Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα πάντως με την euroSkank JellyBro το μεγάφωνο έγινε πολύ καλό!!!!!! με το ακουστικό ποτέ δεν είχα θέμα στις κλήσεις! Άκουγα τους άλλους πεντακάθαρα!

Google Pixel 9 Pro XL

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδες να σας ρωτησω λιγο κατι?

text wrapping ο browser σας εχει?

και αν οχι ο οφισιαλ ο boat dolphin Κτλ εχουν?

Edited by freddaras

Παιδια δοκιμαστε την paranoid με trinity kernel πολυ καλη,γρηγορη και αλλαζει ολο το τηλεφωνο ειδικα αμα βαλετε tablet mode

Παιδια για να μου λειτουργισει το usb otg: 1)πρεπει να παρω ενα απο τα usb host που αναφερονται στην πρωτη σελιδα? 2)πρεπει να ειμαι root? 3)το στικακι που θα βαλω πρεπει να ειναι fat32? 4)χρειαζεται να κανω κατι αλλο? Εχω την stock 4.0.4 ,Ευχαριστω εκ των προτερων

Όταν λέμε ότι η ένταση του μεγαφώνου είναι "τραγική" εννοούμε στα πάντα (ήχους κλήσης, ξυπνητήρια, πλοήγηση, μουσική, βίντεο);
Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

Παιδια για να μου λειτουργισει το usb otg: 1)πρεπει να παρω ενα απο τα usb host που αναφερονται στην πρωτη σελιδα? 2)πρεπει να ειμαι root? 3)το στικακι που θα βαλω πρεπει να ειναι fat32? 4)χρειαζεται να κανω κατι αλλο? Εχω την stock 4.0.4 ,Ευχαριστω εκ των προτερων

χρειάζεσαι ένα τέτοιο καλώδιο. έπειτα ναι πρέπει να είσαι ροοτ και να κατεβάσεις αυτή την εφαρμογή λογικά διαβάζει και ntfs αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.. αα και κάτι τελευταίο ένα μέλος από εδώ είπε ότι δεν λειτουργεί στην 4.0.4 αυτός ο τρόπος αλλά θέλει και αλλαγή ο κερνελ. Γιατί δεν αναβαθμίζεσαι σε jb 4.1.1 που λειτουργεί σίγουρα?

χρειάζεσαι ένα τέτοιο καλώδιο. έπειτα ναι πρέπει να είσαι ροοτ και να κατεβάσεις αυτή την εφαρμογή λογικά διαβάζει και ntfs αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.. αα και κάτι τελευταίο ένα μέλος από εδώ είπε ότι δεν λειτουργεί στην 4.0.4 αυτός ο τρόπος αλλά θέλει και αλλαγή ο κερνελ. Γιατί δεν αναβαθμίζεσαι σε jb 4.1.1 που λειτουργεί σίγουρα?
Οταν παταω ενημερωσεις συστηματος-ελεγχος τωρα, μου λεει οτι το συστημα σας ειναι ενημερωμενο

Οταν παταω ενημερωσεις συστηματος-ελεγχος τωρα, μου λεει οτι το συστημα σας ειναι ενημερωμενο

κατέβασε αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bartat.android.elixir&hl=el άνοιξε την κάνε swipe δεξιά πάτα στο δόμηση και πες μου τι σου γράφει στο προιόν

Όταν λέμε ότι η ένταση του μεγαφώνου είναι "τραγική" εννοούμε στα πάντα (ήχους κλήσης, ξυπνητήρια, πλοήγηση, μουσική, βίντεο);

Αρκετά χαμηλή. Καλύτερα να το ακούσεις σε κάποιο κατάστημα. Η δόνηση είναι μονόδρομος αν το έχεις σε καμια τσέπη αλλά και πάλι έχω χάσει μερικές κλήσεις. Δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας αλλά ακόμα και το Nexus S που είχα πριν ήταν πολύ καλύτερο σε αυτό το θέμα.

νομίζω ntfs δεν διαβάζει μιας και είναι αποκλειστικά της Microsoft. Άν διαβάζει είναι φοβερό + μιας και το συνδέεις με όποιος εξωτερικό δίσκο θέλεις!

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

κατέβασε αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bartat.android.elixir&hl=el άνοιξε την κάνε swipe δεξιά πάτα στο δόμηση και πες μου τι σου γράφει στο προιόν
γραφει yakjuxw Edited by artemios

γραφει yakjuxw

πρέπει να το μετατρέψεις σε yakju για να σου έρθει η 4.1.. ακολούθησε αυτές τις οδηγίες

O υπεραπλός τρόπος είναι αν το κάνεις με το Galaxy Nexus ToolKit που θα βρείς στο XDA. Διευκρινίζω ότι ADB Mode είναι με το τηλεφωνο αναμμένο και ενεργοποιημενο το USB Debugging, και Fastboot mode είναι σβηστό και πατημένα Vol+, Vol- και Power. Πρώτα χαρακτήρισε τη συσκευή σαν ΙΜΜ76D, μετά unlock bootloader και μετά επιλογη 9 (download, extract and flash κλπ).

νομίζω ntfs δεν διαβάζει μιας και είναι αποκλειστικά της Microsoft. Άν διαβάζει είναι φοβερό + μιας και το συνδέεις με όποιος εξωτερικό δίσκο θέλεις!

τελικά το έψαξα κατέβασα και γύρω στις 10 εφαρμογές και δεν γίνεται πρέπει να το υποστηρίζει ο κέρνελ για να διαβάζει ntfs

πρέπει να το μετατρέψεις σε yakju για να σου έρθει η 4.1.. ακολούθησε αυτές τις οδηγίες

Έχω ανεβάσει και αναλυτικό οδηγό στα ελληνικά μδ τη διαδικασία μετατροπής εδώ στο myphone.* http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4221974

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

εγώ το έκανα μέσω 2 αρχείων που κατέβασα...

το usb driver και i9250 ITL41F...

υπάρχει διαφορά...?

Φαντάζομαι ότι ακολούθησες το χειροκίνητο οδηγό και ξεκλείδωσες τον bootloader μέσω adb(oem unlock) και μετά φλάσαρες τις 6 εικόνες που περιέχονται στη ρομ... αν εννοείς αυτό τότε δεν υπάρχει διαφορά!

Προφανώς αν στο build info λέει jakju και 4.1.1 είναι όλα κομπλέ

Google Pixel 9 Pro XL

Φαντάζομαι ότι ακολούθησες το χειροκίνητο οδηγό και ξεκλείδωσες τον bootloader μέσω adb(oem unlock) και μετά φλάσαρες τις 6 εικόνες που περιέχονται στη ρομ... αν εννοείς αυτό τότε δεν υπάρχει διαφορά!

Προφανώς αν στο build info λέει jakju και 4.1.1 είναι όλα κομπλέ

οχι...αυτά τα βήματα έκανα μόνο

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1787503

build number:JROO3C

Σε σχέση με το ακουστικό, ναι μεν δεν είναι και το πιο δυνατό, αλλά δεν είναι και τελείως χάλια. Πάντως, εγώ έχω αρκετά δυνατό ήχο από εχτές που έβαλα την black bean.
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

οχι...αυτά τα βήματα έκανα μόνο

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1787503

build number:JROO3C

Είναι από κινητό τώρα αλλά άμα έχεις 4.1.1 JRO03C τότε είσαι και jakju ή takju οπότε ΟΚ...

Google Pixel 9 Pro XL

Είναι από κινητό τώρα αλλά άμα έχεις 4.1.1 JRO03C τότε είσαι και jakju ή takju οπότε ΟΚ...

ναι αυτό λέει που έβαλα και το elixir2...

yakju

thaanx

Όσοι έχετε root με Superuser έχετε παρατηρήσει να βαραίνει το κινητό όταν μπουτάρει; Εγώ τον αντκατέστησα με τον SuperSU και ησύχασα.

Στην παρεα κ εγω με το νεξους.Εκανα τα βηματα κ ειμαι με την 4.1.1.Ρε παιδες τι γινεται με τις επαφες που εχουμε στη sim;Δεν υπαρχει τροπος να τις βαλουμε στην συσκευη εκτος απο την λυση του mail;

Στην παρεα κ εγω με το νεξους.Εκανα τα βηματα κ ειμαι με την 4.1.1.Ρε παιδες τι γινεται με τις επαφες που εχουμε στη sim;Δεν υπαρχει τροπος να τις βαλουμε στην συσκευη εκτος απο την λυση του mail;

Προφανώς και υπάρχει. Από το stock contacts: Settings -> Import/export -> Import from sim card.

Νομίζω είχε ξαναναφερθεί και πρόσφατα. Πάντως ο συγχρονισμός με gmail είναι μεγάλη ευκολία και καλό backup...

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)