Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο Note ΙΙ λένε ότι η Γερμανική rom δεν αναγνωρίζει καθόλου τα Ελληνικά, σε αντίθεση με την Γαλλική που συμπεριφέρεται καλά και φυσικά την Ελληνική. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν αν πήρατε από σκρουτζομάγαζο Note I με Ελληνική rom ή αν έχετε να προτείνετε κάποια rom που να δουλεύει καλά η αναγνώριση Ελληνικού κειμένου. Edited by jlian

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οπως σου είπα στο δικό μου με Γερμανική ρομ η αναγνώριση δουλεύει αλλά όπως σε όλα τα Note1 δεν αναγνωρίζει με μεγάλη επιτυχία τους Ελληνικούς χαρακτήρες.Με απλά λόγια στο δικό μας τηλέφωνο είναι ένα άχρηστο χαρακτηριστικό.Εκτός κ αν με την έλευση κάποιας απ τις αναβαθμίσεις που έχουν γίνει έχουν διορθωθεί τα πράγματα.Αν κ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο θα το τσεκάρω κ θα σου πω.

Βρήκα σήμερα ευκαιρία κ το ξαναδοκίμασα αλλά δεν έχει αλλαξει κάτι.Η αναγνώριση Ελληνικών χαρακτήρων είναι το ίδιο χάλια όπως ήταν στην αρχή.Αλλά κ να ήταν καλή το θεωρώ άχρηστο μιας κ το πληκτρολόγιο για μένα είναι πιο γρήγορο.

Edited by takisffff
http://postimage.org/image/drcngbz27/

Παιδια επειδη λεω τελικα να παραγγειλω το note η τελευται εκδοση λογισμικου που εχει βγαλει η σαμσουνγκ ποια ειναι η 4.0.4 η 4.1.1 jb.

Παιδια επειδη λεω τελικα να παραγγειλω το note η τελευται εκδοση λογισμικου που εχει βγαλει η σαμσουνγκ ποια ειναι η 4.0.4 η 4.1.1 jb.

4.0.4. Η 4.1.1 δεν θα έρθει, κατευθείαν θα πάει σε 4.1.2

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

4.0.4. Η 4.1.1 δεν θα έρθει, κατευθείαν θα πάει σε 4.1.2
Ok.Ευχαριστω αυριο κανω παραγγελια λοιπον.

Πρόσφατα αγόρασα απο ebay ενα i717 με GB 2.3.5 official νομίζω γιατι δεν το έχω μαζί μου τώρα.

Όταν μου έφτασε απο ΗΠΑ δοκίμασα οτι sim είχα σπίτι δεν αναγνορίζει καμία, μετα παρατήρησα οτι είχε ψιλοστραβώσει ενα pin αλλά μετά αφού το το ίσιωσα με προσοχή πάλι τα ίδια... παίζει να έχει κακό ISN ή κάτι με το IMEI, το modem;

Το κλείδωμα στην ΑΤ&Τ θα μπορούσε να το προκαλέσει αυτό; σκέφτομαι πως τουλάχιστον θα μου έβγαζε μήνυμα insert sim lock ή κατι ανάλογο.

καθε βοήθεια δεκτή

Παιδια μετα απο πολλες δοκιμες, η καλυτερη ROM με διαφορα ειναι η -> RocketMIUI_v8 4.0.3

Πειτε με τρελο, αλλα αυτη ειναι. Πολυ ελαφρια, τα παιχνιδια ΦΥΣΑΝΕ και παιζουν και με καλύτερα γραφικά απο οτι σε 4.1.1

Το Tegrak δουλευει και κλειδωνει το gpu στα 266 mhz...

Δεν εχει Lagakia οπως το jelly bean, στα παιχνιδια αλλα και στα προγραμματα....

Eγω με αυτη θα πορευτω πια...ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΤΑ ΣΠΑΣΕ!!!!

Edited by Sebastian13

Παιδια μετα απο πολλες δοκιμες, η καλυτερη ROM με διαφορα ειναι η -> RocketMIUI_v8 4.0.3

Πειτε με τρελο, αλλα αυτη ειναι. Πολυ ελαφρια, τα παιχνιδια ΦΥΣΑΝΕ και παιζουν και με καλύτερα γραφικά απο οτι σε 4.1.1

Το Tegrak δουλευει και κλειδωνει το gpu στα 266 mhz...

Δεν εχει Lagakia οπως το jelly bean, στα παιχνιδια αλλα και στα προγραμματα....

Eγω με αυτη θα πορευτω πια...ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΤΑ ΣΠΑΣΕ!!!!

Εχει λειτουργιες Snote & Smemo με Spen?

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

οπως πιστευω εγω,πολυ καλη προσφορα http://www.ebay.it/itm/130796301491?item=130796301491&_trkparms=clkid%3D3532052090770433158&_qi=RTM1236972#ht_3336wt_1139 αγορα 2 για φιλους μπορει να χρειαστει καποιος φιλος σας.

οπως πιστευω εγω,πολυ καλη προσφορα http://www.ebay.it/itm/130796301491?item=130796301491&_trkparms=clkid%3D3532052090770433158&_qi=RTM1236972#ht_3336wt_1139 αγορα 2 για φιλους μπορει να χρειαστει καποιος φιλος σας.

Υπάρχουν καλύτερες προσφορές σε πολλά skroutzομάγαζα, έχει κάποια ιδαιτερότητα η έκδοση του Ιταλικού ebay;

Επίσης από εδώ: http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=4f3695ab-1c2a-47b5-90e1-bef0141b7e94 με 6 ατοκές δόσεις και τιμή χαμηλότερη από την παραπάνω!

καλησπερα σε ολους,

εχει παρατηρησει και κανεις αλλος, οταν η οθονη φωτιστει με μια μαυρη εικονα, οτι σε καποια σημεια εμφανιζει καποια σημαδια?

δε ξερω αν καταλαβαινετε ακριβως τι εννοω. καπου ειχα διαβασει, οτι σε κινητα με super amoled, ειναι φυσιολογικο αυτο το φαινομενο.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

καλησπερα σε ολους,

εχει παρατηρησει και κανεις αλλος, οταν η οθονη φωτιστει με μια μαυρη εικονα, οτι σε καποια σημεια εμφανιζει καποια σημαδια?

δε ξερω αν καταλαβαινετε ακριβως τι εννοω. καπου ειχα διαβασει, οτι σε κινητα με super amoled, ειναι φυσιολογικο αυτο το φαινομενο.

Και σε εμενα συμβαίνει αυτό στο ιδιο σημείο πάντα.

Πίστευε και Μη, Ερέυνα

Και σε εμενα συμβαίνει αυτό στο ιδιο σημείο πάντα.

ok, αρα μαλλον μιλαμε για φυσιολογικη συμπεριφορα της τεχνολογιας της οθονης. κ εμενα στα ιδια, 2 με 3 χημεια εντοπίζεται.

γειά σας να σας ρωτήσω κάτι ..το κινητό μου το samsung galaxy note αν και έχει θηκη ο θεός να την κάνει δεν προστατεύει τις 2 γωνίες του κινητού.Υπάρχει περίπτωση αν το πάω για service να μπορέσουν να μου φτιάξουν τις χτυπημένες γωνίες?????:(:(:( μαλλον δεν γίνεται έτσι? ευχαριστώ προκαταβολικά

Παιδια θελω να κανω μια ερωτηση. Εχει βγει 4.1.2 για το note? Επισης, μεσω kies το περναω; Ευχαριστω εκ των προτερων
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδια θελω να κανω μια ερωτηση. Εχει βγει 4.1.2 για το note? Επισης, μεσω kies το περναω; Ευχαριστω εκ των προτερων

Όχι φίλε δεν εχει βγει ακόμα επίσημη. Απλα εμείς την έχουμε βάλει κάνοντας ρουτ το τηλέφωνο και περνοντας κουστομ ρομ

γειά σας να σας ρωτήσω κάτι ..το κινητό μου το samsung galaxy note αν και έχει θηκη ο θεός να την κάνει δεν προστατεύει τις 2 γωνίες του κινητού.Υπάρχει περίπτωση αν το πάω για service να μπορέσουν να μου φτιάξουν τις χτυπημένες γωνίες?????:(:(:( μαλλον δεν γίνεται έτσι? ευχαριστώ προκαταβολικά

μάλλον αυτό ψάχνεις

http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-N7000-Galaxy-Note-White-Middle-Cover-Original-housing.725100.html

note1+nexus7

ναι το έχω δει αλλά μου πέφτει λίγο μακριά το μέρος:p

Αγόρασα πριν λίγες μέρες έναν mhl αδαπτορα για την τηλεόραση και μόλις το δοκίμασα. Παίζοντας κάποια βίντεο από την κάμερα του κινητού (βασικά σε όλα τα βιντεο το κάνει) με mx player αλλά και με στοκ, η κίνηση του βίντεο σε κάποια σημεία δεν είναι καθόλου smooth όπως είναι στην οθόνη του κινητού. Υπάρχουν σκηνές που έχω πολύ fluid κίνηση και κάποιες κατα τις οποίες δεν είναι. Είναι σαν να χανω καρέ, ή σαν να μην έχει αρκετή ισχύ το κινητό για να δώσει ομαλή και στρωτή κίνηση. Είναι φυσιολογικό αυτο; Να σημειώσω οτι το κινητό το είχα και στο φορτιστη όπως προβλέπεται ενώ τρέχω το ελληνικό παγωτό, απείραχτο

Αγόρασα επίσης ένα usb otg καλώδιο, και συνδεσα πάνω στικάκι το οποίο και διαβάζει τέλεια. Ωστόσο όταν συνέδεσα μια φωτογραφική (nikon d5000) το κινητό βγάζει ένδειξη camera connected, αλλά δεν μπορώ να δω τα αρχεία της. Μηπως πρέπει να κάνω κάτι ή απλά δεν υποστηρίζονται φωτογραφικές;

Τέλος δοκίμασα να συνδέσω και ένα bluetooth αρούρι (microsoft bluetooth notebook 5000) και δουλέυει άψογα

Εχει φορέσει κανεις στο note 1 αυτες τις καρτες της sandisc με τα 64 γιγα που εχουν το συστημα xfat αν δεν κάνω λάθος το λένε που υποστηρίζει αρχεία μεγαλύτερα των 4 και κάτι γιγα;

Υποστηριζει το note 1 αυτό το συστημα αρχείων;

Θέλω να αγοράσω μια τέτοια κατά αλλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα αξιοποιηθεί στο έπακρο

Ευχαριστώ

καλησπερα σε ολους,

ποτε περιπου αναμενουμε την αναβαθμιση σε jelly bean μεσω kies?

καλησπερα σε ολους,

Το αργότερο σύμφωνα με την επίσημη δήλωση είναι για Δεκέμβριο

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

καλησπερα σε ολους,

Δεν το βλέπω να αργεί πολύ το πράγμα.

Σήμερα βγήκε και τρίτη μπετα οπότε η ημερομηνία της επίσημης είναι κοντά.

Sent from my note

Φίλε freddaras μιας κ έχουμε τις ίδιες απόψεις στο θέμα αντικατάστασης του Note με το note 2.Ποιες είναι οι μέχρι τώρα εντυπώσεις σου για την jelly bean στο κινητό μας?
http://postimage.org/image/drcngbz27/