Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.

Λοιπόν, μετά από μια άκρως αποτυχημένη αγορά screen protector από το play247, (δεν έχει καν συσκευασία και στο δίνουν χύμα κολλημένο πάνω σε ένα χαρτί) άκουσα το Βαγγέλη και επικοινώνησα με το extreme mobile.Ο νίκος που το έχει, πολύ ευγενικός και μου είπε μάλιστα να περάσω από το μαγαζί να τις δω και να τις τοποθετήσει κι όλας.

Έτσι και έκανα λοιπόν και μπορώ να σας πω ότι η εξυπηρέτηση είναι πραγματικά άψογη όπως επίσης και οι μεμβράνες που είμαι ενθουσιασμένος! μάλιστα έχει και δύο είδη, ultra clear και mat για τα γούστα σας.

Επίσης έχει και αυτός το note και έχει παραγγείλει και απίθανες θήκες που θα έχουν έρθει μέχρι τέλος εβδομάδας όπως μου είπε.

Με κλειστά ματιά λοιπον extreme mobile.

Στη σελίδα του καταστήματος θα βρείτε και ένα πολύ χρήσιμο βίντεο με οδηγίες για τη τοποθέτηση της μεμβράνης για όσους είστε εκτός αθηνών.

Οντως ο νικόλας είναι φοβερός...Οι θήκες που φέρνει είναι ολα τα λεφτά αλλα μάλλον θα αργήσουν λίγο...κανα 10ημερο...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οντως ο νικόλας είναι φοβερός...Οι θήκες που φέρνει είναι ολα τα λεφτά αλλα μάλλον θα αργήσουν λίγο...κανα 10ημερο...

Πριν άπο λίγο έφυγα από το μαγαζι.Μου είπε το αργότερο παρασκευή.

Θα δείξει...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλημέρα στην παρέα... Να ρωτήσω μήπως έχουμε κανένα νέο απο το λευκό???

Δεν το έχω βρει πουθενά... Θα βγει στην αγορά άραγε...

Υπάρχει! http://www.expansys.com.hk/samsung-galaxy-note-unlocked-white-16gb-225514/

Υπάρχουν γενικά σε HK, Μαλαισία και Σιγκαπούρη (το τελευταίο σύμφωνα με φίλο μου που ζει εκεί)

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να πάρεις ένα Blue black και να του βάλεις την λευκή Flip case;

Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go

Καλημέρα.

άκουσα το Βαγγέλη και επικοινώνησα με το extreme mobile.Ο νίκος που το έχει, πολύ ευγενικός και μου είπε μάλιστα να περάσω από το μαγαζί να τις δω και να τις τοποθετήσει κι όλας.

Μιας που αποφασισα να του περασω κ εγω σκριν προτεκτορ,με βλεπω το απογευματακι να κανω μια βολτα απο εκει.

Ειναι και γειτονας και δεν το ειχα παρει μυρωδια. :ninja:

Xiaomi Mi Max3 4/64

και εγώ έκανα υπομονή για το άσπρο αλλά μάλλον χρειάζεται πολύ περισσότερη. αγόρασα τελικά το κανονικό, σκούρο μπλε.

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να πάρεις ένα Blue black και να του βάλεις την λευκή Flip case;

δε λέει με τίποτα! καταρχήν "παχαίνει" η συσκευή και κατά δεύτερον η μπροστινή όψη που θες να είναι άσπρη, δεν είναι είναι. οπότε ότι και να βάλεις δε το κάνεις άσπρο :D

και εγώ έκανα υπομονή για το άσπρο αλλά μάλλον χρειάζεται πολύ περισσότερη. αγόρασα τελικά το κανονικό, σκούρο μπλε.

δε λέει με τίποτα! καταρχήν "παχαίνει" η συσκευή και κατά δεύτερον η μπροστινή όψη που θες να είναι άσπρη, δεν είναι είναι. οπότε ότι και να βάλεις δε το κάνεις άσπρο :D

Το λευκό γύρω από οθόνη (PC/laptop/κινητό/tablet) είναι ίσως η χειρότερη επιλογή χρώματος.

Περί ορέξεως βέβαια και γούστου καταλαβαίνω απόλυτα :)

Καλημέρα στην παρέα... Να ρωτήσω μήπως έχουμε κανένα νέο απο το λευκό???

Δεν το έχω βρει πουθενά... Θα βγει στην αγορά άραγε...

θα βγεί ..το θέμα είναι πότε θα το δούμε στην Ελλάδα.Ακόμα δεν γνωρίζω κάτι..:O

Πάντως να πώ την αλήθεια..Εγώ το προτιμώ σε μαύρο ...

Uploaded with ImageShack.us[/img]

Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII

twitter MariosGian

Παιδια υπαρχει τροπος να παταω μια ημερα απο το ημερολογιο με το πενακι, και να μου βγαζει σελιδα για σημειωσεις που μετα να αποθηκευεται στην συγκεκριμενη ημερομηνια;

• Administrators
Πάντως να πώ την αλήθεια..Εγώ το προτιμώ σε μαύρο ...

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της s-amoled οθόνη είναι ότι το μαύρο είναι πραγματικά μαύρο και συνεπώς είναι κρίμα να έχεις άλλο χρώμα στο περίβλημα!

Modpic.gif

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της s-amoled οθόνη είναι ότι το μαύρο είναι πραγματικά μαύρο και συνεπώς είναι κρίμα να έχεις άλλο χρώμα στο περίβλημα!

Εχεις απολυτο δικιο Γιαννη και να προσθεσω οτι αν ισχυει και ο κανονας (που θα ισχυει) που λεει οτι το ασπρο δειχνει μεγαλυτερες τις επιφανειες, δεν ειναι και οτι καλυτερο για το τουβλακι μας...;)

Follow me on XDA

Μηπως έχει καταφερει να παίξει κανείς υπότιτλους στην τηλεόραση; Στο κινητό εμφανιζονται κανονικα αλλά όχι στην τηλεόραση.

1) με hdmi καλωδιο παιζουν κανονικα ταινιες avi και mkv καθως και τα subtitles

2 με dlna παιζει avi αλλα οχι mkv , subtitles σε ξεχωριστο αρχειο δεν παιζουν , οι ενσωματομενοι μεσα στην ταινια παιζουν

εκανα πριν λιγο "δοκιμη" και συνδεσα ενα usb στο κινητο και ειδα μια ταινια απο το usb μεσω κινητου στην τηλεωραση με συνδεση dlna

αποτελεσμα τελειο το κινητο δεν μασισε πουθενα με εξερεση την μπαταρια μειων 60% αλλα πιστευω δικαιολογητε !!!!

θερμοκρασιες μαχ 40

Το πήρα κι εγώ σήμερα.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Μετά τις συμβουλές του elthis πήγα στο Νικόλα (extreme mobiles) και μου πέρασε επί τόπου ένα screen protector (έκανα εκεί το unboxing...) και πράγματι πολύ εξυπηρετικος! Θα παω να πάρω και καμία θηκουλα από βδομάδα :-)

Λεωνίδας

Το πήρα κι εγώ σήμερα.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Μετά τις συμβουλές του elthis πήγα στο Νικόλα (extreme mobiles) και μου πέρασε επί τόπου ένα screen protector (έκανα εκεί το unboxing...) και πράγματι πολύ εξυπηρετικος! Θα παω να πάρω και καμία θηκουλα από βδομάδα :-)

Θα αρχίσει να γίνεται trend το Extreme Mobiles! Και εγώ πήγα χθες και πήρα μια Ultra Clear αλλά και μια semi-matte ζελατίνα.

Την δεύτερη την πήρα αφού την είδα φορεμένη στο Note του Νικόλα. Τέλεια αίσθηση στο S-Pen γιατί προσθέτει μια ελάχιστη αντίσταση, σαν να γράφεις σε χαρτί ας πούμε. Και παράλληλα αρκετά καλή χρωματικά.

Edited by skritikos
typo

πηγα και γω χθες οπως ολοι βλεπω και πηρα μια mat και ειναι τελεια. μου εδειξε και τις θηκες που φερνει απλα αψογες. απο τον νικολα αγοραζω σχεδον απο τοτε που ανοιξε και φερνει παντα ψαγμενα προιοντα . και κατι αλλο που θα φερει ειναι καρτα μνημης samsung 16 gb class 10 θα την εχει δευτερα στα 25 ευρω περιπου. εγω εκλεισα ειδη μια...:shifty:
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Το πήρα κι εγώ σήμερα.

Καλως ηρθες στη παρεα...:)

Μου φαινεται οσοι ειχαμε DHD ηταν πιο ευκολη η αποφαση να παμε στο note λογω μεγεθους...:p

Θα αρχίσει να γίνεται trend το Extreme Mobiles! Και εγώ πήγα χθες και πήρα μια Ultra Clear αλλά και μια semi-mat ζελατίνα.

Την δεύτερη την πήρα αφού την είδα φορεμένη στο Note του Νικόλα. Τέλεια αίσθηση στο S-Pen γιατί προσθέτει μια ελάχιστη αντίσταση, σαν να γράφεις σε χαρτί ας πούμε. Και παράλληλα αρκετά καλή χρωματικά.

με γεια τις ζελατινες.

Εγω εκανα το ακριβως αντιθετο.Εβαλα μια semi mat μιας α)μου ειχε μεινει αποθυμενο απο iphone που μονο εκει εβρισκα mat ζελατινα β) δεν αφηνει τοσες δαχτυλιες γ) ζηλεψα του Νικολα, και πηρα μια ultra clear για οταν βαρεθω...:p

πηγα και γω χθες οπως ολοι βλεπω και πηρα μια mat και ειναι τελεια. μου εδειξε και τις θηκες που φερνει απλα αψογες. απο τον νικολα αγοραζω σχεδον απο τοτε που ανοιξε και φερνει παντα ψαγμενα προιοντα . και κατι αλλο που θα φερει ειναι καρτα μνημης samsung 16 gb class 10 θα την εχει δευτερα στα 25 ευρω περιπου. εγω εκλεισα ειδη μια...:shifty:

Λοιπον,μιας και το ανεφερες θελει λιγο κουβεντα αυτο...

Εχω διαβασει οτι για smartphones μια class 4 ειναι υπεραρκετη.Οι παραπανω class κανουν περισσοτερο κακο γιατι εχουν γρηγορο block στο reading.

Αν εχω λαθος ας με διορθωσει καποιος που εχει ασχοληθει με sdcard μιας και το παραπανω το εχω διαβασει σε πολλες ''σελιδες''.

Edited by elthis

Follow me on XDA

με γεια τις ζελατινες.

Εγω εκανα το ακριβως αντιθετο.Εβαλα μια semi mat μιας α)μου ειχε μεινει αποθυμενο απο iphone που μονο εκει εβρισκα mat ζελατινα β) δεν αφηνει τοσες δαχτυλιες γ) ζηλεψα του Νικολα, και πηρα μια ultra clear για οταν βαρεθω...:p

Λοιπον,μιας και το ανεφερες θελει λιγο κουβεντα αυτο...

Εχω διαβασει οτι για smartphones μια class 4 ειναι υπεραρκετη.Οι παραπανω class κανουν περισσοτερο κακο γιατι εχουν γρηγορο block στο reading.

Αν εχω λαθος ας με διορθωσει καποιος που εχει ασχοληθει με sdcard μιας και το παραπανω το εχω διαβασει σε πολλες ''σελιδες''.

Μάλλον θα ξεκινήσω με την ultra clear μια που σίγουρα η semi-matte είναι καλή αλλά δημιουργεί μια πτώση της φωτεινότητας όσο και αλλοίωση των χρωμάτων.

Για τις MicroSD Class όντως λένε πως μια καλή Class 4 είναι συνήθως καλύτερη επιλογή κυρίως για random access σε πολλά μικρά αρχεία. Το θέμα είναι πως όσο περνά ο καιρός τόσο περισσότερο τα access μας στις SD είναι sequential σε τεράστια αρχεία (movies, music, etc) όπου μια Class 6 or 10 είναι σίγουρα ταχύτερη.

Ευτυχώς υπάρχουν τα PC utilities που μετρούν όλες τις παραμέτρους. Όποιος έχει χρόνο και χρήμα μπορεί να πειραματιστεί απεριόριστα :happy:

Edited by skritikos
typos

Νεο android market 3.4.4.

Enjoy...

http://www.mediafire.com/download.php?gd99r8388mon1qc

Δειχνει πιο γρηγορο απο το προηγουμενο και εχει επιλογη να προσθεσει αυτοματα widget στον launcher.

Edit:Το παραθετω και στις γενικες εφαρμογες του android.Ας το παρουν οσοι φιλοι απο εδω θελουν.

Edited by elthis

Follow me on XDA

μολισ παρελαβα τισ θηκεσ απο Netimes.com μιλαμε για καταπληκτικη ποιοτητα πολυ καλεσ και ασυναγωνιστεσ τιμεσ.....
Samsung Galaxy S8 plus.....

μολισ παρελαβα τισ θηκεσ απο Netimes.com μιλαμε για καταπληκτικη ποιοτητα πολυ καλεσ και ασυναγωνιστεσ τιμεσ.....

μπορεις να ανεβασεις καμια φωτο να τις δουμε ποιο καλα?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ειχα παρει τετοια θηκη για το ντελλ μου και ηταν σπεσιαλ ,αντε το παραλαμβανο αυριο και εγω ...πω πω σαν μικρο παιδι κανω

Μια ερωτηση γιατι θα σκασω!

Λοιπον,εχω καποια wallpapers στην αναλυση του note για ταπετσαρια κλειδωματος (800x1280).

Οταν ανοιγω τη gallery φαινονται μια χαρα και επισης οταν επιλεγω καποιο wallpaper με χρωματα, ειναι ολα οκ.

Το προβλημα μου ειναι οταν επιλεγω wallpaper κλειδωματος που κυριαρχει το μαυρο!Σε αυτη τη περιπτωση και μετα την επιλογη, το wallapaper φαινεται με καποιες αχνες,οριζοντιες γραμμες!Οταν επιλεγω και κανω crop το ιδιο wallpaper και το βαζω για επιφανεια εργασιας (1600x1280) ειναι οκ!

Ξερει να μου πει καποιος γιατι συμβαινει αυτο?

Follow me on XDA

@elthis τα ίδια κάνει και σε μένα με το wallpaper στο lock screen. Κάποιο bug στο proccess του lock ίσως, θα δείξει. Το κάνει άραγε και σε όσους έχουν custom roms?

Μια χάρη θα ζητήσω από τους κατόχους του Note. Κατεβάστε από Market το Stability Test app και τρέξτε το CPU+GPU test.

Σε εμένα, ειδικά το βαρύ option των 512+ MB RAM κολλάει συνέχεια, κάνοντας instant reboot το κινητό.

Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω το συγκεκριμένο app, και το έβαλα προσωρινά τώρα που το κινητό κάνει ατελείωτα burn tests ;)