημα ή αν τα προβλήματα παρουσιάζονται εντελώς random. Ανάλογα ενδιαφέρον είναι να δούμε εάν αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα έχουν ακολουθήσει την ίδια μέθοδο αναβάθμισης.

Όταν λέω προβλήματα εννοώ τα χοντρά, όπως υπερβολική χρήση μπαταρίας και lag, όχι κάτι bug σαν του Δεκεμβρίου που το έχουν όλοι...

Μάλιστα ένα poll θα βοηθούσε περισσότερο... να είναι συγκεντρωμένα.. ίσως ασχοληθώ να το φτιάξω...

edit: Έτοιμο το poll:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=349949

Edited by ptmax13

Αποστόλης

Έχω την 4.2 εδώ και 24 περίπου ώρες. Το μόνο πρόβλημα που μου παρουσίασε μέχρι τώρα είναι στην εφαρμογή της κάμερας (stock), η οποία κόλλησε όλο το κινητό κατά την εναλλαγή από την πίσω κάμερα στην μπροστά. Ενώ μάλιστα είχα ένδειξη μπαταρίας 18% πριν, στην επανεκίννηση πήγε στο 0% και ξαναέκλεισε το κινητό.

Πάντως αυτό δεν ξαναέγινε σε επόμενες εναλλαγές κάμερας.

Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+

Να πω κι εγω τις εντυπωσεις μου. Εκανα clean εγκατασταση, ολα στησιμο απο την αρχη δηλαδη, φυσικα με την χρηση του toolkit. Επειτα εκανα root manually, και flashαρα επισης manually το stock recovery (για να μην εχω θεμα με το επομενο update). Με λιγες εφαρμογες που εχω μεσα, φυσικα ολα ανοιχτα να γινεται αναννεωση (πχ email, καιρος), οσο αναφορα την μπαταρια δεν βλεπω διαφορα με την 4.1.2. Δυστυχως εκει που βλεπω διαφορα, ειναι το smoothness. Θα συμφωνησω με τον elrik428 δηλαδη, εκτος του 2 και 3, που πιστευω οτι εχει να κανει με το πληκτρολογιο (οσο αναφορα τον chrome). Ελπιζω στο 4.2.1 να επανελθουμε σε θεμα smoothness. Η φωτογραφικη μου φαινεται λιγο καλυτερη και σε αποδοση. Επισης το wifi συνδεεται πιο γρηγορα απο την στιγμη που το ανοιγω (με τα ηδη γνωστα του δικτυα).

Στα καλα της 4.2, πρεπει να πω οτι το Lockscreen ειναι ολα τα λεφτα. Μπορω πια να βλεπω email/whatsapp/καιρο χωρις να ξεκλειδωνω καν...ειναι πολυ βολικη! Το θεμα με τους χρηστες καλο, απλα δεν εχει καποια χρησιμοτητα σε μενα. Οι συντομευσεις στις ειδοποιησεις, καλη προσπαθεια, αλλα απλα σε πανε στις ρυθμισεις. Το power toggles ειναι κλασεις ανωτερο.

Αυτα απο μενα, μεχρι στιγμης. Να προσθεσω οτι το χρησιμοποιησα και με τον stock launcher αλλα και με τον Nova prime, και δεν ειδα διαφορα μεταξυ τους, οσο αναφορα ταχυτητα/smoothness.

Χωρις καμια ταση υπερβολης, το τηλεφωνο το βλεπω χειροτερο (μπαταρια +καθυστερηση στο ανοιγμα εφαρμογων) στην 4.2.Δεν αναφερομαι καθολου στα bugs που εχουν αναφερθει.Επισης να πω οτι ειναι εταιρικο τηλεφωνο το οποιο δεν σκαλιζεται ιδιαιτερα, ετρεχε stock 4.1.2 και τωρα stock 4.2.Επισης το πληθος των εφαρμογων και των ρυθμισεων ειναι το ιδιο και στις 2 εκδοσεις

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Όχι

Και ποια είναι τα προβλήματα που διαβάζεις

Όταν λέω προβλήματα εννώ μικροπροβληματάκια, ίσως υπερέβαλα λίγο με το "προβλήματα". Συμφωνώ με τον ptmax13 που λέει να συγκεντρωθούν τα προβληματάκια της 4.2 και εάν αυτά παρουσιάζονται σε εντελώς stock κατάσταση της συσκευής ή σε πειραγμένα κινητά με root.

καλημερα παιδια....! εχω ενα πολυ σπαστικο προβλημα....!!

τρεχω rasbeanjelly με stock kernel.κανω μια κληση βαζω το τηλ στο αυτι μου και η οθονη απλα δεν σβηνει. η σβηνει και ανοιγει αμεσως ειναι πολυ σπαστικο.δοκιμασα επανακιννητη εβαλα αυτοματη φωτεινοτητα μπας και ενεργοποιηθουν οι αισθητηρες,clear cache τιποτα εκει παραμενει το προβλημα..!

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειναι η πρωτη φορα με τα απο 5 μηνες σχεδον με την συσκευη, που σκεφτομαι να παω σε custom rom! Ξενερωσα, γιατι απο 4.1.1 σε 4.1.2 ητανε μια πολυ ωραια αλλαγη σε θεμα χρησης και smoothness UI...ενω τωρα νοιωθω οτι εκανα πισωγυρισμα, με ενα καλο, την lockscreen...

@prok5reaper δεν θα σου ερθει οσο εισαι με την cwm recovery. απλα Flashαρε παλι την stock recovery, και θα σου ερθει αμεσα. (ΠΡΟΣΟΧΗ ομως, για να γινει αυτο, θελει unlocked bootloader, και αν τον εχεις κλειδωμενο, στο ξεκλειδωμα θα σου κανει full wipe. Οποτε γνωμη μου, απλα κατεβασε μονος σου την stock rom και φλασαρε τη να τελειωνεις. Ειναι το ιδιο, και καλυτερο απο την OTA. Εννοειτε φυσικα, backup τα παντα απο την SD.)

Edited by tfd1978

Με το προβλημα ασυμβατοτητας του don't panic του πλαισιου υπαρχει καμια λυση?

Αυτή είναι η απάντηση που έλαβα σε mail που το έστειλα:

Αγαπητέ κύριε,

Πιθανότατα μετά την αναβάθμιση, άλλαξαν κάποια πράγματα στο σύστημα που δημιούργησαν πρόβλημα με το Ginius – Don’t Panic. Δεν χρειάζεται κάποια αναβάθμιση, απλά μια πλήρης απεγκατάσταση και εγκατάσταση από την αρχή. Παρακαλώ ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες:

1) Κάνετε απεγκατάσταση το Mireo viaGPS από τις εφαρμογές σας.

2) Με έναν file explorer διαγράφετε (ή μετονομάζετε) το φάκελο DP_Plaisio από τη συσκευή

3) Διαγράφετε το αρχείο DontPanicPromo0504.zip

4) Διαγράφετε το αρχείο Dontpanic.apk

5) Ακολουθείτε ξανά τις οδηγίες εγκατάστασης από τον “γρήγορο οδηγό εγκατάστασης” (πράσινο βιβλιαράκι), κάνοντας “Είσοδο” στο βήμα 7 με τα στοιχεία που είχατε καταχωρήσει την πρώτη φορά.

Λογικά όλα πρέπει να λειτουργήσουν σωστά.

Δεν έχω προλάβει να κάνω ακόμα τα βήματα να δω αν δουλεύει γιατί είμαι ακόμα στην δουλειά.

Εμένα στη lock screen γιατι μου εμφανίζει widgets μονο ρολόι μηνύματα gmail και ημερολογιο, τα υπολοιπα που είναι; Edited by Lacrymosa
Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

Εμενα ακομα δεν μου εχει ερθει η αναβαθμιση , ουτε καν θυμαμαι ποσες φορες εχω κανει clear το πλαισιο υπηρεσιων google μπας και ερθει αλλα τιποτα.

Αλλα με αυτα που διαβαζω μαλλον θα περιμενω το επομενο update .

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

Δεν έχω προλάβει να κάνω ακόμα τα βήματα να δω αν δουλεύει γιατί είμαι ακόμα στην δουλειά.

Ένα ερώτημα είναι εάν αυτή η νέα εγκατάσταση του don't panic μετράει στο όριο τον 5 που είχα ακούσει ότι επιτρέπει. Όποιος ξέρει τι παίζει ας απαντήσει εδώ ή στο GPS thread.

Ένα ερώτημα είναι εάν αυτή η νέα εγκατάσταση του don't panic μετράει στο όριο τον 5 που είχα ακούσει ότι επιτρέπει. Όποιος ξέρει τι παίζει ας απαντήσει εδώ ή στο GPS thread.

Εγώ που δοκίμασα την συγκεκριμένη διαδικασία το πρόγραμμα δεν δουλεύει

Χωρις καμια ταση υπερβολης, το τηλεφωνο το βλεπω χειροτερο (μπαταρια +καθυστερηση στο ανοιγμα εφαρμογων) στην 4.2.Δεν αναφερομαι καθολου στα bugs που εχουν αναφερθει.Επισης να πω οτι ειναι εταιρικο τηλεφωνο το οποιο δεν σκαλιζεται ιδιαιτερα, ετρεχε stock 4.1.2 και τωρα stock 4.2.Επισης το πληθος των εφαρμογων και των ρυθμισεων ειναι το ιδιο και στις 2 εκδοσεις

Ίσως να φταέι το ότι την πέρασες απο πάνω. Εγώ στης δικιάς μου της το φλάσαρα με κλέιδωμα/ξεκλείδωμα bootlocker για να διαγραφούν τα πάντα και το κινητό πετάει. Πιο γρήγορο απο πριν

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

γεια σας σημερα βρηκα το τηλ οπως στη φοτο.. το πατησα να ανοιξει αλλα δεν ειδα κατι .. εχω εκδωση 4,1,1 jr00

ξερεται κατι για το θεμα ?

ευχαριστω..

@xmak Πατησες παρατεταμενα το volume down μαζι με on/off και μπηκε σε download mode. Ειναι για χρηση με το odin, λογω του οτι ειναι samsung συσκευη. Απλα πατα παλι το on/off για να κανει επαννεκινηση. Τιποτα το ανησυχητικο δηλαδη.

@Lacrymosa τα υπολοιπα widget εμενα μου τα δειχνει απο καποιες εφαρμογες που τα εχουνε, και τα υποστηριζει φαινεται. Τον καιρο ας πουμε, μου το βγαζει απο το HD Widgets που εχω βαλει.

Edited by tfd1978

Αν και off topic και συγχωρείστε με γι' αυτό, έκανα τη διαδικασία που προτάθηκε και το πρόβλημα παραμένει.

στα προβλήματα που έχω εγώ με την 4.2 είναι το ότι πλέον δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το bluetooth!!!! το upgrade έγινε ota από 4.1.1 stock, η οποία ήταν πεντακάθαρη εκτός από το rootkeeper για προφανείς λόγους. τα βράδυ γυρίζω σπίτι να ξανακάνω τη διαδικασία, μήπως και στρώσει...

Αν και off topic και συγχωρείστε με γι' αυτό, έκανα τη διαδικασία που προτάθηκε και το πρόβλημα παραμένει.

στα προβλήματα που έχω εγώ με την 4.2 είναι το ότι πλέον δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το bluetooth!!!! το upgrade έγινε ota από 4.1.1 stock, η οποία ήταν πεντακάθαρη εκτός από το rootkeeper για προφανείς λόγους. τα βράδυ γυρίζω σπίτι να ξανακάνω τη διαδικασία, μήπως και στρώσει...

To προβλημα με το ΒΤ υποτιθεται οτι ειναι γνωστο θεμα της 4.2 ...

Εμενα (παντα φυσικα με φλασαρισμα καθαρο μεσω toolkit), δουλευει αψογα το bluetooth. Ισως τελικα θα πρεπει να αποφευγουμε τις ΟΤΑ οταν ειναι απο 4.1 σε 4.2 πχ. Δηλαδη οχι 4.1.1 σε 4.1.2 για παραδειγμα. Υποθεση κανω βεβαια, δεν ισχυει σιγουρα κατι τετοιο. Απλα με φλασαρισμα τελικα απο το μηδεν, ειναι σπανιο να εχει καποιος θεμα. Edited by tfd1978

Λοιπόν, αναβάθμισα και γω στην 4.2 μέσω ΟΤΑ, (στοκ όλα, ξεκλείδωτος bootloader, root) αν και ήξερα ότι θα το μετανιώσω.

Έχουμε και λέμε:

- root κράτησα με το OTA Rootkeeper, μια χαρά, όπως είχα κάνει με όταν πέρασα στην 4.1.2

- To bluetooth δεν ανοίγει καν! Το πατάω και γυρνάει αυτόματα σε off...

- Το Ginius Don't Panic του πλαισίου εμένα δουλεύει μια χαρά, χωρίς να κάνω τπτ...

- Το widgetlocker δεν τα πάει καλά με την νέα lockscreen, και πρέπει να προσπαθήσω 2-3 φορές για να ξεκλειδώσω.

- Η κάμερα έχει μικρό lag στην περιστροφή, αλλά 1 δευτερόλεπτο, όχι 3 που αναφέρουν άλλα παιδιά.

όταν βρω και άλλα θα τα πω... και όταν ξεζουμίσω και την μπαταρία επίσης...

Να θυμίσω ότι έφτιαξα μια δημοσκόπηση (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4399052 )

μπας και μπορέσουμε να δούμε τι προκαλεί τα προβλήματα αυτά και αν σχετίζονται με την μέθοδο αναβάθμισης...

Edited by ptmax13

Αποστόλης

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)