Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια γενικα εχετε δικιο και οι 2 σας.Δε χρειαζεται ο ενας να πεισει τον αλλον.

Απο τη μια ναι, οι kernels στις εκδοσεις ics ειναι προβληματικοι και εχουν αναφερθει brickαρισματα, κυριως σε custom recovery.

Απο την αλλη, αν στις 10.000.000 πωλησεις υπαρχουν 5-10-20-50 brickαρισματα σε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, δε σημαινει οτι ολοι θα πρεπει να ξεχασουν το factory reset αν το χρειαζονται.Αλλωστε μηχανηματα ειναι αυτα και το ρισκο παντα θα υπαρχει οτι κι αν κανουμε.

Αραγε ποσοι απο τα εκατομμυρια των χρηστων γνωριζει για το προβλημα?Και ποσοι απο αυτους εχουν κανει factory reset?

Και επειδη εχω χασει επεισοδια και αρκετες αναβαθμισεις, μηπως εχει διορθωθει το θεμα απο τη Samsung στις τελευταιαες εκδοσεις?

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προφανώς και δε χρειαζεται ο ενας να πεισει τον αλλον....Απλά κάποιο παιδί είπε κάτι για hard reset και μετά ειπώθηκε οτι πρόβλημα με το hard reset σε official rom δεν έχει υπάρξει και ότι είναι safe. Εεε....ούτε safe είναι και brickαρισματα σε official έχουν γίνει.. Εγώ αυτό ήθελα να τονίσω....

Παιδια γενικα εχετε δικιο και οι 2 σας.Δε χρειαζεται ο ενας να πεισει τον αλλον.

Απο τη μια ναι, οι kernels στις εκδοσεις ics ειναι προβληματικοι και εχουν αναφερθει brickαρισματα, κυριως σε custom recovery.

Απο την αλλη, αν στις 10.000.000 πωλησεις υπαρχουν 5-10-20-50 brickαρισματα σε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, δε σημαινει οτι ολοι θα πρεπει να ξεχασουν το factory reset αν το χρειαζονται.Αλλωστε μηχανηματα ειναι αυτα και το ρισκο παντα θα υπαρχει οτι κι αν κανουμε.

Αραγε ποσοι απο τα εκατομμυρια των χρηστων γνωριζει για το προβλημα?Και ποσοι απο αυτους εχουν κανει factory reset?

Και επειδη εχω χασει επεισοδια και αρκετες αναβαθμισεις, μηπως εχει διορθωθει το θεμα απο τη Samsung στις τελευταιαες εκδοσεις?

Eιναι και θεμα τυχης, εγω πχ ειχα κανει καμια 10αρια φορες wipe-nand backup-restore με ics kernel στις αρχικες εκδοσεις πριν ακομη μαθουμε για το προβλημα και μαλιστα αν θυμαστε αναρωτιομασταν γιατι δεν κανει restore. δεν επαθα κατι, αλλα φυλαγε τα ρουχα σου λεει μια παροιμια!

Ηλιααααα, καλημερα ρει! σε χασαμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kώστα δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα και με τη μαμά ICS. Εξάλλου πολλοί αναφέρουν την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ως wipe...

Η επαναφορά εργοστασιακών είναι full wipe ,είναι σίγουρο αυτό.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

εγώ που έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων + full wipe απο το download mode και μετά ήταν δεσμευμένα 6.5GB τι να πω?????

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Προφανώς και δε χρειαζεται ο ενας να πεισει τον αλλον....Απλά κάποιο παιδί είπε κάτι για hard reset και μετά ειπώθηκε οτι πρόβλημα με το hard reset σε official rom δεν έχει υπάρξει και ότι είναι safe. Εεε....ούτε safe είναι και brickαρισματα σε official έχουν γίνει.. Εγώ αυτό ήθελα να τονίσω....

Brickαρισματα γινονται καθημερινα σε ολες τις συσκευες απο διαφορες αιτιες πχ υπερθερμανση.Αν ειναι να γινει, θα γινει!!...:)

Το πολυ πολυ οποιος ειναι stock μπορει ευκολα και δωρεαν να το φτιαξει η να το αντικαταστησει.

Eιναι και θεμα τυχης, εγω πχ ειχα κανει καμια 10αρια φορες wipe-nand backup-restore με ics kernel στις αρχικες εκδοσεις πριν ακομη μαθουμε για το προβλημα και μαλιστα αν θυμαστε αναρωτιομασταν γιατι δεν κανει restore. δεν επαθα κατι, αλλα φυλαγε τα ρουχα σου λεει μια παροιμια!

Ηλιααααα, καλημερα ρει! σε χασαμε!

Καλημερα!!!Θα βρεθουμε παλι καπου...Που θα παει...;)

Ετσι ειναι.

Αλλα επαναλαμβανω, μη σκορπαμε το πανικο.Εδω ειναι και πολλοι απειροι χρηστες.Αν ποσταρει καποιος εδω οτι πχ. η εφαρμογη των μηνυματων (σε στοκ μιλαμε παντα) δε του ανοιγει, εχει f/c και ενω δοκιμασε wipe data της εφαρμογης δε διορθωθηκε, δε θα πρεπει να κανει factory reset???Τι θα του πουμε???Να το παει στο service???

Follow me on XDA

Galaxy note 2 :D:D

Ετσι ειναι. Αλλα επαναλαμβανω, μη σκορπαμε το πανικο.Εδω ειναι και πολλοι απειροι χρηστες.Αν ποσταρει καποιος εδω οτι πχ. η εφαρμογη των μηνυματων (σε στοκ μιλαμε παντα) δε του ανοιγει, εχει f/c και ενω δοκιμασε wipe data της εφαρμογης δε διορθωθηκε, δε θα πρεπει να κανει factory reset???Τι θα του πουμε???Να το παει στο service???

Αλλωστε αν δεν κανω λαθος, brick σε official πρεπει να στο καλυπτει η εγγυηση. Φυσικα με μηδενισμενο counter και official rom-kernel.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλλα επαναλαμβανω, μη σκορπαμε το πανικο.Εδω ειναι και πολλοι απειροι χρηστες.Αν ποσταρει καποιος εδω οτι πχ. η εφαρμογη των μηνυματων (σε στοκ μιλαμε παντα) δε του ανοιγει, εχει f/c και ενω δοκιμασε wipe data της εφαρμογης δε διορθωθηκε, δε θα πρεπει να κανει factory reset???Τι θα του πουμε???Να το παει στο service???

Σωστό, αλλά ξέρεις που κολλάω??? Αμα γίνει η στραβή και σπάσει ο διάλος το ποδάρι του και τουβλιάσει το κινητό μετά τι του λες που του είπες να κάνει factory reset με μαμα ics kernel??? Και xda "απαγορεύουν" οποιοδήποτε wipe με ics kernels.... Τεσπα το υπεραναλύσαμε νομιζω... :lol:

Σωστό, αλλά ξέρεις που κολλάω??? Αμα γίνει η στραβή και σπάσει ο διάλος το ποδάρι του και τουβλιάσει το κινητό μετά τι του λες που του είπες να κάνει factory reset με μαμα ics kernel??? Και xda "απαγορεύουν" οποιοδήποτε wipe με ics kernels.... Τεσπα το υπεραναλύσαμε νομιζω... :lol:

Kαι όχι μόνο αυτό. Μετά από πόσο καιρό θα στο επιστρέψουν το κινητό από το service ?

E ωραια, αν δεν εχεις αλλη λυση, θα το κανεις. γνωριζω ατομα που κατηγορηματικα αρνουνται για τους δικους τους λογους να κανουν root. οποτε, αλλη λυση δεν υπαρχει..

τους λες οτι φτιαχνετε με 2 τροπους, η το πας στην αντιπροσωπια και περιμενεις ποτε θα στο στειλουν πισω, η κανεις εσυ το hard reset με μια πιθανοτητα 0,1% να κολησει και να το πας για service.

φυσικα υπαρχει και η αλλη λυση,

1. flash μεσω odιn μια official full wipe gb, και επειτα περιμενεις παλι το update ! :wacko:

2. flash μεσω odιn μια official full wipe ics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα του εξηγήσω τον πιθανό κίνδυνο αλλά εγώ στη θέση του θα έκανα factory reset.

Αλλά δε μου απαντησες εσύ στο ερώτημα το δικό μου...

Κάποιος όχι έμπειρος χρήστης έχει διάφορα f/c σε εφαρμογές συστήματος μετά από OTA αναβάθμιση.Αυτό σημαίνει ότι η ROM δεν έχει "καθίσει" καλά.Ρωτάει λοιπον εδώ τι να κάνει.

Εσύ τι θα του πρότεινες;

Follow me on XDA

Θα του εξηγήσω τον πιθανό κίνδυνο αλλά εγώ στη θέση του θα έκανα factory reset.

Αλλά δε μου απαντησες εσύ στο ερώτημα το δικό μου...

Κάποιος όχι έμπειρος χρήστης έχει διάφορα f/c σε εφαρμογές συστήματος μετά από OTA αναβάθμιση.Αυτό σημαίνει ότι η ROM δεν έχει "καθίσει" καλά.Ρωτάει λοιπον εδώ τι να κάνει.

Εσύ τι θα του πρότεινες;

Να πάρει iphone!!! Αφου δεν το έχει με τα μπιμπλικια τι μπλέκει με samsung και ********??? :lol::lol:

Μάλλον θα του έλεγα πως να περάσει με pc odin μια official full wipe ics για να είναι safe. Πάντως ως software engineer κολλάω άσχημα να προτείνω κάτι που ξέρω ότι έχει πρόβλημα.... Εγώ θα έπρεπε να ξέρω καλύτερα... :O

Edited by _DuDe_

Η ελληνική ICS δεν περιέχει το Premium Suite;Δηλαδή το Snote;

Kαι όχι μόνο αυτό. Μετά από πόσο καιρό θα στο επιστρέψουν το κινητό από το service ?

εγω ειχα θεμα με το eMMC brick bug και προσπαθησα τα παντα οτι ειχε και δεν ειχε για να το επαναφερω και τελικα δεν ανοιγε καν.. και δεν ηταν θεμα bootloader.. τεσπα το ειχα παρει χωρις αποδειξη αγορας εκανα τον κοσμο πανω κατω στην εστειλα εμαιλ στην Cyta κυπρου με το ΙΜΕΙ της συσκευης (απο κει μου ειπε το παιδι οτι αγοραστηκε) και καταφερα να μου επανεκδοσουν αποδειξη αγορας και το στειλα για σερβις στην samsung. ευελπιστω οτι θα παν ολα καλα.. το πολυ 15 εργασιμες μου ειπαν πως θα χρειαστει. ελπιζω να το εχω και νωριτερα..

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

Brickαρισματα γινονται καθημερινα σε ολες τις συσκευες απο διαφορες αιτιες πχ υπερθερμανση.Αν ειναι να γινει, θα γινει!!...:)

Το πολυ πολυ οποιος ειναι stock μπορει ευκολα και δωρεαν να το φτιαξει η να το αντικαταστησει.

Ετσι ειναι.

Όχι δεν το είπα για να σκορπίσω πανικο.Με παρεξήγησες .Άλλωστε σε τέτοια περιπτωση είσαι καλυμμένος από την εγγύηση .

Και ναι θα τα πούμε σύντομα στο νήμα του ΝΟΤΕ 2:)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

παιδια θα τρελαθω εχω την 4.04 στο ΝΟΤΕ και το συνδεσα στο pc και μου βγαζει καινουργια υλικοαναβαθμιση, μα τι στο καλο βγηκε και αλλη? να την βαλω?

παιδια θα τρελαθω εχω την 4.04 στο ΝΟΤΕ και το συνδεσα στο pc και μου βγαζει καινουργια υλικοαναβαθμιση, μα τι στο καλο βγηκε και αλλη? να την βαλω?

αφου ειναι μεσω KIES δεν νομιζω να χεις προβλημα :)

Coolpad F1 (8297W)

αφου ειναι μεσω KIES δεν νομιζω να χεις προβλημα :)

Η προσβαση στο διακομιστη πληροφοριων μοντελων δεν ειναι δυνατη. δοκιμαστε αργοτερα.

αυτο μου βγαζει, πφφ ειπα και εγω θα με ο 1ος με την 4.1 :P

παιδια αλλαξα σε EUR απο VGR, ολα οκ, τελεια! εκτος απο το οτι δεν αναγνωριζεται απο το pc κ το kies οταν το συνδεω... λεει Συσκευη USB MTP ΑΠΕΤΥΧΕ.... τι να κανω? Βιαζομαι γιατι θελω να περασω τα backups που εχω τα τηλεφωνα μου μεσα.... δουλευω σε 3 ωρες

και ομως μετα απο καμια 20 reboot και ο pc και το Note...συνδεθηκαν ολα οκ!

Edited by ChristosMate
God created Man and Man created Galaxy Note!

Πραγματικά κατέβηκε νέα 4.0.4

Αιντε πάλι...

Για δώσε παραπάνω στοιχεία;

Sent from my note

XXLRK έκδοση λέει. Κάποιες εφαρμογές κατέβασε κι αν δεν είναι η ιδέα μου ανταποκρίνεται άμεσα παντού. Κι αν συμβαίνει σε μένα αυτό που έχω γεμίσει τις αρχικές οθόνες με διάφορα τότε είναι βελτιωμένη έκδοση.

Απο που την κατεβασες, στο sam firm, υπαρχει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.hotfile.com/dl/164510335/d5dc587/N7000XXLRK_N7000DBTLRK_DBT.zip.html

Yπάρχει. Αλλά υπάρχει και άλλη γερμανική από T-Mobile .

παιδιά καλησπέρα...να κάνω μια ερώτηση όσον αφορά στο browsing γιατί έχω μπερδευτεί...είχα το sii παλιότερα και θυμάμαι ότι με κάποια έκδοση λογισμικού 2.3.5 ίσως μπορούσα όταν κάνω zoom η οθόνη προσαρμοζόταν και δεν χρειαζόταν να πάω δεξιά αριστερά την οθόνη για να δω κάποια σελίδα αλλά μόνο προς τα κάτω...αν δεν κάνω λάθος αυτό λέγεται text wrapping??τώρα με την 4.0.4 δεν γίνεταια αυτό?έχω δοκιμάσει διάφορους browsers αλλά δεν το έχω βρει αν και πως γίνεται αυτό..έχω διαβάσει και εδώ μέσα αλλά δεν έχω βγάλει άκρη...ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

Να πάρει iphone!!! Αφου δεν το έχει με τα μπιμπλικια τι μπλέκει με samsung και ********??? :lol::lol:

Μάλλον θα του έλεγα πως να περάσει με pc odin μια official full wipe ics για να είναι safe. Πάντως ως software engineer κολλάω άσχημα να προτείνω κάτι που ξέρω ότι έχει πρόβλημα.... Εγώ θα έπρεπε να ξέρω καλύτερα... :O

Καλημέρα, πώς θα περάσω μια official full wipe ICS μέσω pc odin? Δεν το χάρηκα το κινητό ακόμα, η αναβάθμιση δε μου έκατσε καλά (είχε διακοπεί η διαδικασία) :(