djkostas20 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Εμένα πάντως με την euroSkank JellyBro το μεγάφωνο έγινε πολύ καλό!!!!!! με το ακουστικό ποτέ δεν είχα θέμα στις κλήσεις! Άκουγα τους άλλους πεντακάθαρα! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Αναφέρομαι όπως και άλλοι στο μεγάφωνο ή ηχείο και όχι στο ακουστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) Παιδες να σας ρωτησω λιγο κατι? text wrapping ο browser σας εχει? και αν οχι ο οφισιαλ ο boat dolphin Κτλ εχουν? Edited August 3, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Παιδια δοκιμαστε την paranoid με trinity kernel πολυ καλη,γρηγορη και αλλαζει ολο το τηλεφωνο ειδικα αμα βαλετε tablet mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Εγκαταστήστε τον Flash Player και στο Android Jelly Bean. [GUIDE] [HOW-TO] Install Adobe Flash Player on Android 4.1 Jelly Bean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Παιδια για να μου λειτουργισει το usb otg: 1)πρεπει να παρω ενα απο τα usb host που αναφερονται στην πρωτη σελιδα? 2)πρεπει να ειμαι root? 3)το στικακι που θα βαλω πρεπει να ειναι fat32? 4)χρειαζεται να κανω κατι αλλο? Εχω την stock 4.0.4 ,Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Όταν λέμε ότι η ένταση του μεγαφώνου είναι "τραγική" εννοούμε στα πάντα (ήχους κλήσης, ξυπνητήρια, πλοήγηση, μουσική, βίντεο); Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Παιδια για να μου λειτουργισει το usb otg: 1)πρεπει να παρω ενα απο τα usb host που αναφερονται στην πρωτη σελιδα? 2)πρεπει να ειμαι root? 3)το στικακι που θα βαλω πρεπει να ειναι fat32? 4)χρειαζεται να κανω κατι αλλο? Εχω την stock 4.0.4 ,Ευχαριστω εκ των προτερων χρειάζεσαι ένα τέτοιο καλώδιο. έπειτα ναι πρέπει να είσαι ροοτ και να κατεβάσεις αυτή την εφαρμογή λογικά διαβάζει και ntfs αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.. αα και κάτι τελευταίο ένα μέλος από εδώ είπε ότι δεν λειτουργεί στην 4.0.4 αυτός ο τρόπος αλλά θέλει και αλλαγή ο κερνελ. Γιατί δεν αναβαθμίζεσαι σε jb 4.1.1 που λειτουργεί σίγουρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 χρειάζεσαι ένα τέτοιο καλώδιο. έπειτα ναι πρέπει να είσαι ροοτ και να κατεβάσεις αυτή την εφαρμογή λογικά διαβάζει και ntfs αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.. αα και κάτι τελευταίο ένα μέλος από εδώ είπε ότι δεν λειτουργεί στην 4.0.4 αυτός ο τρόπος αλλά θέλει και αλλαγή ο κερνελ. Γιατί δεν αναβαθμίζεσαι σε jb 4.1.1 που λειτουργεί σίγουρα? Οταν παταω ενημερωσεις συστηματος-ελεγχος τωρα, μου λεει οτι το συστημα σας ειναι ενημερωμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Οταν παταω ενημερωσεις συστηματος-ελεγχος τωρα, μου λεει οτι το συστημα σας ειναι ενημερωμενο κατέβασε αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bartat.android.elixir&hl=el άνοιξε την κάνε swipe δεξιά πάτα στο δόμηση και πες μου τι σου γράφει στο προιόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Όταν λέμε ότι η ένταση του μεγαφώνου είναι "τραγική" εννοούμε στα πάντα (ήχους κλήσης, ξυπνητήρια, πλοήγηση, μουσική, βίντεο); Αρκετά χαμηλή. Καλύτερα να το ακούσεις σε κάποιο κατάστημα. Η δόνηση είναι μονόδρομος αν το έχεις σε καμια τσέπη αλλά και πάλι έχω χάσει μερικές κλήσεις. Δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας αλλά ακόμα και το Nexus S που είχα πριν ήταν πολύ καλύτερο σε αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 χρειάζεσαι ένα τέτοιο καλώδιο. έπειτα ναι πρέπει να είσαι ροοτ και να κατεβάσεις αυτή την εφαρμογή λογικά διαβάζει και ntfs αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.. αα και κάτι τελευταίο ένα μέλος από εδώ είπε ότι δεν λειτουργεί στην 4.0.4 αυτός ο τρόπος αλλά θέλει και αλλαγή ο κερνελ. Γιατί δεν αναβαθμίζεσαι σε jb 4.1.1 που λειτουργεί σίγουρα? νομίζω ntfs δεν διαβάζει μιας και είναι αποκλειστικά της Microsoft. Άν διαβάζει είναι φοβερό + μιας και το συνδέεις με όποιος εξωτερικό δίσκο θέλεις! Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 (edited) κατέβασε αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bartat.android.elixir&hl=el άνοιξε την κάνε swipe δεξιά πάτα στο δόμηση και πες μου τι σου γράφει στο προιόν γραφει yakjuxw Edited August 4, 2012 by artemios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 γραφει yakjuxw πρέπει να το μετατρέψεις σε yakju για να σου έρθει η 4.1.. ακολούθησε αυτές τις οδηγίες O υπεραπλός τρόπος είναι αν το κάνεις με το Galaxy Nexus ToolKit που θα βρείς στο XDA. Διευκρινίζω ότι ADB Mode είναι με το τηλεφωνο αναμμένο και ενεργοποιημενο το USB Debugging, και Fastboot mode είναι σβηστό και πατημένα Vol+, Vol- και Power. Πρώτα χαρακτήρισε τη συσκευή σαν ΙΜΜ76D, μετά unlock bootloader και μετά επιλογη 9 (download, extract and flash κλπ). νομίζω ntfs δεν διαβάζει μιας και είναι αποκλειστικά της Microsoft. Άν διαβάζει είναι φοβερό + μιας και το συνδέεις με όποιος εξωτερικό δίσκο θέλεις! τελικά το έψαξα κατέβασα και γύρω στις 10 εφαρμογές και δεν γίνεται πρέπει να το υποστηρίζει ο κέρνελ για να διαβάζει ntfs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 (edited) πρέπει να το μετατρέψεις σε yakju για να σου έρθει η 4.1.. ακολούθησε αυτές τις οδηγίες Έχω ανεβάσει και αναλυτικό οδηγό στα ελληνικά μδ τη διαδικασία μετατροπής εδώ στο myphone.* http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4221974 Edited August 4, 2012 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constadinos Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 εγώ το έκανα μέσω 2 αρχείων που κατέβασα... το usb driver και i9250 ITL41F... υπάρχει διαφορά...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 εγώ το έκανα μέσω 2 αρχείων που κατέβασα... το usb driver και i9250 ITL41F... υπάρχει διαφορά...? Φαντάζομαι ότι ακολούθησες το χειροκίνητο οδηγό και ξεκλείδωσες τον bootloader μέσω adb(oem unlock) και μετά φλάσαρες τις 6 εικόνες που περιέχονται στη ρομ... αν εννοείς αυτό τότε δεν υπάρχει διαφορά! Προφανώς αν στο build info λέει jakju και 4.1.1 είναι όλα κομπλέ Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constadinos Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Φαντάζομαι ότι ακολούθησες το χειροκίνητο οδηγό και ξεκλείδωσες τον bootloader μέσω adb(oem unlock) και μετά φλάσαρες τις 6 εικόνες που περιέχονται στη ρομ... αν εννοείς αυτό τότε δεν υπάρχει διαφορά! Προφανώς αν στο build info λέει jakju και 4.1.1 είναι όλα κομπλέ οχι...αυτά τα βήματα έκανα μόνο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1787503 build number:JROO3C Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Σε σχέση με το ακουστικό, ναι μεν δεν είναι και το πιο δυνατό, αλλά δεν είναι και τελείως χάλια. Πάντως, εγώ έχω αρκετά δυνατό ήχο από εχτές που έβαλα την black bean. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 οχι...αυτά τα βήματα έκανα μόνο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1787503 build number:JROO3C Είναι από κινητό τώρα αλλά άμα έχεις 4.1.1 JRO03C τότε είσαι και jakju ή takju οπότε ΟΚ... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constadinos Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Είναι από κινητό τώρα αλλά άμα έχεις 4.1.1 JRO03C τότε είσαι και jakju ή takju οπότε ΟΚ... ναι αυτό λέει που έβαλα και το elixir2... yakju thaanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Όσοι έχετε root με Superuser έχετε παρατηρήσει να βαραίνει το κινητό όταν μπουτάρει; Εγώ τον αντκατέστησα με τον SuperSU και ησύχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Στην παρεα κ εγω με το νεξους.Εκανα τα βηματα κ ειμαι με την 4.1.1.Ρε παιδες τι γινεται με τις επαφες που εχουμε στη sim;Δεν υπαρχει τροπος να τις βαλουμε στην συσκευη εκτος απο την λυση του mail; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Στην παρεα κ εγω με το νεξους.Εκανα τα βηματα κ ειμαι με την 4.1.1.Ρε παιδες τι γινεται με τις επαφες που εχουμε στη sim;Δεν υπαρχει τροπος να τις βαλουμε στην συσκευη εκτος απο την λυση του mail; Προφανώς και υπάρχει. Από το stock contacts: Settings -> Import/export -> Import from sim card. Νομίζω είχε ξαναναφερθεί και πρόσφατα. Πάντως ο συγχρονισμός με gmail είναι μεγάλη ευκολία και καλό backup... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos-1981 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 http://www.wind.com.gr/en/for-individual/phones-and-devices/phones-devices/view-device/?deviceid=339 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts