Jump to content

_DuDe_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    80
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About _DuDe_

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

_DuDe_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πήρα τηλ 13700 και είπαν θα με πάρουν αυτοί. Με πήραν την επόμενη μέρα και το ενεργοποίησαν. Θενξ!!
  2. Καλημέρα, εδώ και μερικές μέρες κάτοχος κάρτας q και ακόμα δεν έχω "δει" 4G. Πρέπει να ζητήσω κάποιου είδους ενεργοποίηση? Η συσκευή έπαιζε μια χαρά με 4G σε vodafone που ήμουν πριν. Θενξ!
  3. Για την ιστορία τελικά έκανα online αίτηση σε Q για καρτοκινητό και φορητότητα απο vodafone και με πήραν την επόμενη μέρα.Μέσα σε 3 εργάσιμες, όπως ορίζει ο νόμος, θα έχω την sim στα χέρια μου με courier και χωρίς καμία χρέωση. Στην vodafone θέλανε 3 εργάσιμες για να με πάρουν τηλ για να κάνω την αίτηση για μεταφορά σε καρτοκινητό και μετά άλλες 30 μέρες για να γίνει η μεταφορά...
  4. Έληξαν οι εκπτώσεις μαζί με το συμβόλαιο και γύρισε σε αορίστου και στη φουλ τιμή... Τώρα πρέπει να ανανεώσω με έκπτωση στα 37, να πληρώσω το 85 αρι και να γίνει συμψηφισμός με τους επόμενους λογαριασμούς αλλά εγώ θέλω να παω σε καρτοκινητο Οπότε απο τα 72 της βάλανε 10 στην κάρτα και της επιστρέψανε 53? σωστά κατάλαβα? Από που προέκυψε άραγε το 72 αρχικά? Ήταν η αρχική τιμή του συμβολαίου?
  5. Έχει επιχειρήσει κανείς τελευταία να πάει από συμβόλαιο vodafone σε καρτοκινητό vodafone? Αν ναι ποία είναι η διαδικασία?? Έληξε το συμβόλαιο μου προχτές και με χρεώσανε το κανονικό ποσό για το Red, 84,48€ προπληρωμή για τον τρέχον μήνα ενώ πλήρωνα 30.8€ μέχρι τώρα.....
  6. Καλησπέρα! Λοιπόν έπεσα στα χέρια μου ένα iphone 4s 5.1.1 verizon locked. Έχουμε κάνα σίγουρο τρόπο για unlock που να έχει κάνει κάποιο παιδί από εδώ και να του δούλεψαν όλα?? Γιατί κάτι περίεργα διαβάζω για sms & mms.... Ευχαριστώ!!
  7. Αμα το βάλεις 280 μπορεί στο επόμενο boot να σου δίνει το 320. Αν όχι μπορείς να κάνεις edit το /system/build.prop και όπου δεις ro.sf.lcd_density=240 να το κάνεις 320, save exit reboot. Παίζουν και άπειρα apps που μπορούν να σου κάνουν την δουλεία πάντως.... Χτύπα lcd density και θα σου βγάλει.
  8. Δεν υπάρχει κατι το σημαντικό.. Στην ουσία είναι θέμα γουστου.... Απλα με τετοια οθόνη (μέγεθος και ανάλυση) τραβάει το μικρό density.... Τεσπα.. Τι πρόβλημα έχεις και δεν μπορεις να το αλλάξεις σε 320 όπως το έκανες 240 με rom toolbox???
×
×
  • Create New...