Jump to content

All about Volkswagen

nicos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 773
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Vasika min poliempisteueste to Top Gear gia na pairnete kritikes gia ta amaksia.Einai kapos kollimenoi me ta agglika amaksia ta opoia ta theopoioun kai ola ta italika ta exoun gia ta mpaza.Kai ennoo Ferrari kai Masserati.

Και τι σχέση έχει αυτό με την ηλιοροφή του scirocco;

Genika einai pliromeni ekpompi kai mono ta agglika vgazoun iperoxa amaksia.

Αν κρινω απο την τηλεοπτικη εκπομπη δεν εχεις δικιο.Απλα συνηθως αναφερονται με χιουμορ στα αγγλικα αυτοκινητα και συνηθως τα λοιδορουν.Για τα ιταλικα,ισα ισα που τα λατρευουν.

Αυτα που εχουν για τα μπαζα ειναι τα αμερικανικα,με μια εξαιρεση τη χτεσινη εκπομπη που γουσταραν corvette και challenger.

On topic,ειδα το Scirocco στην εκθεση,μου αρεσε εμφανισιακα,ΛΑΤΡΕΨΑ τη θεση οδηγησης,δε μου αρεσε το ταμπλω του(ιδιο με προηγουμενο Golf,καμια σπορ αισθητικη) και συμφωνω οτι χρειαζεται οπωσδηποτε αισθητηρες παρκαρισματος γιατι απο το πισω τζαμι βλεπεις ελαχιστα

Screw you guys,I'm going home.........

Genika einai pliromeni ekpompi kai mono ta agglika vgazoun iperoxa amaksia.

Οι τύποι είναι γελοίοι. Απο την μία φτιάχνουν μερικά πολύ ωραία και διασκεδαστικά βιντεάκια αλλά πετάνε και κάτι τούβλα... Το κορυφαίο (για να έρθουμε λίγο στο θέμα μας) το είχαν πει όταν παρουσίαζαν το Golf GT οτι επειδή έχει τούρμπο και κομπρέσσορα είναι το χειρότερο της κατηγορίας γιατί κλοτσάει συνέχεια λες και σβήνει συνέχει ο κινητήρας. :wacko: :wacko: :X Μιλάμε, μόλις το άκουσα αυτό, έχασα πάσα ιδέα.

On topic,ειδα το Scirocco στην εκθεση,μου αρεσε εμφανισιακα, χρειαζεται οπωσδηποτε αισθητηρες παρκαρισματος γιατι απο το πισω τζαμι βλεπεις ελαχιστα

Όντως, και γενικά η ορατότητα στο scirocco είναι περιορισμένη (μεγάλες και φαρδιές κολώνες, μικρά κρύσταλα). Οι αισθητήρες είναι αναγκαίοι αλλά είναι εκμετάλλευση να τους χρεώνουν 465 ευρώ (μόνο οι πίσω).

Vasika min poliempisteueste to Top Gear gia na pairnete kritikes gia ta amaksia.Einai kapos kollimenoi me ta agglika amaksia ta opoia ta theopoioun kai ola ta italika ta exoun gia ta mpaza.Kai ennoo Ferrari kai Masserati.

Λάθος! Πράγματι θεοποιούν τα αγγλικά αλλά τη Ferrari την έχουν και αυτή για θεό. Και ειδικά ο Κλάρκσον!

مفاجأة

Αν κρινω απο την τηλεοπτικη εκπομπη δεν εχεις δικιο.Απλα συνηθως αναφερονται με χιουμορ στα αγγλικα αυτοκινητα και συνηθως τα λοιδορουν.Για τα ιταλικα,ισα ισα που τα λατρευουν.

Αυτα που εχουν για τα μπαζα ειναι τα αμερικανικα,με μια εξαιρεση τη χτεσινη εκπομπη που γουσταραν corvette και challenger.

On topic,ειδα το Scirocco στην εκθεση,μου αρεσε εμφανισιακα,ΛΑΤΡΕΨΑ τη θεση οδηγησης,δε μου αρεσε το ταμπλω του(ιδιο με προηγουμενο Golf,καμια σπορ αισθητικη) και συμφωνω οτι χρειαζεται οπωσδηποτε αισθητηρες παρκαρισματος γιατι απο το πισω τζαμι βλεπεις ελαχιστα

To SUV tis Ford me ton kinitira san tou Ford GT to theopoiisan san korifaio kai oraio amaksi.An einai dinaton.

Λάθος! Πράγματι θεοποιούν τα αγγλικά αλλά τη Ferrari την έχουν και αυτή για θεό. Και ειδικά ο Κλάρκσον!

Kai mou sigrinoun to Aston Martin Vanquish me tin Ferrari 575 kai mou vgazei to Aston kalitero eno se ola einai apodedeigmena i Ferrari tote ti na po.

To Scirocco εσωτερικά είναι ιδιο με το EOS, όλα ίδια.

.

όχι και γελοίοι ρε παιδιά οι άνθρωποι του Top Gear,θα πέσει φωτιά να μας κάψει.

Ki omos ego pou kathomai kai parakoloutho sxedon kathe mera tin ekpompi tous epeidi eimai agglia to katalava amesos.Ta atoma einai geloia merikes fores.Apla anipsonoun oti einai aggliko amaksi kai rixnoun sxedon panta oti einai italiko.

Αν και είμαστε off topic, επειδή έχω δει ΟΛΑ τα Top Gear (και τις προηγούμενες 11 seasons) αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι κοροϊδεύουν τα αγγλικά αυτοκίνητα όσο δεν πάει άλλο! Και όσο για κόντρες τύπου Aston vs Ferrari, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ενδιαφέρεται κανείς από εμάς για το νικήτη; Η θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και μόνος του πράγματι ποιο είναι καλύτερο από τα δύο; Μην το χάσουμε τελείως... Απολαύστε το show και το χιούμορ τους και αφήστε τα πραγματικά tests σε άλλους...

Στο θέμα μας τώρα, τελικά είναι απαραίτητοι ΚΑΙ οι αισθητήρες παρκαρίσματος; Κάποιος που να το έχει κάνει test drive;

Αν και είμαστε off topic, επειδή έχω δει ΟΛΑ τα Top Gear (και τις προηγούμενες 11 seasons) αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι κοροϊδεύουν τα αγγλικά αυτοκίνητα όσο δεν πάει άλλο! Και όσο για κόντρες τύπου Aston vs Ferrari, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ενδιαφέρεται κανείς από εμάς για το νικήτη; Η θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και μόνος του πράγματι ποιο είναι καλύτερο από τα δύο; Μην το χάσουμε τελείως... Απολαύστε το show και το χιούμορ τους και αφήστε τα πραγματικά tests σε άλλους...

Αυτό ακριβώς! Ακόμη στην προχθεσινή τους εκπομπή είπαν πάρα πολύ καλά λόγια για το Fiat 500 Abarth αλλά και για τη Renault.

مفاجأة

Αυτοί λένε "αποφύγετε τη γυάλινη οροφή γιατί κάνει αντήχηση στην καμπίνα".

Ισχύει;;; :worry::worry::worry:

η ηλιοροφη κανει θορυβο ΜΟΝΟ οταν τελειως ανοιχτει.

στο scirocco δεν νομιζω πως θα ακουγεται αφου ανοιγει με κληση μονο.

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

Στο θέμα μας τώρα, τελικά είναι απαραίτητοι ΚΑΙ οι αισθητήρες παρκαρίσματος; Κάποιος που να το έχει κάνει test drive;

ego pantws dn exo diapistwsei emmoni me ta agglika para mono isws me to astra opc(diko tous vxr) kai tin db9.dn einai mono thema ferrari alla kai to zonda kai tis lambo den tis exoun vgalei kai axristes...egw pantws tous empisteyomai san ekpompi.

mesa stin vdomada tha me eidopoihsei o pwlhths apo tin antiproswpeia gia test drive tou scirocco me ta 160 aloga.gia na doume...

Heaven Holds A Sense Of Wonder

And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up

When The Rage In Me Subsides

In This White Wave

I Am Sinking In This Silence

ego pantws dn exo diapistwsei emmoni me ta agglika para mono isws me to astra opc(diko tous vxr)

off topic: πλάκα κάνεις έτσι; Δε θυμάσαι που το οδηγούσε ο Clarkson και έλεγε ότι "Αν πατήσεις το γκάζι τέρμα με δευτέρα σε ίσιο δρόμο τότε τραβάει αριστερά (torque steering), κάτι που είναι καλό. Αν θέλεις να πας αριστερά."

σχετικό video: http://www.youtube.com/watch?v=7QhS6FKeP1s, (6'30'' περίπου)

Εξάλλου το Astra δεν είναι αγγλικό, η Vauxhaull απλώς βάζει το τιμόνι δεξιά. Και υπάρχει ακόμα Saturn Astra, Chevrolet Astra και Holden Astra. Το πουλάνε με 5 σήματα σε όλο τον κόσμο!

Πάντως για να είμαστε και δίκαιοι, ο Clarkson έχει θάψει και τον TwinCharger κινητήρα όταν οδήγησε το Golf GT. Προσέξτε, δεν είχε θάψει το αυτοκίνητο (εξάλλου λατρεύει το GTI) αλλά τον κινητήρα, λέγοντας ότι δεν έχει γραμμική απόδοση, ότι έχει μεγάλο lag κτλ...

Οπότε μη βασίζεστε και πολύ στα συμπεράσματά τους. Πιο πολύ την πλάκα τους κάνουν οι άνθρωποι (και από μια άποψη καλά κάνουν εδώ που τα λέμε).

entaxei ontws dn einai aggliko to astra :P.apla oses fores exo dei to gti to exoun gia poly kalo amaxi alla apo kinitira elegan pos to astra kai to focus itan poly kalytera

In This White Wave

oi mones enstaseis p exw omws einai gia ton kinitira pou lete pws einai o palios,opws kai gia to eswteriko pou nomizw einai idio me tou golf v...adiko to theoro ayto.alla aksizoun ayta gia na min to pareis?

In This White Wave

Ακόμα δεν κυκλοφόρησε καλά καλά και έχουμε πρόγραμμα αναβάθμισης

VW Scirocco 246 ίππων από την MC CHIP

http://www.imageshack.gr/files/uwcqitobqdfle9h6p8mr_thumb.jpg

Η MC CHIP που προσέγγισε το νέο κουπέ της Volkswagen με τον δίλιτρο κινητήρα TFSI των 200 ίππων με γνώμονα την ενίσχυση των επιδόσεών του. Αποτέλεσμα είναι ο αναπρογραμματισμός της ECU του Scirocco, ο οποίος αυξάνει την ιπποδύναμη στα 246 άλογα και την ροπή στα 35,2 kgm, σε συνεργασία με τη νέα εξάτμιση με διπλές απολήξεις, διάμετρο 76mm και ωραίο ήχο.

Η πρόταση της MC CHIP συμπληρώνεται από την τοποθέτηση νέων ζαντών 19 ιντσών με ελαστικά Michelin PS-Cup διαστάσεων 235/35, αλλά και με την τοποθέτηση ανάρτησης από την κορυφαία H&R.

Η μηχανική αναβάθμιση του αυτοκινήτου κοστίζει μόλις 850 ευρώ - και αυτή είναι μια πολύ-πολύ καλή τιμή, ιδιαίτερα αν σκεφτούμε πως πρόκειται για επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου ενός πολύ φρέσκου μοντέλου.

.

Ακόμα δεν κυκλοφόρησε καλά καλά και έχουμε πρόγραμμα αναβάθμισης

VW Scirocco 246 ίππων από την MC CHIP

http://www.imageshack.gr/files/uwcqitobqdfle9h6p8mr_thumb.jpg

Η MC CHIP που προσέγγισε το νέο κουπέ της Volkswagen με τον δίλιτρο κινητήρα TFSI των 200 ίππων με γνώμονα την ενίσχυση των επιδόσεών του. Αποτέλεσμα είναι ο αναπρογραμματισμός της ECU του Scirocco, ο οποίος αυξάνει την ιπποδύναμη στα 246 άλογα και την ροπή στα 35,2 kgm, σε συνεργασία με τη νέα εξάτμιση με διπλές απολήξεις, διάμετρο 76mm και ωραίο ήχο.

Η πρόταση της MC CHIP συμπληρώνεται από την τοποθέτηση νέων ζαντών 19 ιντσών με ελαστικά Michelin PS-Cup διαστάσεων 235/35, αλλά και με την τοποθέτηση ανάρτησης από την κορυφαία H&R.

Η μηχανική αναβάθμιση του αυτοκινήτου κοστίζει μόλις 850 ευρώ - και αυτή είναι μια πολύ-πολύ καλή τιμή, ιδιαίτερα αν σκεφτούμε πως πρόκειται για επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου ενός πολύ φρέσκου μοντέλου.

.

ενα προγραμμα απο τις γνωστες εταιρειες βελτιωσης ανεβαζουν την ιπποδυναμη στα 250-260 αλογα στα tfsi. το μοτερ κυκλοφορει καιρο αυτο.

Έκανα test drive χθες, εξαιρετική αίσθηση. Σπορ, γρήγορο, και πανέμορφο εξωτερικά... Ειδικά το άσπρο :cool:

Λοιπόν για μένα η υπόθεση Scirocco έλαβα άδοξο τέλος.

Αφενός δεν υπάρχει αυτοκίνητο ούτε για δείγμα (και όπου και να ρώτησα μου λένε τουλάχιστον 4 μήνες παράδοση και το μόνο που ζήτησα ήταν λευκό με ηλιοροφή, τίποτε άλλο έξτρα, ούτε καν ζήτησα ιπποδύναμη, ότι υπάρχει τους είπα, ενώ σε 1-2 αντιπροσωπείες μου είπαν ότι λόγω της ηλιοροφής να υπολογίζω +1 μήνα ακόμα) αφετέρου, όταν έχω πληρώσει πριν από 2,5 χρόνια 25.000 € για ένα Golf (το μοντέλο με τη μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία στην αγορά) και τώρα μου το παίρνουν με το ζόρι 16-17.000, λυπάμαι αλλά δε θα τους κάνω το χατήρι.

Αφενός δεν υπάρχει αυτοκίνητο ούτε για δείγμα (και όπου και να ρώτησα μου λένε τουλάχιστον 4 μήνες παράδοση και το μόνο που ζήτησα ήταν λευκό με ηλιοροφή, τίποτε άλλο έξτρα, ούτε καν ζήτησα ιπποδύναμη, ότι υπάρχει τους είπα, ενώ σε 1-2 αντιπροσωπείες μου είπαν ότι λόγω της ηλιοροφής να υπολογίζω +1 μήνα ακόμα) αφετέρου, όταν έχω πληρώσει πριν από 2,5 χρόνια 25.000 € για ένα Golf (το μοντέλο με τη μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία στην αγορά) και τώρα μου το παίρνουν με το ζόρι 16-17.000, λυπάμαι αλλά δε θα τους κάνω το χατήρι.

:(

Γιατί δεν κοιτάς να το πουλήσεις έξω, αντί να κάνεις ανταλλαγή? Είναι δυνατόν να μη βρεις να το πουλήσεις με περισσότερα?

Αντώνης.

η μαντρα ειναι πολυ λογικο να στο παρει τοσο. θα στο παρει 16000, θα το πουλησει 20000 και θα βγαλει 4000. ενδεικτικες τιμες. ετσι γινεται παντα. ψαξε να το πουλησεις μονος σου για να παρεις αυτα που θες.

οταν ηθελα να πουλησω το προιγουμενο αμαξι (2.5 χρονων μοντελο με 57000 χλμ), η αντιπροσωποια το επερνε 13000!!!!!!! βρηκα λοιπον εγω αγοραστη και το εδωσα 18500.

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg