Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

E όχι ρε γ@μώτο!! θέλω να αποφύγω custom launchers και το θέλω πολύ! είναι πολλές οι στιγμές που βολεύομαι να το πιάνω στα πλάγια!

Κανονικά γυρνάει ο Launcher σε landscape οπως στο Nexus 7 δεν υπάρχει διαφορά...

Γεια σας παιδια μολις πηρα και εγω τον nexus Μετα απο ενα galaxy s που ειχα. Μια δοκιμασμενη λυση για flash player? Ειμαι σιγουρος καπου στην ενοτητα θα το λετε αλλα μολις μπηκα σε αυτη:) ευχαριστω εκ των προτερων.

Για Flash κατεβάζεις απο εδω http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html την τελευταία έκδοση και μετά παίζει κανονικά απο τον stock browser

Edited by dkat

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κανονικά γυρνάει ο Launcher σε landscape οπως στο Nexus 7 δεν υπάρχει διαφορά...

Για Flash κατεβάζεις απο εδωhttp://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html την τελευταία έκδοση και μετά παίζει κανονικά απο τον stock browser

εξαιρετικά νεα !!! :D

Δημιουργεί τίποτα bugs το flash player ασυμβατότητας ?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

εξαιρετικά νεα !!! :D

Δημιουργεί τίποτα bugs το flash player ασυμβατότητας ?

Το Flash μια χαρά παίζει όπως και παλιότερα δεν το λες τέλειο αλλά την δουλειά σου την κάνεις...

Για Flash κατεβάζεις απο εδω http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html την τελευταία έκδοση και μετά παίζει κανονικά απο τον stock browser

Ευχαριστω να σαι καλα, μια χαρα πεζει σε μενα

Practice what you preach

''Δυστυχώς η διαδικασία google.process.gapps έχει σταματήσει.''

Τι στο διάολο είναι αυτό.Με την jelly Bean είμαι.

Στο βγάζει όταν είσαι στον stock browser? Δες κι αυτό εδώ:

http://forums.androidcentral.com/t-galaxy-s-iii/189798-unfortunately-process-com-google-process-gapps-has-stopped.html

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

...

Είναι κάτι που πρέπει να πειράξω στις ρυθμίσεις αλλά δεν το βρίσκω αυτή τη στιγμή...? γιατί σε landscape ΔΕΝ γυρίζει.. σε μένα. (εννοώ όπως στην εικόνα που έδειξες στον launcher..)

(προφανώς αναφέρομαι σε 4.1.2)

μηπως θελει και ενεργοποιημενο τον αισθητηρα ?

????

μέσα στο Play, γυρνάει μια χαρά (όπως και με την 4.1.1), από που να ενεργοποιήσω/τί?

εννοουσα μηπως δεν ειχες ενεργοποιημενο το rotation, αλλα απο οτι φαινεται το χεις

λογικα θα υπαρχει καποια επιλογη, αλλωστε δε νομιζω οτι θα αρεσει σε πολλους αυτο το χαρακτηριστικο

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Είναι κάτι που πρέπει να πειράξω στις ρυθμίσεις αλλά δεν το βρίσκω αυτή τη στιγμή...? γιατί σε landscape ΔΕΝ γυρίζει.. σε μένα. (εννοώ όπως στην εικόνα που έδειξες στον launcher..)

(προφανώς αναφέρομαι σε 4.1.2)

Ρύθμιση δεν υπάρχει...

Το μόνο που υποψιάζομαι είναι ότι η Rom που έχω (Rasbeanjelly) αν και έχει τον stock launcher χωρίς τροποποιήσεις μάλλον είναι πειραγμένη ώστε να γυρνάει σε landscape.

Άρα μπορεί να έχουν δίκιο τα παιδιά πιο πάνω που λένε ότι λειτουργεί μονό στο Nexus 7

Ρύθμιση δεν υπάρχει...

Το μόνο που υποψιάζομαι είναι ότι η Rom που έχω (Rasbeanjelly) αν και έχει τον stock launcher χωρίς τροποποιήσεις μάλλον είναι πειραγμένη ώστε να γυρνάει σε landscape.

Άρα μπορεί να έχουν δίκιο τα παιδιά πιο πάνω που λένε ότι λειτουργεί μονό στο Nexus 7

Ξεκινάω να το ψάχνω.. ελπίζω να χεις άδικο!!!! μεγάλη απογοήτευση!

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Βρε παιδια εχει ερθει σε καποιον η αναβαθμιση?

το OTA δεν πρεπει να εχει βγει ακομα μαζικα για ολους τους χρηστες

απο οτι καταλαβα διαβαζοντας απο δω κι απο κει , πρεπει να εχει δοθει δοκιμαστικα σε καποιους λιγους χρηστες

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Παιδιά να ρωτήσω..έχω το pulse notification light τικαρισμένο και δεν αναβοσβήνει σε μια αναπάντητη κλήση ή σε ένα μήνυμα όταν το κινητό είναι με απενεργοποιημένη οθόνη παρά μόνο κατα τη διάρκεια της κλήσης που με καλούν..είναι κάποια άλλη ρύθμιση γιαυτό ή αναγκαστiκά πρέπει να χρησημοποίησω το lightflow γιαυτή τη δουλειά;

Ρωτάω επειδή το lightflow δε μου συνεργάζεται με το handcent sms και πολλές φορές παρότι έχω δει την αναπάντητη με το stock dialer εξακολουθεί να αναβοσβήνει με το που κλείσει η οθόνη.

carpe diem

Παιδιά να ρωτήσω..έχω το pulse notification light τικαρισμένο και δεν αναβοσβήνει σε μια αναπάντητη κλήση ή σε ένα μήνυμα όταν το κινητό είναι με απενεργοποιημένη οθόνη παρά μόνο κατα τη διάρκεια της κλήσης που με καλούν..είναι κάποια άλλη ρύθμιση γιαυτό ή αναγκαστiκά πρέπει να χρησημοποίησω το lightflow γιαυτή τη δουλειά;

Ρωτάω επειδή το lightflow δε μου συνεργάζεται με το handcent sms και πολλές φορές παρότι έχω δει την αναπάντητη με το stock dialer εξακολουθεί να αναβοσβήνει με το που κλείσει η οθόνη.

πρεπει υποχρεωτικα να χρησιμοποιησεις το lightflow

οσο για το handcent οπως ειχα γραψει και λιγες μερες πριν, αν κλεισεις απο τις ρυθμισεις του handcent την ειδοποιηση του pulse και την ενεργοποιησεις στη συνεχεια μεσα απο το lightflow ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! :)

το handcent εχει προεπιλεγμενη την επιλογη να αναβει το φωτακι, και για αυτο γινεται μπερδεμα με το lightflow

οποτε κλεισε την ειδοποιηση απο το ενα και ενεργοποιησε τη απο το αλλο

αν το κανεις οπως εγω θα δουλευει μια χαρα

συγκεκριμενα με το handcent δεν ειχα ποτε μα ποτε κανενα προβλημα , ενω με το talk για παραδειγμα γινονται μερικα κουλα

Edited by qsis

οσο για το handcent οπως ειχα γραψει και λιγες μερες πριν, αν κλεισεις απο τις ρυθμισεις του handcent την ειδοποιηση του pulse και την ενεργοποιησεις στη συνεχεια μεσα απο το lightflow ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! :)

το handcent εχει προεπιλεγμενη την επιλογη να αναβει το φωτακι, και για αυτο γινεται μπερδεμα με το lightflow

συγκεκριμενα με το handcent δεν ειχα ποτε μα ποτε κανενα προβλημα , ενω με το talk για παραδειγμα γινονται μερικα κουλα

Thanks!!!

λοιπόν το βρήκα!Έκανα αυτό που είπες και πάλι δε μου άναβε το notification led..σε συνδιασμό αυτού που είπες,απενεργοποίησα και το enable pop out από το handcent και όλα μιά χαρά!

carpe diem

Με το talk θα συμφωνήσω... Κάνει κάτι κουλά όχι μόνο το lightflow αλλά γενικά! Ας πούμε μου στέλνει κάποιος και αντί να μπώ από το notification επιλέγω την εφαρμογή και μετά το άτομο που μου έστειλε... Εκεί λοιπόν αν δεν scrollάρω την συνομιλία και απλά γράψω αυτό που θέλω και μετά πατήσω home και κλείσω το κινητό η ειδοποίηση δεν έχει φύγει ακόμα από το status bar και συνεχίζει να ανάβει το LED!

Βέβαια το ίδιο το παθαίνω και με άλλες εφαρμογές όπως αναπάντητες κλήσεις που αν δε scrollαρω τη λίστα κλήσεων δεν καταλαβαίνει ότι την είδα παρόλο που μπήκα στην εφαρμογή για να την δω. Αυτό το είχα και με στοκ αλλά και με όλες τις custom roms

Google Pixel 6 Pro

Αν σε βολεύει, με μια από τις πολλές εφαρμογές που καθαρίζουν notifications για rooted τηλέφωνα, λογικά θα λύνεται το πρόβλημα.

Thanks!!!

λοιπόν το βρήκα!Έκανα αυτό που είπες και πάλι δε μου άναβε το notification led..σε συνδιασμό αυτού που είπες,απενεργοποίησα και το enable pop out από το handcent και όλα μιά χαρά!

σορρυ, δε το διευκρυνισα αυτο, γιατι δε το ειχα στο νου μου μιας και εδω και καιρο εχω βγαλει το pop up για να μη σκανε φατσα φορα τα μηνυματα μου :O

Αν σε βολεύει, με μια από τις πολλές εφαρμογές που καθαρίζουν notifications για rooted τηλέφωνα, λογικά θα λύνεται το πρόβλημα.

Δεν ξέρω αν το κάνουν αυτό! Γιατί δεν μιλάω για clear.... Μπαίνω στη εφαρμογή απλώς όχι από το notification και δεν φεύγει ούτε το εικονίδιο του notification από πάνω αν δεν σκρολάρω πρώτα!

Google Pixel 6 Pro

μολις μου ηρθε ΟΤΑ :)

Και σε μενα το ιδιο. Μετα απο clear data στο Google framework. 15.1mb μονο το update.

Ενημερωτικα ο στοκ launcher δεν περιστρεφετε και δεν υπαρχει κατι στις ρυθμισεις.

Κώστας

Κι εμένα δε μου ήρθε, αλλά ευτυχώς ήρθε σε ένα φίλο που έχωσα και έβγαλε logcat :)

Το αρχείο λοιπόν που χρειάζεται να κατεβάσουμε για ΟΤΑ είναι το:

http://android.clients.google.com/packages/ota/google_maguro/24a9a760f32e.signed-yakju-JZO54K-from-JRO03C.24a9a760.zip

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τη γνωστή μέθοδο για ψευδοΟΤΑ εάν είστε ανυπόμονοι, ακόμα και με stock recovery.

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)