Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Δεν είναι μόνο τα προγράμματα πλοήγησης που κάνουν τη διαφορά... ο GPS δέκτης του Note δουλεύει υποδειγματικά είναι ότι καλύτερο έχω δει σε Android και όχι μόνο συσκευή.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν είναι μόνο τα προγράμματα πλοήγησης που κάνουν τη διαφορά... ο GPS δέκτης του Note δουλεύει υποδειγματικά είναι ότι καλύτερο έχω δει σε Android και όχι μόνο συσκευή.

εχεις δικιο.κλειδωνει υποδειγματικα και γρηγορα

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Ακριβως. Απιστευτος ο δεκτης του Note, ο καλυτερος που εχω δει σε κινητο τηλεφωνο κι απιστευτη η πλοηγηση λογω της οθοναρας...

Τι να πω ρε παιδια με αυτη τη συσκευη. 1.5 μηνα μετα και δεν το εχω βαρεθει, δε με εχει κουρασει, δε με εχει "ξενερωσει" λεπτο.

Χρονια εχω να το δω αυτο. Μπραβο στη samsung για αυτη τη συσκευαρα που εφτιαξαν...

• Administrators
Επειδή έχω και τα δυο ποιά είναι η διαφορά τους???? και ποιό να βάλω??

Το πιο καινούργιο είναι και το πιο καλό.

Modpic.gif

παιδια πως μπορουμε να παρουμε screenshot??

η με κανενα αλλο προγραμμα??

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

• Administrators

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ryIVpdxybgc]Samsung Galaxy Note new screenshot functions - Androidsuomi.fi - YouTube[/ame]

Modpic.gif

Δε χρειάζεται κανένα πρόγραμμα.απλά πατάς μαζί home button + power button.

Επίσης ένας άλλους τρόπος είναι να σύρεις απαλά και κάθετα τη παλάμη σου (σα να κανείς καρατιά έχεις τη παλάμη:p) κατά πλάτος της οθόνης.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ευχαριστω.

Τελειο και εχει πλακα :)

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Έχω περάσει πολλές εφαρμογές και το app2sd μου λέει να μεταφέρω κάποιες στην sd...

Της μεταφέρω από το τηλέφωνο στην sd αλλά παρατηρώ οτι πάνε στην εσωτερική usb μνημη...

Υπάρχει τρόπος να πάνε στην external sd; Μην μου πείτε οτι δεν γίνεται και πήρα τσάμπα την 32αρα microsd class10...

Οταν γεμίσουν τα 16bgb της εσωτερικής δεν μπορείς να εγκαταστήσεις άλλα στην εξωτερική microsd;

RX8 rules!

Tελικα δεν αντεξα και επεσε παραγγελιά για το Galaxy note μαζι με 32gb μνημουλα class 10 να γουσταρουμε.... :D:D:D:D:D

Έχω περάσει πολλές εφαρμογές και το app2sd μου λέει να μεταφέρω κάποιες στην sd...

Της μεταφέρω από το τηλέφωνο στην sd αλλά παρατηρώ οτι πάνε στην εσωτερική usb μνημη...

Υπάρχει τρόπος να πάνε στην external sd; Μην μου πείτε οτι δεν γίνεται και πήρα τσάμπα την 32αρα microsd class10...

Οταν γεμίσουν τα 16bgb της εσωτερικής δεν μπορείς να εγκαταστήσεις άλλα στην εξωτερική microsd;

Φίλε Κώστα, δε σου φτάνουν 16GB για εφαρμογές? :blink::blink:

Δηλαδή στο Desire HD πόσα GB είχες καταφέρει να γεμίσεις? Εμένα μου έφτανε το 1 GB που έδινε και δεν έχω περάσει ποτέ application στην SD. Θεωρώ πως η ενσωματωμένη του τηλεφώνου είναι πάντα πιο γρήγορη από οποιαδήποτε SD γιαυτό και έχω εκεί τις εφαρμογές μου.

Λεωνίδας

Φίλε Κώστα, δε σου φτάνουν 16GB για εφαρμογές? :blink::blink:

Δηλαδή στο Desire HD πόσα GB είχες καταφέρει να γεμίσεις? Εμένα μου έφτανε το 1 GB που έδινε και δεν έχω περάσει ποτέ application στην SD. Θεωρώ πως η ενσωματωμένη του τηλεφώνου είναι πάντα πιο γρήγορη από οποιαδήποτε SD γιαυτό και έχω εκεί τις εφαρμογές μου.

Στις ρυθμίσεις,αποθήκευση μου λέει για τη συσκευη αποθήκευσης usb...

Ελεύθερος χώρος:6.90 gb Συνολικός χώρος:11.07

Και μπορώ να βάλω ακόμα πολλά applications...

Κανονικά δεν έπρεπε να λέει συνολικος χώρος 16gb;

RX8 rules!

Στις ρυθμίσεις,αποθήκευση μου λέει για τη συσκευη αποθήκευσης usb...

Ελεύθερος χώρος:6.90 gb Συνολικός χώρος:11.07

Και μπορώ να βάλω ακόμα πολλά applications...

Κανονικά δεν έπρεπε να λέει συνολικος χώρος 16gb;

Έτσι είναι. Τα υπόλοιπα είναι δεσμευμένα από το λειτουργικό. Πραγματικά διαθέσιμα για το χρήστη είναι τα 11.07

Λεωνίδας

Καλημέρα στην καινούργια παρέα του Note.

Από εχθές το απόγευμα είμαι και εγώ ένας ευτυχείς κάτοχος αυτού του "τέρατος" και από εχθές το βράδυ είμαι ρουταρισμένος και έχω περάσει την Rocket V10. Να σας ρωτήσω, έχει ρυθμίσει κανείς τα push mail μέσω του social hub; Γιατί εμένα δεν μου βγάζει επιλογή για push όπως στο SG2 παρά μόνο για ρύθμιση λήψης ανάλογα με την ώρα που θέλω. Ευχαριστώ...

Μετά το sg2 έδωσα υπόσχεση με τον ευατό μου πως δεν θα αλλάξω κίνητό για τουλάχιστον ένα χρόνο..η μαμά samsung όμως δεν με άφησε :mad: Άυριο παραλαμβάνω το note σε άσπρο:w00t:
100years alfa romeo

Μετά το sg2 έδωσα υπόσχεση με τον ευατό μου πως δεν θα αλλάξω κίνητό για τουλάχιστον ένα χρόνο..η μαμά samsung όμως δεν με άφησε :mad: Άυριο παραλαμβάνω το note σε άσπρο:w00t:

Σε λευκό;!!! Από που φίλε μου αν επιτρέπεται; Είναι κουκλί το λευκό.

Σε λευκό;!!! Από που φίλε μου αν επιτρέπεται; Είναι κουκλί το λευκό.

Απο vnp το πήρα και το βρήκα τυχαία απο σκρουτζ..δεν ήξερα καν οτι θα έβγαινε άσπρο!

100years alfa romeo

To galaxy note white εχει ενα φτηνιαρικο πλαστικο συμφωνα με αυτο το βιντεο

Εγώ πάντως φίλε μου δεν βλέπω χαμηλή ποιότητα. Απλά είναι πιο λείο το πλαστικό.

Απο vnp το πήρα και το βρήκα τυχαία απο σκρουτζ..δεν ήξερα καν οτι θα έβγαινε άσπρο!

Κανένα site δεν γράφει για το άσπρο .Είσαι πολύ τυχερός. Περιμένω εντυπώσεις για το πλαστικό που λέει ο φίλος πιο πάνω.

Tελικα δεν αντεξα και επεσε παραγγελιά για το Galaxy note μαζι με 32gb μνημουλα class 10 να γουσταρουμε.... :D:D:D:D:D

Καλημέρα στην καινούργια παρέα του Note.

Από εχθές το απόγευμα είμαι και εγώ ένας ευτυχείς κάτοχος αυτού του "τέρατος"

Παιδια καλοριζικο ναναι το θηριο σας, ειμαι σιγουρος πως θα το καταευχαριστηθείτε..

Ετσι μπραβο να βλεπουμε το community να μεγαλωνει.

[*] Εδω ->> [ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1393735 ]

θα βρειτε μια ωραια συλλογη απο HD Quality wallpapers στη σωστη αναλυση 800 (width) x 1280 (height) για ν'αρχισετε τις "ομορφιες" στο ΝΟΤΕ σας με το ξεκινημα:cool:

Xiaomi Mi Max3 4/64

To galaxy note white εχει ενα φτηνιαρικο πλαστικο συμφωνα με αυτο το βιντεο

δεν νομιζω να ειναι φτηνιαρικο.αν προσεξεις το βιντεο στο 1.04 γραφει ceramic white που σημαινει οτι δεν ειναι τελειως λευκο ισως γιαυτο σου φενεται ετσι

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

δεν νομιζω να ειναι φτηνιαρικο.αν προσεξεις το βιντεο στο 1.04 γραφει ceramic white που σημαινει οτι δεν ειναι τελειως λευκο ισως γιαυτο σου φενεται ετσι

Ειδες και το 4:18; αν δεν ειναι αυτο φτηνιαρικο καπακι τοτε τι ειναι;