v@gelis Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Βαγγέλη δεν είναι σαν αυτα του ελληνικού καταστήματος αλλά επειδή "κολλάνε" και δεν έχουν τη δεύτερη σαν οδηγό, σου βγαίνει η "πίστη" να τη προσαρμόσεις με αποτέλεσμα να βάλεις χέρι μέσα στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να έχεις και ένα ωραιότατο δακτυλικό αποτύπωμα! Ασε που η μια που προσπάθησα να βάλω μου φαινόταν στο ύψος μεγαλύτερη. . . ΥΓ. Αν πάρει το μάτι σας κανά screen protector της προκοπής ενημερώστε! ;) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Αφου το... κυνηγι της θηκης απεδωσε καρπους παμε τωρα για ενα καλο screen protector. Θα υπαρχουν πολλες επιλογες σε λιγες ημερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fosmpa Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 για αρχη ευχαριστω τις απαντησεις σας για το θεμα gps.. θα ηθελα να δουλευα καποιο destinator υπαρχει καμια τετοια περιπτωση? οπως ειπα ειναι στα σχεδια μου να παρω το νοτε (περιμενω να πεσει λιγο η τιμη), αλλα διαβαζω τοσο καιρο και ειναι πολλα που δεν καταλαβαινω για τα ανδροιντ.. count me in στην παρεα σας για το νοτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marcus0 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 θα ηθελα να δουλευα καποιο destinator υπαρχει καμια τετοια περιπτωση? Ναι, η MLS έχει κυκλοφορήσει έκδοση του Destinator για Android (= το οποίο λειτουργικό τρέχει το Note) - για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να δεις εδώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Το "κακό" είναι ότι η MLS στο δίνει σε κάρτα και σε δεσμεύει. . . . Όταν είχα ζητήσει κάποτε μεταφορά από τη 2άρα σε άλλη δικιά μου,μου είχαν πει ότι δε γίνεται. (δε ξέρω κατά πόσο ίσχυε ή ισχύει ακόμα) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios_Gian Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Καλημέρα!!!:D όπως είχα πεί πριν λίγες μέρες θα εδινα 2 βιντεακια οσον αφορα την καθημερινη χρηση και την φορητοτητα του samsung galaxy note σαν ταμπλετο-τηλεφωνο και κατα δευτερο λιγα πραγματακια κ τρυκ για το s pen και τι παίζει! :D ελπιζω να βοηθησω καποιους φιλους απο εδω που σκεφτονται την αγορα του :) και να εχουν extra εντυπωσεις.. Παράθεση Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII twitter MariosGian Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Καλημέρα!!!:D όπως είχα πεί πριν λίγες μέρες θα εδινα 2 βιντεακια οσον αφορα την καθημερινη χρηση και την φορητοτητα του samsung galaxy note σαν ταμπλετο-τηλεφωνο και κατα δευτερο λιγα πραγματακια κ τρυκ για το s pen και τι παίζει! :D ελπιζω να βοηθησω καποιους φιλους απο εδω που σκεφτονται την αγορα του :) και να εχουν extra εντυπωσεις.. Πολυ καλη δουλεια, θελω να το παρω και εγω αλα θελω πρωτα να το δω στα χερια μου..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 εχω ψηθει στους 300 βαθμους ,αντε να το πιασουμε στα χερια μας ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Καλημέρα!!!:D όπως είχα πεί πριν λίγες μέρες θα εδινα 2 βιντεακια οσον αφορα την καθημερινη χρηση και την φορητοτητα του samsung galaxy note σαν ταμπλετο-τηλεφωνο και κατα δευτερο λιγα πραγματακια κ τρυκ για το s pen και τι παίζει! :D ελπιζω να βοηθησω καποιους φιλους απο εδω που σκεφτονται την αγορα του :) και να εχουν extra εντυπωσεις.. Πολύ ωραία κολπάκια με το πεν, αυτό που σκέφτομαι είναι ότι θα είναι κουραστικό να πατάς το μικρό κουμπάκι πάνω στο πεν. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Καλημέρα!!!:D όπως είχα πεί πριν λίγες μέρες θα εδινα 2 βιντεακια οσον αφορα την καθημερινη χρηση και την φορητοτητα του samsung galaxy note σαν ταμπλετο-τηλεφωνο και κατα δευτερο λιγα πραγματακια κ τρυκ για το s pen και τι παίζει! :D ελπιζω να βοηθησω καποιους φιλους απο εδω που σκεφτονται την αγορα του :) και να εχουν extra εντυπωσεις.. πολυ καλη δουλεια φιλε μου.αψογος τα 2 βιντεακια σου ειναι τελεια.περιμενω να το πιασω στα χερια μου ειναι το τελευταιο τεστ πριν την αγορα. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios_Gian Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Πολύ ωραία κολπάκια με το πεν, αυτό που σκέφτομαι είναι ότι θα είναι κουραστικό να πατάς το μικρό κουμπάκι πάνω στο πεν. καθολου...!Μην ανησυχεις!!εμενα αν με βλεπεις να δυσκολευομαι ειναι γτ μπροστα μου εχω μια καμερα κ ενα τριποδο για τις αναγκες του βιντεο!!Στην ουσια το κινητο το εβλεπα απο την οθονη της καμερας σχεδον ολη την ωρα!! επισης..το κουμπακι το πατας μονο οταν θες screenshot :) Σε ολα τα αλλα δεν χρειαζεται..πχ crop..ζωγραφικη κτλ... :) Παράθεση Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII twitter MariosGian Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 καθολου...!Μην ανησυχεις!!εμενα αν με βλεπεις να δυσκολευομαι ειναι γτ μπροστα μου εχω μια καμερα κ ενα τριποδο για τις αναγκες του βιντεο!!Στην ουσια το κινητο το εβλεπα απο την οθονη της καμερας σχεδον ολη την ωρα!! επισης..το κουμπακι το πατας μονο οταν θες screenshot :) Σε ολα τα αλλα δεν χρειαζεται..πχ crop..ζωγραφικη κτλ... :) κανε μας και ενα νυχτερινο βιντεακι ,και αν μπορεις μεσα σε μαγαζι να ακουσουμε τι γραφει απο ηχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Μπορεί να μου πεί κανείς έγκυρα και άμεσα, εάν γίνει η αγορά του τηλ. από το amazon.de : 1) Εάν θα ΄'εχει ελληνικό πληκτρολόγιο και 2) ελληνικό menu Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Μπορεί να μου πεί κανείς έγκυρα και άμεσα, εάν γίνει η αγορά του τηλ. από το amazon.de : 1) Εάν θα ΄'εχει ελληνικό πληκτρολόγιο και 2) ελληνικό menu Ευχαριστώ! Μα φυσικα και θα εχει και ελληνικο μενου και πληκτρολογιο. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Μα φυσικα και θα εχει και ελληνικο μενου και πληκτρολογιο. και απο οτι φανταζομαι θα καλυπτετε και απο εγγυηση απο την samsung hellas. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Μπορεί να μου πεί κανείς έγκυρα και άμεσα, εάν γίνει η αγορά του τηλ. από το amazon.de : 1) Εάν θα ΄'εχει ελληνικό πληκτρολόγιο και 2) ελληνικό menu Ευχαριστώ! Πως να αγορασω απο εκει? μονο γερμανικα εχει η σελιδα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 google translate (ελληνικά) Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Ευχαριστώ για την απάντησή σας και εγώ μ' αυτό προβληματίζομαι δηλ. τα γερμανικά που δεν σκαρμπάζω ντιπ.... αλλά το προσπαθώ αμέσως και εάν το πετύχω θα σας πω!!!!! Ελπίζω να το πάρω....τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qouqounara Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Ευχαριστώ για την απάντησή σας και εγώ μ' αυτό προβληματίζομαι δηλ. τα γερμανικά που δεν σκαρμπάζω ντιπ.... αλλά το προσπαθώ αμέσως και εάν το πετύχω θα σας πω!!!!! Ελπίζω να το πάρω....τώρα! σε όλα ναι και εγώ από εκεί αγόρασα. τώρα για τα γερμανικά τα δικά σου είναι επιπέδου πανεπιστημιακό συγκριτικά με τα δικά μου, πίστεψε με. πάντως αν έχει μια χρέωση 2.99 μην την επιλέξεις γιατί θα έρθει το κινητακι σε συσκευασία δώρου! εκτός βέβαια και αν θέλεις να το κανείς δώρο στον εαυτό σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fosmpa Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 εχει γινει το κεφαλι μου καζανι απο το διαβασμα... πολυ φασαρια για root και cfw. οσο για το gps βρηκα στα 50 ευρω το mls δεν σκαω για την καρτα μνημης που λες φιλε μου.. τι στο καλο δεν θα φτασουν τα 16gb που εχει... κατι ακομα αν δεν θες να παρεις προγραματα ψαχνοντας στο ανδριοντ μαρκετ μπορουμε να κατεβασουμε απο καπου αλλου μεσω υπολογιστη? εγω ''φοβαμαι'' την συμβατοτητα στα προγραματα που εχουν βγει για τα ανδροιντ με μικροτερες οθονες οτι δεν θα ειναι full screen και θα καθυστερισει πολυ να βγουν για το νοτε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 εχει γινει το κεφαλι μου καζανι απο το διαβασμα... πολυ φασαρια για root και cfw. οσο για το gps βρηκα στα 50 ευρω το mls δεν σκαω για την καρτα μνημης που λες φιλε μου.. τι στο καλο δεν θα φτασουν τα 16gb που εχει... κατι ακομα αν δεν θες να παρεις προγραματα ψαχνοντας στο ανδριοντ μαρκετ μπορουμε να κατεβασουμε απο καπου αλλου μεσω υπολογιστη? εγω ''φοβαμαι'' την συμβατοτητα στα προγραματα που εχουν βγει για τα ανδροιντ με μικροτερες οθονες οτι δεν θα ειναι full screen και θα καθυστερισει πολυ να βγουν για το νοτε.. Από προσωπική εμπειρία ο Aura είναι μια χαρά και δε με δεσμεύει στη κάρτα-χώρο μνήμης. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Από προσωπική εμπειρία ο Aura είναι μια χαρά και δε με δεσμεύει στη κάρτα-χώρο μνήμης. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Εγώ πήρα το navigone europe 49 ε πριν λίγες μέρες το είχε προσφορά, είναι μια χαρά και μπορώ να το έχω σε οποία συσκευή θέλω. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fosmpa Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 λογο δουλειας θελω το gps... και χωρις πλακα εχω περασει τα περισοτερα προγραμματα και στο ομνια αλλα και στο 5800 και μπορω να πω οτι το destinator για αθηνα ειναι το καλυτερο για στενακια και στο θεμα Pois.... παντως ρε παιδια 600ε που το βρισκεις ελλαδα ειναι να μας βριζουμε.... και οχι μονο για το νοτε αλλα για ολα τα ηλεκτρονικα... αγγλια το βρηκα 480... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 λογο δουλειας θελω το gps... και χωρις πλακα εχω περασει τα περισοτερα προγραμματα και στο ομνια αλλα και στο 5800 και μπορω να πω οτι το destinator για αθηνα ειναι το καλυτερο για στενακια και στο θεμα Pois.... παντως ρε παιδια 600ε που το βρισκεις ελλαδα ειναι να μας βριζουμε.... και οχι μονο για το νοτε αλλα για ολα τα ηλεκτρονικα... αγγλια το βρηκα 480... δωσε το link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 λογο δουλειας θελω το gps... και χωρις πλακα εχω περασει τα περισοτερα προγραμματα και στο ομνια αλλα και στο 5800 και μπορω να πω οτι το destinator για αθηνα ειναι το καλυτερο για στενακια και στο θεμα Pois.... παντως ρε παιδια 600ε που το βρισκεις ελλαδα ειναι να μας βριζουμε.... και οχι μονο για το νοτε αλλα για ολα τα ηλεκτρονικα... αγγλια το βρηκα 480... Προτείνεις το συγκεκριμένο έχοντας το δοκιμάσει σε android? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fosmpa Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 ειχα επισκεφτει την αδερφη μου ειναι συνοικιακο μαγαζι στο κεντ φιλε μου δεν ξερω το site του (ειπα στην αδερφη μου να περασει για να μου πει). σε ανδροιντ δεν εχω δοκιμασει το mls αλλα το εχω δουλεψει σε κανονικο μηχανημα... δεν νομιζω να εχει καμια απολυτως διαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts