tsigpan Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Παλικάρια όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Έχω εγκαταστήσει το iGOprimo_v9.6.7.235654_thin-v1.2 Ελληνικό Σκίν v3.4 σε Android 2.3.6 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν επιλέγω μια διαδρομή και πατώ εκτέλεση μου αναφέρει λεπτομέρειες διαδρομής όπως π.χ. συνολικά χιλιόμετρα μπερδεμένα Αγγλικά με Ελληνικά. Έχω αφαιρέσει από το φάκελο voice τα Αγγλικά και έχω αφήσει μόνο Ελληνικά. Το ίδιο και από το φάκελο audio. Όταν πάω στις ρυθμίσεις του προγράμματος , ήχος κι προειδοποιήσεις, TTS(skin), και ξετικαρω το ανάγνωση πληροφοριών και ξαναεπιλεγω την διαδρομή δεν ακούγονται πληροφορίες.Τι πρέπει να διορθωθεί για να ακούγονται οι πληροφορίες μόνο στα Ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Παλικάρια όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Έχω εγκαταστήσει το iGOprimo_v9.6.7.235654_thin-v1.2 Ελληνικό Σκίν v3.4 σε Android 2.3.6 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν επιλέγω μια διαδρομή και πατώ εκτέλεση μου αναφέρει λεπτομέρειες διαδρομής όπως π.χ. συνολικά χιλιόμετρα μπερδεμένα Αγγλικά με Ελληνικά. Έχω αφαιρέσει από το φάκελο voice τα Αγγλικά και έχω αφήσει μόνο Ελληνικά. Το ίδιο και από το φάκελο audio. Όταν πάω στις ρυθμίσεις του προγράμματος , ήχος κι προειδοποιήσεις, TTS(skin), και ξετικαρω το ανάγνωση πληροφοριών και ξαναεπιλεγω την διαδρομή δεν ακούγονται πληροφορίες.Τι πρέπει να διορθωθεί για να ακούγονται οι πληροφορίες μόνο στα Ελληνικά; Ποιό χάρτη χρησιμοποιείς? Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Navtech R3_NQ_2012.Q1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Το πρόβλημα λύθηκε με καθαρή εγκατάσταση iGOprimo_v9.6.7.235654_thin-v1.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Το πρώτο επίσημο iGO primo στο Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igoprimoisr.javaclient Απο εδω το ειδα http://www.navimania.gr/showthread.php?p=337913#post337913 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Το πρώτο επίσημο iGO primo στο Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igoprimoisr.javaclient Απο εδω το ειδα http://www.navimania.gr/showthread.php?p=337913#post337913 Ναι αλλά είναι μόνο για Ισραήλ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Ναι αλλά είναι μόνο για Ισραήλ. Ναι.... ξεχασα να το γραψω :lol: Πιστευω, τωρα που ειναι στο play ειναι ενα ''βημα'' ποιο κοντα να δουμε υποστηριξη και για αλλες χωρες :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 (edited) Να υπενθυμίσω απλά ότι δεν επιτρέπεται, σύμφωνα με τους ΟΠΧ οποιαδήποτε αναφορά σε πειρατικό λογισμικό, κάτι που αποδεχτήκατε κατά την εγγραφή σας! Συνεχίζουμε στα του igo :) Edited April 1, 2013 by zxr Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Έχει καταφέρει κανείς να έχει ήχο πλοήγησης με 4.2.2; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Παιδιά μια βοήθεια. Εδώ και μέρες ψάχνω να βρω μια λύση στο πρόβλημα που έχω και δεν μπορώ. Χρησιμοποιώ την έκδοση 9.6.7.281004 και data για ανάλυση 1200×800. Για να έχω στο nexus 4 όλη την οθόνη, χωρίς την navigation bar αλλά με τα soft keys έχω βάλει στο sys την ανάλογη εντολή που καταλήγει 768_1184,1196_768:fullscreen. 1. Αν ξεκινήσω το πρόγραμμα σε portrait και προσπαθήσω να γυρίσω την οθόνη σε landscape, τις περισσότερες φορές κλείνει. Αν κάνω όμως το αντίθετο, εκκίνηση σε landscape και το γυρίσω σε portrait, δεν κολλάει και δεν σβήνει ποτέ. 2. Όταν αλλάζω skin και κάνω επανεκκίνηση, η φωνή tts δεν δουλεύει σωστά, ακούγεται πολύ αργά και σέρνεται. Με μια δεύτερη επανεκκίνηση, η φωνές είναι και πάλι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 καλησπέρα παιδιά Χρειάζομαι επείγων ένα ολοκληρωμένο χάρτη της Κύπρου ... όταν λέω ολοκληρωμένο ενοώ να έχει όλες τις οδούς, περιοχές κτλ !!! όποιος έχει κάτι παρακαλώ να με ενημερώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Υπενθυμίζω ότι οποιαδήποτε αναζήτηση "πειρατικού" λογισμικού απαγορεύεται ρητά από τους Ο.Π.Χ. Ας συνεχίσουμε στα της εφαρμογής ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Υπενθυμίζω ότι οποιαδήποτε αναζήτηση "πειρατικού" λογισμικού απαγορεύεται ρητά από τους Ο.Π.Χ. Ας συνεχίσουμε στα της εφαρμογής ;) μα και να αγοράσω από κάπου τον αυθεντικό δεν με πειράζει !! φτάνει να είναι πλήρης !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Το igo δυστυχώς έρχεται προς το παρόν προεγκατεστημένο με κάποιες συσκευές και δεν πωλείται ξεχωριστά ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Το igo δυστυχώς έρχεται προς το παρόν προεγκατεστημένο με κάποιες συσκευές και δεν πωλείται ξεχωριστά ;) Όχι πια... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igoprimoisr.javaclient&hl=el Σύντομα και στη χώρα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Παιδια θα ηθελα να με βοηθησετε εσεις οι πιο εμπειροι...αυτη τι στιγμη δουλευω το Igo myway 8.4.3 σε αναλυση qhd 960x540...σε λιγο μου ερχεται ενα 5' με αναλυση 1280χ720...επιδει το προγραμμα το εχω στειμενο στα μετρα μου τι θα πρεπει να αλλαξω στον φακελο igo για να λειτουργει με την καινουρια αναλυση και αν υπαρχουν αυτα τα αρχεια και τα εχει καποιος θα ηταν τελεια...υπαρχει καποιο skin?θα χρειαστουν αλλαγες και σε sys.text η μονο σε branding.gro και data.gro? Ευχαριστω.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Παιδια θα ηθελα να με βοηθησετε εσεις οι πιο εμπειροι...αυτη τι στιγμη δουλευω το Igo myway 8.4.3 σε αναλυση qhd 960x540...σε λιγο μου ερχεται ενα 5' με αναλυση 1280χ720...επιδει το προγραμμα το εχω στειμενο στα μετρα μου τι θα πρεπει να αλλαξω στον φακελο igo για να λειτουργει με την καινουρια αναλυση και αν υπαρχουν αυτα τα αρχεια και τα εχει καποιος θα ηταν τελεια...υπαρχει καποιο skin?θα χρειαστουν αλλαγες και σε sys.text η μονο σε branding.gro και data.gro? Ευχαριστω.... Σίγουρα θα χρειαστεί το ανάλογο data. Στο primo που έχω, πρέπει να περαστεί και η κατάλληλη γραμμή για την ανάλυση της συσκευής. Το ίδιο και στο info.ini του skin. Απορώ όμως, πως έχεις μείνει στο παλιό πια igo my way Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Έχω το Igo primo και αρκετές φορές μου σταματάει η εφαρμογή στην πλοήγηση.Κλείνει τελείως. Έχω Xperia P με την 4.0.4 ,δεν έχω κάποιον task killer και έχω βάλει την εφαρμογή στην lock list. Παρ'όλα αυτά κλείνει... Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Σίγουρα θα χρειαστεί το ανάλογο data. Στο primo που έχω, πρέπει να περαστεί και η κατάλληλη γραμμή για την ανάλυση της συσκευής. Το ίδιο και στο info.ini του skin. Απορώ όμως, πως έχεις μείνει στο παλιό πια igo my way Έχω μείνει εκεί γιατι οταν δοκίμασα να βάλω. Το primo ειχα το εξής θέμα.... Οταν με επερναν τηλ κατα την διάρκεια της πλοήγησης το πρόγραμμα έκλεινε.... Και ετσι παρεμεινα στην 8.4....οταν με το καλο μου ερθει το καινούργιο μου 5' quad core zte αν δεν εχεις πρόβλημα θα σου στειλω π.μ. Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Έχω μείνει εκεί γιατι οταν δοκίμασα να βάλω. Το primo ειχα το εξής θέμα.... Οταν με επερναν τηλ κατα την διάρκεια της πλοήγησης το πρόγραμμα έκλεινε.... Και ετσι παρεμεινα στην 8.4....οταν με το καλο μου ερθει το καινούργιο μου 5' quad core zte αν δεν εχεις πρόβλημα θα σου στειλω π.μ. Στο primo που έχω δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ποια συσκευή έχεις; ανάλυση οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Έχω μείνει εκεί γιατι οταν δοκίμασα να βάλω. Το primo ειχα το εξής θέμα.... Οταν με επερναν τηλ κατα την διάρκεια της πλοήγησης το πρόγραμμα έκλεινε.... Και ετσι παρεμεινα στην 8.4....οταν με το καλο μου ερθει το καινούργιο μου 5' quad core zte αν δεν εχεις πρόβλημα θα σου στειλω π.μ. Δείχνει καθαρά προβληματική εγκατάσταση. Ούτε σε μένα έκλεινε η εφαρμογή, όπως δεν το κάνει σε κανένα πρόγραμμα πλοήγησης που έχω δοκιμάσει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Στο primo που έχω δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ποια συσκευή έχεις; ανάλυση οθόνης; Αcer gallant duo qhd.... Δεν το ειχα πολυψαξει ναπω την αλήθεια αλλα με την εφαρμογή που είχα δοκιμάσει τότε αυτό συνέβαινε.... Κ έτσι έμεινα στο wy way... Τωρα που θα μου έρθει το καινούριο τηλέφωνο ηδη έχω κατεβάσει 3,4 εκδόσεις του primo με ανάλυση 1280 χ 760...για να δούμε.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Έχω το iGOprimo_v9.6.7.235654_thin-v1.3 και δεν μου εμφανίζεται το παρακάτω μενού για να διαλέξω φωνητική ειδοποίηση. http://www.elgreko.gr/photo/up/users/10005/soundproblem2.jpg Τι κάνω λάθος? Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Μήπως είναι το lang που χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Τωρα βλεπω αυτο: http://www.slotgames.gr/igo.png Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts