medit Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Εαν κατάλαβα καλά αυτό το αρχείο το βάζουμε στο pda, αυτό μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Ακριβώς αυτό θα κάνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 (edited) Ακριβώς αυτό θα κάνεις... το κιτρινο κουτακι θα πρασινισει ολο μαζι ή σταδιακα Διαρκεί αρκετή ώρα, γιατί σε εμένα γράφει ότι ξεκινά την αναβάθμιση firmware και μένει εκεί, αλλά για πόσο; Βαρέθηκα και εκνευρίστηκα που δεν μπορώ να το κάνω και δεν ξέρω τι φταίει Edited July 13, 2012 by medit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Είναι η ιδέα μου ή η Rom Developing σκηνή πέφτει για το κινητό μας; Το μόνο που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό είναι κάτι άκυρες τροποποιήσεις ήδη τροποποιημένων Rom να ξεπηδάν από το πουθενά. Το να παίρνεις μια ήδη modified Rom πχ.Alba,να της πετάς ένα θεματάκι μέσα,να αλλάζεις kernel και να προσθέτεις 1-2 προγραμματάκια,και να λες ότι δημιούργησα ROM δικιά μου,να βάζεις Donate και το πλήθος να σε έχει σα Θεό(Placebo effect),το θεωρώ χαζό. Που είναι πχ. εκείνη η DarkyRom που έκανε το Note μας να πετάει;;; Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή μόνο οι KingDroid,Criskello,RocketRom και Cassie's XtraLiteRom αξίζουν. Όλες οι άλλες είναι απλά μια αντιγραφή-επικόλληση με διαφορετικό χρώμα. Ο αληθινός Rom Developer παίρνει την official και της αλλάζει τα φώτα,την ξεκοκαλιάζει,της χώνει άπειρα patchάκια,επεξεργάζεται κάθε σπιθαμή,τροποποιεί στο μέγιστο βαθμό τα αρχεία της! Αυτά από έναν εν αδράνεια wannabe Rom Developer :happy: Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 (edited) Είναι η ιδέα μου ή η Rom Developing σκηνή πέφτει για το κινητό μας; Το μόνο που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό είναι κάτι άκυρες τροποποιήσεις ήδη τροποποιημένων Rom να ξεπηδάν από το πουθενά. Το να παίρνεις μια ήδη modified Rom πχ.Alba,να της πετάς ένα θεματάκι μέσα,να αλλάζεις kernel και να προσθέτεις 1-2 προγραμματάκια,και να λες ότι δημιούργησα ROM δικιά μου,να βάζεις Donate και το πλήθος να σε έχει σα Θεό(Placebo effect),το θεωρώ χαζό. Που είναι πχ. εκείνη η DarkyRom που έκανε το Note μας να πετάει;;; Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή μόνο οι KingDroid,Criskello,RocketRom και Cassie's XtraLiteRom αξίζουν. Όλες οι άλλες είναι απλά μια αντιγραφή-επικόλληση με διαφορετικό χρώμα. Ο αληθινός Rom Developer παίρνει την official και της αλλάζει τα φώτα,την ξεκοκαλιάζει,της χώνει άπειρα patchάκια,επεξεργάζεται κάθε σπιθαμή,τροποποιεί στο μέγιστο βαθμό τα αρχεία της! Αυτά από έναν εν αδράνεια wannabe Rom Developer :happy: Εγώ δε ζήτησα πότε donates..:p Επίσης πόσοι devs νομίζεις ότι πραγματικά υπάρχουν, όχι μόνο στο note, αλλά γενικά;;; οι περισσότεροι αυτη τη δουλειά κάνουν. Αλλά η darky ROM που ανέφερες, τι είχε παραπάνω;;; την έχεις δει "μέσα"; κανένα development δε θυμάμαι. Development κάνει ο goa πχ, αλλά και οι τύποι στο general section. Βέβαια, δεν είναι τόσο εύκολο όσο λες εσύ η δημιουργία μιας ROM.Η μάλλον για να το θέσω και αλλιώς, είναι χρονοβόρο, θέλει πολύ ψάξιμο και υπομονή αλλά και ξενύχτι.και τι copy paste επίσης δεν πιάνει πάντα! φέρνει bootloop! Εσύ τα γνωρίζεις καλά όλα αυτά..;) Edited July 13, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 (edited) Εγώ δε ζήτησα πότε donates..:p Επίσης πόσοι devs νομίζεις ότι πραγματικά υπάρχουν, όχι μόνο στο note, αλλά γενικά;;; οι περισσότεροι αυτη τη δουλειά κάνουν. Αλλά η darky ROM που ανέφερες, τι είχε παραπάνω;;; την έχεις δει "μέσα"; κανένα development δε θυμάμαι. Development κάνει ο goa πχ, αλλά και οι τύποι στο general section. Βέβαια, δεν είναι τόσο εύκολο όσο λες εσύ η δημιουργία μιας ROM.Η μάλλον για να το θέσω και αλλιώς, είναι χρονοβόρο, θέλει πολύ ψάξιμο και υπομονή αλλά και ξενύχτι.Εσύ το γνωρίζεις καλά...;) Μόλις πήγαινα να κάνω τροποποίηση στο μνμα μου!!! Εσύ εξαιρείσαι!Έκανες καλή δουλειά και έχεις προσφέρει πολύ στην κοινότητα! Η Darky ήταν παράδειγμα.Απλά θυμάμαι ότι ήταν από τις καλύτερες πριν βγει η ICS. Συμφωνώ ότι η δημιουργία Rom είναι πάρα πολύ χρονοβόρα διαδικασία.Για να δημιουργήσω αυτή τη χαζόRom μου,μου πήρε μια εβδομάδα συνεχόμενα πάνω από το PC. Απλά διαπιστώνω με λύπη ότι και το Note μας ίσως έφτασε στα όρια του αλλά και οι "developers" δεν ασχολούνται τόσο πολύ. Edited July 13, 2012 by ibanezman192 Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Μόλις πήγαινα να κάνω τροποποίηση στο μνμα μου!!! Εσύ εξαιρείσαι!Έκανες καλή δουλειά και έχει προσφέρει πολύ στην κοινότητα! Η Darky ήταν παράδειγμα.Απλά θυμάμαι ότι ήταν από τις καλύτερες πριν βγει η ICS. Ω ναι ξέχασα και την GOA!!! Εγώ συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες.Και ποτέ επίσης δε χαρακτήρισα τον εαυτό μου dev γιατί αυτό που κάνω δεν είναι τίποτα απολύτως.Μαγειρεύω για μένα κάτι και αλλά αν με ικανοποιεί το μοιράζομαι. Αν καταλάβουν τα παιδιά το τρόπο και λίγο ψαχτουν, μπορούν εύκολα να έχουν μια δική τους custom ROM. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 τωρα που εγω ειμαι με custom και root πρεπει να κανω κατι η απλα κανω την διαδικασια με το obin για να περασω την official? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Χθες κατέβασα το kies θεωρώ ότι είναι ενημερωμένο. Είναι πάντως πολύ περίεργο που ενώ ξεκινάει δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία. Μήπως έχει να κάνει ότι πριν ήμουν root, αλλά βέβαια πριν ξεκινήσω το έκανα unroot Η αναβάθμιση δεν μου ήρθε ota αλλά μέσω του kies. Όχι δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει το pc odin Άλλαξε usb θύρα και αν δεν δουλέψει απεγκατ'εστησε και ξαναβάλε πάλι το Κιες. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 (edited) Άλλαξε usb θύρα και αν δεν δουλέψει απεγκατ'εστησε και ξαναβάλε πάλι το Κιες. και αυτά τα έκανα. Ξεκινάει την αναβάθμιση και όταν φτάσει στο 100% σαν να με "πετάει έξω" Γνωρίζει κανείς όταν κάνεις την αναβάθμιση από odin πόση ώρα χρειάζεται και εαν υπάρχει κάποια μπάρα προόδου της διαδικασίας; Edited July 13, 2012 by medit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 (edited) Άνοιξε το κινητό σου. Πες μας τι software version έχεις. Επίσης, όταν το έχεις συνδεδεμένο στο pc, βλέπεις τις κάρτες του κινητού σου ;. @Garcia Με ότι ROM και να είσαι φίλε πριν, με το που κάνεις install από PC-ODIN αυτό σου σβύνει όλα τα root και custom kernels και σου βάζει την official. Eπομένως μπορείς άνετα να κάνεις install από PC-ODIN, και μετά το κάνεις root. H rom δεν είναι wipe. Θα έχεις όλα τα settings που είχες και πριν το install της official Edited July 13, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 τωρα που εγω ειμαι με custom και root πρεπει να κανω κατι η απλα κανω την διαδικασια με το obin για να περασω την official? Πως να περάσετε επίσημα Firmwares στο Galaxy Note από την ''Βίβλο''. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 @medit Στείλε μου p.m (τώρα που μπορώ) για να σε βοηθήσω να περάσεις την rom σου, μην ζαλίζουμε και τους άλλους :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Τό screen test μέ την καρτελα μέ προσγείωσε απότομα. Μαύρο χάλι.... http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_plagued_by_display_issues-news-4513.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Κι εγώ κάποιες φορές στο παρελθόν είχε δει αυτό το θέμα και νόμιζα ότι φταίει το video.. Μάλιστα είχα βγάλει τρελό ένα παλικάρι που το ανέφερε :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Μπορουν να μαζευτουν καπου οι custom rom για το note σε ενα θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Μπορουν να μαζευτουν καπου οι custom rom για το note σε ενα θεμα; Καταρχήν καλήμερα.:) Δεν ξέρω αν θα ήταν πρακτικό αυτό που προτείνεις... Υπάρχουν πλέον τόσες πολλές custom Roms και αρκετοί Kernels (αν υπολογίσει κάνεις και τους GB, τότε ο αριθμός μεγαλώνει κι άλλο) που οποίος κάνει τον κόπο να τους συγκεντρώσει σε ένα θέμα θα πρέπει να μην κάνει άλλη δουλεία κάθε μέρα. Χρειάζεται να ανανεώνονται τα λινκς και οι πληροφορίες κάθε Rom, καθώς επίσης και κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες που παρέχει ο εκάστοτε Developer. Εγώ προσωπικά δε βρίσκω λόγο για κάτι τέτοιο. Το XDA είναι πολύ κοντά μας (2-3 κλικ με τα ποντίκι και είσαι εκεί) και το να διαβάζεις ξεχωριστά τα προβλήματά, τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά κάθε Rom, θεωρώ πως είναι πιο εύκολο και ίσως πιο πρακτικό για να μη χάνεται κάνεις μέσα στις πολλές συνεχόμενες επιλογές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Κι εγώ κάποιες φορές στο παρελθόν είχε δει αυτό το θέμα και νόμιζα ότι φταίει το video.. Μάλιστα είχα βγάλει τρελό ένα παλικάρι που το ανέφερε :mad: Παιδιά δείτε λίγο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1715416 Λένε ότι βελτιώνει κατά πολύ το θέμα. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikalan Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Καλασπέρα σε όλα τα καλά μέλη της κοινότητας. Έχω πρόσφατα αποκτήσει το note, έχω αναβαθμιστεί στο ICS αυτόματα, μεσω ειδοποίησης και να μαι τώρα με καμια 15ριά εφαρμογές επιλεγμένες για τη δουλειά μου κυρίως (γιατρός). Γιατί όμως δεν τρέχει (καθυστερεί καλύτερα να πω) στην απόκριση? Επιπλέον είχα και ένα κόλλημα στη λειτουργία τηλεφώνου (δε μπορούσα να απαντήσω και να καλέσω). Δεν έχω καρτα μνήμης και οι εφαρμογές αποθηκεύονται στο χώρο αποθήκευσης συστήματος. Help please! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Ειναι φυσιολογικο οτι εβαλα την off rom μεσο obin και οτι προγραμμα ειχα μεσα δεν εφυγε?εχω και το nexus και ειναι πολυ πιο smooth και γρηγορο απο το note :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Καλασπέρα σε όλα τα καλά μέλη της κοινότητας. Έχω πρόσφατα αποκτήσει το note, έχω αναβαθμιστεί στο ICS αυτόματα, μεσω ειδοποίησης και να μαι τώρα με καμια 15ριά εφαρμογές επιλεγμένες για τη δουλειά μου κυρίως (γιατρός). Γιατί όμως δεν τρέχει (καθυστερεί καλύτερα να πω) στην απόκριση? Επιπλέον είχα και ένα κόλλημα στη λειτουργία τηλεφώνου (δε μπορούσα να απαντήσω και να καλέσω). Δεν έχω καρτα μνήμης και οι εφαρμογές αποθηκεύονται στο χώρο αποθήκευσης συστήματος. Help please! Καλώς ήρθες! Μου ακούγονται λίγο περίεργα τα "συμπτώματα" γιατρέ! :p Σκέφτομαι μήπως δεν έκατσε καλά το update που έκανε ...μπορεί αυτό να είναι η αίτια. Δοκίμασες μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 @ GARCIA Φυσιολογικό είναι αφού η Official rom αυτή είναι Non-wipe. Τώρα όσον αφορά ότι το nexus είναι ποιο smooth...δεν μπορώ να απαντήσω, δεν έχω ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikalan Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια, θα το προσπαθήσω. Πες μου όμως σε παρακαλώ και από που επανέρχονται οι εργοστασιακές ρυθμίσεις. Ειλικρινά αισθάνομαι λίγο άβολα γιατί εκτός του ότι δεν έχω καθόλου χρόνο να ψάξω επιπλέον είναι και η πρώτη μου επαφή με το λειτουργικό (παλιος κάτοχος windows phone 6ετίας) και οι περισσότεροι από εσάς έχετε μεγάλη εξοικείωση με το σύστημα. Μη με πάρετε με τις πέτρες! Παίζει σοβαρά να μην έκατσε καλά η αναβάθμιση? Η γυναίκα μου έκλεισε το router 45 sec πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας (δεν μπορείτε να φανταστείτε κατάσταση) και την ολοκλήρωσα ευτυχώς από εκεί που τη σταμάτησε η ευλογημένη. Σε κάθε περίπτωση η συσκευή παρουσιάζει το λεγόμενο lag και διακοπές στο scroll (αν τα λέω καλά). Οι εφαρμογές μήπως θα έπρεπε να είναι στη μνήμη USB που είναι μεγαλύτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Οχι οι εφαρμογές καλά κάθονται στην εσωτερική μνήμη.Είναι κ γρηγορότερη απ την εξωτερική Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια, θα το προσπαθήσω. Πες μου όμως σε παρακαλώ και από που επανέρχονται οι εργοστασιακές ρυθμίσεις. Ειλικρινά αισθάνομαι λίγο άβολα γιατί εκτός του ότι δεν έχω καθόλου χρόνο να ψάξω επιπλέον είναι και η πρώτη μου επαφή με το λειτουργικό (παλιος κάτοχος windows phone 6ετίας) και οι περισσότεροι από εσάς έχετε μεγάλη εξοικείωση με το σύστημα. Μη με πάρετε με τις πέτρες! Παίζει σοβαρά να μην έκατσε καλά η αναβάθμιση? Η γυναίκα μου έκλεισε το router 45 sec πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας (δεν μπορείτε να φανταστείτε κατάσταση) και την ολοκλήρωσα ευτυχώς από εκεί που τη σταμάτησε η ευλογημένη. Σε κάθε περίπτωση η συσκευή παρουσιάζει το λεγόμενο lag και διακοπές στο scroll (αν τα λέω καλά). Οι εφαρμογές μήπως θα έπρεπε να είναι στη μνήμη USB που είναι μεγαλύτερη; Ρυθμίσεις/δημιουργία αντιγράφου ασφάλειας/επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts