dkat Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 (edited) E όχι ρε γ@μώτο!! θέλω να αποφύγω custom launchers και το θέλω πολύ! είναι πολλές οι στιγμές που βολεύομαι να το πιάνω στα πλάγια! Κανονικά γυρνάει ο Launcher σε landscape οπως στο Nexus 7 δεν υπάρχει διαφορά... Γεια σας παιδια μολις πηρα και εγω τον nexus Μετα απο ενα galaxy s που ειχα. Μια δοκιμασμενη λυση για flash player? Ειμαι σιγουρος καπου στην ενοτητα θα το λετε αλλα μολις μπηκα σε αυτη:) ευχαριστω εκ των προτερων. Για Flash κατεβάζεις απο εδω http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html την τελευταία έκδοση και μετά παίζει κανονικά απο τον stock browser Edited October 14, 2012 by dkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Κανονικά γυρνάει ο Launcher σε landscape οπως στο Nexus 7 δεν υπάρχει διαφορά... Για Flash κατεβάζεις απο εδωhttp://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html την τελευταία έκδοση και μετά παίζει κανονικά απο τον stock browser εξαιρετικά νεα !!! :D Δημιουργεί τίποτα bugs το flash player ασυμβατότητας ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 εξαιρετικά νεα !!! :D Δημιουργεί τίποτα bugs το flash player ασυμβατότητας ? Το Flash μια χαρά παίζει όπως και παλιότερα δεν το λες τέλειο αλλά την δουλειά σου την κάνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Κανονικά γυρνάει ο Launcher σε landscape οπως στο Nexus 7 δεν υπάρχει διαφορά... Για Flash κατεβάζεις απο εδω http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html την τελευταία έκδοση και μετά παίζει κανονικά απο τον stock browser Ευχαριστω να σαι καλα, μια χαρα πεζει σε μενα Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 ''Δυστυχώς η διαδικασία google.process.gapps έχει σταματήσει.'' Τι στο διάολο είναι αυτό.Με την jelly Bean είμαι. Στο βγάζει όταν είσαι στον stock browser? Δες κι αυτό εδώ: http://forums.androidcentral.com/t-galaxy-s-iii/189798-unfortunately-process-com-google-process-gapps-has-stopped.html Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papatsonis Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Κανονικά γυρνάει ο Launcher σε landscape οπως στο Nexus 7 δεν υπάρχει διαφορά... ... Είναι κάτι που πρέπει να πειράξω στις ρυθμίσεις αλλά δεν το βρίσκω αυτή τη στιγμή...? γιατί σε landscape ΔΕΝ γυρίζει.. σε μένα. (εννοώ όπως στην εικόνα που έδειξες στον launcher..) (προφανώς αναφέρομαι σε 4.1.2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 μηπως θελει και ενεργοποιημενο τον αισθητηρα ? Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papatsonis Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 μηπως θελει και ενεργοποιημενο τον αισθητηρα ? ???? μέσα στο Play, γυρνάει μια χαρά (όπως και με την 4.1.1), από που να ενεργοποιήσω/τί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 εννοουσα μηπως δεν ειχες ενεργοποιημενο το rotation, αλλα απο οτι φαινεται το χεις λογικα θα υπαρχει καποια επιλογη, αλλωστε δε νομιζω οτι θα αρεσει σε πολλους αυτο το χαρακτηριστικο Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Είναι κάτι που πρέπει να πειράξω στις ρυθμίσεις αλλά δεν το βρίσκω αυτή τη στιγμή...? γιατί σε landscape ΔΕΝ γυρίζει.. σε μένα. (εννοώ όπως στην εικόνα που έδειξες στον launcher..) (προφανώς αναφέρομαι σε 4.1.2) Ρύθμιση δεν υπάρχει... Το μόνο που υποψιάζομαι είναι ότι η Rom που έχω (Rasbeanjelly) αν και έχει τον stock launcher χωρίς τροποποιήσεις μάλλον είναι πειραγμένη ώστε να γυρνάει σε landscape. Άρα μπορεί να έχουν δίκιο τα παιδιά πιο πάνω που λένε ότι λειτουργεί μονό στο Nexus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Βρε παιδια εχει ερθει σε καποιον η αναβαθμιση? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Ρύθμιση δεν υπάρχει... Το μόνο που υποψιάζομαι είναι ότι η Rom που έχω (Rasbeanjelly) αν και έχει τον stock launcher χωρίς τροποποιήσεις μάλλον είναι πειραγμένη ώστε να γυρνάει σε landscape. Άρα μπορεί να έχουν δίκιο τα παιδιά πιο πάνω που λένε ότι λειτουργεί μονό στο Nexus 7 Ξεκινάω να το ψάχνω.. ελπίζω να χεις άδικο!!!! μεγάλη απογοήτευση! Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Βρε παιδια εχει ερθει σε καποιον η αναβαθμιση? το OTA δεν πρεπει να εχει βγει ακομα μαζικα για ολους τους χρηστες απο οτι καταλαβα διαβαζοντας απο δω κι απο κει , πρεπει να εχει δοθει δοκιμαστικα σε καποιους λιγους χρηστες Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Παιδιά να ρωτήσω..έχω το pulse notification light τικαρισμένο και δεν αναβοσβήνει σε μια αναπάντητη κλήση ή σε ένα μήνυμα όταν το κινητό είναι με απενεργοποιημένη οθόνη παρά μόνο κατα τη διάρκεια της κλήσης που με καλούν..είναι κάποια άλλη ρύθμιση γιαυτό ή αναγκαστiκά πρέπει να χρησημοποίησω το lightflow γιαυτή τη δουλειά; Ρωτάω επειδή το lightflow δε μου συνεργάζεται με το handcent sms και πολλές φορές παρότι έχω δει την αναπάντητη με το stock dialer εξακολουθεί να αναβοσβήνει με το που κλείσει η οθόνη. Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) Παιδιά να ρωτήσω..έχω το pulse notification light τικαρισμένο και δεν αναβοσβήνει σε μια αναπάντητη κλήση ή σε ένα μήνυμα όταν το κινητό είναι με απενεργοποιημένη οθόνη παρά μόνο κατα τη διάρκεια της κλήσης που με καλούν..είναι κάποια άλλη ρύθμιση γιαυτό ή αναγκαστiκά πρέπει να χρησημοποίησω το lightflow γιαυτή τη δουλειά; Ρωτάω επειδή το lightflow δε μου συνεργάζεται με το handcent sms και πολλές φορές παρότι έχω δει την αναπάντητη με το stock dialer εξακολουθεί να αναβοσβήνει με το που κλείσει η οθόνη. πρεπει υποχρεωτικα να χρησιμοποιησεις το lightflow οσο για το handcent οπως ειχα γραψει και λιγες μερες πριν, αν κλεισεις απο τις ρυθμισεις του handcent την ειδοποιηση του pulse και την ενεργοποιησεις στη συνεχεια μεσα απο το lightflow ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! :) το handcent εχει προεπιλεγμενη την επιλογη να αναβει το φωτακι, και για αυτο γινεται μπερδεμα με το lightflow οποτε κλεισε την ειδοποιηση απο το ενα και ενεργοποιησε τη απο το αλλο αν το κανεις οπως εγω θα δουλευει μια χαρα συγκεκριμενα με το handcent δεν ειχα ποτε μα ποτε κανενα προβλημα , ενω με το talk για παραδειγμα γινονται μερικα κουλα Edited October 15, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 πρεπει υποχρεωτικα να χρησιμοποιησεις το lightflow οσο για το handcent οπως ειχα γραψει και λιγες μερες πριν, αν κλεισεις απο τις ρυθμισεις του handcent την ειδοποιηση του pulse και την ενεργοποιησεις στη συνεχεια μεσα απο το lightflow ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! :) το handcent εχει προεπιλεγμενη την επιλογη να αναβει το φωτακι, και για αυτο γινεται μπερδεμα με το lightflow οποτε κλεισε την ειδοποιηση απο το ενα και ενεργοποιησε τη απο το αλλο αν το κανεις οπως εγω θα δουλευει μια χαρα συγκεκριμενα με το handcent δεν ειχα ποτε μα ποτε κανενα προβλημα , ενω με το talk για παραδειγμα γινονται μερικα κουλα Thanks!!! λοιπόν το βρήκα!Έκανα αυτό που είπες και πάλι δε μου άναβε το notification led..σε συνδιασμό αυτού που είπες,απενεργοποίησα και το enable pop out από το handcent και όλα μιά χαρά! Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 πρεπει υποχρεωτικα να χρησιμοποιησεις το lightflow οσο για το handcent οπως ειχα γραψει και λιγες μερες πριν, αν κλεισεις απο τις ρυθμισεις του handcent την ειδοποιηση του pulse και την ενεργοποιησεις στη συνεχεια μεσα απο το lightflow ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! :) το handcent εχει προεπιλεγμενη την επιλογη να αναβει το φωτακι, και για αυτο γινεται μπερδεμα με το lightflow οποτε κλεισε την ειδοποιηση απο το ενα και ενεργοποιησε τη απο το αλλο αν το κανεις οπως εγω θα δουλευει μια χαρα συγκεκριμενα με το handcent δεν ειχα ποτε μα ποτε κανενα προβλημα , ενω με το talk για παραδειγμα γινονται μερικα κουλα Με το talk θα συμφωνήσω... Κάνει κάτι κουλά όχι μόνο το lightflow αλλά γενικά! Ας πούμε μου στέλνει κάποιος και αντί να μπώ από το notification επιλέγω την εφαρμογή και μετά το άτομο που μου έστειλε... Εκεί λοιπόν αν δεν scrollάρω την συνομιλία και απλά γράψω αυτό που θέλω και μετά πατήσω home και κλείσω το κινητό η ειδοποίηση δεν έχει φύγει ακόμα από το status bar και συνεχίζει να ανάβει το LED! Βέβαια το ίδιο το παθαίνω και με άλλες εφαρμογές όπως αναπάντητες κλήσεις που αν δε scrollαρω τη λίστα κλήσεων δεν καταλαβαίνει ότι την είδα παρόλο που μπήκα στην εφαρμογή για να την δω. Αυτό το είχα και με στοκ αλλά και με όλες τις custom roms Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Αν σε βολεύει, με μια από τις πολλές εφαρμογές που καθαρίζουν notifications για rooted τηλέφωνα, λογικά θα λύνεται το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Thanks!!! λοιπόν το βρήκα!Έκανα αυτό που είπες και πάλι δε μου άναβε το notification led..σε συνδιασμό αυτού που είπες,απενεργοποίησα και το enable pop out από το handcent και όλα μιά χαρά! σορρυ, δε το διευκρυνισα αυτο, γιατι δε το ειχα στο νου μου μιας και εδω και καιρο εχω βγαλει το pop up για να μη σκανε φατσα φορα τα μηνυματα μου :O Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Αν σε βολεύει, με μια από τις πολλές εφαρμογές που καθαρίζουν notifications για rooted τηλέφωνα, λογικά θα λύνεται το πρόβλημα. Δεν ξέρω αν το κάνουν αυτό! Γιατί δεν μιλάω για clear.... Μπαίνω στη εφαρμογή απλώς όχι από το notification και δεν φεύγει ούτε το εικονίδιο του notification από πάνω αν δεν σκρολάρω πρώτα! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 μολις μου ηρθε ΟΤΑ :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 μολις μου ηρθε ΟΤΑ :) τπτ σε εμενα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 μολις μου ηρθε ΟΤΑ :) Και σε μενα το ιδιο. Μετα απο clear data στο Google framework. 15.1mb μονο το update. Ενημερωτικα ο στοκ launcher δεν περιστρεφετε και δεν υπαρχει κατι στις ρυθμισεις. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 μολις μου ηρθε ΟΤΑ :) +1 :D ...αν και δεν βλέπω κάποια διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Κι εμένα δε μου ήρθε, αλλά ευτυχώς ήρθε σε ένα φίλο που έχωσα και έβγαλε logcat :) Το αρχείο λοιπόν που χρειάζεται να κατεβάσουμε για ΟΤΑ είναι το: http://android.clients.google.com/packages/ota/google_maguro/24a9a760f32e.signed-yakju-JZO54K-from-JRO03C.24a9a760.zip Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τη γνωστή μέθοδο για ψευδοΟΤΑ εάν είστε ανυπόμονοι, ακόμα και με stock recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts