Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χρονια πολλα...

δεν εχω παρει απο το site

http://www.vnp.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=4087

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μου ήρθε και μένα, http://i913.photobucket.com/albums/ac335/johnovelix/SC20111227-220759.png

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

χρονια πολλα...

δεν εχω παρει απο το site

http://www.vnp.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=4087

Μηπως θες να παρεις το ιδιο τηλεφωνο 335 ευρο απο εξωτερικο?

Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα.να ρωτησω κατι? Σε λευκο σε ποιο σιτε το εχετε βρει? Στο αμαζον.ντε υπαρχει? Ας μου στελει καποιος καποιο λινκ. Ευχαριστω

Όχι προς το παρόν μόνο vnp και όχι σε απλετη διαθεσιμότητα...

Παιδια εδωσα το μαυρο και πηρα τη λευκη εκδοση (και μια διαφανη θηκη σιλικονης). Πραγματικα πολυ ομορφο, οσοι το σκεφτεστε αξιζει τον κοπο...

εγώ δε το σκέφτομαι καν. δε μπορούσα να περιμένω μέχρι να βγει το άσπρο και πήρα την carbon blue έκδοση. που το στέλνουμε για να μας το αλλάξουν?! :D

εγώ δε το σκέφτομαι καν. δε μπορούσα να περιμένω μέχρι να βγει το άσπρο και πήρα την carbon blue έκδοση. που το στέλνουμε για να μας το αλλάξουν?! :D

Δε ξέρω πόσοι είχατε λευκό κινητό πριν, αλλά η δική μου έμπειρια δε μπορώ να πω ήταν ότι θετική.

Είχα λοιπον το sgii λευκό, πανέμορφο πραγματικά, αλλά με ένα τεράστιο μείον.

Τα κουμπιά αφής δε φαινόντουσαν πάνω στο άσπρο φόντο όταν ήταν σβηστά και προσωπικά ήταν κουραστικό για μένα να τα ψάχνω.προφανώς και στο note θα αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα, γιαυτό και δε το έψαξα..

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

συγνώμη αλλά δε κατάλαβα τι είπες. ούτε τώρα φαίνονται τα κουμπιά στο note. απλά ξέρεις ότι το ένα είναι δεξιά και το άλλο αριστερά. Στην μέση το κουμπί που έχει ξεχωρίζει αρκετά καλά και σε χαμηλό φωτισμό, αν όχι πλήρες σκοτάδι :D

Δεν είχα ποτέ μου λευκή συσκευή απλά αυτό το διάστημα ήμουν σε mood για λευκή συσκευή, κρίμα που άργησε τόσο πολύ το Note σε άσπρο. Αν κανείς πάντως ενδιαφέρεται το ανταλλάσω. Δεν έχει ούτε δαχτυλιά πάνω η συσκευή μου, για γρατζουνιές και σημάδια δε το συζητάω κάν.

Δε ξέρω πόσοι είχατε λευκό κινητό πριν, αλλά η δική μου έμπειρια δε μπορώ να πω ήταν ότι θετική.

Είχα λοιπον το sgii λευκό, πανέμορφο πραγματικά, αλλά με ένα τεράστιο μείον.

Τα κουμπιά αφής δε φαινόντουσαν πάνω στο άσπρο φόντο όταν ήταν σβηστά και προσωπικά ήταν κουραστικό για μένα να τα ψάχνω.προφανώς και στο note θα αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα, γιαυτό και δε το έψαξα..

Ηλια πραγματικα αυτο δεν ειναι προβλημα. Ειναι θεμα συνηθειας 1-2 ημερων και το χερι πλεον τα εντοπιζει ενστικτωδως χωρις διχως προσπαθεια και αμεσα.

Τα παιχνιδια marketing της apple, παντως, τα αντιγραφει κι η σαμμυ διαθετοντας το λευκο σε περιορισμενες ποσοτητες στην αρχη, σε λιγες αγορες (πρακτικα μονο στη Γερμανια διατιθεται αυτη τη στιγμη σε λιγα κομματια κι απο εκει εισαγουν οι διαφοροι, ανα την Ευρωπη, πωλητες)...

Ηλια πραγματικα αυτο δεν ειναι προβλημα. Ειναι θεμα συνηθειας 1-2 ημερων και το χερι πλεον τα εντοπιζει ενστικτωδως χωρις διχως προσπαθεια και αμεσα.

Τα παιχνιδια marketing της apple, παντως, τα αντιγραφει κι η σαμμυ διαθετοντας το λευκο σε περιορισμενες ποσοτητες στην αρχη, σε λιγες αγορες (πρακτικα μονο στη Γερμανια διατιθεται αυτη τη στιγμη σε λιγα κομματια κι απο εκει εισαγουν οι διαφοροι, ανα την Ευρωπη, πωλητες)...

Εγω δε το συνηθησα τελικα...:p

Anyway,ειναι πανεμορφο το λευκο πραγματικα..να το χαρεις και να το ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ υτη τη φορα!!!

Δε δειχνει ομως πιο τεραστιο απο το μαυρο???:confused:

Follow me on XDA

Εγω δε το συνηθησα τελικα...:p

Anyway,ειναι πανεμορφο το λευκο πραγματικα..να το χαρεις και να το ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ υτη τη φορα!!!

Δε δειχνει ομως πιο τεραστιο απο το μαυρο???:confused:

Κι εγω αυτο περιμενα, οτι θα φαινεται μεγαλυτερο, αλλα δε μπορω να το πω αυτο, περιεργως!

Τωρα ακομα και να δοκιμασω κατι αλλο στην πορεια παλι εδω θα γυρισω, ειναι δεδομενο αυτο, καθως απλα το note δεν εχει ανταγωνισμο.

Μεχρι προτινος, απο οποια android συσκευη απογοητευομουν -κυριως για θεματα αυτονομιας και market- πηγαινα προς iphone.

Τωρα η μεταβαση αυτη note --> iphone ειναι απλα αστεια, ειναι χαοτικη η διαφορα του εργαλειου αυτου συγκριτικα με το μηλο... ;)

Πολυ καλημερα σε ολους... μια ερωτησουλα ανοητη αλλα δεν πειραζει :D τι διαφορα εχει το ασπρο απο το black (blue carbon) θεμα ομορφιας??
kTm Duke 690

Πολυ καλημερα σε ολους... μια ερωτησουλα ανοητη αλλα δεν πειραζει :D τι διαφορα εχει το ασπρο απο το black (blue carbon) θεμα ομορφιας??

διαφορά στο χρώμα

Καμια διαφορα...απλα ειναι θεμα γουστου...

Follow me on XDA

διαφορά στο χρώμα

Καμια διαφορα...απλα ειναι θεμα γουστου...

εγω προσωπικα σιγα μην ψαξω για ασπρο... αν το βρω σε μαυρο το πηρα και μην τον ειδατε τον Παναϊ :P αφου ειναι το ιδιο σε θεμα λογισμικου ( εννοω δεν ειναι κατι καλυτερο πιο καινουργιο)... παντως ειναι ομορφο δεν το κριβω σας ευχαριστω

kTm Duke 690

και εμενα μου εβγαλε την αναβαθμιση με OTA.71mb ειναι αλλα μολις την κανω εγκατασταση μου λεει το τηλ θα κανει επαννεκινηση κανει και μου βγαζει τη μπλε οθονη και εχει reboot system now choose zip και τα σχετικα,παταω reboot και ανοιγει,μετα μου λεει οτι η εγκατασταση απετυχε.να πω πως ειμαι μονο root δεν εχω βαλει ROM.

τι κανουμε?

• Administrators
και εμενα μου εβγαλε την αναβαθμιση με OTA.71mb ειναι αλλα μολις την κανω εγκατασταση μου λεει το τηλ θα κανει επαννεκινηση κανει και μου βγαζει τη μπλε οθονη και εχει reboot system now choose zip και τα σχετικα,παταω reboot και ανοιγει,μετα μου λεει οτι η εγκατασταση απετυχε.να πω πως ειμαι μονο root δεν εχω βαλει ROM.

τι κανουμε?

Θα χρειαστεί να αλλάξεις το sales code σε DBT για να κάνει την αναβάθμιση.

Modpic.gif

Τωρα η μεταβαση αυτη note --> iphone ειναι απλα αστεια, ειναι χαοτικη η διαφορα του εργαλειου αυτου συγκριτικα με το μηλο... ;)

Οντως αναρωτιεμαι πως να γυρισει καποιος πισω στο αι-φον οπως ειναι σημερα, οταν εχει την εμπειρια χρησης του ΝΟΤΕ . Η συζυγος εχει το τεσσαρι κ δεν εχω ορεξη ουτε την ωρα να δω εκει:p (Ενω αυτη ολο κ πιο πολυ γλυκοκοιταζει το ΝΟΤΕ κ μας βλεπω συντομα στην οικογενεια κ μ'ενα λευκο θηριο:D.

Η XXKL7 παντως εχει κανει το ΝΟΤΕ να "πεταει". Επισης και η μπαταρια με το νεο firmware συμπεριφερεται αψογα.

Xiaomi Mi Max3 4/64

Θα χρειαστεί να αλλάξεις το sales code σε DBT για να κάνει την αναβάθμιση.

Και πως θα το αλλαξω??

παιδια υπαρχει προγραμα που να ενυσχυει την ενταση του ηχου κατα την αναπαραγωγη τραγουδιων η ραδιο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

παιδια υπαρχει προγραμα που να ενυσχυει την ενταση του ηχου κατα την αναπαραγωγη τραγουδιων η ραδιο.

Όσο το είχα ψάξει και εγω για το λόγο οτι είμαι δυσαρεστημένως με την ένταση κατα την ακρόαση ραδιοφώνου δεν είχα βρείτε τίποτα!! :(

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50