aris_21 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 χρονια πολλα... δεν εχω παρει απο το site http://www.vnp.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=4087 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos69 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Σευχαριστω πολυ.για να δουμε μπας και το βρουμε στο αμαζον και γλιτωσουμε μερικα ευρουλακια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Μου ήρθε και μένα, http://i913.photobucket.com/albums/ac335/johnovelix/SC20111227-220759.png Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 χρονια πολλα... δεν εχω παρει απο το site http://www.vnp.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=4087 Μηπως θες να παρεις το ιδιο τηλεφωνο 335 ευρο απο εξωτερικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Μηπως θες να παρεις το ιδιο τηλεφωνο 335 ευρο απο εξωτερικο? Από που συγκεκριμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα.να ρωτησω κατι? Σε λευκο σε ποιο σιτε το εχετε βρει? Στο αμαζον.ντε υπαρχει? Ας μου στελει καποιος καποιο λινκ. Ευχαριστω Όχι προς το παρόν μόνο vnp και όχι σε απλετη διαθεσιμότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Είσαι σίγουρος ότι είναι η XXKL7; Οχι έχει την ΧΧΚΚ5 και οχι την 7. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 παιδια υπαρχει και αυτο φθηνότερο http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-Galaxy-Carbon-Blue.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Παιδια εδωσα το μαυρο και πηρα τη λευκη εκδοση (και μια διαφανη θηκη σιλικονης). Πραγματικα πολυ ομορφο, οσοι το σκεφτεστε αξιζει τον κοπο... εγώ δε το σκέφτομαι καν. δε μπορούσα να περιμένω μέχρι να βγει το άσπρο και πήρα την carbon blue έκδοση. που το στέλνουμε για να μας το αλλάξουν?! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) εγώ δε το σκέφτομαι καν. δε μπορούσα να περιμένω μέχρι να βγει το άσπρο και πήρα την carbon blue έκδοση. που το στέλνουμε για να μας το αλλάξουν?! :D Δε ξέρω πόσοι είχατε λευκό κινητό πριν, αλλά η δική μου έμπειρια δε μπορώ να πω ήταν ότι θετική. Είχα λοιπον το sgii λευκό, πανέμορφο πραγματικά, αλλά με ένα τεράστιο μείον. Τα κουμπιά αφής δε φαινόντουσαν πάνω στο άσπρο φόντο όταν ήταν σβηστά και προσωπικά ήταν κουραστικό για μένα να τα ψάχνω.προφανώς και στο note θα αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα, γιαυτό και δε το έψαξα.. Edited December 28, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 συγνώμη αλλά δε κατάλαβα τι είπες. ούτε τώρα φαίνονται τα κουμπιά στο note. απλά ξέρεις ότι το ένα είναι δεξιά και το άλλο αριστερά. Στην μέση το κουμπί που έχει ξεχωρίζει αρκετά καλά και σε χαμηλό φωτισμό, αν όχι πλήρες σκοτάδι :D Δεν είχα ποτέ μου λευκή συσκευή απλά αυτό το διάστημα ήμουν σε mood για λευκή συσκευή, κρίμα που άργησε τόσο πολύ το Note σε άσπρο. Αν κανείς πάντως ενδιαφέρεται το ανταλλάσω. Δεν έχει ούτε δαχτυλιά πάνω η συσκευή μου, για γρατζουνιές και σημάδια δε το συζητάω κάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Δε ξέρω πόσοι είχατε λευκό κινητό πριν, αλλά η δική μου έμπειρια δε μπορώ να πω ήταν ότι θετική. Είχα λοιπον το sgii λευκό, πανέμορφο πραγματικά, αλλά με ένα τεράστιο μείον. Τα κουμπιά αφής δε φαινόντουσαν πάνω στο άσπρο φόντο όταν ήταν σβηστά και προσωπικά ήταν κουραστικό για μένα να τα ψάχνω.προφανώς και στο note θα αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα, γιαυτό και δε το έψαξα.. Ηλια πραγματικα αυτο δεν ειναι προβλημα. Ειναι θεμα συνηθειας 1-2 ημερων και το χερι πλεον τα εντοπιζει ενστικτωδως χωρις διχως προσπαθεια και αμεσα. Τα παιχνιδια marketing της apple, παντως, τα αντιγραφει κι η σαμμυ διαθετοντας το λευκο σε περιορισμενες ποσοτητες στην αρχη, σε λιγες αγορες (πρακτικα μονο στη Γερμανια διατιθεται αυτη τη στιγμη σε λιγα κομματια κι απο εκει εισαγουν οι διαφοροι, ανα την Ευρωπη, πωλητες)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Ηλια πραγματικα αυτο δεν ειναι προβλημα. Ειναι θεμα συνηθειας 1-2 ημερων και το χερι πλεον τα εντοπιζει ενστικτωδως χωρις διχως προσπαθεια και αμεσα. Τα παιχνιδια marketing της apple, παντως, τα αντιγραφει κι η σαμμυ διαθετοντας το λευκο σε περιορισμενες ποσοτητες στην αρχη, σε λιγες αγορες (πρακτικα μονο στη Γερμανια διατιθεται αυτη τη στιγμη σε λιγα κομματια κι απο εκει εισαγουν οι διαφοροι, ανα την Ευρωπη, πωλητες)... Εγω δε το συνηθησα τελικα...:p Anyway,ειναι πανεμορφο το λευκο πραγματικα..να το χαρεις και να το ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ υτη τη φορα!!! Δε δειχνει ομως πιο τεραστιο απο το μαυρο???:confused: Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Εγω δε το συνηθησα τελικα...:p Anyway,ειναι πανεμορφο το λευκο πραγματικα..να το χαρεις και να το ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ υτη τη φορα!!! Δε δειχνει ομως πιο τεραστιο απο το μαυρο???:confused: Κι εγω αυτο περιμενα, οτι θα φαινεται μεγαλυτερο, αλλα δε μπορω να το πω αυτο, περιεργως! Τωρα ακομα και να δοκιμασω κατι αλλο στην πορεια παλι εδω θα γυρισω, ειναι δεδομενο αυτο, καθως απλα το note δεν εχει ανταγωνισμο. Μεχρι προτινος, απο οποια android συσκευη απογοητευομουν -κυριως για θεματα αυτονομιας και market- πηγαινα προς iphone. Τωρα η μεταβαση αυτη note --> iphone ειναι απλα αστεια, ειναι χαοτικη η διαφορα του εργαλειου αυτου συγκριτικα με το μηλο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Πολυ καλημερα σε ολους... μια ερωτησουλα ανοητη αλλα δεν πειραζει :D τι διαφορα εχει το ασπρο απο το black (blue carbon) θεμα ομορφιας?? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Πολυ καλημερα σε ολους... μια ερωτησουλα ανοητη αλλα δεν πειραζει :D τι διαφορα εχει το ασπρο απο το black (blue carbon) θεμα ομορφιας?? διαφορά στο χρώμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Πολυ καλημερα σε ολους... μια ερωτησουλα ανοητη αλλα δεν πειραζει :D τι διαφορα εχει το ασπρο απο το black (blue carbon) θεμα ομορφιας?? Καμια διαφορα...απλα ειναι θεμα γουστου... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 διαφορά στο χρώμα Καμια διαφορα...απλα ειναι θεμα γουστου... εγω προσωπικα σιγα μην ψαξω για ασπρο... αν το βρω σε μαυρο το πηρα και μην τον ειδατε τον Παναϊ :P αφου ειναι το ιδιο σε θεμα λογισμικου ( εννοω δεν ειναι κατι καλυτερο πιο καινουργιο)... παντως ειναι ομορφο δεν το κριβω σας ευχαριστω Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 και εμενα μου εβγαλε την αναβαθμιση με OTA.71mb ειναι αλλα μολις την κανω εγκατασταση μου λεει το τηλ θα κανει επαννεκινηση κανει και μου βγαζει τη μπλε οθονη και εχει reboot system now choose zip και τα σχετικα,παταω reboot και ανοιγει,μετα μου λεει οτι η εγκατασταση απετυχε.να πω πως ειμαι μονο root δεν εχω βαλει ROM. τι κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 και εμενα μου εβγαλε την αναβαθμιση με OTA.71mb ειναι αλλα μολις την κανω εγκατασταση μου λεει το τηλ θα κανει επαννεκινηση κανει και μου βγαζει τη μπλε οθονη και εχει reboot system now choose zip και τα σχετικα,παταω reboot και ανοιγει,μετα μου λεει οτι η εγκατασταση απετυχε.να πω πως ειμαι μονο root δεν εχω βαλει ROM. τι κανουμε? Θα χρειαστεί να αλλάξεις το sales code σε DBT για να κάνει την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Τωρα η μεταβαση αυτη note --> iphone ειναι απλα αστεια, ειναι χαοτικη η διαφορα του εργαλειου αυτου συγκριτικα με το μηλο... ;) Οντως αναρωτιεμαι πως να γυρισει καποιος πισω στο αι-φον οπως ειναι σημερα, οταν εχει την εμπειρια χρησης του ΝΟΤΕ . Η συζυγος εχει το τεσσαρι κ δεν εχω ορεξη ουτε την ωρα να δω εκει:p (Ενω αυτη ολο κ πιο πολυ γλυκοκοιταζει το ΝΟΤΕ κ μας βλεπω συντομα στην οικογενεια κ μ'ενα λευκο θηριο:D. Η XXKL7 παντως εχει κανει το ΝΟΤΕ να "πεταει". Επισης και η μπαταρια με το νεο firmware συμπεριφερεται αψογα. Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 διαβαζω συνεχως καλα νεα για την αναβα8μιση ,εμεις που το αγορασαμε απο το ελλαντα πως την παιρνουμε χωρις ΟΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Θα χρειαστεί να αλλάξεις το sales code σε DBT για να κάνει την αναβάθμιση. Και πως θα το αλλαξω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 παιδια υπαρχει προγραμα που να ενυσχυει την ενταση του ηχου κατα την αναπαραγωγη τραγουδιων η ραδιο. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 παιδια υπαρχει προγραμα που να ενυσχυει την ενταση του ηχου κατα την αναπαραγωγη τραγουδιων η ραδιο. Όσο το είχα ψάξει και εγω για το λόγο οτι είμαι δυσαρεστημένως με την ένταση κατα την ακρόαση ραδιοφώνου δεν είχα βρείτε τίποτα!! :( Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts