Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δυστυχως ούτε έτσι.

κάνω τα βήματα που λες αλλά στις ρυθμίσεις USB (USB Utilities) δεν υπάρχει η επιλογή Samsung Kies.Μέσα στις ρυθμίσεις Wireless and Network έχει Kies via Wi-Fi αλλά αν ακολουθήσω τα βήματα δε θα έχω ιντερνετ στο pc μετά, απ ότι κατάλαβα είναι αν έχεις ενσύρματη σύνδεση internet στον υπολογιστή σου.

Υπάρχει μια επιλογή Tethering and Portable hotspot, αν μπω εκεί και τσεκάρω το USB tethering δείχνει ότι πάει να συνδεθεί αλλά εξακολουθεί να μη το κάνει.

Μου βγάζουν τα 7 ένα μήνυμα

"Device driver software was not successfully installed.

SAMSUNG Mobile MTP Device X Failed"

Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μετά από root. Προσπάθησα τα πάντα, αλλά τελικά το μοναδικό που δούλεψε ήταν να κάνω switch off το USB debugging (Settings\Applications\USB debugging) και μετά να κάνω power off. Με το Power on, δούλεψε κατευθείαν...

μπράβο ρε φιλε! αυτό ήταν! δυο μέρες τώρα με παιδεύει!!!! σε ευχαριστώ!

ουφ.. πάω για εγκατάσταση της rom τώρα. και ο θεός βοηθός.. :/

Μάλλον παίζει κάποιο ρόλο το root. Τουλάχιστον βρήκατε την λύση τελικά :)

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

βρέθηκε λύση και πέρασα και την καινούργια rom N7000XXLA1 . πολύ καλή! ξεκλειδώνει πάρα πολύ γρήγορα και την νιώθω ποιο smooth. σε προηγούμενα post είχε ερωτηθεί αν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο, ναι έχει κανονικά ελληνικά.

• Administrators
Για screen capture πάτησε μαζί home + power button.

Υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=kEZyUjUBKK4]Samsung Galaxy Note 3G Screen Capture hand motion - YouTube[/ame]

Modpic.gif

βρέθηκε λύση και πέρασα και την καινούργια rom N7000XXLA1 . πολύ καλή! ξεκλειδώνει πάρα πολύ γρήγορα και την νιώθω ποιο smooth. σε προηγούμενα post είχε ερωτηθεί αν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο, ναι έχει κανονικά ελληνικά.

Τί λύση βρήκες; Πότε θα έρθει κανονικά και στα ελληνικά note χωρίς αλχημίες;

RX8 rules!

fishfemale τι εννοείς ότι παίζει ρόλο το root? η συσκευή μου είναι 100% μανήσια, δεν έχω αλλάξει τίποτα ούτε την έχω κάνει root. θα έπρεπε να συνδεθεί κατευθείαν με τα windows. μάλλον ήταν δικό μου λάθος που είχα τσεκαρισμένο το usb debugging.

Τί λύση βρήκες; Πότε θα έρθει κανονικά και στα ελληνικά note χωρίς αλχημίες;

ξετσέκαρα το USB debugging και το κινητό μου συνδέθηκε κανονικά με windows 7, ενώ πριν είχα πρόβλημα, δε μου το αναγνώριζαν τα windows.

το να περάσεις καινούγια rom είναι πάρα πολύ εύκολο, σίγουρα αν έκανε αναβάθμιση μόνο του θα ήταν ακόμη καλύτερο αλλά και έτσι είναι πολύ απλό. 3 βήματα όλο και όλο. αλλά η τελευταία κάνει wipe το κινητό, οπότε ότι έχουμε το χάνουμε!

τι εννοείς πότε θα έρθει στα ελληνικά note χωρίς αλχημείες? το android υποστηρίζει πάνω από 50 γλώσσες από την φύση του! όλες οι συσκευές είναι και "ελληνικές" ;)

• Administrators
τι εννοείς πότε θα έρθει στα ελληνικά note χωρίς αλχημείες? το android υποστηρίζει πάνω από 50 γλώσσες από την φύση του! όλες οι συσκευές είναι και "ελληνικές" ;)

Ο άνθρωπος δεν θέλει να μπει σε διαδικασίες "πειράγματος" της συσκευής. Ακόμα και με official rom που προορίζεται για άλλη χώρα, είναι εκτός εγγύησης.

Modpic.gif

Ο άνθρωπος δεν θέλει να μπει σε διαδικασίες "πειράγματος" της συσκευής. Ακόμα και με official rom που προορίζεται για άλλη χώρα, είναι εκτός εγγύησης.

Νομίζω πως όταν πρόκειται για Open Europe δεν υπάρχει πρόβλημα.

fishfemale τι εννοείς ότι παίζει ρόλο το root? η συσκευή μου είναι 100% μανήσια, δεν έχω αλλάξει τίποτα ούτε την έχω κάνει root. θα έπρεπε να συνδεθεί κατευθείαν με τα windows. μάλλον ήταν δικό μου λάθος που είχα τσεκαρισμένο το usb debugging.

Λάθος μου τότε, δεν το κατάλαβα. Τότε μάλλον έχεις δίκιο για το usb debugging.

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Νομίζω πως όταν πρόκειται για Open Europe δεν υπάρχει πρόβλημα.

Υπάρχει πρόβλημα.

Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές εκδόσεις. Οι OXA (Open Europe) είναι μόνο για όσες συσκευές έρχονται με αυτές. Οι ελληνικές δεν έρχονται με ΟΧΑ ROMs.

Modpic.gif

fishfemale μη σε απασχολεί, ολονών λάθος μας ήταν και τελικά φταίει το κινητό. :p

ουπς! τι έγινε λέει? δε το ήξερα αυτό. δλδ τώρα είμαι εκτός εγγύησης? δε το ήξερα.. :/

σχετικά με την τελευταία ρομ τελικά το ποιο γρήγορο ξεκλείδωμα μούφα. αν η συσκευή είναι λίγη ώρα σε αναμονή με σβησμένη οθόνη, θα κάνει πάλι 1-2 δευτερόλεπτα να ανοίξει.

η μόνη διαφορά που είδα είναι ότι πλέον έχει τον φακό σε widget, ενώ πριν είχε μεν φακό, δε μπορούσες να τον έχεις widget. αυτό... προς το παρών

Ευτυχής κάτοχος και εγώ...Προσπαθώ να διαβάσω και τις 139 σελίδες..:)

Εντωμεταξύ :

Στην εφαρμογή email και αντίστοιχα στις φωτογραφίες, πως μπορώ να επιλέξω πολλά email μαζί (ή πολλές φωτό μαζί) προκειμένου να τα διαγράψω ή να τα μεταφέρω αλλού;

Βρήκα τον τρόπο για multiselection. Δε θέλω όμως να τα επιλέξω ένα ένα. Υπάρχει τρόπος να επιλέξω ταυτόχρονα κάποια στη σειρά;

Ευχαριστώ

Ευτυχής κάτοχος και εγώ...Προσπαθώ να διαβάσω και τις 139 σελίδες..:)

Εντωμεταξύ :

Στην εφαρμογή email και αντίστοιχα στις φωτογραφίες, πως μπορώ να επιλέξω πολλά email μαζί (ή πολλές φωτό μαζί) προκειμένου να τα διαγράψω ή να τα μεταφέρω αλλού;

Βρήκα τον τρόπο για multiselection. Δε θέλω όμως να τα επιλέξω ένα ένα. Υπάρχει τρόπος να επιλέξω ταυτόχρονα κάποια στη σειρά;

Ευχαριστώ

Στις φωτογραφίες αν κρατήσεις 1 εικόνα εμφάνιζετάι το multiselection. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται στο επάνω αριστερά μέρος της οθόνης η ένδειξη "επιλογή όλων".

Αλλιώς από το file manager.

Samsung Galaxy Note - Rocket Rom V17

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Στις φωτογραφίες αν κρατήσεις 1 εικόνα εμφάνιζετάι το multiselection. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται στο επάνω αριστερά μέρος της οθόνης η ένδειξη "επιλογή όλων".

Αλλιώς από το file manager.

Σωστά αλλά δε θέλω να τις επιλέξω όλες αλλά κάποιες μόνο στη σειρά (ας πούμε τις 10 πρώτες). Γίνεται ;

Σωστά αλλά δε θέλω να τις επιλέξω όλες αλλά κάποιες μόνο στη σειρά (ας πούμε τις 10 πρώτες). Γίνεται ;

Δε γνωρίζω κάποιον τρόπο για αυτό που ζητάς. Ξεκίνα το χειροκίνητα να τελειώνει. ;-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Έλεγα μήπως υπήρχε κανάς πιο γρήγορος τρόπος...

Κάτι ακόμα. Σε sites όπως το meteo.gr (στο πισι) πρέπει με το ποντικι να πάς πάνω από ένα linκ για να εμφανίσει αναδυόμενο παράθυρο. Στον όπερα ή στον default browser πώς γίνεται αυτό; Πχ στο εν λόγω site θέλω να πάω ... προγνώσεις θαλασσων / ιστιοπλοικοι χαρτες; Πως μπορεί να γίνει αυτό (είτε opera είτε default browser);

παιδια αυτο ταιριαζει και σε Note ετσι δεν ειναι???

http://www.amazon.co.uk/Samsung-USB-Gender-Adapter-Galaxy/dp/B004ULZD7U/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1326665047&sr=1-1

ναι.......

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

ναι.......

thanks!

εχει παντως πολυ καλες τιμες το amazon uk...

την δευτερη μπαταρια την δινουν κοντα 22 εβρο ενω στο epxansys εχει πανω απο 34 αν δεν κανω λαθος..

http://www.amazon.co.uk/Samsung-Battery-Galaxy-Note-GT-I9220/dp/B005ZHD1ZO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1326664366&sr=8-1

Το πηρα εταιρικο την Παρασκευη.

Σε σχεση με το S2 μου φαινεται αργο.

Επισης το ημερολογιο μου δειχνει τα ραντεβου με μπλε χρωμα και στο φοντο και στο font και δεν βλεπω τις εγγραφες. Ρυθμιζεται καπως αυτο;

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Υπάρχει πρόβλημα.

Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές εκδόσεις. Οι OXA (Open Europe) είναι μόνο για όσες συσκευές έρχονται με αυτές. Οι ελληνικές δεν έρχονται με ΟΧΑ ROMs.

Τι εννοείς ελληνικές; Το CSC της συσκευής μου είναι EUR. Τι θα έπρεπε να ήταν για να δεχετε τις Open Europe χωρίς πρόβλημα;

τελικα ρε παιδια ποια ειναι η τελευταια επισημη για εμας που εχουμε παρει απο ελλαδα? μπερδευτηκα τελειως λογω οτι ειμαι ασχετος :X

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το πηρα εταιρικο την Παρασκευη.

Σε σχεση με το S2 μου φαινεται αργο.

Επισης το ημερολογιο μου δειχνει τα ραντεβου με μπλε χρωμα και στο φοντο και στο font και δεν βλεπω τις εγγραφες. Ρυθμιζεται καπως αυτο;

Όταν πάρεις τις καινούριες αναβαθμίσεις, θα δεις τότε πιο είναι είναι αργό κ γατί ποιο όχι..;)...

τελικα ρε παιδια ποια ειναι η τελευταια επισημη για εμας που εχουμε παρει απο ελλαδα? μπερδευτηκα τελειως λογω οτι ειμαι ασχετος :X

Κι εγώ έχω μπερδευτεί με τόσες που έχω περάσει!

Αλλά αφού έχεις τη δυνατότητα να περάσεις όποια επίσημη θες, τι σε νοιαζει σε ποια έχει κολλήσει η Ελλάδα...:)

Η XXLA3 απλά πετάει!...

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Η XXLA3 απλά πετάει!...

πως την περναω ρε παιδια ? .....γιατι το δικο μου παει αργα!

Mπορει καποιος να μου πει τα βηματακια ενα - ενα

Edited by Sebastian13

πως την περναω ρε παιδια ? .....γιατι το δικο μου παει αργα!

Mπορει καποιος να μου πει τα βηματακια ενα - ενα

Τη διαδικασια αλλαγης επισημου firmware, μπορεις να τη βρεις εδω...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Τη διαδικασια αλλαγης επισημου firmware, μπορεις να τη βρεις εδω...;)

η εγγυηση ισχυει κανονικα??

ΔΗΜΗΤΡΗΣ