ikskarda Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Μολις παρηγγειλα την Incipio SILICRYLIC Hard Shell Case στα 29 euros (αγορα + 9 ευρω μεταφορικα UPS) και θα ερθει μεταξυ 25/09 - 3/10 . Απο τα διαφορα videos που ειδα στο youtube μου αρεσε πιο πολυ απο ολες λογω κομψοτητας και επειδη περιελαμβανει και screen protector το οποιο το ηθελα γιατι ολη μερα καθαριζω την οθονη με πανακι γυαλιων :p (διαβασα ομως οτι ειναι λιγο μουφα γιατι πιανει φυσαλιδες :blink: ). ελπιζω να εκανα καλη επιλογη , να εφαρμοζει τελεια και να δουλευουν τα πλαινα κουμπακια on/off και volume (διαβασα οτι και εκει υπαρχει θεματακι) και να του βαλω το προστατευτικο οθονης διχως να μου παρει αερα μεσα και να κανει φυσαλιδες. ελπιζω αν αναγκαστω να παρω μεγαλυτερη μπαταρια να εφαρμοζει η θηκη ακριβως (αν και το κοβω δυσκολο λογω αλλου καπακιου στη πισω μερια) και να μην αναγκαστω να δωσω παλι αλλα 30 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Πηρα ματ ζελατινα και εβαλα πρωτη φορα στο galaxy nexus... Περιεργα τα συναισθηματα. Δεν ειναι κακια, αλλα στις λευκες και ανοιχτοχρωμες αποχρωσεις φαινεται το ματ σχεδιο. Με εξαιρεση αυτο το μειονεκτημα, μονο θετικα. Δεν φαινονται δακτυλιες (ειχα βαρεθει να καθαριζω καθε 3 και λιγο την γυαλιστερη ζελατινα) και η αισθηση αφης ειναι πιο ωραια. Προς το παρον θα την κρατησω. Απλως ηθελα να πω μην προτιμησετε ζελατινες πλαισιου... Δε ξερω απο που τις παιρνουν, αλλα δεν ειναι καλες, ποσο μαλλον οτι τις πληρωνεις και 8 ευρω το πακετο (των 2). Στο nexus s που τις ειχα καιρο η οθονη ειχε χασει αισθηση και οταν τις εβγαλα διαπιστωσα μια στρωση κολας.. Πολυ κακη ποιοτητα. Στο galaxy nexus δεν ηταν τοσο εντονο -γιατι δεν ειχε κατσει καιρο- αλλα θα γινοταν μου εδινε την ενυπωση παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 εγω ζελατινες παιρνω μονο απο ebay...ειχα παρει για το desire μια πανακριβη και τη συγκρινα με κατι αλλες φτηνες που ειχα...η διαφορα καμια απολυτως...οποτε ππηρα και για το nexus μια 6αδα με 2 ευρω και ειναι τελειες...ουτε φουσκαλες ουτε τιποτα...και απο αντοχη δοκιμασμενες...ειχα βαλει το desire πανω σε ενα τηλεκατευθυνομενο για να μετρησω τελικη ταχυτητα με το gps και στα 98km/h εφυγε το κινητο και σερνοταν με την οθονη στην ασφαλτο...η ζελατινα χαλασε αλλα η οθονη δεν επαθε τιποτα απλυτως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 μπορεις να δωσεις λινκ με τις ζελατινες που περιγραφεις φιλε μου ? το μυστικο για να μην πιανει φουσκαλες και για να μην παιρνει αερα οταν την τοποθετεις ποιο ειναι ? δεν εχω ξαναβαλει σε καποιο κινητο για αυτο ρωταω :confused: PS: καλο βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 μπορεις να δωσεις λινκ με τις ζελατινες που περιγραφεις φιλε μου ? το μυστικο για να μην πιανει φουσκαλες και για να μην παιρνει αερα οταν την τοποθετεις ποιο ειναι ? δεν εχω ξαναβαλει σε καποιο κινητο για αυτο ρωταω :confused: PS: καλο βραδυ Δες βιντεάκια στο youtube πως βάζεις. Συνήθως μέσα δίνουν ένα μικρό πλαστικό και το εφαρμόζεις με αυτό. Αν δεν έχει χρησιμοποίησε μια πιστωτική κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 μπορεις να δωσεις λινκ με τις ζελατινες που περιγραφεις φιλε μου ? το μυστικο για να μην πιανει φουσκαλες και για να μην παιρνει αερα οταν την τοποθετεις ποιο ειναι ? δεν εχω ξαναβαλει σε καποιο κινητο για αυτο ρωταω :confused: PS: καλο βραδυ δεν θυμαμαι τωρα ποιες ακριβως ειχα παρει...οπως σου ειπαν δες βιντεακια και θα καταλαβεις...ασε τις καρτες που δινουν στη συσκευασια...η πιστωτικη ειναι καλυτερη λογω μεγεθους...το μυστικο ειναι να χρησιμοποιησεις πιστωτικη, να μπει καριβως στη σωστη θεση και να ειναι πεντακαθαρη η οθονη...αν εχει και την παραμικρη σκονη θα κανει φουσκαλα σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Καλησπερα, μπορει καποιος να με πληροφορησει για galaxy nexus απο ευρωπη ή κινα οπως και για ολες τις android συσκευες, με ελληνικη sim το κινητο γυριζει αυτοματα σε ελληνικο μενου κ πλητρολογιο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Και εγω πλεον ebay. Οντως δεν εχει διαφορα η ποιοτητα στις ζελατινες. Εδω μου εχουν τυχει καλυτερες απο ebay, παρα αυτες που εχουν οι ακριβες θηκες casemate μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Καλησπερα, μπορει καποιος να με πληροφορησει για galaxy nexus απο ευρωπη ή κινα οπως και για ολες τις android συσκευες, με ελληνικη sim το κινητο γυριζει αυτοματα σε ελληνικο μενου κ πλητρολογιο;; Οχι.. Τα ελληνικα ειναι σαν επιλογη γλωσσας στο μενου. Σε εκδοση 4.0.4 και πριν δεν ειχε ελληνικο πληκτρολογιο μεσα και κατεβαζες απο το store free ή πληρωνες αλλο. Στο 4.1.1 εβαλαν και ελληνικο πληκτρολογιο. Εχεις καινεπιλογη γλωσσας οταν ανοιξεις την συσκευη πρωτη φορα. Δεν παιζει ρολο η σιμ. Για τις ολες android συσκευες που λες το πραγμα γινεται περιπλοκο. Υπαρχουν κινεζικα android που ενω εχουν ελληνικα στο μενουν εξαιτιας της εκδοσης android, δεν εχουν μεταφρασει τις μισες επιλογες στα αγγλικα και ειναι στα κινεζικα. Θα εχουν και app στα κινεζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Επειδή και εγώ ψάχνομαι για αυτήν την περίοδο για screen protector θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο. Αγόρασα ένα που είναι με στεγνή τοποθέτηση και παρόλο που ταίριαζε άψογα είχε θέμα με φουσκάλες που δεν έλεγαν να φύγουν και δεν ήξερα τι να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Οχι.. Τα ελληνικα ειναι σαν επιλογη γλωσσας στο μενου. Σε εκδοση 4.0.4 και πριν δεν ειχε ελληνικο πληκτρολογιο μεσα και κατεβαζες απο το store free ή πληρωνες αλλο. Στο 4.1.1 εβαλαν και ελληνικο πληκτρολογιο. Εχεις καινεπιλογη γλωσσας οταν ανοιξεις την συσκευη πρωτη φορα. Δεν παιζει ρολο η σιμ. Για τις ολες android συσκευες που λες το πραγμα γινεται περιπλοκο. Υπαρχουν κινεζικα android που ενω εχουν ελληνικα στο μενουν εξαιτιας της εκδοσης android, δεν εχουν μεταφρασει τις μισες επιλογες στα αγγλικα και ειναι στα κινεζικα. Θα εχουν και app στα κινεζικα. Αρα για το συγκεκριμενο κινητο θα υπαρχει επιλογη ελληνικων στην εκδοση 4.1 ανεξαρτητα αν προερχεται απο ευρωπη ή ασια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Πριν τη 4.1 το android σα λειτουργικό δεν είχε ποτε ελληνικό πληκτρολόγιο , έβαζαν πάντα οι λοιποί κατασκευαστές (και τα nexus δεν είχαν καν , μόνο από μάρκετ ) Πλέον έχει και θα έχει λογικά ελληνικά μέσα , όπως τα δικά μας έχουν καμιά 5αρα ασιατικές γλώσσες , αραβικά , εβραϊκά και διάφορα άλλα ορνιθοσκαλίσματα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Βάζω κι εδώ την ερώτηση που έκανα στην ενότητα android μιας και μια απ΄τις συσκευές που μ' ενδιαφέρουν είναι το Nexus http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=344025 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Επειδή και εγώ ψάχνομαι για αυτήν την περίοδο για screen protector θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο. Αγόρασα ένα που είναι με στεγνή τοποθέτηση και παρόλο που ταίριαζε άψογα είχε θέμα με φουσκάλες που δεν έλεγαν να φύγουν και δεν ήξερα τι να κάνω. Εγώ χρησιμοποιώ την Steinheeil Ulta Oleophobic της Spigen Sgp, είναι dry installation και δεν έχει καμία απολύτως φουσκάλα! Απόκριση οθόνης άψογη, αίσθηση πάρα πολύ καλή!!! Γενικά επειδή φοβάμαι της wet λύσεις, για dry την προτείνω ανεπιφύλακτα! Βάζω κι εδώ την ερώτηση που έκανα στην ενότητα android μιας και μια απ΄τις συσκευές που μ' ενδιαφέρουν είναι το Nexus http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=344025 Προσωπικά σε χρήση με Macbook 13" που έχω δεν είχα ποτέ πρόβλημα με android. Είχα iphone αλλά μετά πήγα σε Desire για 2 χρόνια και nexus και πραγματικά δεν ξαναγόραζα μήλο ούτε με σφαίρες!!! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 μετα απο πολυ ψαξιμο στο θεμα του ηχου νομιζω οτι βρηκα την λυση στην χαμηλη ενταση του ηχειου.... λοιπον εκανα τα παρακατω: εγκατεστησα αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748803 στην συνεχεια απεγκατεστησα τον dsp manager v2 με το titanium η με οποιο αντιστοιχο προγραμα θελετε εσεις και εγκατεστησα τον dsp manager v1. μετα παμε settings/sound και βαζουμε τον dsp manager στο music effects. τελος παμε στον dsp manager και ενεργοποιουμε τα bass boost , equalizer και στο select preset βαζουμε acoustic. η διαφορα ειναι κατι παραπανω απο εμφανης πλεον ακουω το κινητο απο το αλλο δωματιο οταν χτυπαει... πριν το δοκιμασετε παρτε ενα nandroid backup ωστε νε επιστρεψετε αν δεν σας αρεσει . ελπιζω να βοηθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 μετα απο πολυ ψαξιμο στο θεμα του ηχου νομιζω οτι βρηκα την λυση στην χαμηλη ενταση του ηχειου.... λοιπον εκανα τα παρακατω: εγκατεστησα αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748803 στην συνεχεια απεγκατεστησα τον dsp manager v2 με το titanium η με οποιο αντιστοιχο προγραμα θελετε εσεις και εγκατεστησα τον dsp manager v1. μετα παμε settings/sound και βαζουμε τον dsp manager στο music effects. τελος παμε στον dsp manager και ενεργοποιουμε τα bass boost , equalizer και στο select preset βαζουμε acoustic. η διαφορα ειναι κατι παραπανω απο εμφανης πλεον ακουω το κινητο απο το αλλο δωματιο οταν χτυπαει... πριν το δοκιμασετε παρτε ενα nandroid backup ωστε νε επιστρεψετε αν δεν σας αρεσει . ελπιζω να βοηθησα Μηπως μπορεις να μας πεις ποιο απο τα τρια? Ευχαριστω. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Μηπως μπορεις να μας πεις ποιο απο τα τρια? Ευχαριστω. εγκατεστησα το nexuslouderV4beta2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) πολυ μικρες διαφορες... μην περιμενετε να βγαλετε διαφορες στα ppi Για την ματ ζελατινα που ελεγα προχθες δειτε μια εδω: [ATTACH]26998[/ATTACH] [ATTACH]26999[/ATTACH] [ATTACH]27000[/ATTACH] οι φωτο απο κινητο και δεν εχουν την καλυτερη ποιοτητα. στη 2η φωτο αυτα που φαινονται δεν ειναι φουσκες, ειναι σκονη πανω απο την ζελατινα. τωρα ειδα οτι φαινεται ετσι. τεσπα δε την βγαζω. αρνητικό το οτι το ματ σαν υφή φαίνεται κάπως και αλλοιώνει την ποιοτητα στα ανοικτά χρώματα θετικα: τέρμα οι δακτυλιές! βελτιώνεται η αισθηση της υφης/αποκρισης στο αγγιγμα και δεν γυαλιζει/αντανακλα καθολου στον ηλιο! σε μερικους μπορει να μην αρεσει το ματ παντως! http://www.ebay.com/itm/120912433414?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 απο εδω τις πήρα, δε το εψαξα πολυ, μπορεί να βρείτε και φθηνότερα Edited September 17, 2012 by pappasi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 αν θελετε να ηχογραφησετε π.χ. μια διαλεξη ,μια συνεδριαση, ποιο προγραμμα ζρησιμοποειτε? ΤΟ Nexus Jelly Bean, δεν εχει καποια προεγκατεστημενη,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 αν θελετε να ηχογραφησετε π.χ. μια διαλεξη ,μια συνεδριαση, ποιο προγραμμα ζρησιμοποειτε? ΤΟ Nexus Jelly Bean, δεν εχει καποια προεγκατεστημενη,, Ναι οντως το nexus δεν εχει προεγκαταστημενη, ουτε σε 2.3 ή ics ειχε απο οτι θυμαμαι. Για δοκιμασε αυτο, ισως σε ικανοποιησει: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andrwq.recorder Υπαρχουν για διαλεξεις πιο ειδικα αλλα ειναι επι πληρωμη, αυτο μπορει να σε βολεψει πληρως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 πολυ μικρες διαφορες... μην περιμενετε να βγαλετε διαφορες στα ppi Για την ματ ζελατινα που ελεγα προχθες δειτε μια εδω: [ATTACH]26998[/ATTACH] [ATTACH]26999[/ATTACH] [ATTACH]27000[/ATTACH] οι φωτο απο κινητο και δεν εχουν την καλυτερη ποιοτητα. στη 2η φωτο αυτα που φαινονται δεν ειναι φουσκες, ειναι σκονη πανω απο την ζελατινα. τωρα ειδα οτι φαινεται ετσι. τεσπα δε την βγαζω. αρνητικό το οτι το ματ σαν υφή φαίνεται κάπως και αλλοιώνει την ποιοτητα στα ανοικτά χρώματα θετικα: τέρμα οι δακτυλιές! βελτιώνεται η αισθηση της υφης/αποκρισης στο αγγιγμα και δεν γυαλιζει/αντανακλα καθολου στον ηλιο! σε μερικους μπορει να μην αρεσει το ματ παντως! http://www.ebay.com/itm/120912433414?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 απο εδω τις πήρα, δε το εψαξα πολυ, μπορεί να βρείτε και φθηνότερα Και εγω αυτη φοραω εδω και κανα 2μηνο. Θετικα: Φοβερη αισθηση στη υφη Τερμα οι δαχτυλιες Κανει ακομα πιο ωραια τη προσοψη του κινητου(υποκειμενικο) Αρνητικα: Εχασε πολυ λιγο στην αισθηση του touch Σε καποιες γωνιες ιριδιζει και χανει η ποιοτητα της εικονας(στην αρχη με ενοχλουσε λιγο...τωρα το συνηθισα ) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ναι οντως το nexus δεν εχει προεγκαταστημενη, ουτε σε 2.3 ή ics ειχε απο οτι θυμαμαι. Για δοκιμασε αυτο, ισως σε ικανοποιησει: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andrwq.recorder Υπαρχουν για διαλεξεις πιο ειδικα αλλα ειναι επι πληρωμη, αυτο μπορει να σε βολεψει πληρως Ή αυτό :) Το χρησιμοποιώ που και που και λειτουργεί μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Αρα για το συγκεκριμενο κινητο θα υπαρχει επιλογη ελληνικων στην εκδοση 4.1 ανεξαρτητα αν προερχεται απο ευρωπη ή ασια.. Καταρχας εχε υποψην σου οτι παιζουν και κλειδωμενες συσκευες. Αρα αν φερεις να σε νοιαξει αυτο κυριως πρωτα γιατι μετα θα ψαχνεις για ξεκλειδωματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Ή αυτό :) Το χρησιμοποιώ που και που και λειτουργεί μια χαρά. Αυτο που προτεινω ειναι free :) Και εγω αυτη φοραω εδω και κανα 2μηνο. Θετικα: Φοβερη αισθηση στη υφη Τερμα οι δαχτυλιες Κανει ακομα πιο ωραια τη προσοψη του κινητου(υποκειμενικο) Αρνητικα: Εχασε πολυ λιγο στην αισθηση του touch Σε καποιες γωνιες ιριδιζει και χανει η ποιοτητα της εικονας(στην αρχη με ενοχλουσε λιγο...τωρα το συνηθισα ) Η αισθηση στην υφη ειναι οντως αυτο που με εντυπωσιασε. Εγω παλι πιστευω οτι βελτιωθηκε η αισθηση/αποκριση του touch. Μπορει πριν να μην ειχα καλη ζελατινα (sentio-πλαισιου).... Τις χρωματικες αποκλισεις δεν τις βλεπω, αλλα αυτο για την ποιοτητα το καταλαβαινω απολυτα, ειναι το matte texture της ζελατινας. Φαινεται εντονα στο λευκο. Παντως για την τιμη της τιμια αγορα :p Edited September 17, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Αυτο που προτεινω ειναι free :) Ε και? Ειπε να προτεινουμε μονο free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts