Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Δεν είναι μόνο τα προγράμματα πλοήγησης που κάνουν τη διαφορά... ο GPS δέκτης του Note δουλεύει υποδειγματικά είναι ότι καλύτερο έχω δει σε Android και όχι μόνο συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Δεν είναι μόνο τα προγράμματα πλοήγησης που κάνουν τη διαφορά... ο GPS δέκτης του Note δουλεύει υποδειγματικά είναι ότι καλύτερο έχω δει σε Android και όχι μόνο συσκευή. εχεις δικιο.κλειδωνει υποδειγματικα και γρηγορα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 ...και που να δοκιμάσεις την έκδοση 11.2.2 δηλαδή. Επειδή έχω και τα δυο ποιά είναι η διαφορά τους???? και ποιό να βάλω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Δεν είναι μόνο τα προγράμματα πλοήγησης που κάνουν τη διαφορά... ο GPS δέκτης του Note δουλεύει υποδειγματικά είναι ότι καλύτερο έχω δει σε Android και όχι μόνο συσκευή. Ακριβως. Απιστευτος ο δεκτης του Note, ο καλυτερος που εχω δει σε κινητο τηλεφωνο κι απιστευτη η πλοηγηση λογω της οθοναρας... Τι να πω ρε παιδια με αυτη τη συσκευη. 1.5 μηνα μετα και δεν το εχω βαρεθει, δε με εχει κουρασει, δε με εχει "ξενερωσει" λεπτο. Χρονια εχω να το δω αυτο. Μπραβο στη samsung για αυτη τη συσκευαρα που εφτιαξαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Επειδή έχω και τα δυο ποιά είναι η διαφορά τους???? και ποιό να βάλω?? Το πιο καινούργιο είναι και το πιο καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 παιδια πως μπορουμε να παρουμε screenshot?? η με κανενα αλλο προγραμμα?? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 παιδια πως μπορουμε να παρουμε screenshot?? η με κανενα αλλο προγραμμα?? [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ryIVpdxybgc]Samsung Galaxy Note new screenshot functions - Androidsuomi.fi - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 παιδια πως μπορουμε να παρουμε screenshot?? η με κανενα αλλο προγραμμα?? Δε χρειάζεται κανένα πρόγραμμα.απλά πατάς μαζί home button + power button. Επίσης ένας άλλους τρόπος είναι να σύρεις απαλά και κάθετα τη παλάμη σου (σα να κανείς καρατιά έχεις τη παλάμη:p) κατά πλάτος της οθόνης. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Ευχαριστω. Τελειο και εχει πλακα :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 επειδη δεν απαντηθηκε πιο πριν, κεντροποιηση της πένας στην οθόνη πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Έχω περάσει πολλές εφαρμογές και το app2sd μου λέει να μεταφέρω κάποιες στην sd... Της μεταφέρω από το τηλέφωνο στην sd αλλά παρατηρώ οτι πάνε στην εσωτερική usb μνημη... Υπάρχει τρόπος να πάνε στην external sd; Μην μου πείτε οτι δεν γίνεται και πήρα τσάμπα την 32αρα microsd class10... Οταν γεμίσουν τα 16bgb της εσωτερικής δεν μπορείς να εγκαταστήσεις άλλα στην εξωτερική microsd; Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Tελικα δεν αντεξα και επεσε παραγγελιά για το Galaxy note μαζι με 32gb μνημουλα class 10 να γουσταρουμε.... :D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Έχω περάσει πολλές εφαρμογές και το app2sd μου λέει να μεταφέρω κάποιες στην sd... Της μεταφέρω από το τηλέφωνο στην sd αλλά παρατηρώ οτι πάνε στην εσωτερική usb μνημη... Υπάρχει τρόπος να πάνε στην external sd; Μην μου πείτε οτι δεν γίνεται και πήρα τσάμπα την 32αρα microsd class10... Οταν γεμίσουν τα 16bgb της εσωτερικής δεν μπορείς να εγκαταστήσεις άλλα στην εξωτερική microsd; Φίλε Κώστα, δε σου φτάνουν 16GB για εφαρμογές? :blink::blink: Δηλαδή στο Desire HD πόσα GB είχες καταφέρει να γεμίσεις? Εμένα μου έφτανε το 1 GB που έδινε και δεν έχω περάσει ποτέ application στην SD. Θεωρώ πως η ενσωματωμένη του τηλεφώνου είναι πάντα πιο γρήγορη από οποιαδήποτε SD γιαυτό και έχω εκεί τις εφαρμογές μου. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Φίλε Κώστα, δε σου φτάνουν 16GB για εφαρμογές? :blink::blink: Δηλαδή στο Desire HD πόσα GB είχες καταφέρει να γεμίσεις? Εμένα μου έφτανε το 1 GB που έδινε και δεν έχω περάσει ποτέ application στην SD. Θεωρώ πως η ενσωματωμένη του τηλεφώνου είναι πάντα πιο γρήγορη από οποιαδήποτε SD γιαυτό και έχω εκεί τις εφαρμογές μου. Στις ρυθμίσεις,αποθήκευση μου λέει για τη συσκευη αποθήκευσης usb... Ελεύθερος χώρος:6.90 gb Συνολικός χώρος:11.07 Και μπορώ να βάλω ακόμα πολλά applications... Κανονικά δεν έπρεπε να λέει συνολικος χώρος 16gb; Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Στις ρυθμίσεις,αποθήκευση μου λέει για τη συσκευη αποθήκευσης usb... Ελεύθερος χώρος:6.90 gb Συνολικός χώρος:11.07 Και μπορώ να βάλω ακόμα πολλά applications... Κανονικά δεν έπρεπε να λέει συνολικος χώρος 16gb; Έτσι είναι. Τα υπόλοιπα είναι δεσμευμένα από το λειτουργικό. Πραγματικά διαθέσιμα για το χρήστη είναι τα 11.07 Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Καλημέρα στην καινούργια παρέα του Note. Από εχθές το απόγευμα είμαι και εγώ ένας ευτυχείς κάτοχος αυτού του "τέρατος" και από εχθές το βράδυ είμαι ρουταρισμένος και έχω περάσει την Rocket V10. Να σας ρωτήσω, έχει ρυθμίσει κανείς τα push mail μέσω του social hub; Γιατί εμένα δεν μου βγάζει επιλογή για push όπως στο SG2 παρά μόνο για ρύθμιση λήψης ανάλογα με την ώρα που θέλω. Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgeo908 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Μετά το sg2 έδωσα υπόσχεση με τον ευατό μου πως δεν θα αλλάξω κίνητό για τουλάχιστον ένα χρόνο..η μαμά samsung όμως δεν με άφησε :mad: Άυριο παραλαμβάνω το note σε άσπρο:w00t: Παράθεση 100years alfa romeo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Μετά το sg2 έδωσα υπόσχεση με τον ευατό μου πως δεν θα αλλάξω κίνητό για τουλάχιστον ένα χρόνο..η μαμά samsung όμως δεν με άφησε :mad: Άυριο παραλαμβάνω το note σε άσπρο:w00t: Σε λευκό;!!! Από που φίλε μου αν επιτρέπεται; Είναι κουκλί το λευκό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bphone Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 To galaxy note white εχει ενα φτηνιαρικο πλαστικο συμφωνα με αυτο το βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgeo908 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Σε λευκό;!!! Από που φίλε μου αν επιτρέπεται; Είναι κουκλί το λευκό. Απο vnp το πήρα και το βρήκα τυχαία απο σκρουτζ..δεν ήξερα καν οτι θα έβγαινε άσπρο! Παράθεση 100years alfa romeo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 To galaxy note white εχει ενα φτηνιαρικο πλαστικο συμφωνα με αυτο το βιντεο Εγώ πάντως φίλε μου δεν βλέπω χαμηλή ποιότητα. Απλά είναι πιο λείο το πλαστικό. Απο vnp το πήρα και το βρήκα τυχαία απο σκρουτζ..δεν ήξερα καν οτι θα έβγαινε άσπρο! Κανένα site δεν γράφει για το άσπρο .Είσαι πολύ τυχερός. Περιμένω εντυπώσεις για το πλαστικό που λέει ο φίλος πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Tελικα δεν αντεξα και επεσε παραγγελιά για το Galaxy note μαζι με 32gb μνημουλα class 10 να γουσταρουμε.... :D:D:D:D:D Καλημέρα στην καινούργια παρέα του Note. Από εχθές το απόγευμα είμαι και εγώ ένας ευτυχείς κάτοχος αυτού του "τέρατος" Μετά το sg2 έδωσα υπόσχεση με τον ευατό μου πως δεν θα αλλάξω κίνητό για τουλάχιστον ένα χρόνο..η μαμά samsung όμως δεν με άφησε :mad: Άυριο παραλαμβάνω το note σε άσπρο:w00t: Παιδια καλοριζικο ναναι το θηριο σας, ειμαι σιγουρος πως θα το καταευχαριστηθείτε.. Ετσι μπραβο να βλεπουμε το community να μεγαλωνει. [*] Εδω ->> [ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1393735 ] θα βρειτε μια ωραια συλλογη απο HD Quality wallpapers στη σωστη αναλυση 800 (width) x 1280 (height) για ν'αρχισετε τις "ομορφιες" στο ΝΟΤΕ σας με το ξεκινημα:cool: Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 To galaxy note white εχει ενα φτηνιαρικο πλαστικο συμφωνα με αυτο το βιντεο δεν νομιζω να ειναι φτηνιαρικο.αν προσεξεις το βιντεο στο 1.04 γραφει ceramic white που σημαινει οτι δεν ειναι τελειως λευκο ισως γιαυτο σου φενεται ετσι Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 παντωσ δεν φαινεται να ειναι τοσο ωραιο στην αισθηση οσο το blue black.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bphone Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 δεν νομιζω να ειναι φτηνιαρικο.αν προσεξεις το βιντεο στο 1.04 γραφει ceramic white που σημαινει οτι δεν ειναι τελειως λευκο ισως γιαυτο σου φενεται ετσι Ειδες και το 4:18; αν δεν ειναι αυτο φτηνιαρικο καπακι τοτε τι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts