vadergr Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Αληθεύει ότι απο τις 4,65" του galaxy nexus μόνο οι 4,3 είναι διαθέσιμες εξαιτίας της μόνιμης ύπαρξης των arrow keys? Υπάρχει τρόπος για maximize? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Αληθεύει ότι απο τις 4,65" του galaxy nexus μόνο οι 4,3 είναι διαθέσιμες εξαιτίας της μόνιμης ύπαρξης των arrow keys? Υπάρχει τρόπος για maximize? Εννοείται...όπως υπάρχει τρόπος να μικρυνεις και τα ήδη υπάρχοντα soft keys... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Εννοείται...όπως υπάρχει τρόπος να μικρυνεις και τα ήδη υπάρχοντα soft keys... H ... σμικρυνση ειναι official η θελει root κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 H ... σμικρυνση ειναι official η θελει root κτλ? Nexus χωρίς root δεν νοείται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Να κάνω μια εικασία και να υποθέσω ότι πριν ξεκλειδώσει δε μπορεί να διαβάσει τη ρύθμιση για timezone, άρα δείχνει GMT? Όπως και να έχει ακούγεται σαν bug, καλό είναι αν έχει κανείς χρόνο και διάθεση να το αναφέρει στη google μήπως διορθωθει. Συμφωνω απολυτα στο οτι πρεπει να αναφερθει. Και χρονο εχω και διαθεση εχω...αλλα οι τυποι δεν ξερουν Ελληνικα :) Περαν τις πλακας, επειδη δεν τα παω και καθολου καλα με τα αγγλικα, αν μπορει καποιος να το κανει θα του ημουν υποχρεως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathid90 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Καταρχην καλησπερα στην παρεα του myphone! Εικαι κατοχος του galaxy nexus 4.1.1 εκδοση android και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Οταν συνδεω τα handsfree του κινητου, η ποιοτητα του ηχου ειναι απαισια.. ακουγεται συνηθως μονο η μουσικη και δεν ακουω φωνη και αλλα τετοια περιεργα. Στην αρχη νομιζα πως ηταν προβλημα του decoder αλλα απο το ηχειο του κινητου ολα ακουγονται κανονικα. Μετα νομιζα οτι φταιει η υποδοχη του βυσματος αλλα οταν συνδεσα ηχεια παλι επαιζε κανονικα η μουσικη.. δοκιμασα αρκετους player αλλα σε ολους τα ιδια χαλια.. με τον στοκ λιγο διορθωθηκε η κατασταση οταν ανοιξα το 3d effect και το fx booster αλλα και παλι μονο μερικα κομματια ακουγονται κανονικα. Δυστηχως δεν παιζει wipe/factory reset γιατι ειμαι φανταρος. Ειναι γνωστο προβλημα του κινητου/android? Υπαρχει καποια λυση? Σημειωση : ταινιες παιχνιδια κλησεις κτλ παιζουν κανονικα, μονο στα mp3 εχω αυτο το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Δε ξερω αν πρεπει να ρωτησω κατι τετοιο και ειναι παραβαση στους κανονες του φορουμ ας σβησει. Οταν λεει σε καποιες "εφαρμογες" να περασουμε καποια αρχεια/φακελους στο root folder τι εννοει ? ποιο ειναι αυτο το root folder ? απο τον ES Explorer ενα βημα πριν την SDcard υπαρχει ενα φακελος root ο οποιος ειναι αδειος ... εκει πρεπει να βαζω τα "αρχεια" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Αφενός να σου ευχηθώ καλός πολίτης και αφετέρου να σε ρωτήσω αν χρησιμοποιείς ακουστικά sony ericsson γιατί αν χρησιμοποιείς βγάζει πρόβλημα. Παθών ο ίδιος. 317 Ναυτικό λελέ ;) Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathid90 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Samsung ειναι τα ακουστικα.. εχω αρχισει να απελπιζομαι με το συγκεκριμενο θεμα.. και σε ευχαριστω! Edit : τωρα ειδα οτι ο πωλητης μου εδωσε τα EHS48ES0ME.. με λιγο ψαξιμο βρηκα και τα EHS44ASSBE, υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο? Edited October 31, 2012 by stathid90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Δε ξερω αν πρεπει να ρωτησω κατι τετοιο και ειναι παραβαση στους κανονες του φορουμ ας σβησει. Οταν λεει σε καποιες "εφαρμογες" να περασουμε καποια αρχεια/φακελους στο root folder τι εννοει ? ποιο ειναι αυτο το root folder ? απο τον ES Explorer ενα βημα πριν την SDcard υπαρχει ενα φακελος root ο οποιος ειναι αδειος ... εκει πρεπει να βαζω τα "αρχεια" ? Root folder εννοεί να τα βάλεις στην SDCard χύμα και όχι μέσα σε φάκελο. O Root folder που αναφέρεις εσύ είναι του λειτουργικού και ούτως η άλλως δεν έχεις write access!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Δε ξερω αν πρεπει να ρωτησω κατι τετοιο και ειναι παραβαση στους κανονες του φορουμ ας σβησει. Οταν λεει σε καποιες "εφαρμογες" να περασουμε καποια αρχεια/φακελους στο root folder τι εννοει ? ποιο ειναι αυτο το root folder ? απο τον ES Explorer ενα βημα πριν την SDcard υπαρχει ενα φακελος root ο οποιος ειναι αδειος ... εκει πρεπει να βαζω τα "αρχεια" ? O root folder (ή root directory κατά την unixοειδή ορολογία) είναι πράγματι ο "/". Εάν τον βλεπεις κενό, συμβαίνει επειδή ο ES δεν έχει πρόσβαση στο σύστημα αρχείων για να σου δείξει και να αλλάξει τα περιεχόμενά του. Χρειάζεσαι rooted συσκευή και από τον ES να ενεργοποιήσεις: Settings -> Root Settings -> Root Explorer Πάντως μου φαίνεται περίεργο μια εφαρμογή να σου ζητάει να γράψεις εκεί. Η ερμηνεία του gpou για το / της sdcard μου φαίνεται πιθανότερη. Απλά αυτό συνήθως γίνεται mount κάτω από το "/sdcard". Edited October 31, 2012 by minast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Εννοείται...όπως υπάρχει τρόπος να μικρυνεις και τα ήδη υπάρχοντα soft keys... Απλα να εχετε στο μυαλο σας οταν αν μικρυνετε τα soft keys τοτε ισως καποιες εφαρμογες, παιχνιδια κτλ ν μην ανοιγουν. Εγω τα ειχα μικρυνει για οταν γυρναω σε landscape αλλα ειδα οτι τα παιχνιδια ειτε δεν ανοιγαν ειτε μου γυρνουσαν καθετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Απλα να εχετε στο μυαλο σας οταν αν μικρυνετε τα soft keys τοτε ισως καποιες εφαρμογες, παιχνιδια κτλ ν μην ανοιγουν. Εγω τα ειχα μικρυνει για οταν γυρναω σε landscape αλλα ειδα οτι τα παιχνιδια ειτε δεν ανοιγαν ειτε μου γυρνουσαν καθετα... Όταν στο κάνει αυτό κάνε reboot και μετά είναι ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) λοιπον,για να το κανω root πιο κατεβαζω απο ολα? επισης πρεπει να χρησιμοποιησω terminal?η γινοντε αυτοματα ολα δηλαδη να βαλω εγω εντολες? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1790399 Edit Επιτέλους είμαι rooted Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι το εικονίδιό δίπλα στο wifi? http://i256.photobucket.com/albums/hh194/taksidiotis/Screenshot_2012-10-31-20-18-11-picsay-1.jpg Edited October 31, 2012 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 λοιπον,για να το κανω root πιο κατεβαζω απο ολα? επισης πρεπει να χρησιμοποιησω terminal?η γινοντε αυτοματα ολα δηλαδη να βαλω εγω εντολες? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1790399 Edit Επιτέλους είμαι rooted Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι το εικονίδιό δίπλα στο wifi? http://i256.photobucket.com/albums/hh194/taksidiotis/Screenshot_2012-10-31-20-18-11-picsay-1.jpg Αριστερά είναι το bluetooth και δεξιά το σήμα (καθόλου...) Ερώτηση: ποιό widget καιρού έχεις? Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Καλησπέρα παιδιά!!εχω βρει ένα nexus σε πολυ καλή τιμή και σκέφτομαι να το αγοράσω..θα ήθελα να σας ρωτήσω αν με το jb το τηλέφωνο εχει κανένα lag η σκαλωμα;και τέλος αν ξέρετε οτι θα εχει μέλλον με τις αναβαθμισεις;σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Αριστερά είναι το bluetooth και δεξιά το σήμα (καθόλου...) Ερώτηση: ποιό widget καιρού έχεις? ωπ,οντως σωστα το λες.γιατι??? λες να φταιει το root?εβαλα για gsm. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Καλησπέρα παιδιά!!εχω βρει ένα nexus σε πολυ καλή τιμή και σκέφτομαι να το αγοράσω..θα ήθελα να σας ρωτήσω αν με το jb το τηλέφωνο εχει κανένα lag η σκαλωμα;και τέλος αν ξέρετε οτι θα εχει μέλλον με τις αναβαθμισεις;σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλησπέρα. Το κινητό με jb κυριολεκτικά πετάει!!Ειναι φαινόμενο. Οχι δεν υπάρχει ίχνος lag ακόμη και αν το ζορίσεις πολύ.. Για αναβαθμίσεις δεν μπορεί κάποιος να σου πει με σιγουριά αλλα φαντάζομαι-πιστεύω οτι θα εχει 1-1.5 χρόνο update μπροστά του ισως και περισσότερο! Δεν ξερω σε τι τιμη το βρήκες αλλα το κινητό ειναι εκπληκτικό.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Όταν στο κάνει αυτό κάνε reboot και μετά είναι ΟΚ. το δοκιμασα και δυστυχως δεν δουλεψε...καποια παιχνιδια τα ανοιγει αλλα καποια αλλα οχι...συγκεκριμενα το δοκιμασα σε 2...στο ενα ανοιξε κανονικα απο την αρχη αλλα στο brothers in arms με το που εμπαινα με πετουσε αμεσως...εκανα reboot αλλα παλι τα ιδια...μολις εβαλα τα soft keys στο κανονικο τους μεγεθος για landscape επαιξε κανονικα...βεβαια το brothers in arms αν και ειναι παρα πολυ καλο παιχνιδι δεν ειναι και απο τα πιο σταθερα...αν παιζεις χωρις να εχεις wifi ανοιχτο κανει 3-4 λεπτα να φορτωσει καθε σελιδα ενω εαν εισαι στο ιντερνετ φορτωνει σε δευτερολεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Καλησπέρα παιδιά!!εχω βρει ένα nexus σε πολυ καλή τιμή και σκέφτομαι να το αγοράσω..θα ήθελα να σας ρωτήσω αν με το jb το τηλέφωνο εχει κανένα lag η σκαλωμα;και τέλος αν ξέρετε οτι θα εχει μέλλον με τις αναβαθμισεις;σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Με την Jelly Bean εχει ανεβει επιπεδο το λειτουργικο.Οχι λαγκαρισματα και κολληματα.Μπορεις πια ανετα να κανεις πολλες ενεργειες στο κινητο και να μη σκαλωνει.Οσο για τις αναβαμισεις θα τις εχεις διοτι απλα ειναι google συσκευη.Εχει ακομα ψωμια για να σταματησουν την υποστηριξη.Εδω το πρωτο νεξους αναβαθμισεται ακομα:D Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) ωπ,οντως σωστα το λες.γιατι??? λες να φταιει το root?εβαλα για gsm. Δοκίμασε να κάνεις ή να δεχτείς κλήση και δεν σου βάζει σήμα; αν ναι, ψάξε λίγο πιο πριν (ή και πολύ...), κάπου αναφέρει για το radio που διορθώνει το πρόβλημα. http://www.myphone.gr/forum/search.php?searchid=5611691 το widget του καιρού ποιο είναι; Edited October 31, 2012 by oykas2001 Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 εγω εφταιγα τελικα που δεν ειχε σημα,εχω βαλει την sim χωρις ανταπτορα και ειχε κουνηθει. fancy widgets αγορασμενο. ειναι καποιο προγραμμα αυτο για το radio? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 εγω εφταιγα τελικα που δεν ειχε σημα,εχω βαλει την sim χωρις ανταπτορα και ειχε κουνηθει. Βρε ταξιδώτη σε ρωτάει ο φίλος μας ο oykas ποιάς εφαρμογής είναι το widget καιρού που έχεις στην αρχική σου οθόνη..;; όπως κατάλαβες με ενδιαφέρει και μένα!:p άκυρο το σχόλιο μου..με πρόλαβες με τη τροποποίση! να σαιι καλα! Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 εγω εφταιγα τελικα που δεν ειχε σημα,εχω βαλει την sim χωρις ανταπτορα και ειχε κουνηθει. fancy widgets αγορασμενο. ειναι καποιο προγραμμα αυτο για το radio? σ' ευχαριστώ φίλε μου. όχι δεν είναι πρόγραμμα, απλά σε άλλους που έκαναν ρουτ ή έκαναν αναβάθμιση και είχαν πρόβλημα με το σήμα, φλασαραν νέο radio Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 αυτό τo photo Sphere θα το πάρει λογικά και το GN , σωστά? γιατί αν δεν κάνω λάθος, η google δεν διαφοροποιεί ποτέ το λογισμικό εφόσον το σηκώνει το Hardware. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts