tasosuser Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Καλημέρα παιδιά. 1. Υπάρχει τρόπος να εξαιρέσουμε δρόμους από συγκεκριμένη διαδρομή; Π.χ αν η διαδρομή μας περιλαμβάνει τη Λ. Μεσογείων και θελήσουμε να την αποφύγουμε λόγω μποτιλιαρίσματος, πώς γίνεται; 2. Μπορούμε να κάνουμε αναζήτηση οδού ανάποδα, δηλαδή να δώσουμε πρώτα το δρόμο και το πρόγραμμα να μας προτείνει τους δήμους που τον βρήκε; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas3d Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Έχω κατεβάσει κάτι έξτρα pois τα οποία είναι KML, αν τα βάλω όπως είναι στο φάκελο poi θα τα αναγνωρίζει ή θα έχω κάποιο πρόβλημα. Διάβασα σε κάτι Post ότι θέλει διαφορετική διαδικασία, για αυτό θα ήθελα κάποιες επιπλέον πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Φτιάχνεις ενα φάκελο στο content\userdata\poi και τα βάζεις εκεί Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Και για να έχουν φωτογραφία αυτά αν π.χ κατεβάσουμε και τη .bmp από το pois.gr; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 29, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 κατ'εμε igo myway ειναι καλυτερο Αντικειμενικά το Primo είναι σαφώς ανώτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Έχει καταφέρει κανείς να πειράξει το data.zip χωρίς να το χαλάσει; Προσπαθώ να φτιάξω Ελληνικό qwerty που είναι μια πολύ απλή διαδικασία και την είχα κάνει και στο primo στα CE. Εκεί απλά άνοιγες το .zip με το winrar ή 7zip (οχι winzip) και πείραζες τα configuration files με το notepad. Τώρα οποιαδήποτε αλλαγή και να κάνω στο keyboard.ini (ακόμα και ενα κενό να προσθέσω στο τέλος του αρχείου) χάνονται όλα τα πληκτρολόγια και δεν μπορώ να εισάγω διεύθυνση. :wacko: Το configuration το σώζω σε unicode όπως είναι και το έχω κοιτάξει και με hex editor και δεν αλλάζει τίποτα στη δομή του εκτός απο το κομμάτι που πειράζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Νά ενημερώσω ότι κατάφερα νά τό κάνω νά παίξει καλά στό s3 . Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 29, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Έχει καταφέρει κανείς να πειράξει το data.zip χωρίς να το χαλάσει; Προσπαθώ να φτιάξω Ελληνικό qwerty που είναι μια πολύ απλή διαδικασία και την είχα κάνει και στο primo στα CE. Εκεί απλά άνοιγες το .zip με το winrar ή 7zip (οχι winzip) και πείραζες τα configuration files με το notepad. Τώρα οποιαδήποτε αλλαγή και να κάνω στο keyboard.ini (ακόμα και ενα κενό να προσθέσω στο τέλος του αρχείου) χάνονται όλα τα πληκτρολόγια και δεν μπορώ να εισάγω διεύθυνση. :wacko: Το configuration το σώζω σε unicode όπως είναι και το έχω κοιτάξει και με hex editor και δεν αλλάζει τίποτα στη δομή του εκτός απο το κομμάτι που πειράζω. Δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα ούτε με το απλό notepad. Προσθέτεις στο data.zip\ui_android\common\keyboard.ini το παρακάτω: [panel] name= "Ελληνικά QWERTY" layer= "ui_kbd_10_9_7" keys= ".ςερτυθιοπασδφγηξκλζχψωβνμ " shiftkeys= ".ςΕΡΤΥΘΙΟΠΑΣΔΦΓΗΞΚΛΖΧΨΩΒΝΜ " altkeys= "1234567890/.,'-()?!*@_$€ " lang= "greece,greek" altlabel= "QWE" type=3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Και αυτό το δοκίμασα αλλά τίποτα. Οτι αλλαγή και να κάνω εξαφανίζεται το πληκτρολόγιο εντελώς. Το κουφό είναι οτι το igo φορτώνει κανονικά ενώ στα CE όταν χάλαγε η δομή του .zip (π.χ. με το winzip) δε φόρτωνε καθόλου. Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Στο primo με το S3 τα γράμματα κατά την πλοήγηση μου φαίνονται πολύ μικρά(ώρα άφιξης,ταχύτητα,υπολειπόμενος χρόνος)αυτά που είναι τέρμα κάτω.Το πρόσεχε κανεις?Αλλάζει το μέγεθος αυτό? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα ούτε με το απλό notepad. Έχει δίκιο ο aiolos, ούτε κι εμένα μου έπαιξε μόλις το πείραξα. Αν το έχεις φτιάξει κάνε ένα κόπο και ανέβασε το keyboard.ini εδώ να μην παιδευόμαστε τζάμπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Έχει δίκιο ο aiolos, ούτε κι εμένα μου έπαιξε μόλις το πείραξα. Αν το έχεις φτιάξει κάνε ένα κόπο και ανέβασε το keyboard.ini εδώ να μην παιδευόμαστε τζάμπα. File attached... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Στο primo με το S3 τα γράμματα κατά την πλοήγηση μου φαίνονται πολύ μικρά(ώρα άφιξης,ταχύτητα,υπολειπόμενος χρόνος)αυτά που είναι τέρμα κάτω.Το πρόσεχε κανεις?Αλλάζει το μέγεθος αυτό? Και στο δικο μου ειναι σχετικα μικρα τα γραμματα, μικρο ειναι και το εικονιδιο με το οριο ταχυτητας. Ελληνικο qwerty εχεις ε? Κατι αλλο τωρα.... υπαρχει ρυθμιση να εμφανιζει και τη δευτερη στροφη? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Ξέρει κανέις αν στο PRIMO μπορούν να λειτουργήσουν Ελληνικές TTS φωνές, και αν ναι που θα βρώ τις φωνές και με πιο τρόπο θα τις κάνω να λειτουργήσουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigot Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 το iGO My Way 8.4.3.179971 σε SE Xperia Neo V δουλεύει κανονικότατα πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 το iGO My Way 8.4.3.179971 σε SE Xperia Neo V δουλεύει κανονικότατα πάντως... To iGO My Way είναι γνωστό ότι δουλεύει εδώ και καιρό τώρα. Η παραπάνω συζήτηση είναι για το Primo, την εξέλιξή του. Ξέρει κανέις αν στο PRIMO μπορούν να λειτουργήσουν Ελληνικές TTS φωνές, και αν ναι που θα βρώ τις φωνές και με πιο τρόπο θα τις κάνω να λειτουργήσουν. Λειτουργεί κανονικά το TTS. Στο content / voice βάζεις αυτό... https://rapidshare.com/files/4020426268/igo.rar Χρειάζεσαι και τα svox: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.svox.classic&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLnN2b3guY2xhc3NpYyJd https://play.google.com/store/apps/details?id=com.svox.classic.langpack.ell_grc_fem&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zdm94LmNsYXNzaWMubGFuZ3BhY2suZWxsX2dyY19mZW0iXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 To iGO My Way είναι γνωστό ότι δουλεύει εδώ και καιρό τώρα. Η παραπάνω συζήτηση είναι για το Primo, την εξέλιξή του. Λειτουργεί κανονικά το TTS. Στο content / voice βάζεις αυτό... https://rapidshare.com/files/4020426268/igo.rar Χρειάζεσαι και τα svox: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.svox.classic&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLnN2b3guY2xhc3NpYyJd https://play.google.com/store/apps/details?id=com.svox.classic.langpack.ell_grc_fem&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zdm94LmNsYXNzaWMubGFuZ3BhY2suZWxsX2dyY19mZW0iXQ.. Εκανα εγκατασταση το svox μετα ακολουθησα τον οδηγο που υπαρχει στο φορουμ για να το ενεργοποιησω αλλα δεν μου εβγαζε το svox στο μενου του τηλεφωνου μου. υπαρχει καποιο προβλημα με την 4.04? Ή μηπως φταιει που εχω παλια εκδοση του svox? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 υπαρχει καποιο προβλημα με την 4.04? Όχι (το JellyBean έχει μάλλον κάποιο θέμα). Ή μηπως φταιει που εχω παλια εκδοση του svox? Το πιο πιθανό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Κατι αλλο τωρα.... υπαρχει ρυθμιση να εμφανιζει και τη δευτερη στροφη? Στο δικό μου την εμφανίζει. Άρα κάποια ρύθμιση θα υπάρχει αν και τώρα που κοίταξα δεν τη βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Παιδιά το primo σε samsung s3 δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Παιδιά το primo σε samsung s3 δουλεύει; Αναφέρεται παραπάνω... ναι δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Σε jelly bean μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον ήχο; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 (edited) Σε jelly bean μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον ήχο; Ναι υπάρχει πρόβλημα και στις απλές φωνές και στις TTS. Αν ανοίξεις το προγραμμα και πάς Ρυθμισεις-Ηχος-Γλωσσα φωνης και πχ αν πατήσεις την επιλογη φωνης Verena και ταυτοχρονα πατησεις Volup -Voldown ακους την φωνη και την επιλέγης. Κατα την διαρκεια της πλοηγησης σταματά και επανερχετε ( εν μερει) αν πατησεις volUp - Voldown Λογω Primo γυρισα σε CM9 Edited July 30, 2012 by atomant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas3d Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Παδια το gps που εγκατέστησα iGOMyWay v8.4.3.179971 thin luboz skin mariupol v3 δεν ακούγονται οι φωνές, τις έχω ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα, τί χρειάζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Αναφέρεται παραπάνω... ναι δουλεύει. Δυστυχώς δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει στο s3. Βγάζει error κατα την εγκατάσταση. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts