pandrits Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 φιλε μου συγνωμη αλλα δεν σε καταλαβα.. Δηλαδη το 563€ ειναι ευρωπαικο? Εχει ομως ελλινηκα? Διοτι εχουμε και ενα θεμα με τα Αγγλικα :-P Φίλε μου εγώ το αγόρασα 568 από σκρουτζομάγαζο και το βιβλιαράκι της εγγύησης περιλαμβάνει και την ελληνική γλώσσα. Επίσης επικοινώνησα και με το κατάστημα, μου επιβεβαίωσε την ισχύ της εγγύησης και μάλιστα μου είπε πως σε περίπτωση βλάβης το στέλνω σε αυτούς και αυτοί με τη σειρά τους στη Samsung Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Μπορείς να το στείλεις και κατευθείαν στην Samsung Hellas για εξοικονόμηση χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Φίλε μου εγώ το αγόρασα 568 από σκρουτζομάγαζο και το βιβλιαράκι της εγγύησης περιλαμβάνει και την ελληνική γλώσσα. Επίσης επικοινώνησα και με το κατάστημα, μου επιβεβαίωσε την ισχύ της εγγύησης και μάλιστα μου είπε πως σε περίπτωση βλάβης το στέλνω σε αυτούς και αυτοί με τη σειρά τους στη Samsung Hellas. site του καταστηματος απο το οποιο εκανες την αγορα?? στο skroutz βγαζει 29 καταστηματα απο 563 εως 699 Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Φίλε μου εγώ το αγόρασα 568 από σκρουτζομάγαζο και το βιβλιαράκι της εγγύησης περιλαμβάνει και την ελληνική γλώσσα. Επίσης επικοινώνησα και με το κατάστημα, μου επιβεβαίωσε την ισχύ της εγγύησης και μάλιστα μου είπε πως σε περίπτωση βλάβης το στέλνω σε αυτούς και αυτοί με τη σειρά τους στη Samsung Hellas. site του καταστηματος απο το οποιο εκανες την αγορα?? στο skroutz βγαζει 29 καταστηματα απο 563 εως 699 Ίδια περίπτωση κι εγώ. Από το bird phone το αγόρασα πριν από δύο εβδομάδες περίπου. Η συσκευή προοριζόταν για Γερμανία και μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα. Ελληνικά κανονικότατα. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει τρόπος στο πληκτρολόγιο του note στην θέση του πλήκτρου με το σηματάκι της ηχογράφησης να αντιστοιχηθεί το κόμμα (,). Θεωρώ οτι έτσι θα γίνει πολύ πιο βολικό το πληκτρολόγιο. Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει τρόπος στο πληκτρολόγιο του note στην θέση του πλήκτρου με το σηματάκι της ηχογράφησης να αντιστοιχηθεί το κόμμα (,). Θεωρώ οτι έτσι θα γίνει πολύ πιο βολικό το πληκτρολόγιο. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλημερα Γιαννη και χρονια πολλα και σε σενα.. Ο μονος τροπος για να αλλαξει ενα πληκτρολογιο ειναι απο καποιον themer για custom rom.Αν και δεν εχω δει κανεναν να το εχει αλλαξει... Η ΧΧKL7 ειναι εδω!!! Ερχεται απο Γερμανια αυτη τη φορα και οχι απο Ινδια οπως η ΚL3...;) ΠΡΟΣΟΧΗ!Μη τη δοκιμασει κανεις αν δε δουμε περαιτερω λεπτομερειες!!!!Μονο για τους τολμηρους!!! Edited December 27, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) Ηλία καλή φάση ,8.14 εσύ 8.15 εγώ , σορυ φίλε δεν πρόλαβα να το δω για να μην το ποσταρω :lol: Edited December 27, 2011 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Καλημερα Γιαννη και χρονια πολλα και σε σενα.. Ο μονος τροπος για να αλλαξει ενα πληκτρολογιο ειναι απο καποιον themer για custom rom.Αν και δεν εχω δει κανεναν να το εχει αλλαξει... Η ΧΧKL7 ειναι εδω!!! Ερχεται απο Γερμανια αυτη τη φορα και οχι απο Ινδια οπως η ΚL3...;) ΠΡΟΣΟΧΗ!Μη τη δοκιμασει κανεις αν δε δουμε περαιτερω λεπτομερειες!!!!Μονο για τους τολμηρους!!! Μου έχει έρθει το update. Μάλλον επειδή το κινητό μου είναι από γερμανία. Άντε ρε παιδιά οι τολμηροί να ακούσουμε εντυπώσεις για να το κατεβασουμε κι εμείς... :D Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Μου έχει έρθει το update. Μάλλον επειδή το κινητό μου είναι από γερμανία. Άντε ρε παιδιά οι τολμηροί να ακούσουμε εντυπώσεις για να το κατεβασουμε κι εμείς... :D Αν δεν εισαι root μαλλον απο σενα περιμενουμε ολοι να ενημερωθουμε για το νεο filmware!!!:p Οι υπολοιποι με root πρεπει να προσεχουν!!!:p Αντε ντε!!κατεβασε το!!!!lol Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Αν δεν εισαι root μαλλον απο σενα περιμενουμε ολοι να ενημερωθουμε για το νεο filmware!!!:p Οι υπολοιποι με root πρεπει να προσεχουν!!!:p Αντε ντε!!κατεβασε το!!!!lol Είμαι στη δουλειά και δεν εχω wifi ρε γμτ. Απλά είδα το ποστ σου και έκανα ένα check for updates και είδα ότι έχει έρθει. Θα πρέπει να περιμένετε το απόγευμα για να σας πω εντυπώσεις εγώ. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) Αν δεν εισαι root μαλλον απο σενα περιμενουμε ολοι να ενημερωθουμε για το νεο filmware!!!:p Οι υπολοιποι με root πρεπει να προσεχουν!!!:p Αντε ντε!!κατεβασε το!!!!lol Το κατέβασα πριν λίγο μέσω wifi ήταν 71.16 mb έκανε εγκατάσταση η οποία δε κράτησε ούτε 5` και τώρα έχω τη νέα έκδοση. Δεν έχασα τίποτα από επαφές αρχεία. Το μενού μου φαίνεται scrolari κάπως πιο smooth με το TW αν και στον opera δε βλέπω διάφορες. Θα το ψάξω μετά γιατί σε λίγο πάω να πληρώσω τελοι κυκλοφορίας και άστα με τις ουρές! Ότι θέλετε ρωτάτε. Edit Τελικά κ στον opera πάει πολύ καλύτερα από πριν και πολύ κοντά στο κορυφαίο s2. Edited December 27, 2011 by manan69t opera scrolling.. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 βγήκε update από την samsung? γιατί δε μου έχει έρθει ειδοποίηση? πως μπορώ να του πω να κοιτάξει για update? να φανταστώ ότι δε χρειάζεται να κρατήσω back up.... ε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qouqounara Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 αναμονή για φόρτιση... Προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση μέσω kies και όταν έφτασε στο κρίσιμο σημείο της εγκατάστασης μου έγραψε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει λόγω μη πλήρους φορτισμένης μπαταρίας! οπότε περιμένω να φορτίσει για να το κατεβάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Καλημερα Γιαννη και χρονια πολλα και σε σενα.. Ο μονος τροπος για να αλλαξει ενα πληκτρολογιο ειναι απο καποιον themer για custom rom.Αν και δεν εχω δει κανεναν να το εχει αλλαξει... Η ΧΧKL7 ειναι εδω!!! Ερχεται απο Γερμανια αυτη τη φορα και οχι απο Ινδια οπως η ΚL3...;) ΠΡΟΣΟΧΗ!Μη τη δοκιμασει κανεις αν δε δουμε περαιτερω λεπτομερειες!!!!Μονο για τους τολμηρους!!! εχει κωδικο το zip.μπορεισ να τον πεις?καλημερα και χρονια σου πολλα.ΟΚ οκ τον βρηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 εχει κωδικο το zip.μπορεισ να τον πεις?καλημερα και χρονια σου πολλα.ΟΚ οκ τον βρηκα. καλημέρα και χρόνια πολλά και σε σένα... Για όποιον δε βρίσκει τον κωδικό λοιπόν, είναι samfirmware.com Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 μου εβγαλε και μενα το kies την αναβαθμιση. θα την κανω και θα σας πω νεοτερα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Λίγο πριν φύγω δοκίμασα τη κάμερα, το video συγκεκριμένα κ με εντυπωσίασε που δεν είχε lag παρ όλο που κουνούσα γρήγορα τη κάμερα πέρα δώθε. Επίσης πήρα την εξυπηρέτηση πελατών της Sim κάρτας μου (μιας κ δε το χρησιμοποιώ δα τηλέφωνο) για δοκιμή του ακουστικού και άκουγα καλύτερα χωρίς τη παραμόρφωση κ τα τριξιματα που είχα έως τώρα. Πλέον είναι πολύ πιο φυσιολογικό. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 μου εβγαλε και μενα το kies την αναβαθμιση. θα την κανω και θα σας πω νεοτερα. οταν λετε μου εβγαλε την εκδοση εννοητε update android 2.3.+ ? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 οταν λετε μου εβγαλε την εκδοση εννοητε update android 2.3.+ ? μια αναβαθμιση μπορει να ειναι σε μια νεοτερη εκδοση android (απο 2.3.5 σε 2.3.6) ή μπορει να ειναι ιδια εκδοση android αλλα αλλου kernel και αλλου φασματος. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 πως κάνατε update? πηγα και χειροκίνητα (settings -> about phone -> software update) να κανω αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχουν νεότερες εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 πως κάνατε update? πηγα και χειροκίνητα (settings -> about phone -> software update) να κανω αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχουν νεότερες εκδόσεις. Δε το βγάζει σε όλους την αναβάθμιση...ακόμα τουλάχιστον. Προφανώς η αναβάθμιση βγαίνει σε όσες συσκευές είναι από Γερμανία. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 από expansys το έχω αγορασμένο. όπως και να 'χει θα περιμένουμε.. :/ νεότερα για το ICS υπάρχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 μια αναβαθμιση μπορει να ειναι σε μια νεοτερη εκδοση android (απο 2.3.5 σε 2.3.6) ή μπορει να ειναι ιδια εκδοση android αλλα αλλου kernel και αλλου φασματος. Μπορεί να είναι και τα δύο αλλά και όχι μόνο. Δε το βγάζει σε όλους την αναβάθμιση...ακόμα τουλάχιστον. Προφανώς η αναβάθμιση βγαίνει σε όσες συσκευές είναι από Γερμανία. Αν μπεις με τον κωδικό *#272*IMEI# στα sales codes και αλλαχθεί το υπάρχον δεν DBT (αν είναι διαθέσιμο), θα έρθει κανονικά η αναβάθμιση. (Προσοχή... κάνει hard reset τη συσκευή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 δλδ η αναβάθμιση θα μας σβήσει όλα τα δεδομένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Μπορεί να είναι και τα δύο αλλά και όχι μόνο. Αν μπεις με τον κωδικό *#272*IMEI# στα sales codes και αλλαχθεί το υπάρχον δεν DBT (αν είναι διαθέσιμο), θα έρθει κανονικά η αναβάθμιση. (Προσοχή... κάνει hard reset τη συσκευή). γιαννη δεν υπαρχει προβλημα με την αλλαγη αυτη με την εγγυηση? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts