Jump to content

Einhorn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Einhorn

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Einhorn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πήρα το C αλλά δε νομίζω πως διαφέρει πολύ από το F, ο κυριότερος λόγος είναι πως είχαν μόνο 10€ διαφορά μεταξύ τους οπότε προτίμησα το 8πύρηνο. Εκεί που "πιθανά" να έχει πλεονέκτημα το C είναι στη διαχείριση του multitascing και πολλών παράλληλων εφαρμογών σε εργασία όπου απλά θα θερμαίνεται λιγότερο λόγω κατανομής εργασιών στους δυο 4πύρηνους επεξεργαστές, τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από αυτό, ακόμη και αυτό θεωρητικό είναι. Επισήμανση γιατί κάπου διάβασα για το 3G: Εγώ το δουλεύω 3G και δεν έχω κανενός είδους κόλλημα ή καθυστέρηση. Βασικά είχα (και έχω ακόμη) το Note 2 και θα περίμενα άνετα άλλο ένα χρόνο για να πάρω το 4 φθηνότερα. Βασικά υπήρξαν ειδικές συνθήκες και βρέθηκα και με το 4άρι από φέτος. Παιδιά και να υπάρχει η άνεση, οι εποχές είναι περίεργες και πρέπει να σεβόμαστε το χρήμα, τέτοια τηλέφωνα στέκονται αξιοπρεπέστατα σε βάθος 2ετίας ακόμη και 3ετίας. Κάθε τόσο -και αν- θα πρέπει να τα αντικαθιστούμε. Ναι το 4άρι είναι σαφώς καλύτερο αλλά και το 2άρι μια χαρά είναι, δε θα το έλεγες παρωχημένο με τίποτα. Οπότε όπως καταλαβαίνετε -με βάση αυτά- η συζήτηση F ή C είναι μάλλον αστεία... Αν αισθάνεται κάποιος καλύτερα με την επίσημη για την Ελλάδα έκδοση παίρνεις το F και δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος για να αισθάνεται κανείς "λίγος".
  2. ...και ευτυχώς το πείραμα τους βγήκε καθώς το τηλέφωνο είναι ανίκητο, όσα και να του φορτώσεις!!!
  3. Μήπως έχεις τη γλώσσα στο Sony στα Αγγλικά και τα ονόματα στο κινητό στα Ελληνικά και δε μπορεί να τα αναγνωρίσει; (ή ακόμη και το αντίθετο).... Μια σκέψη κάνω....
  4. Λίγο περίεργη η απορία σου ομολογώ, σου λέει κάτι η "κοπέλα" από το Plaisio κι εσύ ρωτάς να ενημερωθείς από μέλη του forum.... Παρ' όλα αυτά.... αν μπεις στο κόπο και διαβάσεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=347426&page=34 τις τελευταίες 10-15 σελίδες μάλλον θα λυθεί η απορία σου, άσε που θα έχεις θέσει το ερώτημα σου και σε σωστή ενότητα.... :oops: Πραγματικά δε ξέρω τι να πω ρε παιδιά, το myphone είναι ένα από τα πιο συγκροτημένα forum που έχω δει και "μάλλον" αυτή η τακτοποίηση του είναι που σας κάνει να φαίνονται όλα τόσο εύκολα, ώστε να μη κάνετε μια δεύτερη σκέψη. Έχει αναρωτηθεί ποτέ κανένας πόσο κόπος χρειάζεται για να είναι ένα forum σε τέτοια τάξη; Δε το παίζω συντονιστής -δεν είναι και ο ρόλος μου άλλωστε- αλλά στη τελική η ζωή ΟΛΩΝ μας θα ήταν πιο εύκολη αν γινόταν μια έρευνα των τελευταίων τουλάχιστον 10 σελίδων σε κάθε θέμα και κυρίως αν διαβάζουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τις επικεφαλίδες των θεμάτων ώστε να θέτουμε ερωτήματα εκεί που πρέπει. Θεωρώ υποχρέωση μου τέτοιου είδους παρεμβάσεις, ως απλό μέλος που έχει όμως το δικαίωμα στη πληροφόρηση. Μπαίνω για να αντλήσω μια πληροφόρηση και διαβάζω τις ίδιες και τις ίδιες απορίες και μάλιστα απαντημένες πάλι δεκάδες φορές, δε τους αξίζει, τουλάχιστον οι μισές σελίδες αυτού εδώ του θέματος θα λείπανε αν διαβάζαμε προσεκτικότερα. Προσωπικά έχω μερικές δεκάδες απορίες και δε τολμώ να τις εκφράσω γιατί ξέρω οτι κάπου εδώ μέσα έχουν απαντηθεί και σέβομαι τον κόπο του εκάστοτε συγγραφέα που έχει απαντήσει στην απορία του συναδέλφου του. Τολμώ όμως να διαμαρτυρηθώ απέναντι στη μασημένη τροφή που απαιτούν πολλοί. Με έχουν "διορθώσει" κι εμένα και δεν ήξερα που να κρυφτώ, γιατί είχαν δίκιο! ΕΓΩ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ και να διαβάσω για να καλυφθεί η απορία μου. Με την κατανόηση όλων σας ζητώ συγνώμη για το ύφος του γραπτού αλλά κάποιοι από εμάς δε καταλαβαίνουν αλλιώς. Φίλε nikoleon δε μου φταις σε τίποτα αλλά πήρα την αφορμή γιατί υπάρχουν εκατοντάδες τέτοια μηνύματα. Τέλος αν το σχόλιο μου θεωρηθεί προσβλητικό ή ακόμη και άσκοπο παρακαλώ να διαγραφτεί από τους υπεύθυνους του forum.
  5. Θα θέσω κανά δυο σκέψεις προς επεξεργασία... Οι επιδοτήσεις ουσιαστικά δεν αφορούν τον πάροχο της κινητής τηλεφωνίας; (π.χ.: Cosmote, Vodafon, Wind). 'Αρα δε θα έπρεπε να είναι και αυτό μια ανεξάρτητη παροχή, δηλαδή ο Germanos ουσιαστικά δε λειτουργεί ως μεσάζων; Αν ναι, τότε λογικά δε θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Δεν έχω κάνει χρήση επιδότησης ποτέ και άρα συγχωρέστε με αν σας παρασύρω σε λάθος κατευθύνσεις. Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι πως ορισμένα καταστήματα Germanos ανήκουν στην κεντρική διεύθυνση της εταιρίας αλλά είναι και κάποια που είναι Franchise, καταστήματα δηλαδή που έχουν αγοράσει την επωνυμία και λειτουργούν ως ελεύθερες επιχειρήσεις κάτω όμως από κανόνες για την αρμονία της πολιτικής της αλυσίδας. Σε μια τέτοια περίπτωση ίσως βρίσκεται μικροδιαφορές που καλά είναι να τις συζητάτε αναλυτικά από κοντά γιατί οτι ισχύει για έναν από εμάς μπορεί να μην ισχύει αλλού. Φυσικά δημοσιευμένες ανακοινώσεις, εκπτώσεις, προσφορές κ.τ.λ. ακολουθούνται αναγκαστικά από όλους, τα επιμέρουυς όμως όπως αυτό που λέτε για την επιδότηση ΙΣΩΣ να είναι στη καλή διάθεση του κάθε καταστήματος.
  6. Εντάξει, πραγματικά αυτή είναι η καλύτερη λύση όταν έχεις απλή SIM. Το δικό μου πρόβλημα (και άλλων φίλων όπως είδα) είναι πως η Cosmote ΔΕΝ ΕΧΕΙ microSIM σε έκδοση DUAL SIM, σε αυτή τη περίπτωση... από οτι φαίνεται πας αναγκαστικά για κόψιμο....
  7. Σε ευχαριστώ πολύ! Σου δουλεύει σωστά το 2 σε 1; Κι εγώ μάλλον αυτό θα κάνω... βρήκα και το σχετικό βιντεάκι! και το σχετικό πατρόν! http://www.thechinacellphone.com/micro_sim_template.pdf
  8. Εγώ το δικό μου που το πήρα από τον Γερμανό προχθές δεν έχει ούτε εφαρμογές Cosmote ούτε ενάρξεις με προθέματα της Cosmote. Από προχθές όπως έγραψα και παραπάνω έγινα κι εγώ ευτυχής κάτοχος του Note 2, το οποίο... κατά το εγχειρίδιο παίρνει κάρτα SIM ή USIM. Εδώ μέσα διάβασα πως παίρνει microSIM πράγμα που μάλλον αληθεύει. Ερώτηση: Η SIM που έχω είναι εταιρική, μάλιστα είναι DUAL SIM, 2 σε 1 (δηλ. 2 αριθμοί σε μια SIM). Το πρόβλημα είναι οτι η Cosmote δε βγάζει DUAL SIM σε microSIM Σε ένα κατάστημα Germanos στο Πειραιά μου είπαν να ζητήσω nanoSIM (για iPHONE) που υπάρχει σε DUAL SIM και θα μου δώσουν αντάπτορα που θα την μετατρέψει σε microSIM (γιατί η nanoSIM είναι μικρότερη από τη microSIM). Επίσης μου είπαν πως έχουν μηχάνημα που κόβει τις SIM και τις μετατρέπει σε microSIM αλλα στις DUAL SIM είναι επικίνδυνο γιατί το τσιπάκι είναι πιο κοντά στην άκρη της κάρτας (δεν επιβεβαιώνεται γιατί το τσέκαρα, είναι ακριβώς ίδιες με τις απλές SIM). Έχει κάποιος συνάδελφος άποψη επί του θέματος να βοηθήσει; Η πληροφορία θεωρώ πως είναι χρήσιμη για όλους μας καθώς αισθάνομαι λίγο εγκλωβισμένος και μπορεί να το αντιμετωπίσει και άλλος.
  9. Πάντως θα ήθελα να σημειώσω πως πολλά ερωτήματα έχουν απαντηθεί ήδη και είναι ενοχλητικό να διαβάζεις τα ίδια και τα ίδια και να σκεφτεί κανείς οτι μιλάμε απλώς για τις 3-4 τελευταίες σελίδες σε ένα θέμα που μόλις έχει αγγίξει τις είκοσι επτά σελίδες..... Αν κάποιος τις διάβαζε προσεκτικά δε θα ρώταγε τα ίδια και τα ίδια. To forum ΔΕΝ είναι για να εξυπηρετούμαστε ατομικά αλλά είναι χώρος πληροφόρησης για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ας διαβάζουμε λίγο παραπάνω, όταν ρωτάμε πολλές φορές τα ίδια ο όγκος των σελίδων μεγαλώνει άσκοπα, η πληροφόρηση ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ γίνεται δύσκολη και η δουλειά των συντονιστών γίνεται ακόμη πιο κουραστική και κυρίως... ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ! ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ "ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΑΣΤΕ". Ανακεφαλαιώνουμε για τελευταία φορά (μάλλον): 699,00€ (Germanos) - 150,00€ (κουπονι Germanos) =549,00€ 549,00€ - 100,00€ (Samsung Cashback που είναι άσχετο από το ποιό κατάστημα το αγοράζεις, αρκεί να μην είναι e-shop σύμφωνα με τους κανονισμούς που θέτει η Samsung Hellas) = 449,00€ Το κέρδος των 100,00€ επιστρέφεται από τη Samsung εντός μηνός στον Τραπεζικό μας λογαριασμό. Για τους ΚΑΤΟΧΟΥΣ πιστωτικής κάρτας γίνονται και 12 άτοκες δόσεις από το κατάστημα Germanos ΕΦΟΣΟΝ το ζητήσουμε. Αυτό το πακέτο κάνει τη συγκεκριμένη αγορά ιδανική αυτή την εποχή, σε σχέση πάντα με το Note 2. Τέλος θα διατυπώσω μια άποψη σε σχέση με τη διαθεσιμότητα, είναι απλώς η γνώμη μου αλλά το έχω δει πολλές φορές το έργο... Tη στιγμή που η Samsung ασκεί τέτοια πολιτική προώθησης (τα περίφημα 100,00€ του προγράμματος Cashback) ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ο Germanos να μην ακολουθήσει και να μείνει χωρίς στοκ ως τον Ιανουάριο, θα χάσει σε πωλήσεις και ο ίδιος αλλά κυρίως θα χάσει η Samsung, η οποία με τη σειρά της θα "φροντίσει" ώστε όλα τα καταστήματα να είναι ενήμερα από προϊόντα της. Ξανατονίζω -γιατί οφείλουμε οτι λέμε να το λέμε υπεύθυνα- πως αυτό είναι μια απλή προσωπική άποψη και δε βασίζεται σε κάποια "ειδική" πληροφόρηση. Όσοι θελετε την λαμβάνεται υπόψη χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά.
  10. Άμα σου πω πως έχω ανάγει σε ολόκληρη ιεροτελεστία τη έναρξη της συσκευής. Την αγόρασα το μεσημέρι αλλά σχολάσα στις 21:00, οπότε τώρα το έχω και φορτίζει αλλά είμαι σίγουρος πως είναι ξεκλείδωτο. Επιπλέο θα πρέπει να πάω να αλλάξω τη κάρτα sim μου με microsim, αλλά στο μεταξύ θα το χαρώ λίγο έτσι. Κι εγώ περίμενα μήνες.... αλλά ευτυχώς τελικά καθώς οι συνθήκες ήταν ιδανικές τώρα.
  11. Φίλε μου, το τηλέφωνο το πήρα άμεσα από το κατάστημα "Γερμανός" στο Χαλάνδρι σε λευκό χρώμα καθώς με ενημέρωσαν πως στις αποθήκες δεν έχουν γκρι (που ήθελα εγώ), με αυτή τη τιμή όμως και με 12 άτοκες δόσεις δε ρισκάρισα να χάσω τη προσφορά περιμένωντας και από οτι διαβάζω εδώ που οι φίλοι μας δε το βρίσκουν εύκολα, μάλλον καλώς έπραξα. Όποιος θέλει ας πάρει ένα τηλέφωνο στο κατάστημα Γερμανός στο Χαλάνδρι και ας προσπαθήσει αν μπορεί να του το κρατήσουν. Ο συνδυασμός της έκπτωσης μέσω δωροεπιταγής 150€ συν το οτι δέχονται και 12 άτοκες δόσεις αλλά και τα επιπλέον 100€ επιστροφής μέσω της προωθητικής ενέργειας της Samsung κάνουν τη περίπτωση πραγματικά μοναδική..... Είναι ακριβώς όπως τα περιγράφει ο φίλος παραπάνω! Το λέω με σιγουριά γιατί συμμετείχα πέρσι σε ανάλογη προωθητική ενέργεια. Αυτό που "ίσως" θέλει προσοχή είναι να μην αγοραστεί η συσκευή από το e-germanos και να πάει οπωσδήποτε αυτοπροσώπος στο κατάστημα, η ξεκάθαρη αναφορά από τη Samsung οτι "εξαιρούνται ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά καταστήματα ηλεκτρονικών αγορών" μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη διαδικασία. Οπότε κάντε τα όλα από κοντά και με 'γειά σας!
  12. Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια εδώ το φίλο που μας έδωσε αυτή την υπέροχη πληροφορία. Για εμάς που είμαστε καινούριοι στο android είναι οτι καλύτερο από άποψης τιμής, αφού διαδικασίες routing και custom rom τρομάζουν λίγο -τουλάχιστον ψυχολογικά- σε ένα ολοκαίνουριο κινητό. Θα μπούμε όμως σιγά-σιγά με μελέτη και σε αυτά τα νερά! Επίσης θέλω (κι έτσι πρέπει), να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που αφιερώνουν από το χρόνο τους όταν μοιράζουν γενναιόδωρα τις πληροφορίες αλλά και συμβουλές τους, όπως επίσης και αυτούς που έχουν αναρτήσει ολόκληρα άρθρα -τύπου Βίβλος- για να βρίσκουμε ουσιαστικά εμείς "μασημένη" τροφή και η τεράστια οροσειρά που λέγεται android, custom roms κ.τ.λ. να γίνεται ένα βατό λοφάκι και με μια σχετική μελέτη πλαισιωμένη από τη καθοδήγηση των παλαιοτέρων όλα να γίνονται ευκολότερα. Όπως καταλαβαίνετε ευτυχισμένος κάτοχος του Note 2 κι εγώ πλεον, από κατάστημα της αλυσίδας "Γερμανός"!
  13. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, πρόκειται μάλλον για τις ομορφότερες θήκες και καλύτερες ποιοτικά. Αφού λες πως δεν ενοχλεί και το κούμπωμα απλά... τέλεια!
  14. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στους φίλους που έχουν πάρει Zenus για τα Note 2 τους, το έχω απορία καιρό.... το κούμπωμα της θήκης δεν ενοχλεί κατά τη χρήση της οθόνης του κινητού; Από πλευρά πρακτικής χρήσης ρωτάω.
  15. Πάντως στο e-germanos δε τη δείχνει τη προσφορά. Στα 550€ θα ήταν ενδιαφέρουσα τιμή αλλά όχι με δωροπεπιταγή 150€ γιατί στην ουσία σε αναγκάζει να δώσεις 700€, άρα... η προσφορά δεν είναι ακριβώς προσφορά, αν σου έδινα 50€ δωροπεπιταγή με τιμή 600€ θα ήταν προτιμότερο (550€+50€) γιατί κάτι θα έπαιρνες για αξεσουάρ, αλλά 150€ πάνω είναι πολλά....
×
×
  • Create New...